Binnaz Abla

E o zaman bu Aylin de fama falci sema da turkc si bozuk ben çözdüm ya orada bi kişi bikaç fal bakıyor aynı kişi bunlar kekliyolar hepimizi yazıklar olsun ya benim bile konuşma tarzım bellidir ara boşluklarım felan nası Oluyo da sema nin fali bildigin fama nin konuşma şekli salak miyiz ya

Bence alakasi yok fama ve aylin bambaska seyler soyledi bana cunku

Bence alakasi yok fama ve aylin bambaska seyler soyledi bana cunku
ıyıde canım falcı sema nasıl olur da sana sevgısı var demıs falcı sema aynı fama nın konusması.....tmm aylınle fama aynı deıl de sema da bısey var karsılastırsın herkes fama nın yazısmasıyla

Evet Sema ile Fama'nın yazım tarzı aynı ama aynı kişi olduklarına inanamam çünkü Fama Sema'nın bildiklerini bilemedi bende
ıns degıldır gercı hayatımda ılk kez boyle bır benzerlıkle sasırdım hıc ınceledıgımı de dusunmeyın hemen anladım okuyunca sema da bana aılenle tanıstırcaksın demıs aılemle tanısıyor bu kısı bunu ne manada solemıs olabılır canım sence? aılemın yaklasımını sormusdum da

Canım ne manada söylediğine emin olamam tabii de belki isteme,söz gibi bir şey olursa zaten tanıştırmayacak mısın ?

bu arada ben de her falcıyı kotuluyo gıbı oluyorum ozur dılerım herkesten hepımızın bı umudu var bu arada her kotuledıgım falcıda zaten bana olumlu konusan kısıler acaba cok mutlu olmaya alısmamısım da ondan sasırıp mı kotu bıseyler buluyorumm bılemıyorum tabı:)))

benimde serkan dan falım geldi falı zor anladım hanım efendi beyefendi demesinden baya olumsuz konuşmuş bana ya aşırı olumsuz

Yok canım aynı kişi olamazlar ikisi de bambaşkaydı bende şüphelenicek bir durum yoktu

Canım lütfen üzülme. Bak aynı durum benim de başıma geldi. Geçen sene benimkiyle ayrıldık sonra mesajlar attım neler yazdım bir bilsen.. Kaç defa aradım ama maalesef ne açtı telefonumu nede bana mesajlarıma karşılık verdi. O kadar ümidim kırıldı ki tamam dedim bu adamın bana sevgisi yalanmış. Ama aradan bir ay geçti o benim karşıma çıktı. Evime yakın yerde beni beklemiş karşıma çıkmak için. Aramadı çünkü arasaydı açmayacağımı biliyordu.. Beni tekrar kazanmak için çok uğraştı. Çok şükür hala birlikteyiz. Ve sevgisine çok eminim. Sakın üzülme. Umutsuzluğa kapılma. Erkeklerin ruh hali çok farklı. Eminim kendini toparladığında arayacak seni. Çıkacak karşına. Ben de seni sevdiğini hissettim bu kişinin..

Kizlar online falci degil belki ama bu topikten okuyanlara da soylemek istedim dun duru goru yetenegne sahip trans fal bakan ezgiye gittim. Detayli anlatimim istanbulda fal, falcilar topginden bakabllirsiniz gtmeyi dusunen olursa diye soyliyim

Canım sana özelden mesaj attım bakarmısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…