Binnaz Abla

kızlar ya saraylının yazdıgını okudum,bir kadın kılıgında erkek falcı demıs bırde sankı selenaya mı gonderme yapmıs dızı demıs,sinem kobalın oynadıgı ısmını ondan alan demıs
ayy allahım yaaa bız ıyı yorumculara baktırmaya calısıyoruz onlar bırbırlerının kuyusunu mu kazıyor

herkesın emek parası,kismeti,sevenı ayrı,saraylıyı severdım cıkar cıkmaz ama cok ozenlı ve durust bırısıydı uzuldum gercekten

Son düzenleme:
Ayy canım valla üzüldüm. Galiba böyle düzgün insanları bazılarının bünyesi kaldirmiyor.

öyle walla. bazılarına iyilik yaramıyor gerçekten. ben saraylıya aralıktan beri fal gönderiyorum.
saymadım ama en az 10 falım vardır. evet enerjim uydu ve kendisini insan olarak da seviyorum.
öğrenci daha, çok genç ve hassas.

Onları nerden okudun kuzum bende bakayım

Sarayli selena icin neler demis ole sokk oldumm.

Kızlar ne yazmış öyle saraylı selena için.Aynen bende şok oldum,bir de kadın kılığında erkek göndermesini kime yapmış onu da seleneya mı.Yoksa başka birinemi.Çözebilen varsa bi yazsın,bu ne ya.

Referanssız da bakmıcam demiş kadına dün mail atmıştım neden dönmediği anlaşıldı en çok onu merak ediyordum tam üstüne denk gelmiş ya

Oohhhaaa saraylının yazdıklarını yeni okudum şoktayım kafam çok karıştı apaçık bi şekilde selenadan bahsetmiş ama selenaya erkek demiş ne alaka nasıl anlamış?

Kız yok o sana söylediğim hikayede 2 kişi de seviyor. Bizim hikayede tek seven benim bi de kıçı tavan yapan biri var O da sevseydi böyle mi olurdu?
Daha fazla kendini üzme,kimse senden kıymetli değil inan.Ben şimdi yeni bir aşka yelken açıyorum,sonu ne olur bilmiyorum.Ama eskisinden hayır yok anladım daha fazla beklemenin de anlamı yok.Seninkide otursun anacığıyla ilerde anlar kıymetini ama iş işten geçmiş olur.

selenanın falı bana hiç uymamıştı, bilemedi de pek bir şey ama tanıdığım kadarıyla bu lafları, bu ithamları hakedecek biri de değil.

ya bıde erkek olsa oyle bakar bıze ne erkek kadın bıze fal olsun
saka bır yana gercekten erkek olsa neden gızlesın kı bunu erkeklere fal baktırmıyormuyuz bız o kım,kımden bahsetmış,benim beynim yandı

ya bıde erkek olsa oyle bakar bıze ne erkek kadın bıze fal olsun
saka bır yana gercekten erkek olsa neden gızlesın kı bunu erkeklere fal baktırmıyormuyuz bız o kım,kımden bahsetmış,benim beynim yandı

Orayı ben de anlamadım anlayan beri gelsin.

Yaaa belki de Selena ya biri tuzak kurmuş olamaz mı? Mümkün değil onun yapacağına inanmıyorum.

Hatta ikisini birden ortadan kaldırmak istemisler. Çünkü ikisi de mütevazı ve işlerinde ehli insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…