Baya bilmiş mi canım?kızlar selena ve arkdaşından falım geldi begendim ben hele arkadaşı çüş dedirtti verdiği isimlerle
. Bilmis canimmBaya bilmiş mi canım?
Ah Aylin bir çıksaBenim sesli falım da aynı sekilde bazı harfler zor cıkıo ağzından konusması düzgündü diyemem ama cıkmasını cok istediğim fal
Aylin bende tamamen patladı hem aşk hem iş
aylin hangi sitede canım?
Yaa bu aylinle le famadan memnun kalmayan bir tek benmiyimmmm
Aylin ne çok oldu baktıralı söylediği tarihler çoktan geçtii , kii çok alakasız bu ne biçim fal diye okumuştum .
Keza famada öyle , sanrıım bizim enerjiler uyuşmadı .
Gerçi benim kimseyle uyuşmuyor
Nasilsin cnmPatlamayan falcı var mı?
Nasilsin cnm
Çok teşekkür ederim Marplecim. Sen nasılsın? M.k gibiyim çok affedersin :) Dana gibi yiyorum, 3 senedir içmediğim sigarayı yer gibi içiyorum, saçımı taramıyorum, pek uyuyamıyorum. Bildiğin depresyon işte :)
Aferin sanaaa, tebrik ediyorum....
Böyle yapınca düzelicek di mi, sevgilin geri gelicek....
Gelse de artık seni beğenir mi akıllım ? Kilo almış, sigara kokan, bakımsız, uykusuz, yıkılmış, dökülmüş kadını kim ister ???
Annesi görse " bak oğlum bu sana layık değilmiş di mi, haklıymışım yani " der. Hah, böyle devam et, haksızları haklı çıkart...
Topla kendini güzellik
Güzelliğinle pişman et onları, 5 katı özen göster kendine, sağlığına dikkat et, parlasın cildin, giyin, kuşan gören de kaçırdığına yansın !!!
Buna katilmiyorum. Elbette zamani gelince eski normal haline donecektir ama su an nasil hissediyorsa oyle yasamalidir. Kendini toparlamasi icin aglamasi, dana gibi yemesi gerekiyorsa yemeli. Insanlar ne der, annesi ne der ya da o ne der gibi gosteris icerikli sahte roller onu mutlu etmeyecektir. Bu yasamasi gereken bir surec. En kisa zamanda toparlamasini dilemeyiz, sahte davranmasini degil.
Teşekkür canım bakayım hemenSaraylının feysbuk sayfasında:) Saraylı hanım yazınca çıkıyor zannımca:)
Yaaa bana hiç isim vermedi ama çok tatlı demi Sevdanın tarzıkızlar selena ve arkdaşından falım geldi begendim ben hele arkadaşı çüş dedirtti verdiği isimlerle
Ya kızlar ben hıc bır falcıyı yakalıyamıyorumsaraylı yok uzun zamandır sevgı duman 2 ekımden berı yok sezgi candan yok haber ver uyeyım genede yok yakalayamıyorum en son hulya demıre dun attım ondada gerı ıade aldım ,,, hüma son gunlerde bıraz ısteksız bakıyo gıbı geldı.. Ucreti az ken daha detaylıydı sımdı daha yuvarlak bılemıyorum. Ben nıye yakalayamıyorummmm
Bence değil, yakın zamanlı ikisine de aynı soru hakkında fal baktırdım, hem yorumları paralel ama farklı, hem de ifade tarzları çok farklı. Fama'nın tarzı malum, anlamak ayrı bir efor, ama Aylin öyle değil, sesliydi benim yorumum, cümle kuruluşları gayet düzgündü şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?