Binnaz Abla

Arkadslar selena duymus olanlari yalan inanmayin selenayi karalamaya calisiyorlar mailden hesap no erkek ustune oldgu icinde erkek denmis .ole biri olsa iade etmez cogu falida iade eden biri.kendisi.

Arkadslar selena duymus olanlari yalan inanmayin selenayi karalamaya calisiyorlar mailden hesap no erkek ustune oldgu icinde erkek denmis .ole biri olsa iade etmez cogu falida iade eden biri.kendisi.

Ohhhh çok şükür sevindim biliyordum selena yapmaz. Evetttt kendi dedi zaten hesap başkasının adina diye. Ayyy o nerden açıklama yapmış kizzz

Ya kadın görünümlü erkek kimmmm( çok ürkütücü bi durum bu ne yaa

nesı urkutucu allah askına baska anlamdamı soylendı acaba cınsel olarak ?
yada bıze yalan soylendı kadın dendı erkek omu ıyıde bundan bızene ?
hesap numarasından bunu bulup soylemek cok zekıce ztn !!

ben erkegede kadınada fal baktırırım ne salak bır muhabettır bu allahım ya sınırlendım kusura bakma senın yoruma denk geldı sana degıl yanı secret :)

Çok üzücü şeyler oluyor.. Ben saraylıya fal baktırmaya çok istiyordum ama referansız kabul etmeyecek olması kötü oldu.. Sürekli falcılarla alakalı bu tarz durumlar da şaşırmama sebep oluyor, kime güvenicez şimdi diyorum.. Hayırlısı..

Hesap numarası erkeğe ait diye selenanın erkek olduğunu sanması çok komik bence hahahahahaha

kızlar arkadaşlardan bırısı yazdı ozelden kendısı acıklamak ısterse buyursun yazsın,ama kız gerılmıs baya bır dahada saraylıyla muhatap olmak ıstemedıgını soyledı bana yazdıgını aynen kopyalıyorum durum buymus ;

mrb canim oncelikle kadinlar kulubunu yazmasamda cogunlukla takip eden biriyim bugun sarayli hanimla sorun yasayan benim gercekten tum samimiyetimle soyluyorm Allah yukarida goruyor biliyor hic bir hakaret durumum olmadi kendisine. dun bakacagini soyledi bugun para yatirdim bakmayacagini soyledi uslubu cok soguktu olur hani insanlik hali dedim negatif enerji almis benden.cok sasirdim ve ondan oncesindede butun randevular dolu bakmayacagim demisti sonra erteleme oldu bakabilirim demisti anlayacagin surekli bi git gel.bu en sonki olay yasandiktan sonra (yani bugunku) soguk uslubu eklenince epey moralim bozuldu. yinede kirici bir laf soylemedim. iade edecegim dedi hesap no verin dedi. bende kartsiz islem yaptim sonucta hesap numaram yok nereye iade edecek daha once boyle para yatirma felan ugrasmadim ve is bankasini bulana kadarda canim cikti zaten.her neyse . kalsin dedim fal bakmiyorsanizda kalsin ucret dedim .sonra arkadasim fal bakiyor sitede ona yonlendirebilirim dedi.bende iyi kotu size baktirmak istiyorum ben sadece. kaldi ki olumsuzada acik bir insanim.siz bilirsiniz dedim arkadasini sordm. ester kiraymis. daha sonra aklima selena geldi o da sitede bakim yapiyordu diye okumustum burada.selenahanima mailden ulastim hesap no istedim. saraylihanim iade teklifinde bulundugu icin selenanin hesabina gider bakimi selena yapar en guzeli diye dusundum. olay bundan ibaret ucret selena hanimin hesabina yatirilinca sarayli hanim boyle dusundu saniyorum yoksa suclamada bulunmazdi benim face adresim yok yazilanlari gorunce hem sasirdim hem daha bi uzuldum selenanin gunahina girilmesinden rahatsiz oldum hicbisekilde olayla alakasi yok Allahimi sahit tutuyorum. inan moralim cok bozuldu bu durumdan yorumada yazmak istemedim sarayli okuyordur belki diye.tekrar iletisime bile gecmek istemiyorm cunku artik tek tek aciklamakta istemiyorum telden giriyorum zor oluyo emin ol kisa anlatmis halim bu sarayli hanimin boyle dusunmesi ya artniyet yada yanlis anlamasina bagliyorum takdir Allahin...

http://saraylihanim.com/ bu lınkten sen yazmısın ya demın saraylı hanım dıye google yazınca bu sayfa cıktı canım dırek orda yazmıs maddeler halınde ordan okudum
Aa resmen selenaya söylemiş lafları .. Aralarında Selenayla ne geçti acaba.
Birde kim dediyse erkek kılığında falcı diye iftira atmışlar. Ama bu iftira gerçekten çok yersiz telwede sesli yorum yapıyor Saraylı. Kadın sesi olduğunu algılayabiliyoruz çok şükür :)

Bnm sarayliya mail yoluyla fal baktirmam taksak bir ay onceydi ve bu sekilde fal baktigini tamamen tesaduf uzucu bir olay yasamam üzerine kendisini netten bulup kendim iletisime gecmem seklinde oldu ve bunu forma gelip yazmadim ona iki senedir fal baktiriyorum ve az cok tanidim.sarayli bunun duyulmasini istemeyecek tarzda biri cunku..isterse kendi duyurur dedim.ve zaten bi kac gun oncede burdan duyuldu esterle birlikte yavas yavas disariya acilmaya başlamıştı tekrar.burdan duyulur duyulmazda bu olay oldu iste..bunu selena yapti yapmadi bilemem bildgm mail olayina selenada ondan sonra girdi.fal sitelerinden daha karli bir is sonucta...bunu yapan ya site yetkilileri ya kıskanç bir falci yada bu sahislarin cok cnm dedikleri.sarayliyi bu piyasadan puskurtmek iste boyle kolay cunku cok hassas ve duyarli bir insan onu taniyanlar bunlar ve amaclarinada ulastilar.

Maddi çıkarları doğrultusunda hareket ettiğine inanacağım son falcı Selenadır. İade şeklinde fal bakımı yaptığı ben de dahil bir çok kişi var. Daha geçen gün fal atacaktım, bekle biraz daha yeni bakım yaptık bir süre sonra atarsın dedi. Selena'yı çok severim açıkçası falları çıkar ya da çıkmaz orasını bilemem ama online fal bakan en dürüst insanlardan biri bence.

Kuzu saraylıya dememişler onu saraylı selenaya demiş :)

Selena erkekse saraylı direkt gaydir

Daha 22 yaşında toy çaylağın tekidir Allah bilir. İyi ki baktırmamışım!

Selena gibi şuana kadar hiç kırmadan incitmeden sabırla fallarımıza bakıp sorularımızı yanıtlayan bir olgun hatun mu yoksa çaylak saraylı mı yani konuşmaya bile değmez.

Kadıncağız "sen yeni baktırdın, şöyle bi üstten yeni bilgileri vereyim ama kredin boşa gitmesin" deyip kredileri geri kazanalım diye iade eden bir insan evladı.. Saraylı kimmiş?
Hırs insanın gözünü kör ediyor demek ki

Greyımmmm ayy bosver ortalıkk karısık ozledımmm kızz senı kaderdaşım =))
son yazdıgımı oku kızcagız acıkladı yazmak ısterse burdanda yazsın valla ama tırsmıs bıraz muhatap olmak ıstemedıgını soyledı bana dedıgını aynen kopyaladım olaya acıklık gelmıstır baya yanlıs anlasılmalar ve ego savası olmus resmen yazıkk !!

Selenada bunu anlatti bana o kiz sensin sanirim .

Saraylı şimdi yine açıklama yapmış aynen burada arkadaşın dediği gibi. Saraylı hanım bence her şeyi büyütmüş buradaki arkadaş eğer okuyorsan sıkma canını senin bir suçun yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…