Binnaz Abla

Birde kizlar ben hic isimle alakali baktirmadim bazi falcilara bilgi yok yani fal sitelerinde ve ben ne zaman gizem hatuna fal baktirip araya isle ilgili bir soru sikistirsam asla yorum yapamiyor ne bir harf ne bir isim ne bir durum tespiti bilmem anlatabildimmi

Bende fenalardayim ama her ay nerdeyse 300 tlye yakin borc oder gibi fal atiyorum artik fallarda mutlu etmiyor gelen gidende yok bunalim hali geldi gitmiyor

Bende fenalardayim ama her ay nerdeyse 300 tlye yakin borc oder gibi fal atiyorum artik fallarda mutlu etmiyor gelen gidende yok bunalim hali geldi gitmiyor

Yani gerçekten şok oldum. Yazık canım yaa. Allah kurtarsin diyorum bütün ictenligimle

off canım çok değilmi ya ayda 300 tl.Yazık parana,nasılsa hiçbiri tam bilmiyor herşeyi azalt bence.Ben ayda 3 tane falan atıyorum,son olaylardan sonra onu da yapmıcam artık.kimin kim olduğu belli değil online falda.

Ada Yıldıza fal atan oldu mu ? Fat atmıcam dedim yine atıcam sanırım ya biri beni engellesin artık

Kızlar hülya demir binnaz abla kahve bı yorum alıyım baktıran varsa lutfennnn

Ada Yıldıza fal atan oldu mu ? Fat atmıcam dedim yine atıcam sanırım ya biri beni engellesin artık

Atma canım yaa O kim yaa bakma fal sitelerine.

Bakk forumda "bir derdim var" oraları okuu acayip kafan dağılıyor inan kii

Ben seni engellemek istiyorum. Çok falın geldiyse eski fallarını oku şekercim , çıkmadıklarını görünce buzzz gibi soğuyor insan

Çıkan da oldu o yüzden hala umutla bekliyorum diğer tarihleri. Ama adam bana dönmedikçe soğuyorum artık fallardan. Adayı çok merak ediyordum peki atmayayım bari

Atma canım yaa O kim yaa bakma fal sitelerine.

Bakk forumda "bir derdim var" oraları okuu acayip kafan dağılıyor inan kii

Fal sepetinde uzun zamandır gözüme çarpıyor Ada. Binnazı hiç açmıyorum bile artık güvenim kalmadı oradakilere Kenan Şahin de girmiyor uzun zamandır sadece o vardı güvendiğim orda. Forumu çok kullanmıyorum sadece buraya bakıyorum.Bakayım oraya da kafam dağalır evet

KIZLAR FAMA MI AYLIN MI DESEM HANGISINI ONERIRSINIZ BIR DE BEN ISTIYORUM KI ARTIK SORMADIGIM SOLEMEDIGIM GUZEL BI AYRINTIYI BILEN BIRISI OLSUN BU KONUDA HANGISI DAHA IYI?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…