- 5 Ağustos 2015
- 386
- 1.234
- 33
ben karıştırdım galiba ya, neblim bütün isimler şu an birbirine karışıyor :))))
selena ve arkadaşı kim canım? yeni mi o arkadaşı?kızlar selena ve arkdaşından falım geldi begendim ben hele arkadaşı çüş dedirtti verdiği isimlerle
katılıyorum, acı da ,acıyı hissetmek de onu yaşamak da iliklerine kadar hak,öbür türlü mış gibi yaparak ,içine içine atınca biriktirdiklerin daha da büyüyor ve patlaması daha ağır oluyo.. hiçbirimiz bu durumda hiç ama hiç olmalayalım ama acının da bi miadı var ,@benazir bigün gelecek buna mı deprsyona girmişim diyeceksin güleceksin ve geçeceksin..Buna katilmiyorum. Elbette zamani gelince eski normal haline donecektir ama su an nasil hissediyorsa oyle yasamalidir. Kendini toparlamasi icin aglamasi, dana gibi yemesi gerekiyorsa yemeli. Insanlar ne der, annesi ne der ya da o ne der gibi gosteris icerikli sahte roller onu mutlu etmeyecektir. Bu yasamasi gereken bir surec. En kisa zamanda toparlamasini dilemeyiz, sahte davranmasini degil.
biryolunvar Kahinvangaya arkadaş fal attı. kesinlikle eski kahinvanga değil.bana Aylinin yazılı versiyonu gibi geldi
çünkü hem yazı tarzı hemde sürekli şekerim şekerim demesi...her cümlede şekerim demiş iç bayıcı derecede ama acaip bilmiş çok enteresan detaylar vermiş. şok olduk
kızlar bgn kozyatagında sevım diye bir falcıya gıttım ığrencti arkadaşım birinden duymus,daha doğrusu bu youtube da videolar çeken bir kız var ondan duymus oylee gıttık goya kızın oyle meshur olucagını falan bılmıs hatun kadın hıc bırsey bılemedı hıc bırsey falın özeti;
evlenmek istiyormusun? bilmem! evleniceksın evlenıceksndedi dersin sen bana daha cok gelıceksın
baban ıyı bir adam ? evet ! ben gordum iyi bir adam zaten ben gordum
hahahhahah gulme krızıne gırdımfalın devamı ben ıptal zaten
sonra bu bızı kesmedı gecen burda bırısı daha yazmıstı caddede ıstanbul cafe yasemıne gıttık oda ayrı bır bombaydı kadın bıldı evet ıyıdı ama kursun dokmek ıcın o kadar ısrar ettı kı sınır oldum kursun dokıyım nazar var sende nazar var 100tl geldıler bana en sonunda
neyse kızlar sonuc ben galıba ınternetten fal baktırmaya alışmısım ki baktırdıgımız ınsanlar bızımle fazla bır bağlantıları olmadan bakıyorlar,bunlar gıbı agzımızdan laf almayada calısmıyorlar (dolandırıcılar her yerde var tabı kı) ama bızı gormeden etmeden yınede bılebılenlere helal olsun dıyorum,o yuzden su ıkı kadından sonra selenaya,nesibeye,venüse,saraylıya kurban olıyım dedım hahahahahha
kızlar bgn kozyatagında sevım diye bir falcıya gıttım ığrencti arkadaşım birinden duymus,daha doğrusu bu youtube da videolar çeken bir kız var ondan duymus oylee gıttık goya kızın oyle meshur olucagını falan bılmıs hatun kadın hıc bırsey bılemedı hıc bırsey falın özeti;
evlenmek istiyormusun? bilmem! evleniceksın evlenıceksndedi dersin sen bana daha cok gelıceksın
baban ıyı bir adam ? evet ! ben gordum iyi bir adam zaten ben gordum
hahahhahah gulme krızıne gırdımfalın devamı ben ıptal zaten
sonra bu bızı kesmedı gecen burda bırısı daha yazmıstı caddede ıstanbul cafe yasemıne gıttık oda ayrı bır bombaydı kadın bıldı evet ıyıdı ama kursun dokmek ıcın o kadar ısrar ettı kı sınır oldum kursun dokıyım nazar var sende nazar var 100tl geldıler bana en sonunda
neyse kızlar sonuc ben galıba ınternetten fal baktırmaya alışmısım ki baktırdıgımız ınsanlar bızımle fazla bır bağlantıları olmadan bakıyorlar,bunlar gıbı agzımızdan laf almayada calısmıyorlar (dolandırıcılar her yerde var tabı kı) ama bızı gormeden etmeden yınede bılebılenlere helal olsun dıyorum,o yuzden su ıkı kadından sonra selenaya,nesibeye,venüse,saraylıya kurban olıyım dedım hahahahahha
Aman sakin sakinn o kiz baya guzel reklam yapmis bence boyle bisey yok yani,banada arkadasim soyledi oda snapchatten gormus ya varya ciktik nasil sinirim bozuldu birbirmize evlenmek istiyormusun,evet evet bende gordum evleniceksin diyoruz hahahahah :):) burdaki sanal falcilar bile ben sormadan neler anlattilar bana hahahaha valla sinirim bozuldu :) aman sakin gitmee sakin :) kadin durmadan ayni seyleri tekrarliyor opuyor falan hahahah o kiz ya hayatinda hic fal baktirmamis yada baya guzel reklam yapmis :)ya bu bahsettiğin görkemkarman bende izledim o snapchat videosunu öyle bi anlatmıştı ki ertesi gün atlayıp istanbul'a gidesim gelmişti hatta hemen ertesinde burda sordum bilen var mı diye haftaya istanbul'a gittiğimde deneyecektim bide karşıyı hiç bilmem iyi ki önceden gitmemişim bu yorum cok iyi oldu :)
arkdslarr sehrazatın falı cıkan var mı? cıkmayanlar da yazabılır mı? ozelden de msj atabılırsınız?
minecim, bana da sormussun.
bana birtek saraylı çıkıyor şuanda.
hüma bal da çıkıyordu ama son muhabbetlerden sonra onu artık tavsiye etmem.
selena, aylin, fama, derin ve nesibe de anlık durumlarda çok iyi.
tellwe eslina aklımda onu da deneme niyetindeyim.
artık pek fal baktırmıyorum baktırırsam da bunların dışına çıkmam büyük ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?