- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Bende hep dusunuyorumAz önce Facebook sitesinde ki Başak Burcu sayfasında okudum ve düşündüm gerçekten sevdim de sevildim mi diye
Bence hafif pelteklik var dilinde ama cok tatli bir bayanAylin Yurt dışında yaşayan biri gibi ya da uzun yıllar orada yaşamış özellikle Almanya da ki Türkler gibi konuşuyor.
Canim sen sevgi duman hakkinda birsey demistin ekimde yok olacak diye neden bir aciklasana merak ettimBence değil, yakın zamanlı ikisine de aynı soru hakkında fal baktırdım, hem yorumları paralel ama farklı, hem de ifade tarzları çok farklı. Fama'nın tarzı malum, anlamak ayrı bir efor, ama Aylin öyle değil, sesliydi benim yorumum, cümle kuruluşları gayet düzgündü şeker
Sevdimmmm Gerçekten sevdimmmSorgulamalar
Canim sen sevgi duman hakkinda birsey demistin ekimde yok olacak diye neden bir aciklasana merak ettim
Hahaha alemsin cnm evet anladim tespitleri guzeldi bende de tarih cikmadi hicHerkese Eyül - Ekim tarihi verdiği için öyle düşündüm şeker. Ekim ayı patlarsa ki Eylüller patladı diye biliyorum,
Ekim'de gelse kaç kişi baktırır, eskisi gibi efsane olur mu ?
Sülün Osman dedim ya, çekleri dağıttı dağıttı, vadesinde hepsi patladı
Somut birşey bildiğimden değil, şakayla karışık yorumum bu. Belki tamemen tesadüf, özel sebeplerden girmiyordur .
Kızlar bir sorum var Selena karşı tarafın düşüncelerinde ve yaşayacaklarında ne kadar çıktı ya da an da iyiydi?
Anladım canım karşı tarafın adını anne adını ve doğum tarihini veriyoruz ya bende benim duygu düşüncemde iyiyse onunda iyi diyerek düşündüm senin gibi.Hayatım karşı tarafın düşünceleri konusunda teyit edemiyorum şu anda ama ayrılık sebebimizden dolayı biliyorum ki gerçekten öyle düşündüğünü biliyorum.
Ama şurdan yola çıkarsak hani benim duygu ve düşüncelerimi neyi nasıl niye yaptığımı ne düşündüğümü öyle bilmiş kii. Beni böyle biliyorsa onu da doğru biliyordur diye düşünüyorum.
Anladım canım karşı tarafın adını anne adını ve doğum tarihini veriyoruz ya bende benim duygu düşüncemde iyiyse onunda iyi diyerek düşündüm senin gibi.
Yaa bu aylinle le famadan memnun kalmayan bir tek benmiyimmmm
Aylin ne çok oldu baktıralı söylediği tarihler çoktan geçtii , kii çok alakasız bu ne biçim fal diye okumuştum .
Keza famada öyle , sanrıım bizim enerjiler uyuşmadı .
Gerçi benim kimseyle uyuşmuyor
Sarayli mi kaprisli saka yapiyorsun sanirim heryerden takip ediyorum ,ozeni karsisinda sapka cikartirim hatta gecen twitterda yazmisti birini ilk kez danisanlarimdan birini engelledim diye o senmisin acaba
A evet bende gordum kiraze bana hic cikmadi ya keske ciksaydiGeçende Kirazeyle fb a foto koymuşlar. Ben ikisini de esmer olarak düşünmüştüm hep sarışınlarmış iyi mi :))) İkisini de severim iyi falcılar.
Napiyosun cherry varmi gelismelerGeçende Kirazeyle fb a foto koymuşlar. Ben ikisini de esmer olarak düşünmüştüm hep sarışınlarmış iyi mi :))) İkisini de severim iyi falcılar.
Napiyosun cherry varmi gelismeler
Geçende Kirazeyle fb a foto koymuşlar. Ben ikisini de esmer olarak düşünmüştüm hep sarışınlarmış iyi mi :))) İkisini de severim iyi falcılar.
Aaa Saraylı mı sarışın ben de onu esmer düşündüm heppp.
Nerde resmi bakmak istiyorum soyleyebilir misiniz?
Benim sesli falım da aynı sekilde bazı harfler zor cıkıo ağzından konusması düzgündü diyemem ama cıkmasını cok istediğim falAylin Yurt dışında yaşayan biri gibi ya da uzun yıllar orada yaşamış özellikle Almanya da ki Türkler gibi konuşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?