Hoş buldum çakal yeni keşfin var mı :))
kdfjsadkf delüü.
yok bebeem kuzu kuzu oturuyorum totomun üstüne.
Tellwe eslinaya baktır:)
Ben falalemdeki serkan mıdır nedir onu denicem.
Bir yolun var serkani mi ? Serkan tek. Denersen haber ver kiz. Ay hic akillanmiyoruz yeminle
Bir yolun var serkani mi ? Serkan tek. Denersen haber ver kiz. Ay hic akillanmiyoruz yeminle
Hepimiz mutlu ve cok yasayalim insallah cicimbaldan sesli güldüm, çok yaşa.
bende kahve atıyorum, sen ne yaptın gönderdin
Yaaa bu ne rezillik yeni okuyorum yazıklar olsun insanların umutlarıyla oynayıp para kazanıyorlar. Hümaya atanlardan biri de bendim kim bilir kiminle falım aynı böyle bişey yaptıysa asla paramı hakkımı helal etmiyorum o kadar sinirliyim ki. Salaklık bende her lafı geçen falcıya atarsam böyle olur. Bundan sonra selenadan başkasına fal atmam bu kadar enayı yerine konduğumuz yeter
Çok üzüldüm verdiğim paralara ben konuşulan diğer falcılara atmadım ama Hüma Bal'a kaç defa attım. Selena, Saraylı ve Nesibe gibi parmakla sayılacak karakterli 3 falcı gibi gelmişti böyle birşey yapmasının gereği ne acaba 35 TL'den Binnaz Abla'da millet onu bekliyor saniyeler içinde doluyor...
Gerçekten öyle insanın yaptığı işe saygısı olmalı herşeyden önce çıkmaya bilir fal bu o konuda çıkmadı yazıklar olsun demedi buradan kimse herkes enerji meselesi dedik geçtik. Okuyunca şok oldum en son bekleyeceğim 3,5 falcıdan biriydi.valla bundan sonra benim ve buradan bir çoğunun beklemeyeceği kesin. iş ahlakı olmayan insanalar eninde sonunda patlıyor. hayrını görmesin böyle yaparak kazandığı paraların. ben şahsen tek bir kuruşunu bile helal etmiyorum. kul hakkı ile yaşayıp gitsin bundan sonra.. ayy hala sinirim geçmedi, geçmez de kolay kolay herhalde.
Selena, Saraylı ve Nesibe gerçekten karakterli insanlar fallarının çıkıp çıkmaması bir kenara insana ve işine verdikleri değer bambaşka.Bence Selena ile enerjisi tutanlar ondan başkasına baktırmasın. Mükemmel bir insan.
Selena, Saraylı ve Nesibe gerçekten karakterli insanlar fallarının çıkıp çıkmaması bir kenara insana ve işine verdikleri değer bambaşka.
Saraylı çok hanımefendi birisi ben ona 4 defa baktırdım fallarından çıkanda oldu çıkmayan da, sesli bakması güzel oluyor. Byv geçti hem o ara fal baktırmak istemiyordum atmadım sonra da girmedi zaten. Şimdi de maille bakıyormuş sesliyse hala ne güzel. Bence online fal aleminde işini düzgün yapan kişilerden.Sen Saraylı'ya baktırdın mı? Ben de niyet etmiştim ama bu olaylardan sonra öfkemden ondan da vazgeçicem galiba. Selena'ya bayılıyorum, Nesibe'ye bir defa baktırdım, onun da enerjisini sevdim. Saraylı'yı gerçekten bu iki isim ile yanyana koyabilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?