Binnaz Abla

Maddeleyeceğim ki daha kolay anlaşılsın

1. Burda yazılanları kimseye yetiştirmedim ben!! Açıkça iftira bu yaptığın ama sana yakıştı merak etme...

2. Hiçbir falcı eleştirilmesin demedim ben, böyle bişey haddime de düşmez zaten! Beğenmediğini söylemenin bir sürü yolu var!! Ayrıcaa ben kimseye iftira da atmadım, ikiyüzlülük de yapmadım!

3. Falının iade edildiğini de kimse söylemedi bana, sen o gün söylemiştin nesibeye fal göndericem diye. Biraz vakit geçtikten sonra burda kendin söyledin. Fal sepeti yönetimi açıklar vs diye ordan tahmin ettim ben, görüyorum ki yanılmamışım :)

4. Arkasından atıp tuttuğun birinin yüzüne gülersen, üstelik bu kişi benim çok değer verdiğim biriyse bana ne diyemem, senin bu duyguları anlamanı beklemiyorum, dert etme...

5. Sadece kıymetlim dediğim kişilerle içli dışlıyım ve emin ol hiçkimsenin fal durumunu konuşmuyoruz biz! Çok şükür konuşacak çok fazla şeyimiz var, başkalarının fallarına sıra gelmedi hiç, gelmez de!!

Umarım bu açıklama yeterli olur.Yorum yapma hakkımızın engellenmemesi gerektiğini belirttiğiniz icin çok teşekkür ederim.

Lütfen konuyu polemiğe çevirmeyiniz.
Ayrıca fal bakan insanların kişisel sayfalarındaki yazıları da burda paylaşmayınız.

yeter benim anlıymdgm niye herkes beyzanın üstüne gidiyo bişeymi dedi yok siz kimseye yorum yapamazsınız diye yok öyle bişey herkes istedgini diyo napıyoruz sanki bıçakmı dayıyoruz hayır nesibye böyle bişey yzmıycksn diye enerji meselsi işteeee ha aramızda 2yüzlümüz iftrcmız vardır gider söyler onları bileme ben işi gücü yok insnlrın bide lafmı yetiştirckler kaça kaça ayıp ya güzl güzl paylaşım yapıyoruz işte yeter kızlar...

beyza seninle tartışmak niyetinde değilim. bak son defa yazıyorum. herkesde bilsin. ben forumda açık açık nesibe hakkında eleştiride bulundum ve nesibe buna dayanarak falıma bakmadı. bunda ne ikiyüzlülük var ne de arkasından konuşup yüzüne gülmek. forumda yazdım sağda solda konuşmadım yada özel mesajla nesibenin dedikodusunu yapmadım ok ? sadece eleştirdim.o da eleştirimi kaldıramadı. gönderdiğim fala bakmadı. ayrıca tekrar söylüyorum fal göndermek ne debelenmektir, ne yüzüne gülmek. ben falcılarla ahbap değilim kapiş ? onlarla yazışmam, yüzlerine sürekli gülmemi gerektirecek bir samimiyetim,dostluğum yoktur

ayrıca sana hiçbir zaman nesibeye fal göndereceğim demedim. iade edildiğini de söylemedim. iade edildiği an, arkadaşlar aramızda yazılanları falcılara yetiştiren var dikkatli olun diye uyarıda bulundum forumda. bunun üzerine elif noluyor diye, senin ısrarlı yazılarına cevap vermediğimi de çok iyi hatırlarsın. insanların aklını yok yere bulandırma

Son düzenleme:

Bende yazılanları okudum....Vee gerçekten şu anda bu durumun bu boyuta gelmesini anlamsız buluyorum..Herkes herkese yorum yap-
makta özgür..Kimsenin bunu elinden alma durumu söz konusu değil...Bunu Beyza nın engellemesi yada engellemeye çalışması gibi bir durum bencede söz konusu değil..Nasıl olabilir ki zaten?Siz yorum yaparsınız karşıdaki kişide buna cvp verir..Bu saygı sınırını aşmadığı sürece tabiki normaldir..Kendi fikirlerinizin zıttı şeyler söylendiği içinde kendinizi engellenmeye çalışıyor hissedbilirsiniz ama..Burada günah keçisi olarak Beyza arkadaşımızı yada herhangi bir kişiyi hedef göstermek bence doğru değil..

Kızlar uzatmayalım bence, gerek yok.
Nesibeyi ben de çok seviyorum ama karalama ya da şahsi hakaret olmadığı sürece herkes düşüncesini yazabilir. Bu eleştirilerin önünde can pahasına durup bir yorumcuyu bu denli savunmak ta gerçekten eğreti duruyor.

Fal enerji işidir, o an memnun kalmazsın, yorum yaparsın; sonra tekrar dinleyince daha başka düşünüp yine yollamak istersin v.s..Bunlar olası şeyler. Gereksiz uzuyor bence konu.

Cansumm.. Sanemcim ikinize de yürekten teşekkür ederim... Ben artık bu konuyla ilgili konuşmamaya karar verdim.. Benim cevaplarımı haketmeyen hiçkimseye de cevap vermeyeceğim bundan sonra... Susturduk sanılmasın diye söylüyorum...

asıl hedef gösterilip, afişe edilen kişiler beyza değil biziz. ben ve alcanzar. ne ikiyüzlülüğümüz ne iftiracılığımız kaldı. bir sürü şey yazarak bizim itibarımızı zedelemeye çalışıyor diğer üyelerin karşısında, ama bunu yapmaya hakkı yok ! herkes haddini bilsin. dünkü üye yada anaokulu çocukları değiliz. herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlarım bu arada.

Son düzenleme:
Çok eski üye sayılmam..Ama bende daha önce sizlerin yorumlarını okurken,gerçekten o anda tartışma yazışmaları değilde fal deneyimle-

rinizi okumaktan çok zevk alıyordum..veeee o yüzden ;

NERDE KALMIŞTIIIIIIIK )))))

Dünkü üye olmamak sizi bizden farklı kılıyorsa buyrun konuşun...

yeni üye olacak olanlar YORUM YAPMAYIN...KIZIYORLAR...

lütfen artık konuyu kapatabilirimisin ...

Dünkü üye olmamak sizi bizden farklı kılıyorsa buyrun konuşun...

yeni üye olacak olanlar YORUM YAPMAYIN...KIZIYORLAR...

Sanemcimm takıl sen kafana göre, burası özgür bir yer, dileyen dilediğini yazar.. Saygı ve genel ahlak kurallarını aşmadan herkes istediği yorumu yapabilir :) yeni üye, eski üyeden daha az yorum yapacak, hatta etliye sütlüye karışmayacak gibi bir kural yok forumda, rahat ol :))

bu aradaa ben hiç fal baktırmadım bugün biliyor musun? :) sende durum ne? :)

Son düzenleme:

Beyzaa,ben turgut bıçakçıya fal yollamıştım ya sorumu sordum ama dayanamadım bir puan verdim eee o da okuyunca soruyu birde

puanlamayı görüncee allaaaaah sorma gitsin..Bir yazmış bir yazmış..yok sabırsızsın,yok kötü enerji çekersin,yok dönmeyecek diyee..

Ama öyle yazmışkii sanki bir puan aldığından habersizz..kızmadan o yorumları yapıyorcasına..çok fenaydı yaniii:18:

Kahve içinse bende kimseye baktırmadım ...şöyle güzel birisini bulup baktırmak lazım ama:))

Kızlar yapmayın hiçkimse kimseye yorum yapamazsın demez diyemez demedi de zaten. Beyza haksızlığa gelemediği icin duyarlı davranmıştır ve kesinlikle iyi niyeti her zaman ortada. Bu konunun tekrar gündeme getirilip polemik yaratılmaya çalışılması da manasız duruyor. Biz İlkay Gür'ün sorularımızı beğenmediği yorumunu tartışırken ne amaçla Nesibe'ye geçtik manidar. Nesibe'nin yazdığı mesajla İlkay'ın mesajı arasında cok fark var ayrıca objektif olup birşeyleri karşılaştırmadan once okumanızı tavsiye ederim. Konumuza donelim.Ee chloe'nin söylediklerini yaşayan var mı?:)

Son düzenleme:

güzel kimse yok
nesibeye baktırmam lazım diye öldüm öldüm sisteme girdiğini kaçırdım dedim zaten fala ara vercem yaa sonra akşam girdiğini duydum nasıl kaçırırım diye kendi kendimi yedim:))
chloenin falı nasıldıı geri çekmemiştin en son:)

chloe ye sen baktırdınmı?nasıldı?ya ben ona baktırmayı cok ıstıyorum ama bu ay cok fal baktırdım param kalmadı

senin enerjini de seviyorum ...yeni üyeyim ama...hakkım var mı bilmem

pes ettim chloe nin falında..daha doğrusu pes ettirildim:) yazmış kendisi bir süre bakmıyorum..kibarca geri çek demiş falını..bende

sözünü dinledim...:) Şu an Melek in tarot falına odaklanmış durumdayımmm..Bugünkü falımdan sonra..Kahve baktırırım bir süre tarot

yok..en azından Melek in verdiği süre dolana kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…