Binnaz Abla

Vermeyeceğim cevap. O gün bana cevap vermediğinde gece 3 gibi üzüntüyle uykudan uyanmıştım. Ona upuzun bir mesaj yazmıştım. İlk defa seni içimde öldürüyorum, son sözü seni bekleyeceğim demek olan bir Benazir yok artık. Ben birşey kaybetmedim. İyiler daima kazanır. Asıl Allah senin yardımcın olsun. Yalan bir hayatı yaşamak zor olsa gerek. Yazmıştım. 4 gün benden ses çıkmayınca temelli gideceğimi anladı komplekse girdi bence. Cevap vermeyip gururunu inciteceğim. Cevap vermemek öyle değil böyle olur. Arkasında ağlamalıklı, yolunu gözleyen biri olmadığını anlayacak.

Canım benım boylee ıcınde kurup kurup dusunme nolursun
Daha fena patlarsın sonra,ıcınden ne gelıyorsa onu yap boyle onu degıl kendını cezalandırıyorsun.
Yaptıgı yanlıs ona hıc bır lafım yok ama sen kendıne bunları yaşatma ıcınden ne gelıyorsa onu yap ıster cevap ver ıster verme ama nolur boyle dusunup kendı kendını yeme

Kızlaaarrrr şimdi ondan 4 gün sonra mesaj geldi. "Sen nasılsın Benazir" yazmış. Napimmmm??? Cevap vermiyim demi? İyiyim sağol felan yazmamış direkt sen nasılsın yazmış
yaaaa çok sevindimmm benazirr :) kendime olmuş kadar sevindim inan.nolursa olsun bu içinin rahat etmediğini
gösterir.çok güzel yaa..bence hiç gurur yapma adımı atan sendin.kibarlığını koru tüm olumluluğunla gerçekten merak ettiğini hissettir.ama cevap verdiği için kesinlikle teşekkür etme.dönüş yapması çokk çok önemli sana gerçekten çok değer veriyor. kibarlığını hanımefendiliğini koru tatlı iyi dilek içeren bir cevap ver bence yarım saat sonra falan.ne hemen cevapla işsiz gibi,ne de taktik kokan haraketler yapıp gün sonu ya da yarın cevap verme.

Coook sevindimmm

Bu cocuk birseye cok mu kirildi benazir tam olayi bilmiuorum anlamak adina soruyorum

Hayır kesinlikle kırmadığımdan eminim. Beni annesi istemedi ilk önce. Sebebini bile anlamadım. Sonra bu olaydan kaynaklı bir çok defa kavga ettik. Benim de sert çıkışlarım oldu. Sonra ilk defa o benden ayrıldı. 5 gün sonra annesinin bulduğu kızla çay içtiklerini öğrendim. 40 dk felan oturmuşlar, kızın ablası ve eniştesi yan masalardaymış felan. Sonra ben gurursuzca gitme diye yalvardım buna. Geri döndü. Ama ben bu yaptığını da unutamadım çok kötü şeyler yaşattı. O aşkım dedikçe ben ittirdim. Şirketime 1 haftada 3 çiçek gönderdi. Bastı evimin önüne geldi felan. Bir daha ayrıldık. Tekrar salakça ben onsuzluğa dayanamadım. Barışır gibi olduk ama sabahında senin benden benim senden başka kimsem yok. Arkanda artık ben varım. Sen herşey demeksin diyen adam akşam bir kavga edince. Ben sana aşık olmak için çok zorladım kendimi ama olamıyorum, seni herkes sevebilir ama ben sevmiyorum, seninle bir geleceğimiz olamaz. İnşallah benden daha iyisini bulur da mutlu olursun. Yalvarma Benazir. Benim tanıdığım kız milletten sevgi dilenmezdi, sen ne hallere düştün böyle. Yoluna devam et, ilerle. Bekleme dedi. Sebep annen dimi dedim. Seni annem ya da herkes istese ne olur ben sevmiyorum artık dedi.

Panik atak nöbeti geçirdim. Hastaneye geldi hemen. Elini tuttum, o da tuttu sonra çekti. Yemek yemeye götürdü her zamanki gibi ağzıma yemek koydu çatalıyla. Seviyorsun işte dedim, boşuna uğraşıyorsun sevmiyorum dedi. Bıraktı yedirmeyi. Ben o kadar ağladım ki arabada eve dönerken. Elini yanağıma koydum ben ağladıkça gözyaşlarım avucuna doldu. O da ağlamaya başladı deli gibi. Çok güzelsin, dört dörtlüksün. Ama birşey oldu, kalbimin kapıları sana kapandı. Olsa vereyim ama yok. Lütfen devam et dedi. Bitti.

Benazir annesi aile yapisi nedir bilmiuorum cnm yazdiklarindan bu cocugun psikolojisinin cok bozuk annesi ile senin aranda secim yapmaya zorlanmis hatta bunun icin negatif etkiler altina alinmis dahi olabilecegini dusundum (buyu vb) icine kusku adina soylemiyorum zamaninda yasadigim bir olay benzerdi

Bana bunu yiğit söyledi. Annesi seni istemiyor, başka birini bulmuş ama adam istemiyor o kızı. Seni sevmiş, sana değer veriyor. Kadın oğluna birşey yedirmiş, adam senden anlık soğumuş dedi ama annesi 5 vakit namaz kılan, eğitimli bir insan. Yakıştıramadım inanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…