Binnaz Abla

bu arada famanın dediği en es geçtiğim aman salla dediğim küçük bir şey çıktı kızlar. pfff zaten gereksiz mevzular hemen çıkar asıl olayı bekle bekle öldüm

ARKDSLAR BAZEN FALCILARI SORUYORUM IYI MI KOTU MU CIKTI MI VS DIYE BURDA COGU ARKDS HAKKINI HELAL ETSIN BEN ADLARI KARISTIRIYORUM AYSE FATMA DEGIL NICKLER INGCE HEP :) O YUZDEN HERKESTEN OZUR DILERIM K BAKMAYIN LUTFEN BIDAHA BIDAHA SORABILIRIM YANI :)

Saraylıhanıma 10 gün önce fln bende fal baktırdım kızlar mevcut durum ve kişilik analizleri oldukça iyiydi dediği küçük bişey de çıktı diğerleri beklemede,ilk başta oldukça sıcaktı canım cicim muhabbeti fln ama 1-2 ekstra fazla msj attım diye hemenn sinirlendi biraz kaprisli bi tip haberiniz olsun fazla zorlamayın

Ayy aman sakin atma seneler once atmistim sacma sapan birisi

Hadi yaa ben de bekliyorum falimi çok da heyecan içindeyim

aylin zaten fama değil miydi? ben mi karıştırdım yine?

Bence değil, yakın zamanlı ikisine de aynı soru hakkında fal baktırdım, hem yorumları paralel ama farklı, hem de ifade tarzları çok farklı. Fama'nın tarzı malum, anlamak ayrı bir efor, ama Aylin öyle değil, sesliydi benim yorumum, cümle kuruluşları gayet düzgündü şeker

Kızlar bir sorum var Selena karşı tarafın düşüncelerinde ve yaşayacaklarında ne kadar çıktı ya da an da iyiydi?

Aylin Yurt dışında yaşayan biri gibi ya da uzun yıllar orada yaşamış özellikle Almanya da ki Türkler gibi konuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…