- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Facede paylasmis canim.. Durum guncellemesini bir baskasi paylastigi icin gordum ben de..
Sürekli aynı isimleri tartışmaktan Taygun gibi bir cevheri fark edememişim yazık valla
arkadaşlar kusura bakmayında bizim sitemiz için ilk olumsuz yorum yapan İlkay Gür değil, ondan önce yukarıdaki yorumu yapan Nesibe'dir. hatta hiç unutmuyorum facebookta bu paylaşımının altına takipçileri, kadınlar kulübü üyelerine ve sitemize resmen hakaret etmişti orası deli dolu diyerek.ve Nesibe'de onları uyarmak bir yana yorumlarını tasdiklemişti. neden İlkay'ın üzerine bu kadar gidip, Nesibe'nin yorumlarını görmezden geliyorsunuz. birinin sempatik diğerinin antipatik olması mıdır sorun? ikiside olumsuz yorum yapmışlar işte sitemiz için. falcıları kıymetlilerimiz ve kıymetsizlerimiz diye ayırmak yerine objektif olalım.
Arkadaşlar geçen burada paylaşılmıştı fal sepeti samira ve fal alemdeki almina aynı kişiler biraz öncetekrar fallarını dinledim kesinlikle artık eminim bu kadarınada pesdiyorum
arkadaşlar kusura bakmayında bizim sitemiz için ilk olumsuz yorum yapan İlkay Gür değil, ondan önce yukarıdaki yorumu yapan Nesibe'dir. hatta hiç unutmuyorum facebookta bu paylaşımının altına takipçileri, kadınlar kulübü üyelerine ve sitemize resmen hakaret etmişti orası deli dolu diyerek.ve Nesibe'de onları uyarmak bir yana yorumlarını tasdiklemişti. neden İlkay'ın üzerine bu kadar gidip, Nesibe'nin yorumlarını görmezden geliyorsunuz. birinin sempatik diğerinin antipatik olması mıdır sorun? ikiside olumsuz yorum yapmışlar işte sitemiz için. falcıları kıymetlilerimiz ve kıymetsizlerimiz diye ayırmak yerine objektif olalım.
Arkadaşlar geçen burada paylaşılmıştı fal sepeti samira ve fal alemdeki almina aynı kişiler biraz öncetekrar fallarını dinledim kesinlikle artık eminim bu kadarınada pesdiyorum
1. Nesibemin acıtasyon yaptığı söylenmişti, sırf burda yazılan birşeye çok hassas biri olduğundan üzüldüğü için -ki çok net hatırlıyorum, bunu söyleyen de, sonra gidip fal baktırmak isteyince reddedilen de sendin!!! Madem acıtasyon yaptığını düşünüyorsun, neden Ona fal baktırmak için debelendin???
2. Nesibemin kahve falını sırf para için bıraktığını iddia edeni de çok iyi hatırlıyorum! Paraya zerre kadar değer vermeyen birine bunu söylemek düpedüz iftiradır!! O zaman da tavrımı net bir şekilde belirtmiştim, iyi hatırlıyorum!!
3. Bir iftira da 3 harflilerle fal baktığının söylenmesi idi.. O kişiyi de hatırlıyorum.. Senin ve o kişinin yaptığı hiç kusura bakmayın ikiyüzlülük!!
Üstünden bu kadar zaman geçmişken bu yazıyı paylaşmanı iyi niyetli olarak algılamam mümkün değil!!
Ayrıcaa siz olsanız bu kadar ikiyüzlülük ve iftiraya karşı sessiz kalabilir miydiniz??? Nesibem yine çok iyi niyetli olduğundan, melek gibi bir yüreği olduğundan dolayı isimleri söylemiyor, sizi ifşa etmiyor benim KIYMETLİM!!!!
canim bende farketmistim ve bunu yazmistim.ilk falima bakan almina baskaydi ve cidden cok iyi bakmisti.siteye yazdim bana ayni kisi grip olmus olabilir demisti bende gulmustum buna daha ne diyeyim.asla baktirmam artik[/QUO
selamlar kızlar ben dün rezzan ablaya fal gönderdim epey güzel bir bakım yaparak beni ümitlendirdi. Hakkında çok olumlu yorumlar okudum yaşadıklarınız oldu mu ya da ona fal baktırdınız mı?
canim bende farketmistim ve bunu yazmistim.ilk falima bakan almina baskaydi ve cidden cok iyi bakmisti.siteye yazdim bana ayni kisi grip olmus olabilir demisti bende gulmustum buna daha ne diyeyim.asla baktirmam artik[/QUO
selamlar kızlar ben dün rezzan ablaya fal gönderdim epey güzel bir bakım yaparak beni ümitlendirdi. Hakkında çok olumlu yorumlar okudum yaşadıklarınız oldu mu ya da ona fal baktırdınız mı?
rezzan ablaya ben taa subat ayında fal gondermıstım yenıydı o zamanlar baktıgı fal pek fal gıbı dıılde tavsıye gıbıydı hıc begenmemıstım ve soyledıklerı cıkmamıstı ama ıkı gun once tekrar gonderdım durumları oldugu gıbı soylemıs hatta benım sormadıgım durumları bıle soylemıstı sok oldu bakalım soyledıklerı cıkıcakmı gorucez:)
rezzan ablaya ben taa subat ayında fal gondermıstım yenıydı o zamanlar baktıgı fal pek fal gıbı dıılde tavsıye gıbıydı hıc begenmemıstım ve soyledıklerı cıkmamıstı ama ıkı gun once tekrar gonderdım durumları oldugu gıbı soylemıs hatta benım sormadıgım durumları bıle soylemıstı sok oldu bakalım soyledıklerı cıkıcakmı gorucez:)
çok teşekkür ederim cevabınız için. bende açıkçası merak ettim çünkü çok naif yorumlar yapmıştı inşallah hepimiz söylenen olumlu şeyleri bir an evvel yaşarız:)
canim selamlar dan sonra baslayan cumle bana ait degil rezzana baktirmiyorum hicbiri de cikmadi
Biri bana burda neler olduğunu anlatabilir mi acaba?
Bir ufak hatırlatma yapayım yalnız, burası kk burda karalama da yapamazsınız reklam da.
Üyeler karalamadan, hakaret etmeden, saygı çerçevesinde falcı tecrübelerini yazabilir.
Hiçbir üye bir diğerini kısıtlayamaz, susturamaz, ayrıca polemik, tartışma, hakaret yasaktır.
canim selamlar dan sonra baslayan cumle bana ait degil rezzana baktirmiyorum hicbiri de cikmadi
teşekkür ederim marple
teşekkür ederim marple
rica ederim canim
Biri bana burda neler olduğunu anlatabilir mi acaba?
Bir ufak hatırlatma yapayım yalnız, burası kk burda karalama da yapamazsınız reklam da.
Üyeler karalamadan, hakaret etmeden, saygı çerçevesinde falcı tecrübelerini yazabilir.
Hiçbir üye bir diğerini kısıtlayamaz, susturamaz, ayrıca polemik, tartışma, hakaret yasaktır.
Ben sikâyetimi net bir açıklamayla bildirdim.Teşekkür ederim.
canim tayguna baktirmistim cok olumlu olmadi cikmadi yani bana maalesef..e baktırdım dostlar. anı iyi bilmiş ama gelecek için net tarih ve nokta atışı yoktu. beğenenleri olmuş,ben klothoyağmuru daha çok beğendim.
Taygunu tekrar dinledim,nokta atışlarına şaşkınım hala.
canim tayguna baktirmistim cok olumlu olmadi cikmadi yani bana maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?