Benazir bnde okuyorum seni.bnmde hrkes kdr yasadiklarim var.ama ogrendigim şu ki.bir erkek yok bitti diyorsa cidden oyle diyor.bisiy hissetsede bu karari vermiş se soyledigin ardinda kalıyor. Onlar bizim gibi değil.amasi ve acabasi olmuyor tatlum.sal gitsin.donerse senindir.boyle kendini yiyip durma.burdaki tum kizlar ben dahil birinin donmesini bekliyoruz.kizlar beklemeyelim.erkek gittim deyince gidiyor. Tecrübe ile sabittir
kızlar binnaz ablada kredi kartı değil de payball ödeme var onu mu kullanıyorsunuz? kullanan var mı ?
ya biz falcılara sürekli pembe tablocu diyoruz ya bence onlarda artık pembe tablocu değilim ben gerçekçiyim bakın görün demek için olumsuz bakıyorsu sehrazat cok moralımı bozdu ya of gızem sıtare ve o cok olumsuzdu bana
Telwedeyken baktirmistim cok kisa bir faldi ama ani bilmisti hatirlamiyorum gerisini malesef hedabimi silmistim[/QUO
anladım canım falcı sema olumluydu bana da ondan sordum ckdımı dıye:)
evet galıba oyle falcı semaya bakdırdınmı canım senya biz falcılara sürekli pembe tablocu diyoruz ya bence onlarda artık pembe tablocu değilim ben gerçekçiyim bakın görün demek için olumsuz bakıyor
bide ne olumlu ne olumsuz bakanlar var . şöle yaparsan olumlu yapmazsan olumsuz olur . hehe onu bizde biliyoruz zaten . ayrıca sonuç olumsuz olucaksa istersen yırtın yine olumsuz olur . o yüzden ben inanmıyorum artık baktırmayada ara verdim .
cok tsk ederım canım umut dunyası ıste ıns sehrazatta gızem sıtarede cıkmaz gızem olumsuzdu bana demek sana olumluymus canım falcı semaya bakdırdınmı?
Ben de aynısını düşünüyorum.. Çok yorum yapmak istemedim ama..@benazir kuzum şimdi nasılsın bilmiyorum ama sizin hikaye bitmemiş canım hissettiğim onun seni hâlâ seviyor olduğu. Bakalım zaman ne gösterecek
yok baktırmadım canımevet galıba oyle falcı semaya bakdırdınmı canım sen
sitede bir kadınla kapıştımHoşgeldin kizzz sen niye banlandin kiii
bende öyle düşündüm@benazir kuzum şimdi nasılsın bilmiyorum ama sizin hikaye bitmemiş canım hissettiğim onun seni hâlâ seviyor olduğu. Bakalım zaman ne gösterecek
Ben de aynısını düşünüyorum.. Çok yorum yapmak istemedim ama..
Çok doğru.. Ama biraz Zaman gerekiyor.. Benim tek istediğim @benazir in iyi olması, hepsi o..Ben de canım çok yorum yapmıyorum ama öyle tanıdık bildik bir hikaye kii vee bitmemiş bir hikaye
sitede bir kadınla kapıştım
benim fal baktırmam kadına dert olmuş
sen falcı falcı dolaşıyorsun falan filan dedi
amann neyse kızlar ya saçma sapan şeyler işte
bir konuda tartışmıştık . oda nickimi ezberinde tutmuş başka bir yerde saldırdı bana . msjlarıma falan bakmış burda yazdığımı görmüş . evde kalmışsın falcı falcı dolaşıyorsun dedi ne hakaretler etti bana .
Bu arada Selena mail ile de bakmaya başladı sanırım, bana ayrıntılı bilgi verebilecek olan var mı?
Kizz senin caddede baktirdigin kadina baktirdim yasemin mi ne adi manyak tuturdu kursunda kursun kursunda kursunn diye cildirtti beni sen begenmistin galiba ?bende öyle düşündüm
ailesi yüzünden kıza yaklaşamıyor
hiç sevmese bence cevap vermezdi . baksana içine dert olmuş kaç gün sonra yazmış yinede .
yok ya birdaha bdvye yazmıcam . burda takılırım .Ayyy Kıyamam farkettim banlandigini iyi çabuk bitmiş mapuslugun
Yaaa çok enteresan tipler varr millete satasmak için uğraşan.
Neyse hoşgeldin tekrar
ay evet kurşun döktürdüm ben kızKizz senin caddede baktirdigin kadina baktirdim yasemin mi ne adi manyak tuturdu kursunda kursun kursunda kursunn diye cildirtti beni sen begenmistin galiba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?