Selena bende sifir inan ama fama ve sarayli her zaman basimin taci
Ya cami ya vedud okuyun kizlarTatlım sakın pişman olma. Biliyorsun bizim durumlarımız aynı anaları Yüzünden bu haldeyiz. Adam beni terketti ben mücadele ettim o da bu mücadelemi gördükçe benden kopamadı. Şuan askerlik girdi araya belki o Yüzden böyleyiz biraz da ama asıl faktör annesi. Sen elinden geleni yaptın bundan Sonrasını o düşünsün. Daha 1 ay olmuş imkansız diye bişey yok ben böyle düşünüyorum üzme kendini lütfen
Aylin son fallarda tamamen dogru bende unutmadan yazayimDoğru Famanın da sende öyle tutan bir enerjisi var Aylin de bunların içinde benim .. yavaş yavaş netleşti artık benim o kadar deneme-yanılmadan sonra frekansımın açık oldukları :)
Fal mal hikaye herif bal gibi beni sevmemis hayatinda da biri var kiza sadik olma adina bana cevap bile vermedi. Fallara verdigim parayla elbise alsam daha iyiymis. Benim için öldü o. Bugün kalbimde öldürdüm onu. Hic taniyamamisim meğer. ..Benim arayacagimida gormediler biliyormusun hemde hicbiri ne selena ne yanindaki kadin hatta yanindaki kadin bir mesaj atacak sesssiz kalacak bir daha demisti ama oyle olmadi
Aa nerden bildinKızlar artık tüm fallarınızı bana gönderın, bakın dedıgım çıkıyor
Ne demıstım, Sevgı ekım ayında sırra kadem basıcak demedım mı
Ekım ayında gırmemıs,
Yildirms kendini ofken uzun sure gecmeyecek ama sonra gececek gor askta gurur olmaz bence iyiki attin tebrik ederim seni icinden geleni yaptigin icinFal mal hikaye herif bal gibi beni sevmemis hayatinda da biri var kiza sadik olma adina bana cevap bile vermedi. Fallara verdigim parayla elbise alsam daha iyiymis. Benim için öldü o. Bugün kalbimde öldürdüm onu. Hic taniyamamisim meğer. ..
Ne olacak gecti karsima taklit felan yaptı, cogu seyi salladi. Bazıları tutar gibiydi. Seni cok özlemiş hem de cok özlemiş ama seni unutmaya çalışıyor felan dedi. Bir ara gozlerim doldu sonra topladim ne isim var benim burada dedim. Eve donerken onunla gezdigimiz yerlerden gecince duygulandim ona mesaj attim cevap bile vermedi. Yaziklar olsun.Ay neler oldu
Her iste bir hayir var birgun birsey olur iyiki atmisim dersin keske demeNe olacak gecti karsima taklit felan yaptı, cogu seyi salladi. Bazıları tutar gibiydi. Seni cok özlemiş hem de cok özlemiş ama seni unutmaya çalışıyor felan dedi. Bir ara gozlerim doldu sonra topladim ne isim var benim burada dedim. Eve donerken onunla gezdigimiz yerlerden gecince duygulandim ona mesaj attim cevap bile vermedi. Yaziklar olsun.
Ömrümde faldir trans bilmem nesidir bulasmamistim. Iyice hasta etti beni bunlar ve bi suru de param gitti. Benim artik toparlamam lazim.boyle bu kadar üzen sevgi olmaz. Boyle sevgi olamaz. Millet hayatini yasiyor ben falcilarla ugrasirken sacma sapan yollari arsinlayio para dokerken o sen nasilsin bile demedi. Silkelenicem artik hayat bu kadar acıklı olamaz.
aynen öyle canım , benim için özel çok özel ve onun için de çok özel olduğumu hissettiren bi Selena, bi Saraylı bir de Fama vardır.. belki enerji akışımız karşılıklı temiz samimi olduğu için onların dediklerini yaşıyor olabilirim, dediklerine inanıyorum bu herkeste olmuyo ..
Ahhhh onu ben de çok merak ediyorum daha bir tane farklı yorum almadim. Tesadüf değil dedi bana yüzyüze baktırdığım biri ama inşallah doğrudur.Falım geldiiiiHepsinin aynı şeyi söylemesi tesadüf müdür anlamadım ki
Ya cami ya vedud okuyun kizlar
Ömrümde faldir trans bilmem nesidir bulasmamistim. Iyice hasta etti beni bunlar ve bi suru de param gitti. Benim artik toparlamam lazim.boyle bu kadar üzen sevgi olmaz. Boyle sevgi olamaz. Millet hayatini yasiyor ben falcilarla ugrasirken sacma sapan yollari arsinlayio para dokerken o sen nasilsin bile demedi. Silkelenicem artik hayat bu kadar acıklı olamaz.
Ayyy aynen ben de Selena Şehrazat Fama öyle. Saraylı da eminim öyle olacak hissediyorum.
Ahhhh onu ben de çok merak ediyorum daha bir tane farklı yorum almadim. Tesadüf değil dedi bana yüzyüze baktırdığım biri ama inşallah doğrudur.
Benn de hergün okuyorum. Rabbim o beni unuttuysa okumayı nasip etme diyorum. Çok şükür okuyabiliyorum ama bir ara gerçekten okumayı nasip etmedi Rabbim sonra tekrar başladım. Benii unutmaya çalışan bir sevdiğim varr mücadele ediyor ama olmuyor biliyorum acı çekiyor canım benim
Aa nerden bildin
Aylin son fallarda tamamen dogru bende unutmadan yazayim
Okumaya devam et canım dua her kapıyı açıyor ben şuan iyiysem güçlüysem dualar sayesindedir. Benimki de beni unutmaya çalışıyor canım ama ne o vazgeçebiliyor ne de ben.Benim ki de iyi değil şuan askerde yawrucum Allahtan anasından uzakta da doldurmuyor kadın onu. Şu anası aradan çekilse herşey daha kolay olacak ama. 5 kişi de bahar ayları için aynı şeyi dedi bu tesadüf değil bence. Binnazdaki Kenan hep der burda olmanız tesadüf değil tevafuk enerjisidir diye. Kenanı özledim ya ona da atayım bir ara merkürün geri hareketi de bitti zaten.
Ayyy Allah kavustursun. Bizim en güzel gunlerimiz o askerdeyken yaşandı
Evettt canım duâ çok güzel bir enerji ve Rabbimin bize verdiği armağan yapilabilecek en kolay ibadet. Çok şükür ediyorum hergün onun için. O benim kabul görmüş duâm. En güzel ikinci armağan YaradanimdanGeri aldı ama olsun yasattiklarina sukrediyorum
Canim anda olaylarin icyuzunde kimin hakli kimin haksiz oldugunda cok iyiydiAylinin falları çıkıyor mu kuzum ya bana çok olumlu konuştu pembeci mi nasıl? Gerçi bana hepsi olumlu konuşuyor ama adam daha dönemedisen memnun kaldın sanırım Aylin falından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?