Binnaz Abla

Facede paylasmis canim.. Durum guncellemesini bir baskasi paylastigi icin gordum ben de..

kız ilkayın facesıne merak ettim bakayım dedim :)))ayy tövbe yarabbim nasıl küfürlü konuşmalar:))) yani dobrasındır o ayrı bişey ama bunu daha düzgün bi şekilde ifade edersin ay uslubu yanlıs diyorsunuz yaa walla size en düzgün uslubunu kullanmıs:))) böyle küfüreden bayandan ancak o kadar düzgün uslup çıkar:))

Sürekli aynı isimleri tartışmaktan Taygun gibi bir cevheri fark edememişim yazık valla

Sana katılıyorum.Kimin damarına basarsan üzerine sıçrar.Aksini yaşadığım olmamıştır.ilkay 'ın belki uslûbu biraz ters olduğu için daha çok tepki topluyor.Ben sanmıyorum ki ilkay'ın dışında Nesibe,Rezzan abla yada hangi falcı olursa olsun üst üste olumsuz yazılanlara cevapsız kalsın.Hatta ben geçmiş sayfalarda Melek öz 'ün bile (ne kadar da tatlıdır içtendir hep söyledim) bir yoruma tepki gösterdiğini hatırlıyorum.Bu böyledir arkadaşlar .Ya en basiti fallarını beğenmediğimiz zaman olumsuz yorum yaptığımızda sitelerine ona bile sırası geliyo kızıyorlar.Bir kere baktırıp beğenmeyen bir daha gelmesin diye hemen hemen hepsinin profilinde var.Niye ya niye gelmiyim?Bir kere baktırmışımdır ,falcının enerjisi düşüktür ikincide iyi bir yorum alırım belki.Ama yok hepsinde hava binbeşyüz maşallah.Velhasıl küfürle falan İlkay ileri gitmiştir katılıyorum ancak olumsuz eleştiriye hiçbir falcının dayanamadığı bir gerçek.Hepsine "sen en iyisin "dediğinde "sen de iyisin".Azıcık olumsuz ol demediklerini bırakmazlar.

Arkadaşlar geçen burada paylaşılmıştı fal sepeti samira ve fal alemdeki almina aynı kişiler biraz öncetekrar fallarını dinledim kesinlikle artık eminim bu kadarınada pesdiyorum

Arkadaşlar geçen burada paylaşılmıştı fal sepeti samira ve fal alemdeki almina aynı kişiler biraz öncetekrar fallarını dinledim kesinlikle artık eminim bu kadarınada pesdiyorum

kızlar bu falalemdekı rezzan ablayla perıhan sal da aynı kışı denılmıştı ama gercekten oylemı?:26:

1. Nesibemin acıtasyon yaptığı söylenmişti, sırf burda yazılan birşeye çok hassas biri olduğundan üzüldüğü için -ki çok net hatırlıyorum, bunu söyleyen de, sonra gidip fal baktırmak isteyince reddedilen de sendin!!! Madem acıtasyon yaptığını düşünüyorsun, neden Ona fal baktırmak için debelendin???

2. Nesibemin kahve falını sırf para için bıraktığını iddia edeni de çok iyi hatırlıyorum! Paraya zerre kadar değer vermeyen birine bunu söylemek düpedüz iftiradır!! O zaman da tavrımı net bir şekilde belirtmiştim, iyi hatırlıyorum!!

3. Bir iftira da 3 harflilerle fal baktığının söylenmesi idi.. O kişiyi de hatırlıyorum.. Senin ve o kişinin yaptığı hiç kusura bakmayın ikiyüzlülük!!

Üstünden bu kadar zaman geçmişken bu yazıyı paylaşmanı iyi niyetli olarak algılamam mümkün değil!!

Ayrıcaa siz olsanız bu kadar ikiyüzlülük ve iftiraya karşı sessiz kalabilir miydiniz??? Nesibem yine çok iyi niyetli olduğundan, melek gibi bir yüreği olduğundan dolayı isimleri söylemiyor, sizi ifşa etmiyor benim KIYMETLİM!!!!

beyza kusura bakmada burda yazılanları falcılara yetiştiren casusluk yapan kimdi ? canım sen bir aynaya bakta sonra dürüstlükten , ikiyüzlülükten bahset sen bazı falcıları eleştirirken iyi, biz eleştirince kötü ne ala memleket doğrusu. ayrıca biri hakkında eleştiri yapınca ona fal baktıramazsın mı demek oluyor bu ? falcı bana bakmak istemiyorsa bu onun bileceği iş sana noluyor ki? burda bunları ifşa edince haz falan mı duyuyorsun ? ayıp, belaltı bir şey yapmadım ben. eleştirdim eleştirimi kaldıramayan falcı falıma bakmadı. bu kadar net sana noluyor? bırak alla sen ya nesibemde nesibem yetti yani.
ayrıca debelenmek demişsinde, falcıya fal göndermek debelenmekse hepimiz debeleniyoruz hergün sanki kapısında yattım. sadece fal gönderdim ne yalvardım ne bedava istedim. alınterimle kazandığım paramla fal gönderdim. neyin debelenmesiymiş.lafını bil de konuş!
ha birde falımın iade edildiğini ve iade sebebini nasıl bilebiliyorsun? ben söylemedim, fal sepeti yönetimi söylememiştir o halde kim söyledi? ne güzel falcılarla böyle içli dışlı olmak başka üyelerin bile fal durumunu bilmek. SÜPER.

Son düzenleme:

canim bende farketmistim ve bunu yazmistim.ilk falima bakan almina baskaydi ve cidden cok iyi bakmisti.siteye yazdim bana ayni kisi grip olmus olabilir demisti bende gulmustum buna daha ne diyeyim.asla baktirmam artik

Ben bu durumdan çoook sıkıldım artık.Sen istediğin falcıya istediğin her türlü yorumu yaparken,biz nesibe hakkında ağzımızı açamaz olduk.Bu durumu simdi site yönetimine havale ediyorum.Çünkü yeterartık.Her üye istediği yorumu yapar,tıpkı senin yaptığın gibi.Senin kimseye iftiracı ikiyüzlü demeye hakkın yoookkkkkk.O an ne yazdıysam aynen arkasındayım,Nesibe nin bir degil bin koruyucusu olsa umrumda değil.kimsedende korkum yok.Senin cok kıymetlin Nesibe'n taraftarlarının küfürlerine onay veren insan.Yerim ben böyle iyi niyeti.Beni karıştırmasaydın karışmayacaktım.Ama yine yorumumu yazıp davetiye çıkarmışsın.Nesbe ifşa etmemiş.Ay ne olur etmesin ya .Ben hicbir üyeninde bir falcı ićin kendini bu hallere soktugunu görmedim.Benim mesajlarıma yorum yapmaaaaa ne eskiye ne yeniye.Ya resmennesibe hakkında yazamaz olduk.Bu sitenin amacı bu değil.Olumlu olumsuz herşeyi paylaşmak.Site yönetiminin gerekli uyarıyı yapacağını düşünüyorum.

Biri bana burda neler olduğunu anlatabilir mi acaba?
Bir ufak hatırlatma yapayım yalnız, burası kk burda karalama da yapamazsınız reklam da.

Üyeler karalamadan, hakaret etmeden, saygı çerçevesinde falcı tecrübelerini yazabilir.
Hiçbir üye bir diğerini kısıtlayamaz, susturamaz, ayrıca polemik, tartışma, hakaret yasaktır.

Ben sikâyetimi net bir açıklamayla bildirdim.Teşekkür ederim.

e baktırdım dostlar. anı iyi bilmiş ama gelecek için net tarih ve nokta atışı yoktu. beğenenleri olmuş,ben klothoyağmuru daha çok beğendim.

Taygunu tekrar dinledim,nokta atışlarına şaşkınım hala.

Ben sikâyetimi net bir açıklamayla bildirdim.Teşekkür ederim.

Fal topikleri kimsenin tekelinde değildir, herkes yukardaki mesajda belirttiğim kriterlere uyduğu sürece memnun olduğu falcıyı da, memnun kalmadığı falcıyı da yazabilir.

Bir üye başka bir üyenin yorum yapma hakkını engelleyemez.
Site kurallarına uygun yorum yaptığınız sürece sorun yok, olaki yorumlarınızda bir sıkıntı varsa kk yönetimi zaten gerekeni yapar.
Üyeler birbirine müdahale etme hakkına sahip değildir.

canim tayguna baktirmistim cok olumlu olmadi cikmadi yani bana maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…