KIZLAR FAMA MI AYLIN MI DESEM HANGISINI ONERIRSINIZ BIR DE BEN ISTIYORUM KI ARTIK SORMADIGIM SOLEMEDIGIM GUZEL BI AYRINTIYI BILEN BIRISI OLSUN BU KONUDA HANGISI DAHA IYI?
HANGI FALNI ONERIRSIN CANIMFamaya baktırmadım ama Ayline baktırmıştım tavsiye ederim
Canım hoşgeldin nasılsın
KIZLAR FAMA MI AYLIN MI DESEM HANGISINI ONERIRSINIZ BIR DE BEN ISTIYORUM KI ARTIK SORMADIGIM SOLEMEDIGIM GUZEL BI AYRINTIYI BILEN BIRISI OLSUN BU KONUDA HANGISI DAHA IYI?
canım aylının soledıklerını yasadın mı? bır de ben solemedıgınız ama bıldıgı bı nokta atısı ayrıntı oldumu bunu merak edıyorumAylin anda daha başarılıydı hemde sesli bakıyor
TSK EDERIM CANIM :)Ben katina atmıştım canım
aylin hangi sitede canım?Canim bende bahar aylarinda kahve atmistim, bir iki ufak detay cikmis.
En son katina attim cok memnun kaldim, karttan gorulemeyecek seyler soyledi.
Okuyorum sizi gitmedim hiç :) iyiyim sen nasılsın
Ayy aman sakin atma seneler once atmistim sacma sapan birisiFal sepetinde uzun zamandır gözüme çarpıyor Ada. Binnazı hiç açmıyorum bile artık güvenim kalmadı oradakilere Kenan Şahin de girmiyor uzun zamandır sadece o vardı güvendiğim orda. Forumu çok kullanmıyorum sadece buraya bakıyorum.Bakayım oraya da kafam dağalır evet
Az önce Facebook sitesinde ki Başak Burcu sayfasında okudum ve düşündüm gerçekten sevdim de sevildim mi diyeSorgulamalar
Saraylıhanıma 10 gün önce fln bende fal baktırdım kızlar mevcut durum ve kişilik analizleri oldukça iyiydi dediği küçük bişey de çıktı diğerleri beklemede,ilk başta oldukça sıcaktı canım cicim muhabbeti fln ama 1-2 ekstra fazla msj attım diye hemenn sinirlendi biraz kaprisli bi tip haberiniz olsun fazla zorlamayın
aylin zaten fama değil miydi? ben mi karıştırdım yine?
Aylin Yurt dışında yaşayan biri gibi ya da uzun yıllar orada yaşamış özellikle Almanya da ki Türkler gibi konuşuyor.Bence değil, yakın zamanlı ikisine de aynı soru hakkında fal baktırdım, hem yorumları paralel ama farklı, hem de ifade tarzları çok farklı. Fama'nın tarzı malum, anlamak ayrı bir efor, ama Aylin öyle değil, sesliydi benim yorumum, cümle kuruluşları gayet düzgündü şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?