kenan şahin nerde acaba? bana hemen şu an bakabilecek bir falcı lazım kötüyüm şu an var mı önerebileceğiniz?
Kendisine soru kısmında açıklama yaptıktan sonra da dedi ki, canım ben zaten şöyle demedim ki, şunu kastetmedim ki falan.. Yani felakete sürükledi bir de odak olarak ilişki değil maddi/eğitim/iş gibi konulara baktırmıştım. Kafası kaldırmadı herhalde. O gripli gibi sesi zaten ayrı bi delirme mevzusu ıyy çok sinirliyim
zamanlarda oynama oluyor mu? yani dediği zamanda yaşadım dediğin nasıl bi zaman aralığı vermişti?
ben bu profillerinde gerçekleri duymak isteyen gelsin, pembe tablo yok, olumsuza da açık olanlar gelsin gibi atar yapmışlara hiç bulaşmıyorum. belli ki falında bir güzel sıvayacak:)
Opucukler bitanemmGünaydın arkadaşlar,
Çoklu alıntı yapmaya çalıştım ama beceremedim. Hepinize çok teşekkür ederim. Ufak ufak düzeliyorum. Hepinizi çok öpüyorum...
Beyza aplamız bence senin durumun kolay tutturulabilecek bir durum. Tellwe dekilerin günahlarını almak istemem, ikamet ve efsunları bilmiyorum ama geriye kalanların sallayıp tutturduğuna eminim. Boşanacak hali yok ya, barışırlar diyip sallamışlardır, bence Çağan Arıman da öyle. Her baktırdığımda 2 ay sonrasını veriyor, tutmayınca 2 ay daha gidiyor.2 ay gide gide sona ulaşmışsın işteHele o Eslinaabla ölümüne sallıyor, duvarı resmen komedi. Ne anı ne geleceği ne de başka bir şeyi biliyor.
Açelya Hanımın bana dedikleri de çıkmadı. Esince'nin dedikleri de çıkmadı.
Günaydın arkadaşlar,
Çoklu alıntı yapmaya çalıştım ama beceremedim. Hepinize çok teşekkür ederim. Ufak ufak düzeliyorum. Hepinizi çok öpüyorum...
Kizlar selena ve arkadasindan falim geldi selanayi cok begendm ark.inida selenaya gore barscm ama kiskanclk yapmazsam dvm etck yoksa ayrilik var dierinde bariscaz ama ayrilcaz o ve bende baska kisilerle olcaz..barisip ayrlmk hic istemedgm bisey ya barsp devam edelm yada hic olmasn ben bi daha ayrlk cekemem
Kizlar selena ve arkadasindan falim geldi selanayi cok begendm ark.inida selenaya gore barscm ama kiskanclk yapmazsam dvm etck yoksa ayrilik var dierinde bariscaz ama ayrilcaz o ve bende baska kisilerle olcaz..barisip ayrlmk hic istemedgm bisey ya barsp devam edelm yada hic olmasn ben bi daha ayrlk cekemem
benimde öyle canım hemen hemen
gerci selenaninkisi bana bagli kiskanclk yapmazsam devami var digeri olumsuz.artk hakkimizda hayrlisi ama ayrlk olcksa hic barsmayalim cunku ayrlk hakkaten zorkızlar kotu dusunmeyın belkıde olmaz oyle bırsey nerden bılıyorsunuzcıkanıda cıkmayanıda var kadının fallarının kotu dusunmeyın hemen daha baslamadan bıtmesını
Evet canımKızlar bu arada bu Selena ve arkadaşı bizim Selena mı?
Sana da kocamaann öpücüklerGünaydın arkadaşlar,
kızlar kotu dusunmeyın belkıde olmaz oyle bırsey nerden bılıyorsunuzcıkanıda cıkmayanıda var kadının fallarının kotu dusunmeyın hemen daha baslamadan bıtmesını
Yetti bunlarda hep ayni seyler banada aynisi olacak sekiz ay cikicaksin ama sonra baskalari ile devam ama patladi fallarKizlar selena ve arkadasindan falim geldi selanayi cok begendm ark.inida selenaya gore barscm ama kiskanclk yapmazsam dvm etck yoksa ayrilik var dierinde bariscaz ama ayrilcaz o ve bende baska kisilerle olcaz..barisip ayrlmk hic istemedgm bisey ya barsp devam edelm yada hic olmasn ben bi daha ayrlk cekemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?