Binnaz Abla

Benim fal girişimde de aynı bu cümle vardı kızla herkese mi aynı şeyi yazıyor bu. Kime güvenicez biz

Canım iyim sen nasılsın uzun zamandır giremiyordum evlenmedim Kısmet se düğün Mart ayında

Canım gidişhatı bilen Tellwe selena, Biryolunvar Falcı Sema ve İlkay Gür, Fal Sepeti Nesibe Bildi. Çok fazlada fal yollamadım bu aralar ama bir de Biryolunvar da Yorumcu Melda diye biri var onuda çok beğendim. Bakalım inşallah aksilik olmaz sa Mart ta düğün var

Fama ve Ayline de attın mı?

Rüyayı kim güzel yorumlar bilmiyorum ama. Binnazdaki Kenan Şahin bana astroloji yorumunda şöyle bişey demişti. Merkür gerilerken ki Merkür 18 Eylül'den beri veriliyordu 9 ekimde bitti şuan Gölge boyu devam ediyor. Merkür gerilemesinde görüşmeseniz bile rüyalarınızda konuşursunuz o da sizi görüyordur rüyasında demişti. Sevenlerin Arasında enerji alışverişi var canım o da seni görüyordur bence. Burdan bir arkadaş da görüyordu ben de gördüm. Ama rüya kim yorumluyor bilemiyorum üzgünüm

Şimdi rüya defterime bakıp tarihleri söylüyorum. İlk rüya 20 eylül, sonra 24 eylül, 26 eylül, 4 ekim, 8 ekim ve rüyalar bitti. Vay anası ya.. ne diyim.

Yaaa bu ne rezillik yeni okuyorum yazıklar olsun insanların umutlarıyla oynayıp para kazanıyorlar. Hümaya atanlardan biri de bendim kim bilir kiminle falım aynı böyle bişey yaptıysa asla paramı hakkımı helal etmiyorum o kadar sinirliyim ki. Salaklık bende her lafı geçen falcıya atarsam böyle olur. Bundan sonra selenadan başkasına fal atmam bu kadar enayı yerine konduğumuz yeter

Şimdi rüya defterime bakıp tarihleri söylüyorum. İlk rüya 20 eylül, sonra 24 eylül, 26 eylül, 4 ekim, 8 ekim ve rüyalar bitti. Vay anası ya.. ne diyim.

Çok ilginç di mi ama böyle bir gerçek var Kenan söyleyince inanmamıştım ilk ama doğruymuş haziranda yaşayınca inandım bi de bu son merkürde. Hayırlara vesile olsun canım ama o da seni görmüştür bence

Ne olmuş hüma balmı, deme odamı yalan cıktı( bırde kızkar yalvarırım bırı sezgi candan ne zaman onlıne oluyo bıyerden duyuruyomu?? 7 saattor fenalık gecırıcem

Ben ikizler, o başak.. ikimizin de yöneticisi merkür. Bir bitmek bilmedi çektirdiği bu gezegenin bize Çok saol canım, hayırlara vesile olur inşallah, keşke anlasak bir şekilde

Kizlarrrr çok acilll Saraylı ya sadece kahve atsam yeterli olur mu?

@MissCherryBlossom ve BlueDaisy kızlar cevap alabilir miyim? Rica etsem

bende kahve atıyorum, sen ne yaptın gönderdin mi?

Ne olmuş hüma balmı, deme odamı yalan cıktı( bırde kızkar yalvarırım bırı sezgi candan ne zaman onlıne oluyo bıyerden duyuruyomu?? 7 saattor fenalık gecırıcem

canım ben çok oldu atalı ama gece 12 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
o ara sezgi 3 gibi giriyor, fal alıp ertsi gün yorumluyor diye muhabbet dönüyordu.
bu arada bana pek uymadı onun falı ama iyi bi kız, ilgili.

Evet kizlar karsilastirma yaptik humanin fali ile heartfilianin bana nisanda baktigi fal kelimesi kelimesine ayni kopyala yapistir. Humaya hic ama hic yakistiramadim. Giris kopyala olabilir ama falin butun icerigi ayni. Haziranda kavga, sonra iletisim cart curt kelimesi kelimesine ayni. Biz napiyoruz kizlar ya. Vallahi kimseyi degil bana yaziklar olsun dustugum durum bana yakismiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…