- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Ben neler gordum benazir asla aldatmasin seni yaparlar yapiyorlarBana bunu yiğit söyledi. Annesi seni istemiyor, başka birini bulmuş ama adam istemiyor o kızı. Seni sevmiş, sana değer veriyor. Kadın oğluna birşey yedirmiş, adam senden anlık soğumuş dedi ama annesi 5 vakit namaz kılan, eğitimli bir insan. Yakıştıramadım inanmadım.
Seni cok iyi anliyorum ...Aynen arkadaşım. Beni bir gökdelenin tepesine çıkarttı sonra da aşağı bıraktı.
Simdi neden atiyor o zaman dengesiz oldugu burdan belli atmak konusmak istiyor ama tembih disina cikamiyor sakin ol sakin bisi yazmaAha bi mesaj daha geldi.... Ben cevap vermemiştim 1 saat 15 dakka olmuştu.
"cumartesi günü mesajına cevap atmadığım için özür dilerim. Ben sadece seni umutlandırmamak için mesaj atmadım neyse rahatsız ettiysem özür dilerim. Allah'a emanet ol. Kendine iyi bak."
Simdi neden atiyor o zaman dengesiz oldugu burdan belli atmak konusmak istiyor ama tembih disina cikamiyor sakin ol sakin bisi yazma
Su an verme dusunelim birazİşte aynen. O zaman umutlandırmak istememişsen, 4 gün sonra yazınca ne oluyor. Umutlanmak isteyen yine umutlanmıyor mu? Cevap vermiyim demi?
:))))))))Annesi 5 vakit namaz kılan biri ise ve kendi oğluna böyle bir şey yaptı ise gözünün dönmüş olması lazım. Adam mesaj attığına göre bir büyü söz konusu olsa bile, pek işe yaramıyor sanki
Ben ne dini butunler gordum ah yaniAnnesi 5 vakit namaz kılan biri ise ve kendi oğluna böyle bir şey yaptı ise gözünün dönmüş olması lazım. Adam mesaj attığına göre bir büyü söz konusu olsa bile, pek işe yaramıyor sanki
Ben ne dini butunler gordum ah yani
Bunu simdi hic gurur ego savasi olarak dusunme hasta oldugunu dusun onunTamam vermiyorum kızlar. Ama ben hiç cevap vermemekten yanayım. Neymiş umut vermek istemiyormuş, cevap vermediğimde gururu kırılır çok da umrundaydı kızın der
Bunu simdi hic gurur ego savasi olarak dusunme bir hasta oldugunu dusun onun
Anne baskin bir karakterse kendinden sogutmaya calisip akli sira senin vazgecmeni istiyor ki o kafasi karisip donmek istediginde sen ona evet deme. Seni sevmiyorum demek cok ciddi ofke barindiran bir cumledir. Bir kisi ancak karsidakine ofke duydugunda bu sozcuge siginir. Tavsiye tabi sen bilirsin iletisimi kes ve onune bak. Defalarca geri gelecektir. Anne faktoru varsa geri gelse dahi gider.
Gayet sakin olmalisin sen kurban degilsin guclu bir kizsinGünlerdir ne çektiğimi Allah görüyor, yine de içim soğudu. Benim çektiğimin 10da 1'ini çekse içim soğur.
Sakın cevap verme.. Bırak içine dert olsun.. Seni çantada keklik bilmesinİşte aynen. O zaman umutlandırmak istememişsen, 4 gün sonra yazınca ne oluyor. Umutlanmak isteyen yine umutlanmıyor mu? Cevap vermiyim demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?