aynen aşırı dert oldu anlatamam :) benimle muhabbetinin olup olmamasının konumuzla ne alakası var anlamadım ayrıca? İşim gücüm yok seni gereksiz tartışmanın içine çekiyorum evet canımmm ne kadar da zekisin hemen anladın niyetimi tebrik ediyorum :) valla herkesin kimin ne olduğunu gayet iyi bilmesi işime gelirvalla canım gel buraya o konuyu paylaş görsünler kim haklı kim haksız .
ne zoruma gidicek canım sadece şaşırdım .çünkü konu bu kadar ortadayken senin gelip bunları bu şekilde söylemen .
herkes kimin ne olsuğunu biliyor sen merak etme canım . senle bir muhabbetim olduğunuda pek hatırlamıyorum . neyse kendine iyi bak ben sana birşey yazmıcam artık çünkü beni gereksiz bir tartışmaya çekmeye çalışıyorsun .
zaten benim yazdıklarım ortada ve arkasındayım .
masummuş gibi anlatmadım ayrıca kızlar sordu biriyle kapıştığımı hatta bir sürü laf söylediğimi söyledim . çünkü HAKETTİ . sana dert olmuş demek ki nedense gelip burda bu konyu açıyorsun . neyse hadi iyi akşamlar . benden sana artık cevap yok .
Ben sana sen haksızsın ya da o haksız demedim asla. Sadece bu kötü lafların karşılıklı olduğunu söyledim. O sana sen ona neler neler dediniz. Sonra burda gelip cnm yhaa knamıorm onuu demen aşırı saçma geldi çünkü düpedüz yalan bu. Çok yüce gönüllüsün sen asla kınamazsın ama küçücük çocuğuna laf edersinaa bide sana biri küflü derse sen sevimli bir şekilde cevap verirsin ben veremiyorum işte elimde ddeğil .
birşey yapamazsın ki ne yapıcan ?Kızlar iki farklı fal sitesinde farklı adlarla yorum yapan birini fark edersem ne yapmalıyım?
Aynı cümleler varsa geçmiş falımı bulup bakmış olabilir mi? Adım aynı sonuçta.birşey yapamazsın ki ne yapıcan ?
olabilir ama daha kötüsü var bir falcı bütün fallara aynı şeyleri söyleyebiliyorAynı cümleler varsa geçmiş falımı bulup bakmış olabilir mi? Adım aynı sonuçta.
Sana mesja atmasina acayip sevindim! Valla kendime olmus gibi. Umarim cevap atmamissindir surunsun biraz! Bak bi cevap vermemissin hemen tutusmus ikinciyi yaZmisssTamam vermiyorum kızlar. Ama ben hiç cevap vermemekten yanayım. Neymiş umut vermek istemiyormuş, cevap vermediğimde gururu kırılır çok da umrundaydı kızın der
canım bu yasemin hangi cafe' de birde kaça bakıyoraaa ilginç bana dökeyim mi dedi hani yanlış anlama falan dedi . öyle ısrar etmedi . zaten çok yumuşak bir tip .çok şaşırdım sana niye öyle yaptı ki yasemin .terslediğin halde hala dökmek mi istedi ?
ya çok pahalı haklısın keşke ucuza döken birini bulsak . bana çok nazar değiyor ben istiyorum döktürmek sürekli .
istanbul cafe yasemin caddede
Canim eski nostradamusSaginda solunda ne var? Caddede nostradamusa gittim tirtti sembol' de ama serkan mi mehmet mi biri var isim meslek soyluyor
Saskin bakkaldacanım bu yasemin hangi cafe' de birde kaça bakıyor
Ayyy gitme smokecity eski nostradamus kadin tuturdu kursunda kursun kursunda kursun icimi baydi benim 100 tl kursun ,serkan o symboldeki o adam degisik ya bana memleketimin mahallesine kadar soyledi ama cok hizli konusuyor bide cok dolu oluyorSaginda solunda ne var? Caddede nostradamusa gittim tirtti sembol' de ama serkan mi mehmet mi biri var isim meslek soyluyor
Gayet sakin olmalisin sen kurban degilsin guclu bir kizsin
Tüm öfkeni kagida aktarip yakman gerek. Duygu vucuduna geldigi anda kagida tepki yaz. Agla bagir karala ama yaz. O duygu seni hasta ediyor. Sonra yak. Gunde birkac kere sora iki gunde bir gelmeye baslayinca 21 gun bitiminde kendine bak. Rahatladiysan ancak o zaman sakin bir konusma gerceklestirebilirsin
Sakın cevap verme.. Bırak içine dert olsun.. Seni çantada keklik bilmesin
_Makaron_ canim benim yaa, sakin cevap verme. Sen elinden geleni fazlasiyla yapmissin.
Dusunup, yanliz kalip, olcup tartip, karar vermesi lazim. Karari senden yana olursa da,
seni geri kazanmak icin mucadele etmesi lazim.
Genc bir kizi bu sekilde kirmak, sevemedim falan demek, yalan bile olsa bunlar agir seyler.
Bu kadar kolay degil maalesef. Biz bayaniz, Hassasiz en onemlisi degerliyiz.
Peygamberimiz bile, birak kirmayi, haniminin rizasini, gonlunu almadan hicbir ise girismezmis.
Doktugumuz her damla gozyasinin hesabi sorulur elbet.
hep aynilar demekki ilk basta iyi asik sonra tam tersine donusuyolar
Disaridan mudahalede oluyor cnm buyu vs
Kız bu çocuk filmlerdeki gibi yalan söyleyerek kendinden soğutmaya çalışmış işte. Anlamadın mı bunu ayol?
Bal gibi aşık hâlâ..
Seni üzmemek için uzaklaştırmaya çalışmış
Benazir bnde okuyorum seni.bnmde hrkes kdr yasadiklarim var.ama ogrendigim şu ki.bir erkek yok bitti diyorsa cidden oyle diyor.bisiy hissetsede bu karari vermiş se soyledigin ardinda kalıyor. Onlar bizim gibi değil.amasi ve acabasi olmuyor tatlum.sal gitsin.donerse senindir.boyle kendini yiyip durma.burdaki tum kizlar ben dahil birinin donmesini bekliyoruz.kizlar beklemeyelim.erkek gittim deyince gidiyor. Tecrübe ile sabittir
canımm okudum msjarını
yazmadan edemicem .
seninki çok dengesiz . hem umut vermek istemedim diyor hemde bir kaç gün sonra yazıyor . bu ne çelişki ?umut vermek istemeyen erkek birşey yazmaz benim bildiğim . ne yapmaya çalışıyor bu adam ?vicdan falan deme erkeklerde pek vicdan olmaz . seni sevmiyorum vs demesi kırıcı tabiki . ama ben olsam yinede yazardım birşeyler yaa nasıl duruyorsun kız ne güzel soğuk kanlısın . ben olsam yazardım yani .ne umudu vs derdim ?
yok bitti diyorsa niye kıza msj atıyor ?
bu kız üzülüyor yani biliyor .
o adama çok kızdım ya gerçekten sinir oldum
insanın hayatına pat diye giriyorlar herşey çok güzel başlıyor sonra pat diye çıkıyorlar iyi vallah .
_Makaron_ kuzum şimdi nasılsın bilmiyorum ama sizin hikaye bitmemiş canım hissettiğim onun seni hâlâ seviyor olduğu. Bakalım zaman ne gösterecek
Ben de aynısını düşünüyorum.. Çok yorum yapmak istemedim ama..
bende öyle düşündüm
ailesi yüzünden kıza yaklaşamıyor
hiç sevmese bence cevap vermezdi . baksana içine dert olmuş kaç gün sonra yazmış yinede .
Ben de canım çok yorum yapmıyorum ama öyle tanıdık bildik bir hikaye kii vee bitmemiş bir hikaye
Çok doğru.. Ama biraz Zaman gerekiyor.. Benim tek istediğim_Makaron_ in iyi olması, hepsi o..
Yavrum sen herkesi kiniyorsun, istemeye gelenlere laf etmisin hangi devirde yasiyoruz diye sen hangi gezegendesin acaba ?kadinda sana maille mi istemeye gelicekler demis hakli olarak :) İnsanlar degisik cidden milleti suclamadan once kendine bakmak gerektigini unutuyorlar tup bebek yapmasina,kocasina laf soylemissin senin falina takilmislar belden asaga vurmusun insanlarin iliskisine yorum yapmadan kendine bir bak bence burdada sevgililere geciriyorsun durmadan bilip etmeden herkesin kendince bir derdi var ztn biraz sakin,bermuda yazinca okudumda gercekten ilginc bu forum iyice ilginc olmaya basladi zatenyok ya burdayım artık banlanmak istemiyorum ben verdim cevabını canım sen merak etme
kendi hayatı zaten başka bir olay neyse kınamak istemiyorum
Sonunda çoklu alıntı yapmayı öğrendim ama keşke öğrenmese miydimTüm sayfayı kaplayacak alıntılar. Günaydın arkadaşlar. Değerli vaktinizi benim için ayırıp yazmanız beni çok duygulandırdı. Hepinize tek tek çok teşekkür ederim. İlacın etkisini 4. günden görmeye mi başlıyorum yoksa ciddi ciddi ondan nefret etmeye mi başladım bilmiyorum ama daha iyi hissediyorum. Cevap vermedim, vermeyeceğim de. Cevap verilmeye değer birşey yazmamış zaten. Kendine iyi bak, Allah'a emanet ol deyip kapatmış muhabbeti. Kendinden bile bahsetmemiş. Çok vicdan yapan birisiydi o, sevdiğinden değil vicdan yaptığından açıklama yapmış. Düşündüm de anne baskısı ile olayı masumlaştırmaya çalışsam ne olur ki? Yine masum değil. Adam değil. Adam olan sevdiğini ittireceğine, annesini ikna eder. Neresinden baksam onun masumiyetini kendime inandıramıyorum artık. Annesi ve kendisi ile hesabım mahşere kalsın, bu hikaye de böyle yarım kalsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?