Binnaz Abla

Kuzum oyle dusunme ailesi annesi babasi sonucta bazi erkekler o kadar cok ailesine duskun oluyor ki maddi manevide bagimli oluyorlar,ya da marplein dedigi gibi baska durumlar oluyor insanlar o kadar igrenc ki okumusu,etmisi,dindari fark etmiyor oyle seylerden meded umuyorlar Allah ayaklarina dolastirir oyle birsey varsada sen merak etme onun icinde zordur eminim su anda kendi icinde gelgitler yasiyor belli ki insallah senin icin hayirlisi olsun hayirsizsa bir daha senin aklini karistirmasin dua et elimizden anca o geliyor, bu ara o kadar cok duyuyorum Anneler yuzunden ayrilan insanlari yani annesin sen ya kendi evladin yerine koyup dusunmen lazim ahh ahh dua et canim doktoruda ihmal etme
 
Kızlar çıkan Fal haberlerim var :))

Bütün falları okudum/ses kayıtlarını dinledim. İlk başta İlkay Gür'e 'yok artık!!' demek istiyorum. Malum ben onu biraz negatif bulanlardanım, enerji meselesi de değil de işte ne bileyim, çok gerçekçi olması bazen canımı acıtıyor :)) buna rağmen bir kahve, bir de tarot baktırdım, şimdi tarotu dinlerken şok oldum. dün yaşadığım bir olayı kadın birebir anlatmış! hiç abartsız yazıyorum bunu, kadının 2 hafta önce söylediği ve benim unuttuğum bir olayı dün aynen onun dediği şekilde yaşadım, bunu da ancak az önce dinleyince idrak ettim. vallahi yok artık! (detay vermicem, ama söylediği çok az olumlu şeyden biriydi^^)

ilişki konusunda Sevgi Duman'ın dedikleri de birebir çıkmış. Aynen onun dediği şeyler, verdiği tarih aralıklarında oldu. (ilkay gür'ün ön gördüğü konu/olay ile aynı)

aşk durumu ile ilgili diğer falcıların yorumlarını kıyaslamıyorum şimdi, onlar bi dursun, vermek istediğim haber iş durumu ile ilgili.

serüven: falını hiç sevmedim, işle ilgili aralık/ocak demiş, bir kadından yardım alacaksın demiş. Bir kadından yardım aldım, bir aksilik çıkmazda kasımda başlıyorum. yani onun falı çıktı diyebiliriz. (inş diğer dedikleri çıkmaz :/)

ilkay kahve falında işe değinmemiş, soru kısmında ben sormuşum; 'kasım ayı yeni başlangıçlar dönemi olacak' demiş. o da çıktı yani.

Didem 'evden çalışacaksın' dedi, tabii ki söylediği her şey gibi bu da patladı, geçiniz.

Yiğit 'sen istemiyorsun ki' yoksa gayet kısmetlisin, arasan hemen bulursun' dedi kaç defa. bu durumda onun falı da çıktı diyebilir miyiz?

Güneşli'de evinde bakan Seda çalışacağım yeri tarif etti, çok yakın bir zamanda dedi, (eylül ortası baktırdım) bir kadından yardım alacaksın dedi. o da çıkanlar ve çok şaşırtanlar tarafında yani.

Naira Şuman'a eylül başı baktırdım. Tanıdığın bir kadın vasıtası ile ve aklında hiç yokken ortaya çıkacak demiş. tam da öyle oldu, 'gerçek olamıcak kadar mükemmel gelebilir' demiş, aynen öyle :)) ay sonundan sonra bekleyebilirsin bu etkiyi demiş. 15 gün sarkma var, olsun o kadar :))) bunu yazarken Naira'yi dinliyorum, ilişki konusunda da dedikleri birebir çıkmış. Bu kadın gerçekten Selena'dan sonraki favorim olabilir :))))

Selena'ya işi hiç sormadım, gerçekten yiğit'in dediği gibi hiç niyetim yoktu, aramıyordum da ve yine Naira'nin dediği gibi hiç aklımda yokken birden bire çıktı ortaya. Bunu da dip not olarak düşeyim de Selena çıkmadı mı diye sormayin, sorsam çıkardı belki de :))))

son durum budur. Bu çıkanların diğer dedikleri de çıksın Allah'ım nolur :)) (Serüven hariç, Serüven hariç^^)
 
Naira o kadar iyi mi yahu,kanima girmeyin sabah sabah :)
 


ohh ya böyle haberlere ihtiyacımız var
 

Sen çok güzelsın ve çok güzel seyler yasayacaksın, ben bundan emınım
 

Oh oh maşşallah moralim yerine geldi.
Aynısını dün akşam yaptım ama şimdi yazmaya hiç vaktim yok çıkan çıkmayan şuan hala beklemede olanları yazıcam size
Bu güneşli sedayı çok merak ediyorum ya, keşke toplanıp birlikte gitsek bigün..

Bir se naira hangi sitede canım ve ne falına baktırmıştın ona?
 
Naira o kadar iyi mi yahu,kanima girmeyin sabah sabah :)

ya ben ona bir defa baktırdım (kahve) ve gerçekten dediklerini birebir yaşadım, işte hala yaşamaya devam ediyorum. Uzun vadeli bakmış, yani hala çıkmayan/çıkma ihtimali olan şeyler var. Sesli baktığı için de ayrıca sevdim. Genel olarak mı iyi, bizim mi enerjimiz tuttu bilmiyorum tabii :))
 

Ya Seda konusunda kefil olamıyorum işte. Biliyor, anı gerçekten biliyor, ama bu show kısmı hiç bana göre değil. Eminim o yaptığı şeyden etkilenen çok insan vardır (kağıda isim ve sayı yazdırıyor, sonra o sayı tuzlu suda çıkıyor, ismi de sana söylüyor falan filan) bana çok itici geldi ve fal boyunca 'bunun hilesi nedir ki acaba' diye düşündüğüm için fala odaklanamadım :))) yani onu yapmasa da gayet inandırıcı/tutarlı şeyler söylüyor aslında o kız. ama dediğim gibi bu numaradan etkilenen çoktur.

Naira Falalem'de bakıyor canım, eylül başında bir defa kahve falı attım. Sesli bakıyor. Uzun uzun anlatmış, dediğim gibi bana çok çıktı söyledikleri, ama ona da kefil olamam.
 

Kız zaten kefil olma zorunluluğumuz yok ki
Hepimiz begendiklerimizi yazarız, baktıran baktırır sonrası bizim sorumluluğumuzda değil. Sedanın o numarasını söyleyince aklıma zazanın numarası geldi. O da tarihler yazdırıyor kagıda sonra hiç bakmıyor vs. Kagıt bende kalıyor. Sonra diyor elinde yazdıgın o kagıttaki rakamları topla. Topladıktan sonra diyor ki rakam ....muydu? Pesss diyorsun tabi. Ama takılmadım bu kısma. Çünkü dedikleri tutarlıydı. Ve çıkmıştı zazanın.
 

o da iyiymiş :))) Seda bir kağıda karalama yapıyor, orta kısmına bir kutu çiziyor, bu kutunun içine birden sonsuza kadar bir sayı yaz, sevdiğin adamın adını soyadını, bir de aklındaki soruları yaz diyor. sonra o kağıdı katlıyor, parçapinçik yapıyor, sana bir takım tuhaf kelimeler söyletiyor, üfletiyor vs. arkanı dön diyor. o kağıt yığınını sana veriyor ama, sonra işte artık ne yapıyorsa yapıyor, tekrar döndüğünde senin tuttuğun sayı önündeki tuzlu suda yazıyor. sevdiğin adamın adı şu, kafanı kurcalayan sorular bunlar, cevapları da bunlar bunlar diye anlatmaya başlıyor. yani bu işin kesin bir hilesi var, ama işte ne olduğunu çözemedim :)))) dedim ya ben fal boyunca buna takıldım kaldım, çok fazla soru sormadım kıza, 15dk falan kaldım en fazla. benim yeğen aşırı etkilenmiş tabii, o sordukça sormuş, nerden baksan 45dakika kaldı yanında ve yüzü bembeyaz çıktı dışarı. Kadın hiç kimsenin bilmediği, benim yeğenin ben dahil hiç kimseye anlatmadığı bir şeyi söylemiş buna falan. Yani boş bi kadın değil, o kesin :))
 


Şuan çok gitmek istedim. Nasıl ulaşabiliriz bu hatun kişiye acaba? İsteyen olursan birlikte gideriz buluşup kızlar. Daha önce burdan bu kadına toplaşıp gitmişler hatırlıyorum yorumlardan okumuştum
 
Şuan çok gitmek istedim. Nasıl ulaşabiliriz bu hatun kişiye acaba? İsteyen olursan birlikte gideriz buluşup kızlar. Daha önce burdan bu kadına toplaşıp gitmişler hatırlıyorum yorumlardan okumuştum

numarasını yazarım sana özelden canım. Ben gelirdim ama, 'söylediğim şeylerin en az 3ü çıkmadan yeniden bakmıyorum' dedi. yani benim biraz daha beklemem lazım :))))
 
ilkay nerde bakıyo kuzu?
 
ayy eylül 2de yiğite baktırmıştım en son bana söz ver sürekli fal baktırıyosun yıldızın düşük uzun süre fal baktırmayacaksın tamam mı demişti ama dayanamıyorum yine
ondan önce temmuz 24 de selenaya baktırmıştım. bugüne dair şeyleri bildi ama geleceğe dair şeyleri bekliyorum çıkmasını.
 
Bencede ilginc olmaya basladi.bana kuflu derken hakli dimi neyse yorum yapmicam.ben tup bebek yapmasina laf soylemedim tabiki.kocasi bekaretini bile bozmamis sorunlu bir evliligi varmis butun bunlara ragmen neden cocuk diye diretmis .adamdan ayrilacagi belliymis.neyse yorum yapmayin bana lutfen.
 

allah ım yardımcı olsun sana benazircim. kendine inşallah daha çok değer verirsin. seviyoruz seni

Sen çok güzelsın ve çok güzel seyler yasayacaksın, ben bundan emınım

Teşekkür ederim kızçelerim Şimdi o bana vicdan yapıp yazdı o çok belli. Beni çantada keklik görüyor ki umut vermemek için yazmadım demiş. Ben ona cevap vermedim ya.. Koymuş mudur dersiniz
 

1,5 ay geçmiş, yani o arada hiç baktırmadıysan bence yeterli bir süre :)) Ama yiğit'ten sonra ilkay'ı beğenmeme ihtimalin çok yüksek, çünkü yiğit'in tam zıddı bir karakter :)))) yani o yüzden sen yiğit'i dinle derim :)) ayrıca fazla falcı hem cebe hem de kafaya zarar. aklını karıştırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. Ben bundan sonra online sadece Selena'ya baktırırım, Naira'ya belki bir fal daha atarım, yine dedikleri çıkarsa ok, onunla da devam ederim. Telefonda Yiğit, yüzyüze de bi kere daha Seda'ya giderim belki :)))) (ayy bi de eledim diyorum, elde var yine 4-5 falcı, benden adam olmaz vallahi^^)
 

Peki Naira ve Selana'ya aynı dönem baktırdın mı hiç?
 
Baktırdım. Naira'ya 2-3 eylül, selena'nın bu maille bakmasından bi önceki falı da 7-8 eylül gibi. Naira sesli baktığı için daha uzun bakıyor (10dk bi ses kaydı yollamış) ve işte daha kapsamlı anlatıyor. Selena kısa yazıyor ama daha derinlere iniyor. gönül meseleleri konusuda ikisi de birbirinden çok farklı şeyler söylemiyor, gerçi her falcı aynı şeyi söylüyor. Diyorum ya çıkarsa hepsi çıkacak, patlarsa hepsi birden patlıcak :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…