Binnaz Abla

Canim sen sevgi duman hakkinda birsey demistin ekimde yok olacak diye neden bir aciklasana merak ettim

Canim sen sevgi duman hakkinda birsey demistin ekimde yok olacak diye neden bir aciklasana merak ettim

Herkese Eyül - Ekim tarihi verdiği için öyle düşündüm şeker. Ekim ayı patlarsa ki Eylüller patladı diye biliyorum,
Ekim'de gelse kaç kişi baktırır, eskisi gibi efsane olur mu ?

Sülün Osman dedim ya, çekleri dağıttı dağıttı, vadesinde hepsi patladı

Somut birşey bildiğimden değil, şakayla karışık yorumum bu. Belki tamemen tesadüf, özel sebeplerden girmiyordur .

Hahaha alemsin cnm evet anladim tespitleri guzeldi bende de tarih cikmadi hic

Kızlar bir sorum var Selena karşı tarafın düşüncelerinde ve yaşayacaklarında ne kadar çıktı ya da an da iyiydi?

Hayatım karşı tarafın düşünceleri konusunda teyit edemiyorum şu anda ama ayrılık sebebimizden dolayı biliyorum ki gerçekten öyle düşündüğünü biliyorum.

Ama şurdan yola çıkarsak hani benim duygu ve düşüncelerimi neyi nasıl niye yaptığımı ne düşündüğümü öyle bilmiş kii. Beni böyle biliyorsa onu da doğru biliyordur diye düşünüyorum.

Anladım canım karşı tarafın adını anne adını ve doğum tarihini veriyoruz ya bende benim duygu düşüncemde iyiyse onunda iyi diyerek düşündüm senin gibi.

Yaa bu aylinle le famadan memnun kalmayan bir tek benmiyimmmm
Aylin ne çok oldu baktıralı söylediği tarihler çoktan geçtii , kii çok alakasız bu ne biçim fal diye okumuştum .
Keza famada öyle , sanrıım bizim enerjiler uyuşmadı .
Gerçi benim kimseyle uyuşmuyor

Anladım canım karşı tarafın adını anne adını ve doğum tarihini veriyoruz ya bende benim duygu düşüncemde iyiyse onunda iyi diyerek düşündüm senin gibi.

Aynen canım ben de öyle düşünüyorum kii. Mesela ben sevgi dumana karşı gibi fal atmıştım. Kadın benim ve benim duygularımı acayip bilmişti. Bu durum muamma aslında
Biri bunu aydinlatsana.
Kizlarrrrr tecrubelerinizi paylaşın.

Aylini ben hiç beğenmedim çıkmadı zaten.

Famanın tellwedeki falı bana çıkmış. Byv deki falı çıkmadı.

Sarayli mi kaprisli saka yapiyorsun sanirim heryerden takip ediyorum ,ozeni karsisinda sapka cikartirim hatta gecen twitterda yazmisti birini ilk kez danisanlarimdan birini engelledim diye o senmisin acaba

Geçende Kirazeyle fb a foto koymuşlar. Ben ikisini de esmer olarak düşünmüştüm hep sarışınlarmış iyi mi :))) İkisini de severim iyi falcılar.

Geçende Kirazeyle fb a foto koymuşlar. Ben ikisini de esmer olarak düşünmüştüm hep sarışınlarmış iyi mi :))) İkisini de severim iyi falcılar.

Aaa Saraylı mı sarışın ben de onu esmer düşündüm heppp.
Nerde resmi bakmak istiyorum soyleyebilir misiniz?

Aylin Yurt dışında yaşayan biri gibi ya da uzun yıllar orada yaşamış özellikle Almanya da ki Türkler gibi konuşuyor.
Benim sesli falım da aynı sekilde bazı harfler zor cıkıo ağzından konusması düzgündü diyemem ama cıkmasını cok istediğim fal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…