Selena çok iyidir. O da acaip ince detayları bilir. Dediklerinden yaşadıklarım da oldu yaşamadıklarım da :) ilkaya geçen sene baktırmıştım, çok hatırlamıyorum ama öğüt ağırlıklı bir faldı.
Baktırdım. Naira'ya 2-3 eylül, selena'nın bu maille bakmasından bi önceki falı da 7-8 eylül gibi. Naira sesli baktığı için daha uzun bakıyor (10dk bi ses kaydı yollamış) ve işte daha kapsamlı anlatıyor. Selena kısa yazıyor ama daha derinlere iniyor. gönül meseleleri konusuda ikisi de birbirinden çok farklı şeyler söylemiyor, gerçi her falcı aynı şeyi söylüyor. Diyorum ya çıkarsa hepsi çıkacak, patlarsa hepsi birden patlıcak :))
işte demek gerçekten bi enerji uyumu var. Bana da acayip tuttu söyledikleri. Ama mesela herkesi şoka sokan gizem hatun bende tamamen fos çıktı. Geleceği falan geçtim, kadın anı bilemedi. olmayan ilişki üzerinden sevgilin seni çok seviyor falan yazmıştı örneğin, hangi sevgili pardon? :))) yani olmayınca olmuyor demek ki.
Didemin falı bende de delice de de feci patladıgı için nairadan memnun kalacağımı umuyorum.
Ne zaman baktırmıştın acaba Selena ablaya?
15-20 gün oldu sanırım
İleri tarihli dedikleri çıkıyor mu?
ay vallahi senden çok ben heyecan yaptım şimdi :))) çabuk geri dönüyor o zaten, dinler dinlemez yaz buraya :)))
selenaya değer bence tabi enerjiniz tutarsa. ama sezginin dedikleri çıkmadı bana bence an da doğru değildi.Kızlar binnazda sezgi candan veya sevgi dumanın soyledıklerı cıkan varmı???? Ben artık ıyıce bunaldım . Selenaya mailden atıyım dıyorum bıntarafımda 30 cok dıyo bayılıcam. Bı yorum yazın lutfenz.
Nurayya ilk ben de pek sevmemistim, herkesde iyi anormallik bende herhalde deyip bidaha attim,
Hatta selena icin de ayni durumdaydim. Simdi 3 u de efsane oldu bana.
biryolunvar Kahinvangaya arkadaş fal attı. kesinlikle eski kahinvanga değil.bana Aylinin yazılı versiyonu gibi geldi
çünkü hem yazı tarzı hemde sürekli şekerim şekerim demesi...her cümlede şekerim demiş iç bayıcı derecede ama acaip bilmiş çok enteresan detaylar vermiş. şok olduk
Naira bende berbattı anı bile bilemedi çok alakasızdı pespembe bir faldı. Her dediği de patladı zaten. Nasıl bu kadar beğenilmiş şaşırdım...
ben attım ama üç gündür bekliyorum cenazesi varmış bakalım ne zaman yorumlıcak enerji üstüne bakım yapıyormuş merak ettimTelwedeki eslinaya baktiran varmi pahalida fiyati baktiran yokmu hicccc
Bnde merak ediyorum ne attin sen canimBen
ben attım ama üç gündür bekliyorum cenazesi varmış bakalım ne zaman yorumlıcak enerji üstüne bakım yapıyormuş merak ettim
İlişki bakımı attım değişiklik olsun diye kahveden tarottan gına geldi çünkü yorumum gelirse yazarım burda ama hala yok Bi tanede bekletmeyen falcı yok ztnBnde merak ediyorum ne attin sen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?