Binnaz Abla

Konuyu sadece takip ediyorum yazma ihtiyacı duymuyorum ama ilkay olunca dayanamadım.Geçen en yakın arkadaşım onu beğendiğini söyleyince bana dediği şeyler tekrar aklıma geldi bana söyledikleri ilkayın.cıks cıks diye kendime kızdım,ne paramı harcamışım diye.o zaman binnazdaydı kendileri.Bana mantıkla tanımla ilişkimi demediğim halde yay burcu şöyle manyaktır böyle adam değildirden başlayıp etrafında bi sürü kişi var bu ruhsuz adamla neden berabersin demişti.Etrafımda bi ''sürü'' değil tekil bi kişi bile yok a ayrı bi konu adam ruhsuz olsa ben niye bunca seveyim hem belki ruhlu kısmısı beni daraltıyo yani.Fal baktırayım derken parasıyla azar işiten bi ben varım sanıyordum.Mazi kalbimde yara resmen.Telwe de ayrı başka sitelerde ayrı hesap açan bi falcı bi sürü hesapları var deyince de beyzacımın dediği gibi dinime küfreden müslüman olsa oluyor zihnimizde. Dedikodu yapmamaya söz vermiştim kendime yine olmadı:18:

Tarot degil zaten benim kastettigim kahve :) Esinceden sonra tovbeliyim yeni birine tarota biliyorsn en iyisi kahve en azindan benim icin :))

bende açelyadan sonra tarot baktırmadım. Bana bir tarih vermişti, o tarih geçti. sonra tekrar baktırdım sizin verdiğiniz tarih geçti dedim. Tabi illa dediği tarihte olacak diye birşey yok. Bana verdiği cevap, bizler tarot kartlarını seçerken o anki ruh halimize göre seçermişiz yapma yaa. Tarotun ruh halimize göre şekillendiğini ilk defa duydum.

Eeee yani bugün umutluysam olucak diyor kartlar,yarın umutsuzsam olmayacak mı

Binnaz abladaki Umut Işıkta senin sorun gibi bir soru sorduğum zaman şöyle söylemişti(onunda verdiği tarihler çıkmıyordu da):'Bizim

baktığımız kahve falınıda anlık düşün, o anda ne düşünüyorsa ne şekilde olmasını istiyorsa o çıkıyor ancak bu demek değil ki bu hisler,

duygular değişkenlik yaşayacak bu tarihe kadar olan süreçde değişiklikler yaşanamyacak....'

Ben şimdi anlayamıyorum..Falda,gelecekte her ne olacaksa tabiki yaşam sürecimizde yaşanacaklar dahilinde bir öngörü değil midir?

Ben söyledim ama adamın düşüncesi değişti diye bir mantık var mı ?Ben mi bilmiyorum falın ne olduğunu???

aynen öyle diyor. birde bizim kaderimiz sürekli değişebilirmiş bak sen :44: seçimlerimiz kaderimizi şekillendirir deseydi ok derdim. ama kaderimiz sürekli değişiyor dediği için inanamadım. Bana dedikleri, işte onun hayatı akmaya devam ediyor yaşadıkları onu başka yönlere itebilir, senin yaşadıklarında düşüncelerini değiştirebilir. ve aslında kaderimiz değişiyor ama farkında değilmişiz başka birine sordum kader sabittir değişmez diyo. bilmiyom herkes bişey söylüyo işte :44:

nesibe online olmuş, hemde baya boş. baktırmak isteyen baktırsın koşşun.

dedim ama hemen meşgule dönmüş

Son düzenleme:

:)))) ayyy ne guldum aksam aksam sayende, cook tesekkur ederim :)) o zaman cumlemi degistiyorum: BİZim icin en dogrusu kahve :)) tarot da katina da bildigimiz kisilere arada en az 10 gun sure gecerek baktiriyoruz, anlastik mi canim? :)

biliyorum canım da akşamkini paylaşmamış:/
neyse ya direniyorum zaten yakalıcam birgün:))

ben en berbat oldugum gün yakaladim kismet valla hergün yakalayamam ne zaman en dipteyim o gün yakaladim

tellwedeki chloe yi de begendim bu arada onuda yakaliyamiyordum bu aralar online gercekten iyi bence ins hem nesibenin hemde choloe nin dedikleri cikar zaten paraleldi söyledikleride...

ya beğendin mi? çok merak ediyorum onu bende nasıl baya bilmiş mi canım
baktırsam mı şimdi acaba

günlük sınırına ulaşmış tabiki elimi attığım kuruyo:))

baskasina fal atip falci degistir kismini kullanarak yine ona ulasabilirsin bence ama bakar mi bilmem bekliycegini falan belirt bence illa ona baktirmak istiyosan yani cok doluysa yarin falanda olur de

Son düzenleme:

selam canım bilmişlik yapmak istemem ama okuduğum dini kitaplarda ve büyüklerimizden öğrendiğim kadarıyla kaderimizde şey daha biz doğmadan yazılır ve bunların asla ilahi saati ve kişileri değişmez doğumun.evleneceğin zaman ve kişi.ölümün bu üçü değişmez ama diğer yaşadıklarımız tabiki seçimlerimize bağlı kalırmıs..

baskasina fal atip falci degistir kismini kullanarak yine ona ulasabilirsin bence ama bakar mi bilmem bekliycegini falan belirt bence illa ona baktirmak istiyosan yani cok doluysa yarin falanda olur de

online görünce deniyim 12den sonra yada gece yenileniyo ya.
çok baktırasım yokken de zorlamiyim kendimi diyorum ilk defa bu kadar az istek var fala sabrediyorum:)
nesibenin dediği şekilde ilerliyo bide olaylar eski sevgilimle.ona güveniyorum azcıkta inşallah çıkar tabi

nesibe ne demisti canim özeldende anlatabilirsin ben söylediklerinin cikip cikmadigini merak ediyorum o bakimdan yani yanlis anlamazsan

arkadaşlar kusura bakmayında bizim sitemiz için ilk olumsuz yorum yapan İlkay Gür değil, ondan önce yukarıdaki yorumu yapan Nesibe'dir. hatta hiç unutmuyorum facebookta bu paylaşımının altına takipçileri, kadınlar kulübü üyelerine ve sitemize resmen hakaret etmişti orası deli dolu diyerek.ve Nesibe'de onları uyarmak bir yana yorumlarını tasdiklemişti. neden İlkay'ın üzerine bu kadar gidip, Nesibe'nin yorumlarını görmezden geliyorsunuz. birinin sempatik diğerinin antipatik olması mıdır sorun? ikiside olumsuz yorum yapmışlar işte sitemiz için. falcıları kıymetlilerimiz ve kıymetsizlerimiz diye ayırmak yerine objektif olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…