Binnaz Abla

valla sabah da yazdım, kimin elinde hüma, nebahat ve heartfilia üclüsünün birebir aynı falı varsa, binnaz abla ve tellwe'ye de göndersin.

valla sabah da yazdım, kimin elinde hüma ve nebahat, heartfilia üclüsünün birebir aynı falı varsa, binnaz abla ve tellwe'ye de göndersin.

Tellwe takmaz rezil bir site zaten. :)
Aynı kişi olmaları aslında sıkıntı olmazdı adam gibi baktıkları sürece:)) Hatun uyanık 4 5 şablon yapmış farklı sitelerde kopyalayıp yapıştırıyor.

Her sitede düzgün baksa itirazım olmazdı ama copy paste yapması sıkıntı. Binnazda ilk baktığı fallar iyiymiş çünkü.

Ya kızlar selenadan iki gündür cevap alamıyorum size geri dönuyor mu? çok mu yoğun acaba.

Tellwe takmaz rezil bir site zaten. :)

sadece buradaki kızlar bir hafta hiçbir fal sitesine uğramasa bak gör nasıl takıyorlar :))) ben bir daha hiçbirine baktırmamaya kararlıyım zaten. Selena eğer bundan sonra da maille bakmayı kabul ederse ona baktırırım sadece ara ara, yeter :)))

Aynen katiliyorum haklisin,kopayala yapmasa,durustce yapsada istedigi kadar sitede baksa,bizde kandirildigimiza yanalim,cok ahlaksizca yaptigi..demekki para icin herseyi yapabilecek birisi..telvedekininde fali olsa bende krsinlikle binnaz sitesine siksyet ederim,orda durmayida haketmiyor..

Hümayı kendi hesabıyla farkedememizin nedeni büyük ihtimal zıt insanlara aynı falı atıyordu. Bu hesapları çok önemsemediğinden olsa gerek herkese aynı falı yollamış..

Hümayı kendi hesabıyla farkedememizin nedeni büyük ihtimal zıt insanlara aynı falı atıyordu. Bu hesapları çok önemsemediğinden olsa gerek herkese aynı falı yollamış..

ya bence hepsi, üstelik bu işi internet üzerinden yapmalarına rağmen, internetin gücünü kücümsüyorlar. Nasıl olsa ortaya çıkmaz mantığı var da, işte bu tarz forumların/sosyal medyanın gücü ortada. Ben Hüma'ya bir defa baktırdım, kesinlikle paramı helal etmiyorum ve isterse yazdıkları kelimesi kelimesine, harfi harfine çıksın yine de bir daha asla baktırmam. zaten kontrolsüzce saçıyoruz o paraları iki güzel şey duyucaz diye sonra da böyle bir şey oluyor. Buna benzer bir nedenden Didem'e de kızdım bir kac ay önce, onun da numarasını sildim, bir daha aramadım, aramam da. Telefondakiler ayrı, cafedeliler ayrı, online sitelerde bakanlar ayrı dolandırıcı.

Hümanın fallarını karşılaştırmak lazım o Zaman. Ben ona ilk mayıs ayında baktırdım fal ve oturdum yeniden okuyorum fallarını.. Çok üzüldüm gerçekten

Psikiyatriste gittim bugün. Cipralex yazdi. 1 hafta 10 gun sonra etkisini görürsün dedi. Haydi bakalim :)

Psikoloğa gideydin kız. Terapi gerek bize başka türlü iflah olmayız.

Ne dedi, aşk acısının hayalkırıklığının tıptaki adı neymiş?
Psikologluk degil agie bir durum oldugunun farkindaydim. Konuşma terapisi ile uzun surecek bir tedaviydi. Normalde ben hic doktorla felan konusamam. Hem de erkek doktorla hic... ama acayip sevimli adamdi. Daha konusmaya basladigim anda aglamaya basladim. Adam hemen pecete cikartti. Ben agladikca anlattikca peceteyi tazeledi. Bir suru soru sordu. Sorularina cevap verdim. Bu bir ask acisi değil daha yoğun daha derinlerden gelen birsey. Bu uzun zamandir icinde yasadigin hayal kirikliklarinin disa vurumu olmuş. Gercek mutluluk tum sorunlarindan arindigin zaman degil, senin sorunlarina bakisini5 degistirdigin zaman gelir. Bu sorunları hayati ve insanlari tanimak ya da sabri gelistirmek için firsat olarak görebilirsin. Zorluklar ve engeller olgunlasmak ve huzura kavusmak icin bir vasita olabilir. Hayatta sorunlar asla bitmez. Mutluluğu cevreye endeksleme. Mutlu insanlar sorunlari olmayan insanlar değil, sorunlarini asabilen insanlardir. Haksizlik denilen bir kavram oldugunu unutma. Sal gitsinnnnn dedi :)) depresyon teshisi koydu. 1 ay sonra kontrole gel dedi.

Az önce biryolunvar da ödeme yaptım ama başarısız olarak görünüyor, onaylanmasına rağmen. Benim gibi aynı sorunla karşılaşan oldu mu daha önce?

Az önce biryolunvar da ödeme yaptım ama başarısız olarak görünüyor, onaylanmasına rağmen. Benim gibi aynı sorunla karşılaşan oldu mu daha önce?

Yönetime mesaj at ilgileniyorlar ödedikten hemen sonra çıktıysan yapıyor öyle 2 kere geldi başıma

En kısa sürede kendini toparlarsın umarım bitanem!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…