Binnaz Abla

Canım ben de geçen gün buna benzer birşey yazmıştım buraya ama işte kız milleti da vazgeçmiyor

su sehrazat cok moralımı bozdu ya of gızem sıtare ve o cok olumsuzdu bana
ya biz falcılara sürekli pembe tablocu diyoruz ya bence onlarda artık pembe tablocu değilim ben gerçekçiyim bakın görün demek için olumsuz bakıyor
bide ne olumlu ne olumsuz bakanlar var . şöle yaparsan olumlu yapmazsan olumsuz olur . hehe onu bizde biliyoruz zaten . ayrıca sonuç olumsuz olucaksa istersen yırtın yine olumsuz olur . o yüzden ben inanmıyorum artık baktırmayada ara verdim .

evet galıba oyle falcı semaya bakdırdınmı canım sen

cok tsk ederım canım umut dunyası ıste ıns sehrazatta gızem sıtarede cıkmaz gızem olumsuzdu bana demek sana olumluymus canım falcı semaya bakdırdınmı?

Canım şehrazatın falı patladı bende için rahat olsun. Dün sitareye de baktırdım ilişki harici çok önemli bir konuda (ki cidden çok önemli bu konu için baktırmıştım falı) çok olumsuz konuşmuş aşırı derecede. Kendisine de söyledim kartlara çok bağlı kalmışsınız dedim böyle sağlıklı bir yorum çıkmaz! Diyelim benim hep ters geldi ama belki o ters kartlardaki bazı konularda bir sıkıntım yok. Ama o olumsuza yoruyor karta bağlı. İyi bi falcı onalrı aracı olarak kullanır. Çok olumlu konuşanlar da kartlara bağlılar. Yazdım zaten buraya da gizem sitareye baktırmayın bir sürü kişiye patlamış. Umarım çıkmaz.

evet galıba oyle falcı semaya bakdırdınmı canım sen
yok baktırmadım canım
geysuya baktırmıştım çok olumsuz konuşmuştu .ayrılcaksınız falan dedi ama ilişkim devam ediyor şu an inşş da hep eder .
bence hep falcılara pembeci dedik şimdi onlarda biraz olumsuz konuşayım zaten sıkıntıda olmasa fal baktırmaz diye düşünüyorlar .

Bu arada Selena mail ile de bakmaya başladı sanırım, bana ayrıntılı bilgi verebilecek olan var mı?

Hoşgeldin kizzz sen niye banlandin kiii
sitede bir kadınla kapıştım
benim fal baktırmam kadına dert olmuş
sen falcı falcı dolaşıyorsun falan filan dedi
amann neyse kızlar ya saçma sapan şeyler işte
bir konuda tartışmıştık . oda nickimi ezberinde tutmuş başka bir yerde saldırdı bana . msjlarıma falan bakmış burda yazdığımı görmüş . evde kalmışsın falcı falcı dolaşıyorsun dedi ne hakaretler etti bana .

@benazir kuzum şimdi nasılsın bilmiyorum ama sizin hikaye bitmemiş canım hissettiğim onun seni hâlâ seviyor olduğu. Bakalım zaman ne gösterecek
bende öyle düşündüm
ailesi yüzünden kıza yaklaşamıyor
hiç sevmese bence cevap vermezdi . baksana içine dert olmuş kaç gün sonra yazmış yinede .

Ayyy Kıyamam farkettim banlandigini iyi çabuk bitmiş mapuslugun
Yaaa çok enteresan tipler varr millete satasmak için uğraşan.
Neyse hoşgeldin tekrar

Bu arada Selena mail ile de bakmaya başladı sanırım, bana ayrıntılı bilgi verebilecek olan var mı?

Ben benn hemen yazayım duyar duymaz zipladim baktırdım ohhhh rahatladım kötü haber yine yoğunlaşmış. Mail adresine yazıyorsun sana dönüp iban nosunu veriyor. Arkadaşı tarot kendisi su bakiyor 30 tl.

Saraylıhanım da mail ile bakiyor ona da zipladim siradayim o kahve 30 kahve tarot, kahve katina 50 tl.
Ozelden adreslerini atayimm

bende öyle düşündüm
ailesi yüzünden kıza yaklaşamıyor
hiç sevmese bence cevap vermezdi . baksana içine dert olmuş kaç gün sonra yazmış yinede .
Kizz senin caddede baktirdigin kadina baktirdim yasemin mi ne adi manyak tuturdu kursunda kursun kursunda kursunn diye cildirtti beni sen begenmistin galiba ?

Ayyy Kıyamam farkettim banlandigini iyi çabuk bitmiş mapuslugun
Yaaa çok enteresan tipler varr millete satasmak için uğraşan.
Neyse hoşgeldin tekrar
yok ya birdaha bdvye yazmıcam . burda takılırım .
hoşbulduk bebeğim uzaktan okudum sizi
fallları patlayanları çıkanları

Kizz senin caddede baktirdigin kadina baktirdim yasemin mi ne adi manyak tuturdu kursunda kursun kursunda kursunn diye cildirtti beni sen begenmistin galiba ?
ay evet kurşun döktürdüm ben kız
ama bilmiyorum yani tesadüf mü değil mi kurşunu döktürdükten sonra benimkiyle barışmıştık .
öyle diyor o kurşun döktürün falan diye ama çok pahalı birdaha döktürmem heralde .
bana dedikleri tutmuştu ya o kadının kısa vadeli bir dediği çıktı ilişkimle ilgili nokta atışı yaptı .
bir kez daha gittim o zaman daha tavsiye odaklı bir faldı . ya ben beğeniyorum onu boş biri değil o kadın
sana tutturamadı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…