hep aynilar demekki ilk basta iyi asik sonra tam tersine donusuyolarSeni cok iyi anliyorum ...
Disaridan mudahalede oluyor cnm buyu vshep aynilar demekki ilk basta iyi asik sonra tam tersine donusuyolar
Greyim gelmis kalp kalp kalpŞehrazatın falı da patladı kızlar.. Sene Sonu yaklaştıkça patlayan fallar birbirini kovalıyor
Hayır kesinlikle kırmadığımdan eminim. Beni annesi istemedi ilk önce. Sebebini bile anlamadım. Sonra bu olaydan kaynaklı bir çok defa kavga ettik. Benim de sert çıkışlarım oldu. Sonra ilk defa o benden ayrıldı. 5 gün sonra annesinin bulduğu kızla çay içtiklerini öğrendim. 40 dk felan oturmuşlar, kızın ablası ve eniştesi yan masalardaymış felan. Sonra ben gurursuzca gitme diye yalvardım buna. Geri döndü. Ama ben bu yaptığını da unutamadım çok kötü şeyler yaşattı. O aşkım dedikçe ben ittirdim. Şirketime 1 haftada 3 çiçek gönderdi. Bastı evimin önüne geldi felan. Bir daha ayrıldık. Tekrar salakça ben onsuzluğa dayanamadım. Barışır gibi olduk ama sabahında senin benden benim senden başka kimsem yok. Arkanda artık ben varım. Sen herşey demeksin diyen adam akşam bir kavga edince. Ben sana aşık olmak için çok zorladım kendimi ama olamıyorum, seni herkes sevebilir ama ben sevmiyorum, seninle bir geleceğimiz olamaz. İnşallah benden daha iyisini bulur da mutlu olursun. Yalvarma Benazir. Benim tanıdığım kız milletten sevgi dilenmezdi, sen ne hallere düştün böyle. Yoluna devam et, ilerle. Bekleme dedi. Sebep annen dimi dedim. Seni annem ya da herkes istese ne olur ben sevmiyorum artık dedi.
Geldim fıstığım.. Kalplerin en güzelleri sana gelsin ❤ ❤ ❤ ❤Greyim gelmis kalp kalp kalp
kızlar binnaz ablada kredi kartı değil de payball ödeme var onu mu kullanıyorsunuz? kullanan var mı ?
Benazir bnde okuyorum seni.bnmde hrkes kdr yasadiklarim var.ama ogrendigim şu ki.bir erkek yok bitti diyorsa cidden oyle diyor.bisiy hissetsede bu karari vermiş se soyledigin ardinda kalıyor. Onlar bizim gibi değil.amasi ve acabasi olmuyor tatlum.sal gitsin.donerse senindir.boyle kendini yiyip durma.burdaki tum kizlar ben dahil birinin donmesini bekliyoruz.kizlar beklemeyelim.erkek gittim deyince gidiyor. Tecrübe ile sabittirBana vicdanını rahatlatmak istiyor gibi geldi.
canımm okudum msjarınıEvet seni sevmiyorum cümlesini söyleyecek bişey yapmadım ben, onu sindiremediğimden bu kadar hastalandım zaten. Doğru diyorsunuz. Teşekkür ederim.
yok bitti diyorsa niye kıza msj atıyor ?Benazir bnde okuyorum seni.bnmde hrkes kdr yasadiklarim var.ama ogrendigim şu ki.bir erkek yok bitti diyorsa cidden oyle diyor.bisiy hissetsede bu karari vermiş se soyledigin ardinda kalıyor. Onlar bizim gibi değil.amasi ve acabasi olmuyor tatlum.sal gitsin.donerse senindir.boyle kendini yiyip durma.burdaki tum kizlar ben dahil birinin donmesini bekliyoruz.kizlar beklemeyelim.erkek gittim deyince gidiyor. Tecrübe ile sabittir
Gizem igrencti hatta dinlerken bu benim falim mi dedim o derece pembe tablo cizmis ki ne bir detay vardi benimle ilgili nede ozel bir durum gercekten baskasinin falini bana mi yolladiniz diye sorucaktim kadina sacmalamis yani takma kafana, diger ismede baktirmadim ama oyle sehrazatin fali cikti diyen cok insan gormedim sikma caninisu sehrazat cok moralımı bozdu ya of gızem sıtare ve o cok olumsuzdu bana
cok tsk ederım canım umut dunyası ıste ıns sehrazatta gızem sıtarede cıkmaz gızem olumsuzdu bana demek sana olumluymus canım falcı semaya bakdırdınmı?Gizem igrencti hatta dinlerken bu benim falim mi dedim o derece pembe tablo cizmis ki ne bir detay vardi benimle ilgili nede ozel bir durum gercekten baskasinin falini bana mi yolladiniz diye sorucaktim kadina sacmalamis yani takma kafana, diger ismede baktirmadim ama oyle sehrazatin fali cikti diyen cok insan gormedim sikma canini
kızlarrr nassınız yaaa görüşmeyeli ?okudum sizi dışardan banlandım çünkü
Telwedeyken baktirmistim cok kisa bir faldi ama ani bilmisti hatirlamiyorum gerisini malesef hedabimi silmistimcok tsk ederım canım umut dunyası ıste ıns sehrazatta gızem sıtarede cıkmaz gızem olumsuzdu bana demek sana olumluymus canım falcı semaya bakdırdınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?