Teşekkür ederim yolladım mesaj, umarım ilgilenirler..Yönetime mesaj at ilgileniyorlar ödedikten hemen sonra çıktıysan yapıyor öyle 2 kere geldi başıma
Aynı sorun 3 gün önce benm de başıma gelmişti ayline katina atmıştım ödemeyi almış ama fal oluşmamış görünüyo ama mesaj atarsann ilgileniyolar fal falcıya iletiliyo.?aylinin baktığı fal da cok iyidi bu arada yakın zamanda ayline baktıran var mı memnun olanTeşekkür ederim yolladım mesaj, umarım ilgilenirler..
bende baktırdım canım bana da iyiydi.mevcut durumda herşeyi bildi.geleceği ise Allah bilir.Aynı sorun 3 gün önce benm de başıma gelmişti ayline katina atmıştım ödemeyi almış ama fal oluşmamış görünüyo ama mesaj atarsann ilgileniyolar fal falcıya iletiliyo.?aylinin baktığı fal da cok iyidi bu arada yakın zamanda ayline baktıran var mı memnun olan
Aynı sorun 3 gün önce benm de başıma gelmişti ayline katina atmıştım ödemeyi almış ama fal oluşmamış görünüyo ama mesaj atarsann ilgileniyolar fal falcıya iletiliyo.?aylinin baktığı fal da cok iyidi bu arada yakın zamanda ayline baktıran var mı memnun olan
hayrola marplecım birşey mi oldu?Patlayanlar bir yolun var sehrazat,fal sepeti ceren,nesibe,aliye abla,zeus,derin,ada falalem meryem,binnaz serra, huma,asenat(hemde ne patlamak) hira,tumay selanin yaninda bakan kadin acayip bilememis,en iyisi cikanlari sayayim en basindan beri falci aylin,altincihis falsepeti,fama biryolun var,sevgi duman
Selena ciktimi marple? Noldu ayrica birden patlamis hepsiPatlayanlar bir yolun var sehrazat,fal sepeti ceren,nesibe,aliye abla,zeus,derin,ada falalem meryem,binnaz serra, huma,asenat(hemde ne patlamak) hira,tumay selanin yaninda bakan kadin acayip bilememis,en iyisi cikanlari sayayim en basindan beri falci aylin,altincihis falsepeti,fama biryolun var,sevgi duman
Patlayanlar bir yolun var sehrazat,fal sepeti ceren,nesibe,aliye abla,zeus,derin,ada falalem meryem,binnaz serra, huma,asenat(hemde ne patlamak) hira,tumay selanin yaninda bakan kadin acayip bilememis,en iyisi cikanlari sayayim en basindan beri falci aylin,altincihis falsepeti,fama biryolun var,sevgi duman
ben su ve katina baktırmıştım canım.Aylin de hangi turden memnunsunuz kizlar ben kahve atmistim cikmamisti pek ?
Suyu pahali degldi bana onun ama katina deneyeblrm ciktimi canim senin her dedigi ?ben su ve katina baktırmıştım canım.
Aylin de hangi turden memnunsunuz kizlar ben kahve atmistim cikmamisti pek ?
Onemli bilgi aldim cnm durum bu aklima geldikce yazicam soyle benimle ilgili biri daha var ancak ben onu cok belki bir sebepten ciddi dusunemiuorum bu cok baskin bir durum (medeni durum filan degil)bunu selena bilemedi mesela kesinlikle goremedi birde bu kisiye benim adim atacagimi da sadece falsepeti altincihis bildiSelena ciktimi marple? Noldu ayrica birden patlamis hepsi
ben henüz baktırdım ve dediği tarihe var.o yüzden gelecekle ilgili birşey diyemiyorum.mevcut durumda mükemmeldi ama.Suyu pahali degldi bana onun ama katina deneyeblrm ciktimi canim senin her dedigi ?
vay be ben kahve atmakla hata yapmışım 2 ay önce falan atmıştım ozaman online yakalayınca bir katina atayım canm teşekkür ederm :)Canim bende bahar aylarinda kahve atmistim, bir iki ufak detay cikmis.
En son katina attim cok memnun kaldim, karttan gorulemeyecek seyler soyledi.
Aylin de hangi turden memnunsunuz kizlar ben kahve atmistim cikmamisti pek ?
Onemli bilgi aldim cnm durum bu aklima geldikce yazicam soyle benimle ilgili biri daha var ancak ben onu cok belki bir sebepten ciddi dusunemiuorum bu cok baskin bir durum (medeni durum filan degil)bunu selena bilemedi mesela kesinlikle goremedi birde bu kisiye benim adim atacagimi da sadece falsepeti altincihis bildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?