Binnaz Abla

Bu arada gerçek Fama ile sahte Fama arasındaki farkı Nasıl anlıyoruz ?
sahte fama mı var ?
ya ben bilmiyorum kızlar ama ben telwede baktırmıştım bir kere famaya o zaman dediklerini yaşadım sanki . biri vardı o dönem o olmayacak falan demişti olmadı o adam . temmuz gibi birinle tanışcaksın yakışıklı bir çocuk esmer falan dedi şimdiki sevgilimi tarif etmişti kadın . dediği tarihte çıkmıştı sevgilim karşıma .
sonra byv daki famaya baktırdım . saçma sapan bri fal baktı bana .
bir kez daha attım o zaman biraz daha iyiydi . benim famayla tecrübelerim bunlar .

Ay teşekkür ederim, yoğunlaşınca kötü oluyor ama

Burada yazz ne işin var orda burda. Şaka bir yana da burası bana da çok çok çok iyi geliyor.
Teşekkür ederim kızlar
aynen yaa biz bize yeteriz
çıkan çıkmayan falllar hadddii nerdeee
ben henüz çıkıp çıkmadığını söyleyemicem çünkü bir sene falan veriyorlar bana .

Famagiller diyorlar hatta sahte ve gerçek Famaya sanırım :))

Yok canim tuturdugu oldu ama 100 tl kursun dokturmek bide ustune fal cok pahali, birde cok israr etti sinir oldum tersledim hatta bak cok nazar var sende bak dokersem soyle olur boyle olur cikardi kursunlari dedim istemiyorum aaaaaaa geldiler bana :):) durumlari bildi evet ama cok pahali be canim onlari bana herkes soyluyor ztn,isimlere takmis bide ama soyledi isimlerde bilindik isimler ama diger dedikleri obur falcilarla ayniydi

aaa ilginç bana dökeyim mi dedi hani yanlış anlama falan dedi . öyle ısrar etmedi . zaten çok yumuşak bir tip .çok şaşırdım sana niye öyle yaptı ki yasemin .terslediğin halde hala dökmek mi istedi ?
ya çok pahalı haklısın keşke ucuza döken birini bulsak . bana çok nazar değiyor ben istiyorum döktürmek sürekli .

Selena falım geldi Kızlar selena pembeci değil di mi? Asıl konu hakkında söyledikleri çıkan var mı? Nokta atışları vardı ama çıkar mı bilmiyorum artık fallara da inancım kalmadı

Allah benim cezami verecek az kaldı Saraylıhanımin falını beklerken dayanamadim binnaz da Şevval Erdala fal attım.. Yaaa iyiydi bilgi vermediğim halde benim cetrefilli durumumu bilmiş. Tecrübesi olanlar var mı? Sesli bakiyormus ilk defa sesli baktırdım ben de sesi ve enerjisi çok iyiydi. Bu arada binnazda indirim vardı 300 puan aldım 15 tlye. Nolcakk böyle offff

Hâlâ Saraylı falimi atmadı galiba çıkamadı işin içinden

Baya sey soyledi yok iki kisiyi boyle evlendirdim boyle actim kismetlerini falan filan diye sinir oldum,istemiyorum diyince aynen senin dedigin gibi israr etmiyorum soyledim falan dedi arkadasima hic israr etmemis o hem kahve hem tarot baktirdi belki ondan ama bildi hakkini yemiyim ondan oncede kozyatagina gittik cunku arkadya cafe diye bi yere igrencti o kadin ona sukrettim ondan sonra :)

Kuzum beklesene sarayliyi

Selena falım geldi Kızlar selena pembeci değil di mi? Asıl konu hakkında söyledikleri çıkan var mı? Nokta atışları vardı ama çıkar mı bilmiyorum artık fallara da inancım kalmadı

Begendin mi kuzuuu. Sevda ne demiş X kızımız Y adlı kişi çok tatlı anlatmış biride yazmış demiii

Kuzum beklesene sarayliyi

Canım başka bir arkadaşım ona atmıştı vee çok bilgi vermeden bayagi net şeyler söylemişti süreç de öyle ilerliyor. Onunla konuştuk atayım bitireyim dedim. Offf bilmiyorum durmak istedikce batiyorum.

ben yine gitmem heralde . zaten başka falcıya gitmicem baktırmıcam heralde bir kaç ay .

kızlar saraylıya bugün mail attım fal hakkında hala dönmedi çok geç mi dönüyor maillere ya?

aaaa terbiyesiz, sanane yaw, beğenmedim evlenmedim diyeydin.
gitme kuzucum sen başka yere. bize anlat.

aaaa terbiyesiz, sanane yaw, beğenmedim evlenmedim diyeydin.
gitme kuzucum sen başka yere. bize anlat.
yok ya burdayım artık banlanmak istemiyorum ben verdim cevabını canım sen merak etme
kendi hayatı zaten başka bir olay neyse kınamak istemiyorum

Begendin mi kuzuuu. Sevda ne demiş X kızımız Y adlı kişi çok tatlı anlatmış biride yazmış demiii

Canım durumları aynen bilmiş anası her falımda olduğu gibi başköşede yine Sevda selenadan yardım mı alıyor ki sanki onun falının üzerinden gitmiş gibi geldi bana. Sevda çok detaycı değil selena daha iyi

Ayyy çok tatlisin duâ etti ki aranızda kii kadın anası başkası değil

Yardım almıyor bence çünkü bir konuda bana tam zitti şeyler söylediler sorumda o durumu tekrar sordum ama Selena başka sevda başka söyledi. Ama ben de ilk defa selenanın yanilmasini istedimmm.

Bu şehrazat ne böyle her fal atışımda sistemden çıkıyor bekletiyor bikaç gün bunlar da hem fal topluyorlar yorumlamaya gelince foss bakmayacaksan bakacağın kadarını al ve çık sistemden. Bu konuda Nesibenin üzerine tanımıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…