Özel mesaj attım, Canım ama yazımda da diyorum ya, 40 dak. bakıcak diye bi şey yok, benim fallarım genelde 12 dak. bakardı ve her biri doyurucu güzel bir yorum olurdu, o yüzden o süreyi baz almayalımOfff 40 dk çok iyiymiş inşallah benim de enerjim tutar atmayi düşünüyorum. Vee ben tam ona baktiracakken gitti siteden.
BlueDaisy Saraylı ya ulasmama az kaldı.
Yolluyorum şimdi özelden :) bana tutturduğu şeyler oldu belki baktırırım diye aldım mailini ama olmazsa olmaz falcım değil açıkçası ona atacağıma selenaya atarım ama saraylının da hisleri gerçekten çok kuvvetliBermuda canım Sudansebeplerivar a mesaj attım ama online değil galiba. Saraylınin adresini bana atarmisin aldiysan birden heyecan yaptimm. Birde sen Selena yi seviyorsun demi ben de çok seviyorum onu. Saraylı ya attin mı önceden tuttu mu enerjin attiysan tabii kii
Teşekkür ederim canım. Tabii ki 40 dk beklemiyorum ama sitedekinden farklı olur diye düşünüyorum. Selena nın mail yoluyla bana baktığı falı oku oku bitiremedim acayip uzundu. Atarsam hemen yorum yaparım. Bii aklım bunda kalmıştı zaten başka kimse yokk.Özel mesaj attım, Canım ama yazımda da diyorum ya, 40 dak. bakıcak diye bi şey yok, benim fallarım genelde 12 dak. bakardı ve her biri doyurucu güzel bir yorum olurdu, o yüzden o süreyi baz almayalım
Yolluyorum şimdi özelden :) bana tutturduğu şeyler oldu belki baktırırım diye aldım mailini ama olmazsa olmaz falcım değil açıkçası ona atacağıma selenaya atarım ama saraylının da hisleri gerçekten çok kuvvetli
sema benmkini allahtan erken yorumlamışiyidi anda gecmişte geleceği yine beklicez
Hala gelmedi falım tatlım ya meşgule almış yarına kalmasa bariKorkuyorum su falı daha gerçekçi ya ilk defa baktırıyorum bakalım benim nasıl olacak.
Korkulacakk bir şey yok canım merak etme
Yawrum selenaya bende aktim gecenlerde. Beni de aglatti.
Yokkk ben sadece selenaya ve şehrazata attım su.Sen semaya baktırmış mıydın canım ben ilk defa gönderdim çıkan falları olmuş daha önce.
Canım maille mi attin tellwe den mi attın. Mail İle olan daha uzun daha detaylı daha acıklı idi. Arkadaşı da acayip değişik güzel bakiyorKizlar ben girip okuyamiyorum bu ara.
Son havadisimi vereyim. Selena ve su fali diyorum baska da bisey demiyorum.
Bana verilen isimleri hicbiri yokYa Sevda ona göre daha kısa geldi, söyledikleri de ço benzerdi.. hatta bir isim verdi benim çok yakın bir arkadaşımın şok oldum .. bir de şey aklıma takıldı; yine Sevda nın bahsettiği benim eski durumla ilgili bişi vardı çok çok doğruydu acaba Selenadan bilgi almışmıdır diye düşünmeden edemedim :) sen de böyle bir şey var mı? sonuç itibariyle Selena elbette favorim çünkü sorduğum kişi için ilk nkez danıştım ona ve ona dair yaşadığım her şeyi söyledi.Sevda da olmlu ilerisi için bi noktada engel gördü.. Selena nın engeli onun kişiliği ile ilgili, Sevdanın ise aleden birinden gelebilecek bi engel.. sonuçta düşündüklerimin aynısını söylediler yani beğendimm çok canım :)
Isinde cok ozenlidir saraylibana sanki bi kere öyle bakmıştı canım ,sesli bakıyo yani mailine ses dosyası gönderiyo , hatta extra kart açılımlarının fotosunu bile göndermişti maile , çıkan falı da bu oldu benim
Ay neler olduYazik bana yaaa tee anasinin gozun den geldim hale bak
aynen öyle canım , benim için özel çok özel ve onun için de çok özel olduğumu hissettiren bi Selena, bi Saraylı bir de Fama vardır.. belki enerji akışımız karşılıklı temiz samimi olduğu için onların dediklerini yaşıyor olabilirim, dediklerine inanıyorum bu herkeste olmuyo ..Isinde cok ozenlidir sarayli
Oyle dusunme bende cok yazdim cevap alamadim zamaninda inan bana hic gurur yapma ve kendini kirmaKeske yazmasaydim gururum da kirildi yine
Selena bende sifir inan ama fama ve sarayli her zaman basimin taciaynen öyle canım , benim için özel çok özel ve onun için de çok özel olduğumu hissettiren bi Selena, bi Saraylı bir de Fama vardır.. belki enerji akışımız karşılıklı temiz samimi olduğu için onların dediklerini yaşıyor olabilirim, dediklerine inanıyorum bu herkeste olmuyo ..
Benim arayacagimida gormediler biliyormusun hemde hicbiri ne selena ne yanindaki kadin hatta yanindaki kadin bir mesaj atacak sesssiz kalacak bir daha demisti ama oyle olmadiSagolun kızlar zaten siz de olmasaniz hepten siyirirdim. Ama bence yazmayacak 40 dk oldu. Bu arada benim arayacagimi falcilar niye görmedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?