canım galiba ilkay seni üzmüş daha önce 2 kez baktırdım 3,4 ay önce tesbitleri çok güzeldi geçen hafta yine bir baktırayım dedim felaket kötü hiç bir şeyi bilmeyen bir faldı ve anladımki eski fallarımda ben buna çok ayrıntı vermişim detaylı açıklama yapmışım demekki bu sonki falımda hiç bir ayrıntı vermeden 2 şey sordum kesinlikle alakasız şeyler söyledi hiçmi insan bir tane tutturamaz demekki oda boşmuş
NEDEN Mİ KAHVE FALI BAKMIYORUM?? İŞTE ŞUNLARDAN DOLAYI...
Kimilerinin 20 tane farklı profili var. Medyum değiliz diye üstüne basa basa söylüyoruz. Artı cin, peri, büyü müyü hayatta inanmam ve böyle saçma varlıklarım yok çevremde. İsimler genellikle çakma. Elimizde olan tek veri kahve fincanı (genelde berbat çekilmiş fotolar), yaş, çalışıp çalışmadığı ve burç. Gelelim çıldırtıcı sorulara... "Aklımdaki kişiyle ne olacak", "İş, aşk hayatımda beni neler bekliyor?", "nelere dikkat etmeliyim?", "Ne çıkarsa bahtıma", "Genel", "Beni neler bekliyor? Zaman ve yer belirterek çok detaylı olsun lütfen"... Bu sorular uzar gider. Ödediğiniz bedelin hepsini biz almıyoruz, bunu da belirtmem gerekiyor. Siz sanıyorsunuz ki tüm para bizim ceplere iniyor ama öyle değil durum tabi ki. O zaman sizden rica ediyorum. ÇAKMA İSİMLERLE, SIFIR BİLGİYLE BUYURUN SİZ FAL BAKMAYI DENEYİN. Bu soru tarzları değişmediği sürece de neredeyse tüm fal yorumcuları kahve falı bakmaktan kaçınacaklardır, bilginize. Bizim de etten kemikten insanlar olduğumuzu az hatırlarsanız hem kendinize hem bizlere çoook yardımcı olursunuz. Dikatte alın ya da almayın durum budur, teşekkürler fal takipçileri...
Şimdi gidip gönül rahatlığıyla Kadınlar Kulübü denen yerde dedikodumu yapabilirsiniz, sakıncası yok
İLKAY GÜR
Dinime küfreden müslüman olsa derler ya tam öyle...
bıde nereye yazmıs bu yazıyı ben goremedım kendı fal sayfasında yok?NEDEN Mİ KAHVE FALI BAKMIYORUM?? İŞTE ŞUNLARDAN DOLAYI...
Kimilerinin 20 tane farklı profili var. Medyum değiliz diye üstüne basa basa söylüyoruz. Artı cin, peri, büyü müyü hayatta inanmam ve böyle saçma varlıklarım yok çevremde. İsimler genellikle çakma. Elimizde olan tek veri kahve fincanı (genelde berbat çekilmiş fotolar), yaş, çalışıp çalışmadığı ve burç. Gelelim çıldırtıcı sorulara... "Aklımdaki kişiyle ne olacak", "İş, aşk hayatımda beni neler bekliyor?", "nelere dikkat etmeliyim?", "Ne çıkarsa bahtıma", "Genel", "Beni neler bekliyor? Zaman ve yer belirterek çok detaylı olsun lütfen"... Bu sorular uzar gider. Ödediğiniz bedelin hepsini biz almıyoruz, bunu da belirtmem gerekiyor. Siz sanıyorsunuz ki tüm para bizim ceplere iniyor ama öyle değil durum tabi ki. O zaman sizden rica ediyorum. ÇAKMA İSİMLERLE, SIFIR BİLGİYLE BUYURUN SİZ FAL BAKMAYI DENEYİN. Bu soru tarzları değişmediği sürece de neredeyse tüm fal yorumcuları kahve falı bakmaktan kaçınacaklardır, bilginize. Bizim de etten kemikten insanlar olduğumuzu az hatırlarsanız hem kendinize hem bizlere çoook yardımcı olursunuz. Dikatte alın ya da almayın durum budur, teşekkürler fal takipçileri...
Şimdi gidip gönül rahatlığıyla Kadınlar Kulübü denen yerde dedikodumu yapabilirsiniz, sakıncası yok
İLKAY GÜR
bıde nereye yazmıs bu yazıyı ben goremedım kendı fal sayfasında yok?
Facede paylasmis canim.. Durum guncellemesini bir baskasi paylastigi icin gordum ben de..
Şuan şoklardayım, ruh halimi size kelimelerle anlatamam..Nesibe'nin falı geldi, öyle şeyler bilmiş ki..... O kadar ayrıntı,sadece bir isim verdim olay anlatırken, o kişiyle ilgili bile neler demiş oha dedim ,valla ne diyeceğimi bilmiyorum.. 1,5 senedir internette fal baktırıyorum böylesini duymamıştım, bir daha da kolay kolay başkasına baktırcağımı zannetmiyorum.Diğerleri ne kadar boşmuş. Artık sadece Nesibe var, Şevval benimkinin hayatıma girceğini 3 ay önceden söylemişti o da ayrı tabi de Artık sadece Nesibe......
Hahaaaaa canım yaaaa, hislerini bir de Nesibe'den dinlemek çok güzeldi aşkıııııım
Delirdim kusuruma bakmayın.
uufbende baktırıcam o zaman pişman oldum baaaK:))
NEDEN Mİ KAHVE FALI BAKMIYORUM?? İŞTE ŞUNLARDAN DOLAYI...
İLKAY GÜR
#direnbabyster
Yok böyle bir açıklama yada kendini ifade ediş durumu..Bu kendisinin neden kahve falı bakmadığının açıklaması öyle mi?İlkay
ne istediğini bence sen bile içinde anlayamamışsın...Ne sorulacakmış ki anlayamadım..Çıldırtan sorularmış..Zaten bence çokça da bilgi
veriyoruz o sitelerde..Bunların dışında ne yapabiliriz?Heee evet kendi falımıza kendimiz bakabiliriz...Zaten senin istediğin(onlar ne bile-
medim ama)bilgileri yoldan geçene söylesek o da bir yorumda bulunur..Hemde senin beğenmediğin yüzdesi kesilen miktardan da aza
bedavaya..O sitelerde YORUMCUYSAN hakkını vermen gerekiyor İlkay..Senden kimse imkansızı istemiyor..Tabi YORUMCUYSANNN!
canim ilkay arada buraya da yaziyor zaten hesabi var baskalari gibi sahte degil alenen yazar aslinda ilkay klasik falci gibi degildir civimaz arim balim petegim olayina girmez ben de tercih etmem ilkayi ama yine en durust yorumu ilkay yapmis tum falcilar kahveyi bu sebeple birakti bence kimse bahane uretmesin! ilkay acikca soylemis sadece...
yanildigi ayip ettigi konu ise kadinlar kulubu denen sitede dedikodumu yapin demesi.bu cumle olmamis.hakkinda iyi yorum yapilsa ayni cumleyi kurar miydi? tabiki hayir. ki ilkayin da seveni coktur!
hic birine tam inanmiyorum ben ama birine baktiracaksam benim zaten bozuk moralimi toparlasin isterim illa olumlu konusmasina gerek yok ama "Senin kendine hayrin yok" demek ne kadar dogru? buna da cevap verirse ilkay hanim iyi eder. ben bi adami bekliyorum diye hayatimi durdurmadim isim gucum arkadaslarim ailemle de mutluyum ne demek kendine hayrin yok ! ilkay hanimin da malesef kendi sorunlari oldugunu ve bu nedenle olumlu elektrik veremedigini dusunuyorum...
isini ciddiyetle yapan birisi ama uslup problemi yasiyor rezzan abla da mesafelidir o da canim cicim yapmaz ama daha olumlu elektrik veriyor.
bu yazdiklarim dedikodu ise umarim okur ve cevap verirsiniz?
Bu arad yeni fal maceralarımdan bahsediyim...:)
Şahsenem katina kartlarımı iade etti...Üzgünmüş bir şey görememiş...
Binnaz ablada bedava puanlarım vardı..Turgut bıçakçıya baktırdım..Baktırmaz olaydımmm..sen misin yeni biri deneyen..Olumsuzda olum-
suz yazmış..Baktıran var mı diycem ama sanırım ilk kurban bu konuda ben mi oldum neee
Beyzaaa sen baktırdın mı?:))))
:)) şahseneme de Turguta da baktırmadım canım ben :) senin yorumlarından sonra da baktırmayı düşünmüyorum :))
fal sepetine yeni biri gelmiş, Hale.. Onu çok merak ediyorum baktıran var mı?
:) birkaç güne Hale den mesaj var diye yazabilirim buraya..Ama melek in tarot falının üzerine daha da baktırmayım onun büyüsünü
bozucam..:26: Ama kahveye hayır demem..her şekilde baktırabilirim..
Tarot degil zaten benim kastettigim kahve :) Esinceden sonra tovbeliyim yeni birine tarota biliyorsnen iyisi kahve en azindan benim icin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?