- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Hic hic goremediCanım selena bilemedi derken durumun tam tersini mi söyledi. Örnek veriyorum; X çalışmiyor ama Selena dedi ki iş yerinde problem var gibi mi.
Offf anlatabildim mi?
Bende fenalardayim ama her ay nerdeyse 300 tlye yakin borc oder gibi fal atiyorum artik fallarda mutlu etmiyor gelen gidende yok bunalim hali geldi gitmiyorBilmiyorum ben de valla napıcaz.Arkadaşa akıl veriyorum ama daha tam toparlayamadım kendimi.Fallardan medet umduk çoğu fos çıktı.Allah yardım etsin hepimizeAma en azından burda konuşup rahatlayabiliyoruz.Hepimiz aynı dertten muzdaripiz.Erkeklerden nefret ediyorum artık
Bende fenalardayim ama her ay nerdeyse 300 tlye yakin borc oder gibi fal atiyorum artik fallarda mutlu etmiyor gelen gidende yok bunalim hali geldi gitmiyor
En doğrusunu yapmışsın canım,inşallah iyi gelirPsikiyatriste gittim bugün. Cipralex yazdi. 1 hafta 10 gun sonra etkisini görürsün dedi. Haydi bakalim :)
falimi diyorsun dahada atmam ztnYani gerçekten şok oldum. Yazık canım yaa. Allah kurtarsin diyorum bütün ictenligimle
off canım çok değilmi ya ayda 300 tl.Yazık parana,nasılsa hiçbiri tam bilmiyor herşeyi azalt bence.Ben ayda 3 tane falan atıyorum,son olaylardan sonra onu da yapmıcam artık.kimin kim olduğu belli değil online falda.Bende fenalardayim ama her ay nerdeyse 300 tlye yakin borc oder gibi fal atiyorum artik fallarda mutlu etmiyor gelen gidende yok bunalim hali geldi gitmiyor
Evettt canım yaaa atma. Ben en iyi olduğunu düşündüğüm bir kaç kişiye attim kii pnda bile kırk kere düşündüm. Gitt o parayla kendine yeni yeni bişeyler all.falimi diyorsun dahada atmam ztn
Ada Yıldıza fal atan oldu mu ? Fat atmıcam dedim yine atıcam sanırım ya biri beni engellesin artık
Ada Yıldıza fal atan oldu mu ? Fat atmıcam dedim yine atıcam sanırım ya biri beni engellesin artık
Kızlar hülya demir binnaz abla kahve bı yorum alıyım baktıran varsa lutfennnn
canım hülya pmbeci anı da bilemiyor hiç tavsiye etmem
Ben seni engellemek istiyorum. Çok falın geldiyse eski fallarını oku şekercim , çıkmadıklarını görünce buzzz gibi soğuyor insan
Atma canım yaaO kim yaa bakma fal sitelerine.
Bakk forumda "bir derdim var" oraları okuu acayip kafan dağılıyor inan kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?