Binnaz Abla

kenan şahin nerde acaba? bana hemen şu an bakabilecek bir falcı lazım kötüyüm şu an var mı önerebileceğiniz?

Kenan Şahin binnaz ablada ama her zaman girmiyor malesef. Atroloji ve kahve yorumu yapıyor astrolojide bir dediği çıktı bi de kahvede. ikisi de dediği tarihte olmuştu. Asenattan memnun kaldım o da binnazda. aylin ve semayı da beğendim hangisini istersen canım.Nesibe de iyidir anda ve geçmişte ama gündüz onlıne oluyor

cevap kısmında kıvırdıysa zaten salla boşver :) bana mayısta attığım falda yaz harika geçicek eylül süper falan demişti eylül b.k gibi geçti tersine. arada oluyor öyle canım bazen sırf olumsuz konuşmak için bile konuşuyorlar. binnazda iyi dediğim bir hüma vardı benim için geçen günkü olaydan sonra gözümden düştü o da

Selenayı bekle, Şehrazatı bekle, adamı bekle of sıkıntı bastı gece gece Olumlu düşüneyim bari evrene olumlu mesaj göndermek lazımmm

Kizlar merak etmeyin gizem hatun tam bir fiyasko benimle hic alakasiz seyler yazmis dogum tarihleri vermistim girise biraz burc ozellikleri eklemis sonunda kart yorumu benimle uzaktan yakindan ilgisi yok korkmayin bosuna bu arada fal iademide zor olsada aldim neymis iade kapsamina girmiyormus yorumcunun emegi var falan dediler dedim ne giriyor o zaman enayi yerine koyuyolar insani

cheryy eslina abla ? sımdı kı cıkan eslına mı benım aklım karıstı
bu yorumuda kadının adını forumda ararken buldum baska baktıran yok mu bu eslına ?
eslina-eslinaabla

Kizlar selena ve arkadasindan falim geldi selanayi cok begendm ark.inida selenaya gore barscm ama kiskanclk yapmazsam dvm etck yoksa ayrilik var dierinde bariscaz ama ayrilcaz o ve bende baska kisilerle olcaz.. barisip ayrlmk hic istemedgm bisey ya barsp devam edelm yada hic olmasn ben bi daha ayrlk cekemem

benimde öyle canım hemen hemen

benimde öyle canım hemen hemen

kızlar kotu dusunmeyın belkıde olmaz oyle bırsey nerden bılıyorsunuz cıkanıda cıkmayanıda var kadının fallarının kotu dusunmeyın hemen daha baslamadan bıtmesını

kızlar kotu dusunmeyın belkıde olmaz oyle bırsey nerden bılıyorsunuz cıkanıda cıkmayanıda var kadının fallarının kotu dusunmeyın hemen daha baslamadan bıtmesını
gerci selenaninkisi bana bagli kiskanclk yapmazsam devami var digeri olumsuz.artk hakkimizda hayrlisi ama ayrlk olcksa hic barsmayalim cunku ayrlk hakkaten zor

canım benimki hepten batık daha sevgili olamadık biseyler yasanıyor ama kopuk kopuk 2 hafta aramıyo sonra arıyo her falcı sonunu olumsuz diyor bi gelse adam sonrasına bakıcamda yoruldum gelip gitmesinden

Yetti bunlarda hep ayni seyler banada aynisi olacak sekiz ay cikicaksin ama sonra baskalari ile devam ama patladi fallar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…