Binnaz Abla

enerji tutunca bırakmak istemiyosun falcıları yaa süper oluyo

_Makaron_ kuzummm seni çok öpüyorum inşallah senin için herşey Güzel olur bana söylediğin hikayeyi siz yasiyorsunuz şu anda farkında mısın? Seyduna ve Şahrud

Aynen benim de patlarsa hepsi birden patlayacakk

Ama çıkarsa hepsi çıkacak oyyyy oyyyy

Nairaya kahve mi tarot mu atsam bilemedim ya?

Acaba tarotta mı daha iyidir kahvede mi?

_Makaron_ kuzummm seni çok öpüyorum inşallah senin için herşey Güzel olur bana söylediğin hikayeyi siz yasiyorsunuz şu anda farkında mısın? Seyduna ve Şahrud

Kız yok o sana söylediğim hikayede 2 kişi de seviyor. Bizim hikayede tek seven benim bi de kıçı tavan yapan biri var O da sevseydi böyle mi olurdu?

Kız yok o sana söylediğim hikayede 2 kişi de seviyor. Bizim hikayede tek seven benim bi de kıçı tavan yapan biri var O da sevseydi böyle mi olurdu?

Ahhh kuzum bilmiyorum sadece hissettigim o çocuk seni seviyor. Cikmazda gibi geldi bana yaptığı davranışlar onu gösteriyor. Bir erkeğin aglamasi çok zordur cokkk. Seni seviyorum demekten daha zordur sevmiyorum demek bunu sana söyleme sebebi senin biran evvel onu unutup yoluna bakman için. Zannederesem biraraya gelemiyeceginizi düşünüyor.

Bunlar benim düşüncelerim sadece tamm tersi de olabilir kuzumm.

İş aşk maddi durum hepsinden bahsediyor mu kahvede detaylı? Kahve atarım öyleyse eğer

valla dediğim gibi kadın iş durumunu aynen olacağı şekilde anlatmış, ki ben ona sormamıştım bile. soru kısmına 'genel olarak bi baktırmak istiyorum' gibi bir şey yazmıştım. aşk durumunu da ben anlatmadan bilmiş. yani sıfır bilgi ile full verim aldığım tek falcı olabilir :)))

Ay hadi inşallah.

Ben de o zaman kahve atıyorum.

Nairaya fal atayım mı ne diyosun canım? Yoksa iliski konusunda daha iyisi varmıdır?

Ben naira şuman'ı beğenmemiştim pek. Pozitif biri fakat dediklerinden hiçbir şey çıkmadı, falında da şaşırtacak nokta atışları yoktu zaten.

işte demek gerçekten bi enerji uyumu var. Bana da acayip tuttu söyledikleri. Ama mesela herkesi şoka sokan gizem hatun bende tamamen fos çıktı. Geleceği falan geçtim, kadın anı bilemedi. olmayan ilişki üzerinden sevgilin seni çok seviyor falan yazmıştı örneğin, hangi sevgili pardon? :))) yani olmayınca olmuyor demek ki.

Orası öyle :) bana da gizem hatun dehşet bilmişti. Durumumu bilen arkadaşlarıma okuttuğumda onlar da şok oldu hatta. Ama enerji meselesi işte. Birimizde iyi olan öbürüne tutturamıyor

Orası öyle :) bana da gizem hatun dehşet bilmişti. Durumumu bilen arkadaşlarıma okuttuğumda onlar da şok oldu hatta. Ama enerji meselesi işte. Birimizde iyi olan öbürüne tutturamıyor

seninle tam zıt kutuplardayız demek oluyor bu :)))) Selena nasıl sende peki? ya da İlkay? ya da çok beğendiğin falcılar hangileri?

seninle tam zıt kutuplardayız demek oluyor bu :)))) Selena nasıl sende peki? ya da İlkay? ya da çok beğendiğin falcılar hangileri?

Selena çok iyidir. O da acaip ince detayları bilir. Dediklerinden yaşadıklarım da oldu yaşamadıklarım da :) ilkaya geçen sene baktırmıştım, çok hatırlamıyorum ama öğüt ağırlıklı bir faldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…