Ayy canım valla üzüldüm. Galiba böyle düzgün insanları bazılarının bünyesi kaldirmiyor.
kızlar ya saraylının yazdıgını okudum,bir kadın kılıgında erkek falcı demıs bırde sankı selenaya mı gonderme yapmıs dızı demıs,sinem kobalın oynadıgı ısmını ondan alan demıs
ayy allahım yaaa bız ıyı yorumculara baktırmaya calısıyoruz onlar bırbırlerının kuyusunu mu kazıyor
herkesın emek parası ayrı,herkesın sevenı ayrı bende saraylıya baktırmıstım uzuldum gercekten
Onları nerden okudun kuzum bende bakayım
Sarayli selena icin neler demis ole sokk oldumm.
http://saraylihanim.com/ bu lınkten sen yazmısın ya demın saraylı hanım dıye google yazınca bu sayfa cıktı canım dırek orda yazmıs maddeler halınde ordan okudum
Daha fazla kendini üzme,kimse senden kıymetli değil inan.Ben şimdi yeni bir aşka yelken açıyorum,sonu ne olur bilmiyorum.Ama eskisinden hayır yok anladım daha fazla beklemenin de anlamı yok.Seninkide otursun anacığıyla ilerde anlar kıymetini ama iş işten geçmiş olur.Kız yok o sana söylediğim hikayede 2 kişi de seviyor. Bizim hikayede tek seven benim bi de kıçı tavan yapan biri varO da sevseydi böyle mi olurdu?
Hep gelip donuyorlar zatenBana selena döncek dedi ama sonra yine ayrılcaksınız dedi yani bana pek pembede değildi,gerçi dönmeside imkansız ama neyse .
Bende inanamadim selenayi az cok tanidik cok iyi biri.inanasim gelmiyor.Ooooooo canım ben baktigimda bunlar yoktu. Yaaa olamaz selenaya mı demiş yok artık inanmıyorum bu ne yaaa.
Bende pek inanamadım.selena öyle paragöz bir insan değilki insanların kazancına göz diksin.Çok tuhaf durumlar.Bende inanamadim selenayi az cok tanidik cok iyi biri.inanasim gelmiyor.
Ben inanmıyorum yazılanlara yaBende inanamadim selenayi az cok tanidik cok iyi biri.inanasim gelmiyor.
Ben inanmıyorum yazılanlara ya
ya bıde erkek olsa oyle bakar bıze ne erkek kadın bıze fal olsun
saka bır yana gercekten erkek olsa neden gızlesın kı bunu erkeklere fal baktırmıyormuyuz bız o kım,kımden bahsetmış,benim beynim yandı
Selenanın böyle bişey yapmaya ihtiyacı yok ki. Zaten belli bi kitlesi var tellwede de mailde de gayet sıra olmuştu niye yapsın ki çok mantıksızbana da kendi kendine dellenip millete sataşmış gibi geldi:)
ya bıde erkek olsa oyle bakar bıze ne erkek kadın bıze fal olsun
saka bır yana gercekten erkek olsa neden gızlesın kı bunu erkeklere fal baktırmıyormuyuz bız o kım,kımden bahsetmış,benim beynim yandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?