- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Allah kahretsin diyorum o zaman
Offff o kadar dertliyim ki şu gün anlatamam.
beyza kusura bakmada burda yazılanları falcılara yetiştiren casusluk yapan kimdi ? canım sen bir aynaya bakta sonra dürüstlükten , ikiyüzlülükten bahsetsen bazı falcıları eleştirirken iyi, biz eleştirince kötü ne ala memleket doğrusu. ayrıca biri hakkında eleştiri yapınca ona fal baktıramazsın mı demek oluyor bu ? falcı bana bakmak istemiyorsa bu onun bileceği iş sana noluyor ki? burda bunları ifşa edince haz falan mı duyuyorsun ? ayıp, belaltı bir şey yapmadım ben. eleştirdim eleştirimi kaldıramayan falcı falıma bakmadı. bu kadar net sana noluyor? bırak alla sen ya nesibemde nesibem yetti yani.
ayrıca debelenmek demişsinde, falcıya fal göndermek debelenmekse hepimiz debeleniyoruz hergünsanki kapısında yattım. sadece fal gönderdim ne yalvardım ne bedava istedim. alınterimle kazandığım paramla fal gönderdim. neyin debelenmesiymiş.lafını bil de konuş!
ha birde falımın iade edildiğini ve iade sebebini nasıl bilebiliyorsun? ben söylemedim, fal sepeti yönetimi söylememiştir o halde kim söyledi? ne güzel falcılarla böyle içli dışlı olmakbaşka üyelerin bile fal durumunu bilmek. SÜPER.
Fal topikleri kimsenin tekelinde değildir, herkes yukardaki mesajda belirttiğim kriterlere uyduğu sürece memnun olduğu falcıyı da, memnun kalmadığı falcıyı da yazabilir.
Bir üye başka bir üyenin yorum yapma hakkını engelleyemez.
Site kurallarına uygun yorum yaptığınız sürece sorun yok, olaki yorumlarınızda bir sıkıntı varsa kk yönetimi zaten gerekeni yapar.
Üyeler birbirine müdahale etme hakkına sahip değildir.
yeter benim anlıymdgm niye herkes beyzanın üstüne gidiyo bişeymi dedi yok siz kimseye yorum yapamazsınız diye yok öyle bişey herkes istedgini diyo napıyoruz sanki bıçakmı dayıyoruz hayır nesibye böyle bişey yzmıycksn diye enerji meselsi işteeee ha aramızda 2yüzlümüz iftrcmız vardır gider söyler onları bileme ben işi gücü yok insnlrın bide lafmı yetiştirckler kaça kaça ayıp ya güzl güzl paylaşım yapıyoruz işte yeter kızlar...
yeter benim anlıymdgm niye herkes beyzanın üstüne gidiyo bişeymi dedi yok siz kimseye yorum yapamazsınız diye yok öyle bişey herkes istedgini diyo napıyoruz sanki bıçakmı dayıyoruz hayır nesibye böyle bişey yzmıycksn diye enerji meselsi işteeee ha aramızda 2yüzlümüz iftrcmız vardır gider söyler onları bileme ben işi gücü yok insnlrın bide lafmı yetiştirckler kaça kaça ayıp ya güzl güzl paylaşım yapıyoruz işte yeter kızlar...
Bende yazılanları okudum....Vee gerçekten şu anda bu durumun bu boyuta gelmesini anlamsız buluyorum..Herkes herkese yorum yap-
makta özgür..Kimsenin bunu elinden alma durumu söz konusu değil...Bunu Beyza nın engellemesi yada engellemeye çalışması gibi bir durum bencede söz konusu değil..Nasıl olabilir ki zaten?Siz yorum yaparsınız karşıdaki kişide buna cvp verir..Bu saygı sınırını aşmadığı sürece tabiki normaldir..Kendi fikirlerinizin zıttı şeyler söylendiği içinde kendinizi engellenmeye çalışıyor hissedbilirsiniz ama..Burada günah keçisi olarak Beyza arkadaşımızı yada herhangi bir kişiyi hedef göstermek bence doğru değil..
asıl hedef gösterilip, afişe edilen kişiler beyza değil biziz. ben ve alcanzar. ne ikiyüzlülüğümüz ne iftiracılığımız kaldı. bir sürü şey yazarak bizim itibarımızı zedelemeye çalışıyor diğer üyelerin karşısında, ama bunu yapmaya hakkı yok ! herkes haddini bilsin. dünkü üye yada anaokulu çocukları değiliz.
asıl hedef gösterilip, afişe edilen kişiler beyza değil biziz. ben ve alcanzar. ne ikiyüzlülüğümüz ne iftiracılığımız kaldı. bir sürü şey yazarak bizim itibarımızı zedelemeye çalışıyor diğer üyelerin karşısında, ama bunu yapmaya hakkı yok ! herkes haddini bilsin. dünkü üye yada anaokulu çocukları değiliz.herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlarım bu arada.
Dünkü üye olmamak sizi bizden farklı kılıyorsa buyrun konuşun...
yeni üye olacak olanlar YORUM YAPMAYIN...KIZIYORLAR...
Sanemcimm takıl sen kafana göre, burası özgür bir yer, dileyen dilediğini yazar.. Saygı ve genel ahlak kurallarını aşmadan herkes istediği yorumu yapabilir :) yeni üye, eski üyeden daha az yorum yapacak, hatta etliye sütlüye karışmayacak gibi bir kural yok forumda, rahat ol :))
bu aradaa ben hiç fal baktırmadım bugün biliyor musun? :)
Beyzaa,ben turgut bıçakçıya fal yollamıştım ya sorumu sordum ama dayanamadım bir puan verdimeee o da okuyunca soruyu birde
puanlamayı görüncee allaaaaah sorma gitsin..Bir yazmış bir yazmış..yok sabırsızsın,yok kötü enerji çekersin,yok dönmeyecek diyee..
Ama öyle yazmışkii sanki bir puan aldığından habersizz..kızmadan o yorumları yapıyorcasına..çok fenaydı yaniii:18:
Kahve içinse bende kimseye baktırmadım ...şöyle güzel birisini bulup baktırmak lazım ama:))
Kızlar yapmayın hiçkimse kimseye yorum yapamazsın demez diyemez demedi de zaten. Beyza haksızlığa gelmediği icin duyarlı davranmıştır ve kesinlikle iyi niyeti ortada. Bu konunun tekrar gündeme getirilip polemik yaratılmaya çalışılması da manasız duruyor. Biz İlkay Gür'ün sorularımızı beğenmediği yorumunu tartışırken ne amaçla Nesibe'ye geçtik manidar. Nesibe'nin yazdığı mesajla İlkay'ın mesajı arasında cok fark var ayrıca objektif olup birşeyleri karşılaştırmadan once okumanızı tavsiye ederim.Konumuza donelim.Ee chloe'nin söylediklerini yaşayan var mı?
güzel kimse yok
nesibeye baktırmam lazım diye öldüm öldüm sisteme girdiğini kaçırdım dedim zaten fala ara vercem yaa sonra akşam girdiğini duydum nasıl kaçırırım diye kendi kendimi yedim:))
chloenin falı nasıldıı geri çekmemiştin en son:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?