- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Kahve gonderin yuksek benli bakimi yapiyorum demis.aklim ona gitti kuzum senin devam eden bir iliskin varmi yoksa bizim gibi bekledigin birimi varİlişki bakımı attım değişiklik olsun diye kahveden tarottan gına geldi çünkü yorumum gelirse yazarım burda ama hala yok Bi tanede bekletmeyen falcı yok ztn
Beklediğim biri var tatlım ama eslina şuan yok atarsan beklersin ben haber veririm benimki yorumlandığı Zaman o Zaman yollarsınKahve gonderin yuksek benli bakimi yapiyorum demis.aklim ona gitti kuzum senin devam eden bir iliskin varmi yoksa bizim gibi bekledigin birimi var
Dun girmis canimBeklediğim biri var tatlım ama eslina şuan yok atarsan beklersin ben haber veririm benimki yorumlandığı Zaman o Zaman yollarsın
ya kızlar saraylıya yine hakaret etmişler kız bakım yapmayı durdurmuş bi türlü nasip olmadı baktırmakta yani abi anlamıyorum begenmıyosa baktırmasınlar yanı hakaret etmek aşağılamak nedir ya :S tuhaf tuhaf işler yani..
Bence yeter beni ilgilendirmiyor diger arkadaslarimida sanirim bu kadar sacma detayBencede ilginc olmaya basladi.bana kuflu derken hakli dimi neyse yorum yapmicam.ben tup bebek yapmasina laf soylemedim tabiki.kocasi bekaretini bile bozmamis sorunlu bir evliligi varmis butun bunlara ragmen neden cocuk diye diretmis .adamdan ayrilacagi belliymis.neyse yorum yapmayin bana lutfen.
valla bana güzel konuştu ama sanırım herkese güzel konuşuyor ?Kızlar Selena pembeci mi ?karşı tarafta birsey yoksa sevmiyor seni düşünmüyor dediği var mi
Bana selena döncek dedi ama sonra yine ayrılcaksınız dedi yani bana pek pembede değildi,gerçi dönmeside imkansız ama neyse .valla bana güzel konuştu ama sanırım herkese güzel konuşuyor ?
doğru mu kızlar yok bu adamdan cacık olmaz dediği falan var mı ya da dönmeyecek vs dediği
Yokmu yardimKızlar ya binnaz abla da 230 kredim falan var. birine fal atıp hesabı kapatmak istiyorum ama öyle dandirik de atmiyim yazıktır diyorum. sevgi duman ve sezgi candan ortada olmadığına göre, kime atmalı? binnazda kimse mi yok yahu başkalarını deneyen? korkmayın çıkmazsa kızmam kefil oldunuz diyesadece bi öneriye ihtyacım var
Ooo cansin sen! :)Katına'da Bade Bayık, Asenat Kılıç dıyorum
Ooo cansin sen! :)
Ben de okudum çok üzüldüm tuhaf bir durum. Ben ödeme yapmıştım randevuyu almıştım ama şimdi o ruh hali ile nasıl bir fal gelir bana bilemedim
Ama yine de verilen sözler tutulacak demişAylardır bekliyorum kısmet boylesmis
Nerde yazmış? Yazık ya, üzüldüm bak şimdi :/
ya kızlar saraylıya yine hakaret etmişler kız bakım yapmayı durdurmuş bi türlü nasip olmadı baktırmakta yani abi anlamıyorum begenmıyosa baktırmasınlar yanı hakaret etmek aşağılamak nedir ya :S tuhaf tuhaf işler yani..
bunu bende anlamıyorum, burda bütün falcıları konuşuyoruz, herkesin bir bakım tarzı var.
kimi 1 saatte yolluyor, kimi 15 gün bekletiyor.
saraylı bu işi gerçekten özenerek, emek vererek yapıyor. artı çok da zarif ve ilgili.
falı çıkar yada çıkmaz. nasıl o raddeye geliniyor, kalp kırılıyor anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?