Binnaz Abla

Ayy çok şükür ki başkası değil ama anası da sorun çıkarmasa da artık görevim olan dişi kuş yuvayı yapar kısmına geçsem

O zaman birbiri ile tutarlı bir fal olmuş canım. Çünkü ikisi de aynı konulardan bahsetmişler.Tarihler farklı sadece. Selenanın falları çıkıyor di mi lütfen çıksın çok güzel yorumdu çünkü

yok ya burdayım artık banlanmak istemiyorum ben verdim cevabını canım sen merak etme
kendi hayatı zaten başka bir olay neyse kınamak istemiyorum

Amannnn haaaa kuzum sakın sakın kınama . Bu dünya da kinadigini yasamadan kimse olmezmis ona göre. Herkesin sınavı kendine. Ben bunu öğrendim çünkü kinadigimi yaşattı Rabbim

Hangi yasemin bu arkadaşlar

Dişi kuş inşallah kurarsin yuvani.
Valla çıkanı çok selenanın ben hala bekliyorum..
Hepsi çıksın istiyorum dedikleri de bir yeri çıkmasın istiyorum offff

yok ya burdayım artık banlanmak istemiyorum ben verdim cevabını canım sen merak etme
kendi hayatı zaten başka bir olay neyse kınamak istemiyorum
Allahtan kınamak istemiyosun yani bi de kınasan neler diyecektin kim bilir

Allahtan kınamak istemiyosun yani bi de kınasan neler diyecektin kim bilir
onun bana dediklerini görmedin mi ?
lütfen burdada tartışmak istemiyorum
o hak etti dediklerimi
yok falcıya gidiyormuşum
yok evde kalmışım
29 yaşındayım
hem kaldıysamda ona ne
o hak etti her dediğimi .o beni rencide etmeye çalışırken iyi ben cevap verirken kötü mü ?
saçma sapan bir hikaya yazmıştı inanmadım dedim dedikleri tutarsız çelikilerle dolu bu benim fikrim . bunları dedim diye içinde tutmuş bana saldırdı yok küflü dedi yok bilmem ne
hiç görmedin dimi sen şimdi bunları ?küflü ne ya bana söyler misin az bile dedim ona .

Yazdıklarınızın hepsini ama hepsini okudum. Onu savunmuyorum ikinizin yazdıkları da çok çirkindi. Benim tepki gösterdiğim şey karşılıklı birbirinize o kadar şey söylemişken gelip burda masum edebiyatı yapman. Orda her şey karşılıklıydı

Sagol cnm.ben ankara sandimda)
yok canım değil
kızlar bana genelde olumlu konuşuyor falcılar
geysu dışında o sadece ayrılcaksınız dedi . fama,aylin ,ilkay ,araf olumlu konuştu .
bakalım kimin dediği çıkacak . geysuyuda ben yönlendirmiş olabilirim olayı epey negatif anlattım çünkü .

hayır karışılıklı değildi
eski bir konuda konusunda yani onun inanmadığımı söylemiştim çünkü çelişkiliydi konusu . buna kırılmış
surup duruken benim fal baktırdığımı falan söyledi .koca bulmak için falcıya gidiyormşum vs .konuyla ilgisi bile yoktu bunun. karışılıklı mı bu ?durup duruken saldırdı . evde kaldın küflü bilmem ne siye saldırdı . bende cevap vericem tabi . kendisini kıskandığımı falan söyledi . bende senin nereni kıskanıcam dedim . hakaret etmedim sadece alaya aldım ki haklıyım . ama o seviyesizce saldırmaya devam etti . bence iyi oku yazdıklarımı .o konuşcak ben susucaktım öyle mi kusura bakma öyle biri değilim .ayrıca mağdur edebiyatı yapmadım . kızlar sordu ne oldu diye cevap verdim . hoşlanmıyorsan benden konuşmayabilirsin canım . burda dertleştiğim arkadaşlar var o yüzden bu topikte kalıcam .sana başka cevap vermek istemiyorum . lütfen beni alııntılama .

Oofff bak hala devam ediyosun aynı şeye. Hoşlanıp hoşlanmamakla alakası yok. Gördüğümü söylüyorum ben. Ne zamandır burdayım kimseyle tartışmam olmadı. Topikte kalıp kalmaman da beni ilgilendirmez. Ayrıca cevap vermek istememen de doğal bişey diyen olmadı. Kusura bakma ama kimi alıntılayıp alıntılamayacağımı sana soracak değilim istemiyosan görmezden gelebilirsin :)

tamam bence uzatma
hoş değil yaptığın
sen beni alıntıladın
ben senle daha önce konuştuğumuda hatırlamıyorum
sakin ol . konuşmak istemiyorum seninle alıntılamayacaksın o zaman çünkü cevap hakkı doğar
hadi canım sen işine ben işime germeyelim birbirimizi .
ayrıca kimle nasıl konuşacağımı ben bilirim . hakaret eden alır cavabını . kendi hayatı mükemmelmiş gibi benim hayatıma saldırırsa alır cevabını . net..
küflü ,evde kalmış ,deli,kendini beğenmiş,kıskanç vs vs ne hakaretler edildi . ben iki laf söyleyince suç oluyor ne dediysem arkasındayım . saçma sapan konular açıp duruyor ilgi odağı olmak istiyor belli . hayat mücdalesi veriyor saygı duyarım ama eğer benim hayatıma dil uzatırsa bence gereken cevabı veririm .

Gerildiysen senin sıkıntın canım ben gayet rahatım :) cevap verme hakkının doğması beni rahatsız etmiyo açıkçası :) konuşmak istemiyosan görmezden gel. Hoş olmayan asıl senin yaptığın orda birbirinize çirkince laflar etmişken gelip burda kendini çok masummuş gibi anlatıp sevimlilik yapmaya çalışman çok komik. Bu yaptığın da hoş olmadığı için yazdım açık açık zoruna mı gitti neyin ne olduğunu söylemem :)

valla canım gel buraya o konuyu paylaş görsünler kim haklı kim haksız .
ne zoruma gidicek canım sadece şaşırdım .çünkü konu bu kadar ortadayken senin gelip bunları bu şekilde söylemen .
herkes kimin ne olsuğunu biliyor sen merak etme canım . senle bir muhabbetim olduğunuda pek hatırlamıyorum . neyse kendine iyi bak ben sana birşey yazmıcam artık çünkü beni gereksiz bir tartışmaya çekmeye çalışıyorsun .
zaten benim yazdıklarım ortada ve arkasındayım .
masummuş gibi anlatmadım ayrıca kızlar sordu biriyle kapıştığımı hatta bir sürü laf söylediğimi söyledim . çünkü HAKETTİ . sana dert olmuş demek ki nedense gelip burda bu konyu açıyorsun . neyse hadi iyi akşamlar . benden sana artık cevap yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…