Binnaz Abla

Ben neler gordum benazir asla aldatmasin seni yaparlar yapiyorlar

Aha bi mesaj daha geldi.... Ben cevap vermemiştim 1 saat 15 dakka olmuştu.

"cumartesi günü mesajına cevap atmadığım için özür dilerim. Ben sadece seni umutlandırmamak için mesaj atmadım neyse rahatsız ettiysem özür dilerim. Allah'a emanet ol. Kendine iyi bak."

Simdi neden atiyor o zaman dengesiz oldugu burdan belli atmak konusmak istiyor ama tembih disina cikamiyor sakin ol sakin bisi yazma

Annesi 5 vakit namaz kılan biri ise ve kendi oğluna böyle bir şey yaptı ise gözünün dönmüş olması lazım. Adam mesaj attığına göre bir büyü söz konusu olsa bile, pek işe yaramıyor sanki

Simdi neden atiyor o zaman dengesiz oldugu burdan belli atmak konusmak istiyor ama tembih disina cikamiyor sakin ol sakin bisi yazma

İşte aynen. O zaman umutlandırmak istememişsen, 4 gün sonra yazınca ne oluyor. Umutlanmak isteyen yine umutlanmıyor mu? Cevap vermiyim demi?

Tamam vermiyorum kızlar. Ama ben hiç cevap vermemekten yanayım. Neymiş umut vermek istemiyormuş, cevap vermediğimde gururu kırılır çok da umrundaydı kızın der
Bunu simdi hic gurur ego savasi olarak dusunme hasta oldugunu dusun onun

Son düzenleme:
Anne baskin bir karakterse kendinden sogutmaya calisip akli sira senin vazgecmeni istiyor ki o kafasi karisip donmek istediginde sen ona evet deme. Seni sevmiyorum demek cok ciddi ofke barindiran bir cumledir. Bir kisi ancak karsidakine ofke duydugunda bu sozcuge siginir. Tavsiye tabi sen bilirsin iletisimi kes ve onune bak. Defalarca geri gelecektir. Anne faktoru varsa geri gelse dahi gider.

Evet seni sevmiyorum cümlesini söyleyecek bişey yapmadım ben, onu sindiremediğimden bu kadar hastalandım zaten. Doğru diyorsunuz. Teşekkür ederim.

Tüm öfkeni kagida aktarip yakman gerek. Duygu vucuduna geldigi anda kagida tepki yaz. Agla bagir karala ama yaz. O duygu seni hasta ediyor. Sonra yak. Gunde birkac kere sora iki gunde bir gelmeye baslayinca 21 gun bitiminde kendine bak. Rahatladiysan ancak o zaman sakin bir konusma gerceklestirebilirsin

_Makaron_ canim benim yaa, sakin cevap verme. Sen elinden geleni fazlasiyla yapmissin.
Dusunup, yanliz kalip, olcup tartip, karar vermesi lazim. Karari senden yana olursa da,
seni geri kazanmak icin mucadele etmesi lazim.
Genc bir kizi bu sekilde kirmak, sevemedim falan demek, yalan bile olsa bunlar agir seyler.
Bu kadar kolay degil maalesef. Biz bayaniz, Hassasiz en onemlisi degerliyiz.
Peygamberimiz bile, birak kirmayi, haniminin rizasini, gonlunu almadan hicbir ise girismezmis.
Doktugumuz her damla gozyasinin hesabi sorulur elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…