- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
enerji tutunca bırakmak istemiyosun falcıları yaa süper oluyo1,5 ay geçmiş, yani o arada hiç baktırmadıysan bence yeterli bir süre :)) Ama yiğit'ten sonra ilkay'ı beğenmeme ihtimalin çok yüksek, çünkü yiğit'in tam zıddı bir karakter :)))) yani o yüzden sen yiğit'i dinle derim :)) ayrıca fazla falcı hem cebe hem de kafaya zarar. aklını karıştırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. Ben bundan sonra online sadece Selena'ya baktırırım, Naira'ya belki bir fal daha atarım, yine dedikleri çıkarsa ok, onunla da devam ederim. Telefonda Yiğit, yüzyüze de bi kere daha Seda'ya giderim belki :)))) (ayy bi de eledim diyorum, elde var yine 4-5 falcı, benden adam olmaz vallahi^^)
Baktırdım. Naira'ya 2-3 eylül, selena'nın bu maille bakmasından bi önceki falı da 7-8 eylül gibi. Naira sesli baktığı için daha uzun bakıyor (10dk bi ses kaydı yollamış) ve işte daha kapsamlı anlatıyor. Selena kısa yazıyor ama daha derinlere iniyor. gönül meseleleri konusuda ikisi de birbirinden çok farklı şeyler söylemiyor, gerçi her falcı aynı şeyi söylüyor. Diyorum ya çıkarsa hepsi çıkacak, patlarsa hepsi birden patlıcak :))
1,5 ay geçmiş, yani o arada hiç baktırmadıysan bence yeterli bir süre :)) Ama yiğit'ten sonra ilkay'ı beğenmeme ihtimalin çok yüksek, çünkü yiğit'in tam zıddı bir karakter :)))) yani o yüzden sen yiğit'i dinle derim :)) ayrıca fazla falcı hem cebe hem de kafaya zarar. aklını karıştırmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. Ben bundan sonra online sadece Selena'ya baktırırım, Naira'ya belki bir fal daha atarım, yine dedikleri çıkarsa ok, onunla da devam ederim. Telefonda Yiğit, yüzyüze de bi kere daha Seda'ya giderim belki :)))) (ayy bi de eledim diyorum, elde var yine 4-5 falcı, benden adam olmaz vallahi^^)
_Makaron_ kuzummm seni çok öpüyorum inşallah senin için herşey Güzel olur bana söylediğin hikayeyi siz yasiyorsunuz şu anda farkında mısın? Seyduna ve Şahrud
Kız yok o sana söylediğim hikayede 2 kişi de seviyor. Bizim hikayede tek seven benim bi de kıçı tavan yapan biri varO da sevseydi böyle mi olurdu?
Nairaya kahve mi tarot mu atsam bilemedim ya?
Acaba tarotta mı daha iyidir kahvede mi?
ben kahve attım kuzum, hangisinde daha iyidir bilemem de içimden kahve atmak gelmişti o gün :))
İş aşk maddi durum hepsinden bahsediyor mu kahvede detaylı? Kahve atarım öyleyse eğer
valla dediğim gibi kadın iş durumunu aynen olacağı şekilde anlatmış, ki ben ona sormamıştım bile. soru kısmına 'genel olarak bi baktırmak istiyorum' gibi bir şey yazmıştım. aşk durumunu da ben anlatmadan bilmiş. yani sıfır bilgi ile full verim aldığım tek falcı olabilir :)))
Nairaya fal atayım mı ne diyosun canım? Yoksa iliski konusunda daha iyisi varmıdır?Kızlar çıkan Fal haberlerim var :))
Bütün falları okudum/ses kayıtlarını dinledim. İlk başta İlkay Gür'e 'yok artık!!' demek istiyorum. Malum ben onu biraz negatif bulanlardanım, enerji meselesi de değil de işte ne bileyim, çok gerçekçi olması bazen canımı acıtıyor :)) buna rağmen bir kahve, bir de tarot baktırdım, şimdi tarotu dinlerken şok oldum. dün yaşadığım bir olayı kadın birebir anlatmış! hiç abartsız yazıyorum bunu, kadının 2 hafta önce söylediği ve benim unuttuğum bir olayı dün aynen onun dediği şekilde yaşadım, bunu da ancak az önce dinleyince idrak ettim. vallahi yok artık! (detay vermicem, ama söylediği çok az olumlu şeyden biriydi^^)
ilişki konusunda Sevgi Duman'ın dedikleri de birebir çıkmış. Aynen onun dediği şeyler, verdiği tarih aralıklarında oldu. (ilkay gür'ün ön gördüğü konu/olay ile aynı)
aşk durumu ile ilgili diğer falcıların yorumlarını kıyaslamıyorum şimdi, onlar bi dursun, vermek istediğim haber iş durumu ile ilgili.
serüven: falını hiç sevmedim, işle ilgili aralık/ocak demiş, bir kadından yardım alacaksın demiş. Bir kadından yardım aldım, bir aksilik çıkmazda kasımda başlıyorum. yani onun falı çıktı diyebiliriz. (inş diğer dedikleri çıkmaz :/)
ilkay kahve falında işe değinmemiş, soru kısmında ben sormuşum; 'kasım ayı yeni başlangıçlar dönemi olacak' demiş. o da çıktı yani.
Didem 'evden çalışacaksın' dedi, tabii ki söylediği her şey gibi bu da patladı, geçiniz.
Yiğit 'sen istemiyorsun ki' yoksa gayet kısmetlisin, arasan hemen bulursun' dedi kaç defa. bu durumda onun falı da çıktı diyebilir miyiz?
Güneşli'de evinde bakan Seda çalışacağım yeri tarif etti, çok yakın bir zamanda dedi, (eylül ortası baktırdım) bir kadından yardım alacaksın dedi. o da çıkanlar ve çok şaşırtanlar tarafında yani.
Naira Şuman'a eylül başı baktırdım. Tanıdığın bir kadın vasıtası ile ve aklında hiç yokken ortaya çıkacak demiş. tam da öyle oldu, 'gerçek olamıcak kadar mükemmel gelebilir' demiş, aynen öyle :)) ay sonundan sonra bekleyebilirsin bu etkiyi demiş. 15 gün sarkma var, olsun o kadar :))) bunu yazarken Naira'yi dinliyorum, ilişki konusunda da dedikleri birebir çıkmış. Bu kadın gerçekten Selena'dan sonraki favorim olabilir :))))
Selena'ya işi hiç sormadım, gerçekten yiğit'in dediği gibi hiç niyetim yoktu, aramıyordum da ve yine Naira'nin dediği gibi hiç aklımda yokken birden bire çıktı ortaya. Bunu da dip not olarak düşeyim de Selena çıkmadı mı diye sormayin, sorsam çıkardı belki de :))))
son durum budur. Bu çıkanların diğer dedikleri de çıksın Allah'ım nolur :)) (Serüven hariç, Serüven hariç^^)
Ay hadi inşallah.
Ben de o zaman kahve atıyorum.
Ay ben binnazablada sanıyodum. Fal alemdeymişhadi bakalım, beğenirsin umarım :)))
Nairaya fal atayım mı ne diyosun canım? Yoksa iliski konusunda daha iyisi varmıdır?
Ben naira şuman'ı beğenmemiştim pek. Pozitif biri fakat dediklerinden hiçbir şey çıkmadı, falında da şaşırtacak nokta atışları yoktu zaten.
işte demek gerçekten bi enerji uyumu var. Bana da acayip tuttu söyledikleri. Ama mesela herkesi şoka sokan gizem hatun bende tamamen fos çıktı. Geleceği falan geçtim, kadın anı bilemedi. olmayan ilişki üzerinden sevgilin seni çok seviyor falan yazmıştı örneğin, hangi sevgili pardon? :))) yani olmayınca olmuyor demek ki.
Orası öyle :) bana da gizem hatun dehşet bilmişti. Durumumu bilen arkadaşlarıma okuttuğumda onlar da şok oldu hatta. Ama enerji meselesi işte. Birimizde iyi olan öbürüne tutturamıyor
seninle tam zıt kutuplardayız demek oluyor bu :)))) Selena nasıl sende peki? ya da İlkay? ya da çok beğendiğin falcılar hangileri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?