Binnaz Abla

aa bide sana biri küflü derse sen sevimli bir şekilde cevap verirsin ben veremiyorum işte elimde ddeğil .

aynen aşırı dert oldu anlatamam :) benimle muhabbetinin olup olmamasının konumuzla ne alakası var anlamadım ayrıca? İşim gücüm yok seni gereksiz tartışmanın içine çekiyorum evet canımmm ne kadar da zekisin hemen anladın niyetimi tebrik ediyorum :) valla herkesin kimin ne olduğunu gayet iyi bilmesi işime gelir

aa bide sana biri küflü derse sen sevimli bir şekilde cevap verirsin ben veremiyorum işte elimde ddeğil .
Ben sana sen haksızsın ya da o haksız demedim asla. Sadece bu kötü lafların karşılıklı olduğunu söyledim. O sana sen ona neler neler dediniz. Sonra burda gelip cnm yhaa knamıorm onuu demen aşırı saçma geldi çünkü düpedüz yalan bu. Çok yüce gönüllüsün sen asla kınamazsın ama küçücük çocuğuna laf edersin

kızlar ya ben şu selenayı da merak ettim şimdi
atsam mı ki fal onada ?

Kızlar iki farklı fal sitesinde farklı adlarla yorum yapan birini fark edersem ne yapmalıyım?

Aynı cümleler varsa geçmiş falımı bulup bakmış olabilir mi? Adım aynı sonuçta.
olabilir ama daha kötüsü var bir falcı bütün fallara aynı şeyleri söyleyebiliyor
bazı falcıların fiks cümleleri var sadece sana değil herkese söylüyor yani aynı cümleleri

Her noktası aynı olmaz ki diyorum bir yerden tanıdık nerden buldum hey Allah'ım ya aman valla soğuttular parayı geçtim bazı ihtimalleri düşününce sinirleniyorum. Puanlarım kalmasın değerlendirelim dedik kapat ne işin var bitirmeye çalışıyorsun sanki çıkıyor

Tamam vermiyorum kızlar. Ama ben hiç cevap vermemekten yanayım. Neymiş umut vermek istemiyormuş, cevap vermediğimde gururu kırılır çok da umrundaydı kızın der
Sana mesja atmasina acayip sevindim! Valla kendime olmus gibi. Umarim cevap atmamissindir surunsun biraz! Bak bi cevap vermemissin hemen tutusmus ikinciyi yaZmisss

canım bu yasemin hangi cafe' de birde kaça bakıyor

Saginda solunda ne var? Caddede nostradamusa gittim tirtti sembol' de ama serkan mi mehmet mi biri var isim meslek soyluyor
Canim eski nostradamus
o kapanmis
ya aslinda cok iyi değil bence ama tutturdu yani.dedigi birsey cikti kisa vade vermisti.gunu gunune tuttu

Saginda solunda ne var? Caddede nostradamusa gittim tirtti sembol' de ama serkan mi mehmet mi biri var isim meslek soyluyor
Ayyy gitme smokecity eski nostradamus kadin tuturdu kursunda kursun kursunda kursun icimi baydi benim 100 tl kursun ,serkan o symboldeki o adam degisik ya bana memleketimin mahallesine kadar soyledi ama cok hizli konusuyor bide cok dolu oluyor

Gayet sakin olmalisin sen kurban degilsin guclu bir kizsin

Sakın cevap verme.. Bırak içine dert olsun.. Seni çantada keklik bilmesin

hep aynilar demekki ilk basta iyi asik sonra tam tersine donusuyolar

Disaridan mudahalede oluyor cnm buyu vs

Kız bu çocuk filmlerdeki gibi yalan söyleyerek kendinden soğutmaya çalışmış işte. Anlamadın mı bunu ayol?
Bal gibi aşık hâlâ..
Seni üzmemek için uzaklaştırmaya çalışmış

_Makaron_ kuzum şimdi nasılsın bilmiyorum ama sizin hikaye bitmemiş canım hissettiğim onun seni hâlâ seviyor olduğu. Bakalım zaman ne gösterecek

Ben de aynısını düşünüyorum.. Çok yorum yapmak istemedim ama..

bende öyle düşündüm
ailesi yüzünden kıza yaklaşamıyor
hiç sevmese bence cevap vermezdi . baksana içine dert olmuş kaç gün sonra yazmış yinede .

Ben de canım çok yorum yapmıyorum ama öyle tanıdık bildik bir hikaye kii vee bitmemiş bir hikaye

Çok doğru.. Ama biraz Zaman gerekiyor.. Benim tek istediğim _Makaron_ in iyi olması, hepsi o..

Sonunda çoklu alıntı yapmayı öğrendim ama keşke öğrenmese miydim Tüm sayfayı kaplayacak alıntılar. Günaydın arkadaşlar. Değerli vaktinizi benim için ayırıp yazmanız beni çok duygulandırdı. Hepinize tek tek çok teşekkür ederim. İlacın etkisini 4. günden görmeye mi başlıyorum yoksa ciddi ciddi ondan nefret etmeye mi başladım bilmiyorum ama daha iyi hissediyorum. Cevap vermedim, vermeyeceğim de. Cevap verilmeye değer birşey yazmamış zaten. Kendine iyi bak, Allah'a emanet ol deyip kapatmış muhabbeti. Kendinden bile bahsetmemiş. Çok vicdan yapan birisiydi o, sevdiğinden değil vicdan yaptığından açıklama yapmış. Düşündüm de anne baskısı ile olayı masumlaştırmaya çalışsam ne olur ki? Yine masum değil. Adam değil. Adam olan sevdiğini ittireceğine, annesini ikna eder. Neresinden baksam onun masumiyetini kendime inandıramıyorum artık. Annesi ve kendisi ile hesabım mahşere kalsın, bu hikaye de böyle yarım kalsın...

yok ya burdayım artık banlanmak istemiyorum ben verdim cevabını canım sen merak etme
kendi hayatı zaten başka bir olay neyse kınamak istemiyorum
Yavrum sen herkesi kiniyorsun, istemeye gelenlere laf etmisin hangi devirde yasiyoruz diye sen hangi gezegendesin acaba ?kadinda sana maille mi istemeye gelicekler demis hakli olarak :) İnsanlar degisik cidden milleti suclamadan once kendine bakmak gerektigini unutuyorlar tup bebek yapmasina,kocasina laf soylemissin senin falina takilmislar belden asaga vurmusun insanlarin iliskisine yorum yapmadan kendine bir bak bence burdada sevgililere geciriyorsun durmadan bilip etmeden herkesin kendince bir derdi var ztn biraz sakin,bermuda yazinca okudumda gercekten ilginc bu forum iyice ilginc olmaya basladi zaten

allah ım yardımcı olsun sana benazircim. kendine inşallah daha çok değer verirsin. seviyoruz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…