Binnaz Abla

Yok canim, ben ilk fal baktirmaya basladigim zaman ona gitmistim bir kere, memnun da kalmamistim. O yazdigim mesaji sildim cunku anlasilmaz diye dusunmustum.. Yukaridaki yazisini okursan anlarsin zaten ona neden bu kadar kizdigimi..

ılkay bence fal bakmayla karşısındakıne saygı gostermeyı karıstırıyo bence kahve falı bakmak ıstemeyebılır herkesle enerjısı de tutmayabılır ama bu gereksız herseyı ben bılırım havalarını bı kennara bıraksaydı burda bu kadar yerden yere vurulmazdı bana sadece ılk baktıgı fal cıktı ıkıncı ve ucuncu gonderdıgım fallarda gayette azarlayan bı tavırla yaklastı bende sınırlendım ve son falında 1 puan verdım ayrıca odedıgımız paranın hepsının onun cebıne gırmemesı bızım sucumuz dııl ve dedıkodumu yapıyosunuz dedıgı yerde kendısının de uyelıgının bulundugunu kendısıne hatırlatmak ısterım

bıde nereye yazmıs bu yazıyı ben goremedım kendı fal sayfasında yok?

Facede paylasmis canim.. Durum guncellemesini bir baskasi paylastigi icin gordum ben de..

fal baktırmasamda hem falsepetı hem de falalemı genellıkle takıp edıyorum burdakı yorumlardan sonra ılkayın fal sayısı cok dustu ondan yazmıstır bence

Şuan şoklardayım , ruh halimi size kelimelerle anlatamam..Nesibe'nin falı geldi, öyle şeyler bilmiş ki..... O kadar ayrıntı,sadece bir isim verdim olay anlatırken, o kişiyle ilgili bile neler demiş oha dedim ,valla ne diyeceğimi bilmiyorum.. 1,5 senedir internette fal baktırıyorum böylesini duymamıştım, bir daha da kolay kolay başkasına baktırcağımı zannetmiyorum.Diğerleri ne kadar boşmuş. Artık sadece Nesibe var, Şevval benimkinin hayatıma girceğini 3 ay önceden söylemişti o da ayrı tabi de Artık sadece Nesibe......

Hahaaaaa canım yaaaa, hislerini bir de Nesibe'den dinlemek çok güzeldi aşkıııııım

Delirdim kusuruma bakmayın.

uuf bende baktırıcam o zaman pişman oldum baaaK:))

uuf bende baktırıcam o zaman pişman oldum baaaK:))

Kesinn baktır!!!!!!!!! Bugün fal alır mı bilmiyorum ama en kısa sürede baktırmanı tavsiye ediyorum... İlk falda bu kadar şaşırmamıştım ama bu!!! Bambaşka...... Bir de kafamda muallakta kalan bir şey vardı ama sormamıştım yok ya diyordum ihtimal vermiyordum üzerinde de durmuyodum doğrusu ama Nesibe onu da söyledi helal valla..... Ah ya bilsem ben o an neler yapardımmm

ben ilkay güre baktırmıştım ... aslında bir açıdan doğru çıktı falı dediği gibi oldu . ama diğer dediği şey çıkmadı belki henüz çıkmamıştır . ama genelde mantıklı konuşan bir kadın . agresif biri belli ama mantıklı konuştuğu için biliyor genelde bence ... yani ilk bende sinir olmuştum .birde ben çok detaylı anlatmıştım sorumu . mantığını kullanarak cevap verdi bence . banada biri anlatsa bende öyle derdim heralde . ama sonunu attı çünkü öle biri yok hayatımda henüz . onun dediği şekilde biri olucağınıda sanmam ...dediğim gibi gerçekçi biri . ama aa şunu bildi evet nasıl bildi yaa dediğim anlık veya geçmişe ait birşey yoktu ...

Yok böyle bir açıklama yada kendini ifade ediş durumu..Bu kendisinin neden kahve falı bakmadığının açıklaması öyle mi? İlkay

ne istediğini bence sen bile içinde anlayamamışsın...Ne sorulacakmış ki anlayamadım..Çıldırtan sorularmış..Zaten bence çokça da bilgi

veriyoruz o sitelerde..Bunların dışında ne yapabiliriz?Heee evet kendi falımıza kendimiz bakabiliriz...Zaten senin istediğin(onlar ne bile-

medim ama)bilgileri yoldan geçene söylesek o da bir yorumda bulunur..Hemde senin beğenmediğin yüzdesi kesilen miktardan da aza

bedavaya..O sitelerde YORUMCUYSAN hakkını vermen gerekiyor İlkay..Senden kimse imkansızı istemiyor..Tabi YORUMCUYSANNN!

ben ılkay hanımı sevıyorum sadece kendıme degıl cevremdekılerede baktırdım ve gerçekten yorumlamaları cok başarılı ınsana huzur verıyor emek verıyor bakarken

canim ilkay arada buraya da yaziyor zaten hesabi var baskalari gibi sahte degil alenen yazar aslinda ilkay klasik falci gibi degildir civimaz arim balim petegim olayina girmez ben de tercih etmem ilkayi ama yine en durust yorumu ilkay yapmis tum falcilar kahveyi bu sebeple birakti bence kimse bahane uretmesin! ilkay acikca soylemis sadece...
yanildigi ayip ettigi konu ise kadinlar kulubu denen sitede dedikodumu yapin demesi.bu cumle olmamis.hakkinda iyi yorum yapilsa ayni cumleyi kurar miydi? tabiki hayir. ki ilkayin da seveni coktur!
hic birine tam inanmiyorum ben ama birine baktiracaksam benim zaten bozuk moralimi toparlasin isterim illa olumlu konusmasina gerek yok ama "Senin kendine hayrin yok" demek ne kadar dogru? buna da cevap verirse ilkay hanim iyi eder. ben bi adami bekliyorum diye hayatimi durdurmadim isim gucum arkadaslarim ailemle de mutluyum ne demek kendine hayrin yok ! ilkay hanimin da malesef kendi sorunlari oldugunu ve bu nedenle olumlu elektrik veremedigini dusunuyorum...
isini ciddiyetle yapan birisi ama uslup problemi yasiyor rezzan abla da mesafelidir o da canim cicim yapmaz ama daha olumlu elektrik veriyor.
bu yazdiklarim dedikodu ise umarim okur ve cevap verirsiniz?

Bu arad yeni fal maceralarımdan bahsediyim...:)

Şahsenem katina kartlarımı iade etti...Üzgünmüş bir şey görememiş...

Binnaz ablada bedava puanlarım vardı..Turgut bıçakçıya baktırdım..Baktırmaz olaydımmm..sen misin yeni biri deneyen..Olumsuzda olum-

suz yazmış.. Baktıran var mı diycem ama sanırım ilk kurban bu konuda ben mi oldum neee

Beyzaaa sen baktırdın mı?:))))

Kesinlikle haklısın! Dedikodu degil birebir tanısam İLKAY GÜR'ün yuzune de söylerim aşağıda yazdıklarımı,

1. O saydığınız size verilen bilgiler az degil, sadece yas, medeni hal ve burçla (siz de biliyorsunuz ki) rahat 10 dk konuşulur, yüzeysel olur belki ama kotu olmaz.Ama oraya yorumcuyum diye çıkıp üzerine de para almak icin yeterli degil.
2. Kazandığınız para ya da yüzde kaçını aldığınız kimseyi ilgilendirmez. Kazancınızla ya da çalıştığınız siteyle ilgili sorununuz varsa kendileriyle konusun. Sorunlarınızı bize yansıtmanız hoş degil...
3. Bu yazdığınız seylerin neden kahve falı bakmadığınızla alakası yok. Yapmayın allahaşkına:))))

Son düzenleme:

İlkay baktıran biri olarak ona yorum yazarken vicdanen çok rahatım ...Buraya yazdığı o sözlerden ziyade, ona yorum için başvurmuş

biri olarak seninde söylediğin gibi olumsuz enerjisini çok fazla hissettim..Bazı şeyler vardır olumlu olmasına gerek yoktur sonucun..

Ancak dile getirilişi o kadar güzeldir ki bu gerçekle karşı karşıya getirdiği için o insana minnet bile duyarsın..Ben ilkay ın hem bu

yönünü göremedim hem de fallarının gerçekleşme durumunu..O yüzden bu sitedeki insanlara dedikoducu demeye,alınganlık yapmaya

gerek yoktur..Onun yapması gereken şey sadece İŞİDİR...

Son düzenleme:

:)) şahseneme de Turguta da baktırmadım canım ben :) senin yorumlarından sonra da baktırmayı düşünmüyorum :))

fal sepetine yeni biri gelmiş, Hale.. Onu çok merak ediyorum baktıran var mı?

ilkayın bence canı sıkılmış burası paylaşım sitesi , dedikodu sitesi değil

:)) şahseneme de Turguta da baktırmadım canım ben :) senin yorumlarından sonra da baktırmayı düşünmüyorum :))

fal sepetine yeni biri gelmiş, Hale.. Onu çok merak ediyorum baktıran var mı?

:) birkaç güne Hale den mesaj var diye yazabilirim buraya..Ama melek in tarot falının üzerine daha da baktırmayım onun büyüsünü

bozucam..:26: Ama kahveye hayır demem..her şekilde baktırabilirim..

:) birkaç güne Hale den mesaj var diye yazabilirim buraya..Ama melek in tarot falının üzerine daha da baktırmayım onun büyüsünü

bozucam..:26: Ama kahveye hayır demem..her şekilde baktırabilirim..

Tarot degil zaten benim kastettigim kahve :) Esinceden sonra tovbeliyim yeni birine tarota biliyorsn en iyisi kahve en azindan benim icin :))

Tarot degil zaten benim kastettigim kahve :) Esinceden sonra tovbeliyim yeni birine tarota biliyorsn en iyisi kahve en azindan benim icin :))

Ben falda enerji gibi seninle yaşadığımız fal maceralarında da enerjimizin olduğuna inanıyorum ben Beyzaa:) Kendim böyle bişey

kurdum Üye yeni oldum ama okuyordum forumu uzun zamandır,eee uzun zamandır baktıran biiri olarak da birçok şeyi benzetmişimdir..

sen tövbe edersin de ben durur muyum :)Turgut bıçakçıdan sonra bende tövbeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…