Binnaz Abla

Dün Bilge'ye baktırdım binnazabla'da. Yine ve yine aynı sonuç. Verilen tarih yine diğerleri ile aynı Ancak bilge'yi coook sevdim. Adı gibi bilgili, kibar bir hanım. Benimkine baya kızdığı gibi kafamda dönen tilkileri çok güzel yanıtladı. Cidden belki gelecek adına öngörüsünde diğerlerine kıyasla ekstra bir şey yoktu ama aklım başıma geldi diyelim. Fal olayında güzel bir kapanış oldu benim için. Baya etkilendim ya

Ben bugün yüzyüze, online ve telefonda baktırdığım bütün falları okuyacam ve dinleyecem baya uzun bir liste yapacam ve artık kesin bir karar alacam fal atmama ya da çıkanlar doğrultusunda tekrar hangi falcıyı deneme konusunda. Aklıma telefonda ki fallar geldi kızlar Allah esirgeye ölüm bu aniden bir şey olsa arkamızdan annem dinlese ne kadar üzülür halime en iyisi yepyeni bir mail adresi açayım taslak olarak oraya atayım hepsini aklım kalmasın. Sizler siliyor musunuz?

Ya kızlar ben hıc bır falcıyı yakalıyamıyorum saraylı yok uzun zamandır sevgı duman 2 ekımden berı yok sezgi candan yok haber ver uyeyım genede yok yakalayamıyorum en son hulya demıre dun attım ondada gerı ıade aldım ,,, hüma son gunlerde bıraz ısteksız bakıyo gıbı geldı.. Ucreti az ken daha detaylıydı sımdı daha yuvarlak bılemıyorum. Ben nıye yakalayamıyorummmm

Nurayya ilk ben de pek sevmemistim, herkesde iyi anormallik bende herhalde deyip bidaha attim,
Hatta selena icin de ayni durumdaydim. Simdi 3 u de efsane oldu bana.

Aferin sanaaa, tebrik ediyorum....

Böyle yapınca düzelicek di mi, sevgilin geri gelicek....

Gelse de artık seni beğenir mi akıllım ? Kilo almış, sigara kokan, bakımsız, uykusuz, yıkılmış, dökülmüş kadını kim ister ???

Annesi görse " bak oğlum bu sana layık değilmiş di mi, haklıymışım yani " der. Hah, böyle devam et, haksızları haklı çıkart...

Topla kendini güzellik

Güzelliğinle pişman et onları, 5 katı özen göster kendine, sağlığına dikkat et, parlasın cildin, giyin, kuşan gören de kaçırdığına yansın !!!

Buna katilmiyorum. Elbette zamani gelince eski normal haline donecektir ama su an nasil hissediyorsa oyle yasamalidir. Kendini toparlamasi icin aglamasi, dana gibi yemesi gerekiyorsa yemeli. Insanlar ne der, annesi ne der ya da o ne der gibi gosteris icerikli sahte roller onu mutlu etmeyecektir. Bu yasamasi gereken bir surec. En kisa zamanda toparlamasini dilemeyiz, sahte davranmasini degil.

Bunu bir süredir yapıyor zaten.... Bu aşamayı yaşamasını öneri aşmamız geçti, geçmiş yazışmaları kaçırmış olmalısınız

kızlar selena ve arkdaşından falım geldi begendim ben hele arkadaşı çüş dedirtti verdiği isimlerle
Yaaa bana hiç isim vermedi ama çok tatlı demi Sevdanın tarzı

Canım Saraylıhanım mail yoluyla bakiyor. Ben attim bugün yarın falm gelir istersen bekle yorum yapayım ben yada çok istiyorsan atmak adresini vereyim yada google a saraylihanim yazinca adresi cikiyor.

Bu arada bir arkadasima saraylihanim falı gelmiş ama hiç begenmemis veee bilmesi gereken çok önemli bir şeyi bilememis

ben karıştırdım galiba ya, neblim bütün isimler şu an birbirine karışıyor :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…