Binnaz Abla

Selenadan cevap geldi ama cok yogunmus bu ara bi 3-4 gun alirmis bakmasi benm fala

Ben de denedigm falcilari yaziyorum online / reel ayriligmdan beri son 3 ayda denediklerim
Esin guven binnaz : asiri pembeci ama bildigi ufak tefek seyler oluyor
Sevgi duman : ekim deyip durdugu icn bisey diyemem ama gidisati bilse de harfler fln fos o yuzden pek umudum yok
Ilkay gur : vasatti. Enerjisi beni itti acikcasi.Soyledigi seylerden de henuz gerceklesen yok
Tellwe treas - bu beles fal denk gelmisti diye baktirmistim kotu ve asiri genel. Bildigjn yan komsu fali
Yildiz yetkin - bu da beles denk gelmisti biraz pembeci pozitif bi kadin ama tarihler haber alicaksin demeler fln fos
Taksim zaza : ilk fali iyiydi sonra beni taniynca sacmaladi dedikleri cikmadi
Symbol fulya : beni cok sasirtan bikac detay bildi ama tarihleri patladi cikmadi
Cafe meez ezgi : vasatti. Sevdgm kisinin dusuncelerine girdigine inanmiyorum taklidini ve mimiklerinicok iyi yapsada.
Twttr gulsum : tarihlerin dolmasina az kaldi dedkleri az uz ciksa da hakknda cikan dolandirici iddialari soguttu
Symbol ozgur : ani bildi ama tarihler ve sonuclar fos
Symbol ishak : fos

Son olarkda selenaya attm gercekten umarm iyi bi fal gelr cunku ben fallara inanan biri olarak inancmi kaybetmis durumdaym yani baksaniza.. Neyse paylasmak istedm

Gerçekten rezillik!!! Hümaya atayım diye düşünmüştüm iyi kii atmamisim. Çünkü Selena'yı duyunca tekrar ona attım. Selena insanların parasını geri iade ediyor bazı durumlarda bunlarda milleti yoldukça yoluyorlar yuhhh ysni yazıklar olsun.

Şimdi Selena'nın yoğunluğu artacak ama olsun en azından dürüst o kazansın böyle uyanik geçinen ahmaklar kazanmasin.

Çok üzüldüm verdiğim paralara ben konuşulan diğer falcılara atmadım ama Hüma Bal'a kaç defa attım. Selena, Saraylı ve Nesibe gibi parmakla sayılacak karakterli 3 falcı gibi gelmişti böyle birşey yapmasının gereği ne acaba 35 TL'den Binnaz Abla'da millet onu bekliyor saniyeler içinde doluyor...

valla bundan sonra benim ve buradan bir çoğunun beklemeyeceği kesin. iş ahlakı olmayan insanalar eninde sonunda patlıyor. hayrını görmesin böyle yaparak kazandığı paraların. ben şahsen tek bir kuruşunu bile helal etmiyorum. kul hakkı ile yaşayıp gitsin bundan sonra.. ayy hala sinirim geçmedi, geçmez de kolay kolay herhalde.

Gerçekten öyle insanın yaptığı işe saygısı olmalı herşeyden önce çıkmaya bilir fal bu o konuda çıkmadı yazıklar olsun demedi buradan kimse herkes enerji meselesi dedik geçtik. Okuyunca şok oldum en son bekleyeceğim 3,5 falcıdan biriydi.

Selena, Saraylı ve Nesibe gerçekten karakterli insanlar fallarının çıkıp çıkmaması bir kenara insana ve işine verdikleri değer bambaşka.

Sen Saraylı'ya baktırdın mı? Ben de niyet etmiştim ama bu olaylardan sonra öfkemden ondan da vazgeçicem galiba. Selena'ya bayılıyorum, Nesibe'ye bir defa baktırdım, onun da enerjisini sevdim. Saraylı'yı gerçekten bu iki isim ile yanyana koyabilir miyiz?

Saraylı çok hanımefendi birisi ben ona 4 defa baktırdım fallarından çıkanda oldu çıkmayan da, sesli bakması güzel oluyor. Byv geçti hem o ara fal baktırmak istemiyordum atmadım sonra da girmedi zaten. Şimdi de maille bakıyormuş sesliyse hala ne güzel. Bence online fal aleminde işini düzgün yapan kişilerden.

Ya inşallah benim tutar selenayla çok merak ediyorummm hiç su falı da baktırmadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…