Bence alakasi yok fama ve aylin bambaska seyler soyledi bana cunkuE o zaman bu Aylin de fama falci sema da turkc si bozuk ben çözdüm ya orada bi kişi bikaç fal bakıyor aynı kişi bunlar kekliyolar hepimizi yazıklar olsun ya benim bile konuşma tarzım bellidir ara boşluklarım felan nası Oluyo da sema nin fali bildigin fama nin konuşma şekli salak miyiz ya
ıyıde canım falcı sema nasıl olur da sana sevgısı var demıs falcı sema aynı fama nın konusması.....tmm aylınle fama aynı deıl de sema da bısey var karsılastırsın herkes fama nın yazısmasıylaBence alakasi yok fama ve aylin bambaska seyler soyledi bana cunku
ıns degıldır gercı hayatımda ılk kez boyle bır benzerlıkle sasırdım hıc ınceledıgımı de dusunmeyın hemen anladım okuyunca sema da bana aılenle tanıstırcaksın demıs aılemle tanısıyor bu kısı bunu ne manada solemıs olabılır canım sence? aılemın yaklasımını sormusdum daEvet Sema ile Fama'nın yazım tarzı aynı ama aynı kişi olduklarına inanamam çünkü Fama Sema'nın bildiklerini bilemedi bende
Canım ne manada söylediğine emin olamam tabii de belki isteme,söz gibi bir şey olursa zaten tanıştırmayacak mısın ?ıns degıldır gercı hayatımda ılk kez boyle bır benzerlıkle sasırdım hıc ınceledıgımı de dusunmeyın hemen anladım okuyunca sema da bana aılenle tanıstırcaksın demıs aılemle tanısıyor bu kısı bunu ne manada solemıs olabılır canım sence? aılemın yaklasımını sormusdum da
evet haklısın su an tanısıyorlar ama belkı o zaman daha samımı olacaklar o manada solemıs olabılır mı acaba ?Canım ne manada söylediğine emin olamam tabii de belki isteme,söz gibi bir şey olursa zaten tanıştırmayacak mısın ?
Harbi mii canım niyee kiinasıl güzel anlatıyor demiii
değilmiş valla canım gercekleri cat cat carptı yüzüme offD3mekki serkan tek de pembeci diilmiş..
Bendede çok olumlu diildi..bişeyler içinde 7_8 ay vade vermiş..ölme eşşeğim ölmedeğilmiş valla canım gercekleri cat cat carptı yüzüme off
Bnda 5 vade verdi yaaBendede çok olumlu diildi..bişeyler içinde 7_8 ay vade vermiş..ölme eşşeğim ölme
benimde işe 150 gün cocugun mesaj atmasına 40 gün vermiş neye göre veriyorsa artıkBendede çok olumlu diildi..bişeyler içinde 7_8 ay vade vermiş..ölme eşşeğim ölme
E o zaman bu Aylin de fama falci sema da turkc si bozuk ben çözdüm ya orada bi kişi bikaç fal bakıyor aynı kişi bunlar kekliyolar hepimizi yazıklar olsun ya benim bile konuşma tarzım bellidir ara boşluklarım felan nası Oluyo da sema nin fali bildigin fama nin konuşma şekli salak miyiz ya
Canım lütfen üzülme. Bak aynı durum benim de başıma geldi. Geçen sene benimkiyle ayrıldık sonra mesajlar attım neler yazdım bir bilsen.. Kaç defa aradım ama maalesef ne açtı telefonumu nede bana mesajlarıma karşılık verdi. O kadar ümidim kırıldı ki tamam dedim bu adamın bana sevgisi yalanmış. Ama aradan bir ay geçti o benim karşıma çıktı. Evime yakın yerde beni beklemiş karşıma çıkmak için. Aramadı çünkü arasaydı açmayacağımı biliyordu.. Beni tekrar kazanmak için çok uğraştı. Çok şükür hala birlikteyiz. Ve sevgisine çok eminim. Sakın üzülme. Umutsuzluğa kapılma. Erkeklerin ruh hali çok farklı. Eminim kendini toparladığında arayacak seni. Çıkacak karşına. Ben de seni sevdiğini hissettim bu kişinin..Fal mal hikaye herif bal gibi beni sevmemis hayatinda da biri var kiza sadik olma adina bana cevap bile vermedi. Fallara verdigim parayla elbise alsam daha iyiymis. Benim için öldü o. Bugün kalbimde öldürdüm onu. Hic taniyamamisim meğer. ..
Canım sana özelden mesaj attım bakarmısın :)Ömrümde faldir trans bilmem nesidir bulasmamistim. Iyice hasta etti beni bunlar ve bi suru de param gitti. Benim artik toparlamam lazim.boyle bu kadar üzen sevgi olmaz. Boyle sevgi olamaz. Millet hayatini yasiyor ben falcilarla ugrasirken sacma sapan yollari arsinlayio para dokerken o sen nasilsin bile demedi. Silkelenicem artik hayat bu kadar acıklı olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?