Tarot degil zaten benim kastettigim kahve :) Esinceden sonra tovbeliyim yeni birine tarota biliyorsnen iyisi kahve en azindan benim icin :))
bende açelyadan sonra tarot baktırmadım. Bana bir tarih vermişti, o tarih geçti. sonra tekrar baktırdım sizin verdiğiniz tarih geçti dedim. Tabi illa dediği tarihte olacak diye birşey yok. Bana verdiği cevap, bizler tarot kartlarını seçerken o anki ruh halimize göre seçermişizyapma yaa. Tarotun ruh halimize göre şekillendiğini ilk defa duydum.
Eeee yani bugün umutluysam olucak diyor kartlar,yarın umutsuzsam olmayacak mı
Binnaz abladaki Umut Işıkta senin sorun gibi bir soru sorduğum zaman şöyle söylemişti(onunda verdiği tarihler çıkmıyordu da):'Bizim
baktığımız kahve falınıda anlık düşün, o anda ne düşünüyorsa ne şekilde olmasını istiyorsa o çıkıyor ancak bu demek değil ki bu hisler,
duygular değişkenlik yaşayacak bu tarihe kadar olan süreçde değişiklikler yaşanamyacak....'
Ben şimdi anlayamıyorum..Falda,gelecekte her ne olacaksa tabiki yaşam sürecimizde yaşanacaklar dahilinde bir öngörü değil midir?
Ben söyledim ama adamın düşüncesi değişti diye bir mantık var mı ?Ben mi bilmiyorum falın ne olduğunu???
nesibe online olmuş, hemde baya boş. baktırmak isteyen baktırsın koşşun.
dedim ama hemen meşgule dönmüş
oof ya şimdi gördüüüüm
milelt başında mı bekliyo bu kadar bu kadın doluyo ya
facebooktan paylaşıyo saat kacta onlıne olacagını oradan takıp edersen yakalarsın mutlaka
Ben falda enerji gibi seninle yaşadığımız fal maceralarında da enerjimizin olduğuna inanıyorum ben Beyzaa:) Kendim böyle bişey
kurdumÜye yeni oldum ama okuyordum forumu uzun zamandır,eee uzun zamandır baktıran biiri olarak da birçok şeyi benzetmişimdir..
sen tövbe edersin de ben durur muyum :)Turgut bıçakçıdan sonra bende tövbeee
biliyorum canım da akşamkini paylaşmamış:/
neyse ya direniyorum zaten yakalıcam birgün:))
ben en berbat oldugum gün yakaladim kismet vallahergün yakalayamam ne zaman en dipteyim o gün yakaladim
tellwedeki chloe yi de begendim bu arada onuda yakaliyamiyordum bu aralar online gercekten iyi bence ins hem nesibenin hemde choloe nin dedikleri cikar zaten paraleldi söyledikleride...
ya beğendin mi? çok merak ediyorum onu bende nasıl baya bilmiş mi canım
baktırsam mı şimdi acaba
Daha dün baktirdim ani biliyor ama gelecek beklemede bu nesibe icinde gecerli chloe icinde canim ama bence iyiydi
günlük sınırına ulaşmış tabiki elimi attığım kuruyo:))
aynen öyle diyor. birde bizim kaderimiz sürekli değişebilirmişbak sen :44: seçimlerimiz kaderimizi şekillendirir deseydi ok derdim. ama kaderimiz sürekli değişiyor dediği için inanamadım. Bana dedikleri, işte onun hayatı akmaya devam ediyor yaşadıkları onu başka yönlere itebilir, senin yaşadıklarında düşüncelerini değiştirebilir. ve aslında kaderimiz değişiyor ama farkında değilmişiz başka birine sordum kader sabittir değişmez diyo. bilmiyom herkes bişey söylüyo işte :44:
baskasina fal atip falci degistir kismini kullanarak yine ona ulasabilirsin bence ama bakar mi bilmem bekliycegini falan belirt bence illa ona baktirmak istiyosan yani cok doluysa yarin falanda olur de
online görünce deniyim 12den sonra yada gece yenileniyo ya.
çok baktırasım yokken de zorlamiyim kendimi diyorum ilk defa bu kadar az istek var fala sabrediyorum:)
nesibenin dediği şekilde ilerliyo bide olaylar eski sevgilimle.ona güveniyorum azcıkta inşallah çıkar tabi
nesibe ne demisti canim özeldende anlatabilirsin ben söylediklerinin cikip cikmadigini merak ediyorum o bakimdan yani yanlis anlamazsan
kızlar sanırım nesibe burada yazılan bir şeylere kızmış. ben çok olumsuz yorum görmemiştim onla ilgili ama size kopyalayayım belki siz anlarsınız... facebook'a yazmış bu mesajı....
Lütfen Ama Lütfen Okuyunuz...
Kadınlar Kulübü diye bir forum kii bizim site kuralları gereği öyle forumlarda dolaşmamız uygun bulunmuyor. Enerjimizin düşmemesi için. Açık yürekle ve samimiyetimle söylüyorum defalarca söyledim sizler için bölünüyorum, aynı zamanda ev hanımıyım diye... Öyle internette dolaşacak vaktim de olmuyor...
Ancak bugün bir müşterim hakkımda yazılan çirkin ötesi bir şeyi gönderdi bana... Bu nasıl bir vicdan anlamış değilim.
Orayı takip etmiyorum. Ancak bugün uyumadan önce oturup tüm yazılanları okumak zorunda kaldım. Sırtımdan vurulmayayım diye... Ki çok iyi niyetliymişim bunu da anladım...Hepsine cevap vereceğim.Oraya giremem girersem çıkamam çok karışık, o yüzden burdan yazıyorum.
1) Facebook üzerinden acitasyon yapıyormuşum... Acınızla acı çekmek ve etkilenmek bunlarıda sizinle paylaşmak acitasyonsa evet yapıyorum. Zerre pişman da değilim. ''Bana fal baktırın paraya ihtiyacım var'' demiş olsam haklıydınız ama inanın birgün bunu düşünmedim önce ''İnsan'' dedim...
2) Parayı çok düşündüğüm için Kahve profilimi kapatmışım... Hayır yazıcım bozulduğu için kapattım. Çünkü bilgisayardan bakamıyorum. Bu kısmını gözardı etmeniz gerçekten çok garip...
3) Sessizlerim varmış yani cinlerle fal bakıyormuşum... Sessizlerim iç sesimdir, duyduklarımda içsesimdir. Böyle bir durum söz konusu olamaz. Farklı tekniklerle biraz eskilerden açılımlar yaparım suyla bakım yaparım. Ancak hepsinin açıklaması enerjidir.
4)Yazılan kadar kötü niyetli olsam yada böyle bir vicdansızlığa sahip olsam facebooktan hiçbir mesaja cevap verip ilgilenmem.Bu işten para kazanıyorum ama duygularımı karıştırmam benim eksikliğimse kabul ediyorum.
5)İade ettiğim fallar var sürekli, sık tarot bakmayalım dediklerim var. Bunların hepsi düşündüğüm içindir.Beğenmiyorsanız gelmeyin paranıza yazık dediklerim var. Kendi maddiyatımı değil sizleri de düşündüm. Bir defa kapımı çaldığınızda bana dahil oluyorsunuz benim yaşamımda yarattığınız hikayelerin başrollerinde sizler varsınız. Duygusallıksa evet duygusallığım ve yine zerre pişman değilim...
6) Birdaha o foruma girmeyeceğim... Bana söylemek istediğiniz birşey en ufak eleştirinize her zaman açığım... İnsanım eksikliklerim hatalarım muhakkak olacak. Mesaj bölümünden yazmanız yeterlidir.
Çok üzgünüm... Okuduklarımdan sonra bir bayan var bana gönderdiği fallardan hatırlayıp isminide hatırladım. Ne hikmetse birde facebooktan mesaj atıp yardım istemiş. Burdan deşifre etmeyeceğim. Ancak mutlaka görecektir.Çirkin ötesi yazının sahibi kendisidir... Çok üzgünüm canlar bende etten kemiktenim inanın... Paylaşmak istedim, çünkü sizlerde benimle paylaşıyorsunuz. Paylaşmadan insan kendisini daha yalnız hisseder...
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?