Binnaz Abla

Kız bu çocuk filmlerdeki gibi yalan söyleyerek kendinden soğutmaya çalışmış işte. Anlamadın mı bunu ayol?
Bal gibi aşık hâlâ..
Seni üzmemek için uzaklaştırmaya çalışmış

kızlar binnaz ablada kredi kartı değil de payball ödeme var onu mu kullanıyorsunuz? kullanan var mı ?

kızlar binnaz ablada kredi kartı değil de payball ödeme var onu mu kullanıyorsunuz? kullanan var mı ?

Ben kullanıyorum. Kredi kartından daha güvenli geliyor hesap girişi yapıp o şekilde ödediğin için. Paypal zaten yurtdışı alışverişlerinde filan da kullanılıyor. Şimdiye dek bir sorun yaşamadım

dun ben zeusa baktırdım ılk falı o kadar ıyı deıldı ama dunkı falında benım hastalıgımdan aılemdekı bır kısıye genel sorunlara vs cogu seyı bılmıs sevglmın bı ıs durumu vardı onu da bılmıs ee benım bekledıgım esas konu tabıkı bekklemede her zamankı gıbı maalesef keske gelecekde cıksa bu arada dun sehrazat bana olumsuz konusmus cıkan varmı onun falı

kızlarrr nassınız yaaa görüşmeyeli ?okudum sizi dışardan banlandım çünkü

Bana vicdanını rahatlatmak istiyor gibi geldi.
Benazir bnde okuyorum seni.bnmde hrkes kdr yasadiklarim var.ama ogrendigim şu ki.bir erkek yok bitti diyorsa cidden oyle diyor.bisiy hissetsede bu karari vermiş se soyledigin ardinda kalıyor. Onlar bizim gibi değil.amasi ve acabasi olmuyor tatlum.sal gitsin.donerse senindir.boyle kendini yiyip durma.burdaki tum kizlar ben dahil birinin donmesini bekliyoruz.kizlar beklemeyelim.erkek gittim deyince gidiyor. Tecrübe ile sabittir

Evet seni sevmiyorum cümlesini söyleyecek bişey yapmadım ben, onu sindiremediğimden bu kadar hastalandım zaten. Doğru diyorsunuz. Teşekkür ederim.
canımm okudum msjarını
yazmadan edemicem .
seninki çok dengesiz . hem umut vermek istemedim diyor hemde bir kaç gün sonra yazıyor . bu ne çelişki ?umut vermek istemeyen erkek birşey yazmaz benim bildiğim . ne yapmaya çalışıyor bu adam ?vicdan falan deme erkeklerde pek vicdan olmaz . seni sevmiyorum vs demesi kırıcı tabiki . ama ben olsam yinede yazardım birşeyler yaa nasıl duruyorsun kız ne güzel soğuk kanlısın . ben olsam yazardım yani .ne umudu vs derdim ?

yok bitti diyorsa niye kıza msj atıyor ?
bu kız üzülüyor yani biliyor .
o adama çok kızdım ya gerçekten sinir oldum
insanın hayatına pat diye giriyorlar herşey çok güzel başlıyor sonra pat diye çıkıyorlar iyi vallah .

su sehrazat cok moralımı bozdu ya of gızem sıtare ve o cok olumsuzdu bana
Gizem igrencti hatta dinlerken bu benim falim mi dedim o derece pembe tablo cizmis ki ne bir detay vardi benimle ilgili nede ozel bir durum gercekten baskasinin falini bana mi yolladiniz diye sorucaktim kadina sacmalamis yani takma kafana, diger ismede baktirmadim ama oyle sehrazatin fali cikti diyen cok insan gormedim sikma canini

cok tsk ederım canım umut dunyası ıste ıns sehrazatta gızem sıtarede cıkmaz gızem olumsuzdu bana demek sana olumluymus canım falcı semaya bakdırdınmı?

cok tsk ederım canım umut dunyası ıste ıns sehrazatta gızem sıtarede cıkmaz gızem olumsuzdu bana demek sana olumluymus canım falcı semaya bakdırdınmı?
Telwedeyken baktirmistim cok kisa bir faldi ama ani bilmisti hatirlamiyorum gerisini malesef hedabimi silmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…