Ben ikizler, o başak.. ikimizin de yöneticisi merkür. Bir bitmek bilmedi çektirdiği bu gezegenin bizeÇok saol canım, hayırlara vesile olur inşallah, keşke anlasak bir şekilde
Başak erkeği zordur ama iyidir canım sağlam karakterlidir. Keşke anlasam da yardımcı olsam ama malesef tatlım
Başak erkeği en sevdiğim erkek oldu benimde. Karakter olarak maşallahı var biraz huylu ama ben öyle sevdim onuDün gece yine gördüm onu, ağlayarak uyandım. Dediği gibiyse o falcının şaka maka rüyalarda buluşuyoruz :/ hayat ayırsada neyse ki rüyalar var.
Bir de Burç mu ne varmış ona da bakcam:))
An da ve geçmişte iyidir o zaman öyle miydi canım?Burc super ya yardimcilari var onun ; )
Iyiydi cnm ama enerji meselesi etkilemim yinedeAn da ve geçmişte iyidir o zaman öyle miydi canım?
Sağol canımm ,şimdi çıktı ama bayağı pahalı deneyemem şimdilik :)
saraylıya nerden baktırıyosunuz ya bende cok niyet etmiştim ama hiç denk gelememiştimbu arada dün nebahat abla mı ne ona attım kötüydü allahtan 10tlydide çok hayıflanmadım
Geleceği bilmemek nimetmiş bence. Selena'nın falına kendimi bu kadar kaptırmamın sebebi feci tutarlı şeyler söyledi ama keşke bilmeseydim.
Tuttu hem de çok fena. Olayları yanımızdaymış gibi anlatmış. Gelecekle ilgili söylediği şeyler de tutarlı geldi bana. O sebeple inanıyorum. O kişiyle bir araya geleceğiz ama Mart ayında bir daha geri dönmemek üzere bitireceğiz. Aynı sebepten ötürü bitecek ve ikimiz de yola farklı kişilerle devam edecekmişiz. Bilmesem daha iyiymiş. Bilmiyorum iyi değilim.Ne dedi canim? Enerjiniz tuttu mu? Merak ediyordun çok.
Başak erkeği en sevdiğim erkek oldu benimde. Karakter olarak maşallahı var biraz huylu ama ben öyle sevdim onuDün gece yine gördüm onu, ağlayarak uyandım. Dediği gibiyse o falcının şaka maka rüyalarda buluşuyoruz :/ hayat ayırsada neyse ki rüyalar var.
Tuttu hem de çok fena. Olayları yanımızdaymış gibi anlatmış. Gelecekle ilgili söylediği şeyler de tutarlı geldi bana. O sebeple inanıyorum. O kişiyle bir araya geleceğiz ama Mart ayında bir daha geri dönmemek üzere bitireceğiz. Aynı sebepten ötürü bitecek ve ikimiz de yola farklı kişilerle devam edecekmişiz. Bilmesem daha iyiymiş. Bilmiyorum iyi değilim.
Kuzumm bak selena kendi diyor benim gördüklerim çıkacak diye bir şey yok. Lütfen bu kadar kaptırma kendini böyle yapman Allahın gücüne gider. Sonuçta herşey O'nun elinde. Ne yani sen şimdi Selena'nın dediklerine teslimmi oldun kii kendisi bile ben bir kulum diyor.
Lütfen kendine gelll. Duâ et. Ve ben de edeceğim senin için öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?