1-2 hafta önce Hüma Bal'a baktırdım (attı, tutturamadı, sonra soru kısmında kıvırdı) şimdi falımı okudum, içerik aynı değil ama giriş cümlesi birebir aynı :))
benim falım böyle başlıyor:
'Hoş geldin sefalar getirdin, umarım iyisindir ve daha da iyi olur hayatındaki her şey:) Bu seninle ilk karşılaşmamız olduğu için sana biraz uslubumdan bahsedeyim, enerjin ile seçtiğin kartlar seninle benim aramda yalnızca bir köprüdür. Hislerim ile yoğurarak aktarıyorum. Ben burada sana umut vermek için değil, iyi kötü ne görüyorsam aktarmak için varım.'
Biraz zaman geçtikçe arar mı kuzu ya ne tuhaf biriyim ben hala umudum var
Arar :)
Katil cinayet sonrasi illaki dönüp dolasip cinayet mahalline ugrarmis
Fama ve Ayline de attın mı?Canım gidişhatı bilen Tellwe selena, Biryolunvar Falcı Sema ve İlkay Gür, Fal Sepeti Nesibe Bildi. Çok fazlada fal yollamadım bu aralar ama bir de Biryolunvar da Yorumcu Melda diye biri var onuda çok beğendim. Bakalım inşallah aksilik olmaz sa Mart ta düğün var
Fama ve Ayline de attın mı?
Ya kızlar ben son iki haftadır sık sık sevdiğimi görüp duruyorum rüyalarımda. Hatta bir rüyam birebir gerçekleşti, kim güzel yorumluyor? kimi önerirsiniz? site vs. fark etmez.
yanıt gelmedi
Rüyayı kim güzel yorumlar bilmiyorum ama. Binnazdaki Kenan Şahin bana astroloji yorumunda şöyle bişey demişti. Merkür gerilerken ki Merkür 18 Eylül'den beri veriliyordu 9 ekimde bitti şuan Gölge boyu devam ediyor. Merkür gerilemesinde görüşmeseniz bile rüyalarınızda konuşursunuz o da sizi görüyordur rüyasında demişti. Sevenlerin Arasında enerji alışverişi var canım o da seni görüyordur bence. Burdan bir arkadaş da görüyordu ben de gördüm. Ama rüya kim yorumluyor bilemiyorum üzgünüm
Şimdi rüya defterime bakıp tarihleri söylüyorum. İlk rüya 20 eylül, sonra 24 eylül, 26 eylül, 4 ekim, 8 ekim ve rüyalar bitti. Vay anası ya..ne diyim.
Ne olmuş hüma balmı, deme odamı yalan cıktıYaaa bu ne rezillik yeni okuyorum yazıklar olsun insanların umutlarıyla oynayıp para kazanıyorlar. Hümaya atanlardan biri de bendim kim bilir kiminle falım aynı böyle bişey yaptıysa asla paramı hakkımı helal etmiyorum o kadar sinirliyim ki. Salaklık bende her lafı geçen falcıya atarsam böyle olur. Bundan sonra selenadan başkasına fal atmam bu kadar enayı yerine konduğumuz yeter
Çok ilginç di mi ama böyle bir gerçek var Kenan söyleyince inanmamıştım ilk ama doğruymuş haziranda yaşayınca inandım bi de bu son merkürde. Hayırlara vesile olsun canım ama o da seni görmüştür bence
Kizlarrrr çok acilll Saraylı ya sadece kahve atsam yeterli olur mu?
@MissCherryBlossom veBlueDaisy kızlar cevap alabilir miyim? Rica etsem
Ne olmuş hüma balmı, deme odamı yalan cıktı( bırde kızkar yalvarırım bırı sezgi candan ne zaman onlıne oluyo bıyerden duyuruyomu?? 7 saattor fenalık gecırıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?