- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Arkadslar selena duymus olanlari yalan inanmayin selenayi karalamaya calisiyorlar mailden hesap no erkek ustune oldgu icinde erkek denmis .ole biri olsa iade etmez cogu falida iade eden biri.kendisi.
Ya kadın görünümlü erkek kimmmm( çok ürkütücü bi durum bu ne yaa
Hesap numarası erkeğe ait diye selenanın erkek olduğunu sanması çok komik bence hahahahahahaArkadslar selena duymus olanlari yalan inanmayin selenayi karalamaya calisiyorlar mailden hesap no erkek ustune oldgu icinde erkek denmis .ole biri olsa iade etmez cogu falida iade eden biri.kendisi.
Bn kendisiyle konusstum kuzu duymus oda haber vermislerOhhhh çok şükür sevindim biliyordum selena yapmaz. Evetttt kendi dedi zaten hesap başkasının adina diye. Ayyy o nerden açıklama yapmış kizzz
Aa resmen selenaya söylemiş lafları .. Aralarında Selenayla ne geçti acaba.http://saraylihanim.com/ bu lınkten sen yazmısın ya demın saraylı hanım dıye google yazınca bu sayfa cıktı canım dırek orda yazmıs maddeler halınde ordan okudum
Kuzu saraylıya dememişler onu saraylı selenaya demiş :)Aa resmen selenaya söylemiş lafları .. Aralarında Selenayla ne geçti acaba.
Birde kim dediyse erkek kılığında falcı diye iftira atmışlar. Ama bu iftira gerçekten çok yersiz telwede sesli yorum yapıyor Saraylı. Kadın sesi olduğunu algılayabiliyoruz çok şükür :)
Aa resmen selenaya söylemiş lafları .. Aralarında Selenayla ne geçti acaba.
Birde kim dediyse erkek kılığında falcı diye iftira atmışlar. Ama bu iftira gerçekten çok yersiz telwede sesli yorum yapıyor Saraylı. Kadın sesi olduğunu algılayabiliyoruz çok şükür :)
beynımızyandı.netKuzu saraylıya dememişler onu saraylı selenaya demiş :)
ruhum yaşlı falan demiş ama çocuk olduğu belli işte 22 yaş davranışları:)Hesap numarası erkeğe ait diye selenanın erkek olduğunu sanması çok komik bence hahahahahaha
A ben yanlış anlamışım o zaman. O kadar şey yazmış ki Saraylı. çok şaşırdım. Ne bu şiddet bu celal dedim yahu.Kuzu saraylıya dememişler onu saraylı selenaya demiş :)
Selenada bunu anlatti bana o kiz sensin sanirim .kızlar arkadaşlardan bırısı yazdı ozelden kendısı acıklamak ısterse buyursun yazsın,ama kız gerılmıs baya bır dahada saraylıyla muhatap olmak ıstemedıgını soyledı bana yazdıgını aynen kopyalıyorum durum buymus ;
mrb canim oncelikle kadinlar kulubunu yazmasamda cogunlukla takip eden biriyim bugun sarayli hanimla sorun yasayan benim gercekten tum samimiyetimle soyluyorm Allah yukarida goruyor biliyor hic bir hakaret durumum olmadi kendisine. dun bakacagini soyledi bugun para yatirdim bakmayacagini soyledi uslubu cok soguktu olur hani insanlik hali dedim negatif enerji almis benden.cok sasirdim ve ondan oncesindede butun randevular dolu bakmayacagim demisti sonra erteleme oldu bakabilirim demisti anlayacagin surekli bi git gel.bu en sonki olay yasandiktan sonra (yani bugunku) soguk uslubu eklenince epey moralim bozuldu. yinede kirici bir laf soylemedim. iade edecegim dedi hesap no verin dedi. bende kartsiz islem yaptim sonucta hesap numaram yok nereye iade edecek daha once boyle para yatirma felan ugrasmadim ve is bankasini bulana kadarda canim cikti zaten.her neyse . kalsin dedim fal bakmiyorsanizda kalsin ucret dedim .sonra arkadasim fal bakiyor sitede ona yonlendirebilirim dedi.bende iyi kotu size baktirmak istiyorum ben sadece. kaldi ki olumsuzada acik bir insanim.siz bilirsiniz dedim arkadasini sordm. ester kiraymis. daha sonra aklima selena geldi o da sitede bakim yapiyordu diye okumustum burada.selenahanima mailden ulastim hesap no istedim. saraylihanim iade teklifinde bulundugu icin selenanin hesabina gider bakimi selena yapar en guzeli diye dusundum. olay bundan ibaret ucret selena hanimin hesabina yatirilinca sarayli hanim boyle dusundu saniyorum yoksa suclamada bulunmazdi benim face adresim yok yazilanlari gorunce hem sasirdim hem daha bi uzuldum selenanin gunahina girilmesinden rahatsiz oldum hicbisekilde olayla alakasi yok Allahimi sahit tutuyorum. inan moralim cok bozuldu bu durumdan yorumada yazmak istemedim sarayli okuyordur belki diye.tekrar iletisime bile gecmek istemiyorm cunku artik tek tek aciklamakta istemiyorum telden giriyorum zor oluyo emin ol kisa anlatmis halim bu sarayli hanimin boyle dusunmesi ya artniyet yada yanlis anlamasina bagliyorum takdir Allahin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?