Binnaz Abla

Canım Saraylıhanım şu aralar mail yoluyla bakiyor. Saraylıhanım yazınca google çıkıyor adresi bulamazsan ben veririm

Saraylıhanım diye bir site yapmış o mu?

bir de ben de burdan öğrendim bu fal sitelerini kahinvanga ya ben de attım dün yani baya şey bilmiş ama olacak dedikleri olacak mı gerçekten bilmiyorum.. fama ya da attm. iikisi aynı şeyi söylemiş eski sevgilin geri dönecek diye.. fama nın dediklerinden çıkan oldu mu hiç?

herkese iyi akşamlar . Sizce sevgi duman nasıl tarih çıkan var mı ve anda nasıl ? ya ben baktırdım ve tüm umudumu ona bağlamış durumdayım . sizce nasıl ? Bende nokta atışı şunu bildi herkes eski sevgilimin hayatında biri yok derken sevgi var dedi . Müge hüma ve niceleri hep yok demişti . Ama tabi hayatında biri varmış ..

O olabilir ...............@yandex.com adresi.

Fama ya ilk defa baktırdım anda iyiydi. Tarih yokk uzun vade bekliyorum

Yaaa peki sen nerden öğrendin gerçekten var mı? Kesin bilgimi

Harflerle birlikte tarih verdi vee benim harfler doğru ama tarih geçti. Amma velakin ben tarihe takilmiyorum

Gizemhatun u yakaladım yakalamaz olsaydım...tam bi felaket tellalı olumsuzluk abidesi..ikinci ilkay vakası oldu bende.bidaha baktırmam.gerci zaman gösterecek belkide haklı...malum olumsuzu sevmiyoruz..

Gizemhatun u yakaladım yakalamaz olsaydım...tam bi felaket tellalı olumsuzluk abidesi..ikinci ilkay vakası oldu bende.bidaha baktırmam.gerci zaman gösterecek belkide haklı...malum olumsuzu sevmiyoruz..
banada cok olumsuzdu cikcak diye korkuyorum

Ay bahsettiğin falcı bu mu şekerim tam bir facia ne güldüm ya tam komedi Benim cafede baktırdığım falcıya benzettim 15 tl vermiştim ama haram olsun kadın oflayarak bakmıştı çok yorgunum kafam kaldırmıyor artık fal bakmaktan sıkıldım. İstanbuldan özel getirdiler beni ama değerim bilinmiyor falan. Özel gelmiş seni uzay boşluğuna göndersinler ordan kovulursun gereksiz şey Enerjimi düşürdü fal öncesi fal zaten faciaydı. Tek bişeyi bile bilememişti. Bence onlıne falcıların bazıları hakkını veriyor bizleri görmeden iyi bakıyorlar.
Kenan Şahin, Nesibe (ikinci falında saçmalasa da), asenat, aylin, sema, ilkay bunlara veriyorum paramı artık Kenanın ayrı bir yeri var zaten. Selana da gönderse artık şu falımı 5 gün oldu

Gizemhatunun dediği bişeyi dediği tarihte yaşadım ama asıl konu için zaman var canım ekim sonu gibi patlarsa yazarım

kenan şahin nerde acaba? bana hemen şu an bakabilecek bir falcı lazım kötüyüm şu an var mı önerebileceğiniz?

Kızlar Gizem Sitareye baktırdım. Çıkıyo mu şahsın falları ya? Vallahi geri de iade etmediler bu ne olumsuzluk ya?!
Gizem Sitare'nin patlayan fallarını yazabilir misiniz?

Kızlar Gizem Sitareye baktırdım. Çıkıyo mu şahsın falları ya? Vallahi geri de iade etmediler bu ne olumsuzluk ya?!
Gizem Sitare'nin patlayan fallarını yazabilir misiniz?

gizem sitare benim aylar önceki falımda da aşırı aşırı olumluydu ama olayım hiç de öyle pembe değildi. çok pembeler kadar çok olumsuzu da ciddiye alma boşver bu aralar zaten kimi görsem çok olumsuzdu dedi onun için

Kendisine soru kısmında açıklama yaptıktan sonra da dedi ki, canım ben zaten şöyle demedim ki, şunu kastetmedim ki falan.. Yani felakete sürükledi bir de odak olarak ilişki değil maddi/eğitim/iş gibi konulara baktırmıştım. Kafası kaldırmadı herhalde. O gripli gibi sesi zaten ayrı bi delirme mevzusu ıyy çok sinirliyim

Gizemhatunun dediği bişeyi dediği tarihte yaşadım ama asıl konu için zaman var canım ekim sonu gibi patlarsa yazarım
zamanlarda oynama oluyor mu? yani dediği zamanda yaşadım dediğin nasıl bi zaman aralığı vermişti?

iade için ısrar etsene. böyle beş para etmez falcıların fallarını iade etmeyen sitelerden nefret ediyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…