Hayır o değil başkasıSelenada bunu anlatti bana o kiz sensin sanirim .
Ben de seni özledim Audreyim.. Foruma bir bakayım dedim. Yine olaylar olaylar..Greyımmmmayy bosver ortalıkk karısık ozledımmm kızz senı kaderdaşım =))
son yazdıgımı oku kızcagız acıkladı yazmak ısterse burdanda yazsın valla ama tırsmıs bıraz muhatap olmak ıstemedıgını soyledı bana dedıgını aynen kopyaladım olaya acıklık gelmıstır baya yanlıs anlasılmalar ve ego savası olmus resmen yazıkk !!
Selenada bunu anlatti bana o kiz sensin sanirim .
Kim kime hakaret etti kiOlay selena-sarayli arasinda biz ucuncu sahisiz sahsi fikrim bizi ilgilendirmeyen konuda bi taraf secip diger tarafa hakaret etmek cok ayip ve yanlis..su yazilanlardan sonra hicbir erkege laf soylemeyr hakkimiz yok.insan olalim yeter..
Sarayli icin soylenenlere diyorum.selena icin soylense onun icinde derdim.Kim kime hakaret etti ki
Kim kime hakaret etti? Ne yazdığınızın farkında mısınız?Olay selena-sarayli arasinda biz ucuncu sahisiz sahsi fikrim bizi ilgilendirmeyen konuda bi taraf secip diger tarafa hakaret etmek cok ayip ve yanlis..su yazilanlardan sonra hicbir erkege laf soylemeyr hakkimiz yok.insan olalim yeter..
Hakaret göremiyorum ben fazla duyarlısın herhaldeSarayli icin soylenenlere diyorum.selena icin soylense onun icinde derdim.
O kişiye söyleyeceksiniz o zman bu sözünüzü. Burda saraylıya hakaret eden bir kişi var. Herkesi itham etmeyinSarayli icin soylenenlere diyorum.selena icin soylense onun icinde derdim.
Selena telweden kendisi maili vermisti bana mailden bakiyorum diye yani selananin ta kendisidir canimŞuraya tonla sacmalik yazmişsiniz yok sarayli gay yok sarayli caylak şudur budur ayip degil mi siz bu insana fal atmadiniz mi ? Falida kendi isteğiniz le attiniz ee sorun ne simdi kötü mü oldu bu kisi?
Biride 22 yasinda iyi ki atmamisim demis 22 yasinda olunca his olmuyor cocuk oluyosun oköyle bil diyorum
Adi yok sani yok bi mail adresi attilar ortaya bi delibin kuyuya tas attigi misal fal attiniz koşa koşa
Kim oldugu belirsiz bi insana tüm bilgilerinizi ve paranizi kaptirdiniz selena diye peki nerden biliyosunuz selena mi degil mi ?
Şuraya tonla sacmalik yazmişsiniz yok sarayli gay yok sarayli caylak şudur budur ayip degil mi siz bu insana fal atmadiniz mi ? Falida kendi isteğiniz le attiniz ee sorun ne simdi kötü mü oldu bu kisi?
Biride 22 yasinda iyi ki atmamisim demis 22 yasinda olunca his olmuyor cocuk oluyosun oköyle bil diyorum
Adi yok sani yok bi mail adresi attilar ortaya bi delibin kuyuya tas attigi misal fal attiniz koşa koşa
Kim oldugu belirsiz bi insana tüm bilgilerinizi ve paranizi kaptirdiniz selena diye peki nerden biliyosunuz selena mi degil mi ?
Iste budur demek istedigim bmmde kimse icin kalp kirmaya degmez..Kim kime hakaret etti? Ne yazdığınızın farkında mısınız?
O zamman selena erkek oldugu kanitlaniyor haberiniz olsunSelena telweden kendisi maili vermisti bana mailden bakiyorum diye yani selananin ta kendisidir canim
Belkide olayi ortbas icin demislerdir tepkiden sonrasaraylıya fal atan arkadaş da o zaman doğru düzgün açıklama yapablirdi.
selenanın hesap numarasını neden veriyor ki o zaman, hiç mi bankayla işi yok.
çoluk cocuğun bile banka hesabı var artık nasıl bişey bu böyle.
Bir kisi degil bir kac kisi dedi herkese alinti yapmak zorunda degilm.iste bizim sorunumuz bu ben burda ayip edildigini anlatmaya calisiyorum ama alakasiz birisi hemen mudahil oluyo anlamak cidden zor..O kişiye söyleyeceksiniz o zman bu sözünüzü. Burda saraylıya hakaret eden bir kişi var. Herkesi itmeyin
Nasıl kanıtlanıyor? O hesap numarası birlikte bakım yaptıkları kadının kocasının bunu bana selena en başında söylemişti. Kadının da paraya ihtiyacı varmış mail işine o yüzden girmişlerO zamman selena erkek oldugu kanitlaniyor haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?