Evet kadın öyle diyor ama pek kendinden emin konuşmuş. Haşa Allah'a şirk koşmuyorum tabi ama çıktı diyor burdaki insanlar. Zaten o pislik mesajıma bile cevap vermedi ne bekliyorum ki?Kuzumm bak selena kendi diyor benim gördüklerim çıkacak diye bir şey yok. Lütfen bu kadar kaptırma kendini böyle yapman Allahın gücüne gider. Sonuçta herşey O'nun elinde. Ne yani sen şimdi Selena'nın dediklerine teslimmi oldun kii kendisi bile ben bir kulum diyor.
Lütfen kendine gelll. Duâ et. Ve ben de edeceğim senin için öpüyorum
Kesinlikle katılıyorum. Niye fal baktırıyoruz? Geleceği bize biri söylesin diye mi? Hayır aslında motive olup güzel enerjiye odaklanmak için. Eğer zaten birbirinizin kısmetinde yoksanız da en hayırlısı budur diyedir, bol bol dua et, bizler de ederiz hep beraber. Fala inanma, falsız kalma. Ama şuna da inan bana 15 falcıdan 14'ü dönecek dedi, o da olmuyor, kötü şeyler diyenlerin de olmuyor. Allah bildiği gibi çıkarıyor karşına, ve en hayırlısını bu kılıyor :) Her şey güzel olur inşallah..
Evet bende de aynı taklitte tuttu sadece. Yani ztn düşük bi ihtimaldi ben sadece değişik bi deneyim olsun diye gitmiştim. Eğer öyle olsa sadece benle onun bilebilceği bi soru sordum ve Ezgi çok genel bi cevap verdi onun düşünceleri değildi yani.O Ezgi de sadece taklit konusunda tutturdu. Nasıl becerdi bilmiyorum, bir an o karşımda sandım. Ağlamaya başladım. Psikolojimi böyle salakça şeylerle ben bozdum.
Evet bende de aynı taklitte tuttu sadece. Yani ztn düşük bi ihtimaldi ben sadece değişik bi deneyim olsun diye gitmiştim. Eğer öyle olsa sadece benle onun bilebilceği bi soru sordum ve Ezgi çok genel bi cevap verdi onun düşünceleri değildi yani.
Aynen. 50 tl me ve gittiğim yola, bozulan psikolojime çok acıdım. Kavga edecek psikolojide değildim verdim çıktım. Ama bana göre tam bir şarlatan.
geçmişi ve anı bilmiş olması geleceği de bildiği anlamına gelmiyor tabi ki, biliyorsun değil mi? kendini böyle şartlama bence.Tuttu hem de çok fena. Olayları yanımızdaymış gibi anlatmış. Gelecekle ilgili söylediği şeyler de tutarlı geldi bana. O sebeple inanıyorum. O kişiyle bir araya geleceğiz ama Mart ayında bir daha geri dönmemek üzere bitireceğiz. Aynı sebepten ötürü bitecek ve ikimiz de yola farklı kişilerle devam edecekmişiz. Bilmesem daha iyiymiş. Bilmiyorum iyi değilim.
Tuttu hem de çok fena. Olayları yanımızdaymış gibi anlatmış. Gelecekle ilgili söylediği şeyler de tutarlı geldi bana. O sebeple inanıyorum. O kişiyle bir araya geleceğiz ama Mart ayında bir daha geri dönmemek üzere bitireceğiz. Aynı sebepten ötürü bitecek ve ikimiz de yola farklı kişilerle devam edecekmişiz. Bilmesem daha iyiymiş. Bilmiyorum iyi değilim.
Aşk acısı insanı ezikleştiriyor maalesef.Ben de yaşadım senin yaşadığın durumları,bir ara ciddi ciddi hayata küstüm.Sonunda birşey kazanabildimmi,hayır.Kendine yazık etme bir an önce toparlamaya çalış kendini.Çok sağolun arkadaşlar. Hiç birinizin gerçek hayatta neye benzediğini bilmiyorum ama hepinizin altın bir kalbi olduğunu biliyorum. Burası fal topicinden çok bir derdin var gibi oldu benim açımdan, bundan dolayı hepinizden özür dilerim. Size de yazmasam sıyıracağımı hissediyorum. Ben böyle ezik birisi değildim ama neden böyle oldu, neden hayatımın şu döneminde bu hale geldim ben de bilmiyorum. İnsanlar neden bu kadar yalancı ve kötü anlamlandırmaya çalışıyorum. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Rabbim hepimizin derdine deva versin inşallah. Mutlu olan insanın falcılardan medet umacağını sanmıyorum.
Hüma Bal olayına çok şaşırdım arkadaşlar ben, çok da üzüldüm.. En güvendiğim falcılardan biriydi Hüma. Olay netlik kazandı mı peki?
ya ben o olaydan hiçbir şey anlamadım. birileri hümanın fallarını mı araklamış, hüma başka sitelerden girip de kopyala yapıştır mı yapmış? benim de en güvendiklerimden biriydi çünkü hüma ve burda birçoğumuz baktırmıştır ona, çok kişiye de çıkmıştır falı ben de dahilim buna. hüma bana eski ilişkimde araya başka bir kadının girdiğini söyleyen tek kişi olduğu için ayrı bir güven duymuştum ona. burda falını okuduklarım da var ama hiç kopyala yapıştır değildi. benim falımla alakası bile yoktu. bir de geçen gün tam onu yakalamışken fal atmıştım acil işi çıkmış çıkmak zorunda kalmış falımı iade etti bir de mesaj göndermiş "acil işim çıktı ama falına baktığımda acil bir durum görmediğim için iade ettim" diye uzun bir şey yazmıştı. 1 hafta öncesinde 2 tane fal göndermiştim ayrıca da. yani ne biliyim milleti kandıran biri olsa o gün beni bekletebilirdi gece de bakabilirdi. anlamadım hiçbir şey ya bu hüma olayından :/ ya hüma çok akıllı bizi kandırıyor ya da birileri hüma yerine geçip fallarını gönderiyor. bu arada o nebahat ablayla hearth bilmem neye hiç fal atmadım, atanlar daha iyi bilir.
Aşk acısı insanı ezikleştiriyor maalesef.Ben de yaşadım senin yaşadığın durumları,bir ara ciddi ciddi hayata küstüm.Sonunda birşey kazanabildimmi,hayır.Kendine yazık etme bir an önce toparlamaya çalış kendini.
Bence olay şöyle oldu: Hüma ilk başta özenli güzel bakıyordu. Sonra copy paste yapayım dedi millet fark etmeyince de copy paste yutturayım dedi.
Bugünlerde baktıklarından çıkan fal pek yok. Çıkan falları ilk baktıklarından. Burdan yola çıkarak:) yukardaki yorumumu yaptım.
bana verdiği tarihe de daha vardıeğer gerçekten öyleyse helal etmiyorum herkes gibi, böyle milleti salak yerine koyduysa eğer. binnaza bildiren oldu mu acaba az önce baktım onlinedı
Bilemedim ben de, belki binnazda iyi bakıp tellwe ve byvde copy paste yapıyor. Bilemedim yani.
Bilmiyorum ben de valla napıcaz.Arkadaşa akıl veriyorum ama daha tam toparlayamadım kendimi.Fallardan medet umduk çoğu fos çıktı.Allah yardım etsin hepimizeBen de hayata küskün durumdayım kızlar nolcek halimiz?
İki seçenek var,ya birisi hümayi taklit ediyor,Nebahat ve telvedeki o sahis gibi,yada bunu yapan humanin ta kendisi..dogrusuda cikar ortaya hicbisey sonsuza kadar sakli kalmaz...Bence olay şöyle oldu: Hüma ilk başta özenli güzel bakıyordu. Sonra copy paste yapayım dedi millet fark etmeyince de copy paste yutturayım dedi.
Bugünlerde baktıklarından çıkan fal pek yok. Çıkan falları ilk baktıklarından. Burdan yola çıkarak:) yukardaki yorumumu yaptım.
İki seçenek var,ya birisi hümayi taklit ediyor,Nebahat ve telvedeki o sahis gibi,yada bunu yapan humanin ta kendisi..dogrusuda cikar ortaya hicbisey sonsuza kadar sakli kalmaz...
Ama bu cidden insan kandırmakkHümanın kendisi olduğuna eminim.
Fal arkadaşlığı yaptığım bir hatun var. Burayı o da okuyor. Bana heartfilia ve hümanın aynı kişi olduğunu da o söylemişti zaten.
Neyse dün bana yazmış kı, melekopo nun yayınladığı falın yarısı bende de var Hüma olarak yazmış. Bana da göndermişti o falı 1 ay önce mi ne açıp baktım yarısı senin falın melekopo. Binnazda Hümaya baktırılmış.
Hüma, nebahat, heartfilia aynı kişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?