Binnaz Abla

Offf 40 dk çok iyiymiş inşallah benim de enerjim tutar atmayi düşünüyorum. Vee ben tam ona baktiracakken gitti siteden.
BlueDaisy Saraylı ya ulasmama az kaldı.
Özel mesaj attım, Canım ama yazımda da diyorum ya, 40 dak. bakıcak diye bi şey yok, benim fallarım genelde 12 dak. bakardı ve her biri doyurucu güzel bir yorum olurdu, o yüzden o süreyi baz almayalım

Yolluyorum şimdi özelden :) bana tutturduğu şeyler oldu belki baktırırım diye aldım mailini ama olmazsa olmaz falcım değil açıkçası ona atacağıma selenaya atarım ama saraylının da hisleri gerçekten çok kuvvetli

Özel mesaj attım, Canım ama yazımda da diyorum ya, 40 dak. bakıcak diye bi şey yok, benim fallarım genelde 12 dak. bakardı ve her biri doyurucu güzel bir yorum olurdu, o yüzden o süreyi baz almayalım
Teşekkür ederim canım. Tabii ki 40 dk beklemiyorum ama sitedekinden farklı olur diye düşünüyorum. Selena nın mail yoluyla bana baktığı falı oku oku bitiremedim acayip uzundu. Atarsam hemen yorum yaparım. Bii aklım bunda kalmıştı zaten başka kimse yokk.

Teşekkür ederim canım. İlk defa baktirayim diyorum. Selena benim için de çok özel. Ama Saraylı da etkileyecek gibi geliyor.

sema benmkini allahtan erken yorumlamış iyidi anda gecmişte geleceği yine beklicez

Hala gelmedi falım tatlım ya meşgule almış yarına kalmasa bari Korkuyorum su falı daha gerçekçi ya ilk defa baktırıyorum bakalım benim nasıl olacak.

Hala gelmedi falım tatlım ya meşgule almış yarına kalmasa bari Korkuyorum su falı daha gerçekçi ya ilk defa baktırıyorum bakalım benim nasıl olacak.

Korkulacakk bir şey yok canım merak etme

Kizlar ben girip okuyamiyorum bu ara.
Son havadisimi vereyim. Selena ve su fali diyorum baska da bisey demiyorum.
Canım maille mi attin tellwe den mi attın. Mail İle olan daha uzun daha detaylı daha acıklı idi. Arkadaşı da acayip değişik güzel bakiyor

Bana verilen isimleri hicbiri yok

Isinde cok ozenlidir sarayli
aynen öyle canım , benim için özel çok özel ve onun için de çok özel olduğumu hissettiren bi Selena, bi Saraylı bir de Fama vardır.. belki enerji akışımız karşılıklı temiz samimi olduğu için onların dediklerini yaşıyor olabilirim, dediklerine inanıyorum bu herkeste olmuyo ..

Selena bende sifir inan ama fama ve sarayli her zaman basimin taci

Sagolun kızlar zaten siz de olmasaniz hepten siyirirdim. Ama bence yazmayacak 40 dk oldu. Bu arada benim arayacagimi falcilar niye görmedi :))
Benim arayacagimida gormediler biliyormusun hemde hicbiri ne selena ne yanindaki kadin hatta yanindaki kadin bir mesaj atacak sesssiz kalacak bir daha demisti ama oyle olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…