Binnaz Abla

saraylıya fal atan arkadaş da o zaman doğru düzgün açıklama yapablirdi.
selenanın hesap numarasını neden veriyor ki o zaman, hiç mi bankayla işi yok.
çoluk cocuğun bile banka hesabı var artık nasıl bişey bu böyle.

Ben de seni özledim Audreyim.. Foruma bir bakayım dedim. Yine olaylar olaylar..
Dediğine katılıyorum kuzum . Ego savaşı resmen.. Ama burda saraylı bayağı haksız.. Hakkını yemeyim selena saraylıhanımdan bin kat daha iyi bir falcı.

Olay selena-sarayli arasinda biz ucuncu sahisiz sahsi fikrim bizi ilgilendirmeyen konuda bi taraf secip diger tarafa hakaret etmek cok ayip ve yanlis..su yazilanlardan sonra hicbir erkege laf soylemeyr hakkimiz yok.insan olalim yeter..

Selenada bunu anlatti bana o kiz sensin sanirim .

yok canım ben degılım bana ozelden yazdı o arkadaş dıgerlerınede yaz dedım duvara yazmıycaksan, bermuda 'la konustuk hatta bana yazdılar ozelden bak boyle boyleymıs dedim,kıza sordum paylaşabılırmıyım ınsanlarda ogrensın dıye tamam dedı ama tırsmıs baya saraylıdan muhatap olmak ıstemıyorum ısmım soyadım var dedı dogal olarak bende bana yazdıgını kopyaladım buraya, ayyy aman benımle bır alakası yokk aman

Olay selena-sarayli arasinda biz ucuncu sahisiz sahsi fikrim bizi ilgilendirmeyen konuda bi taraf secip diger tarafa hakaret etmek cok ayip ve yanlis..su yazilanlardan sonra hicbir erkege laf soylemeyr hakkimiz yok.insan olalim yeter..
Kim kime hakaret etti ki

Kim kime hakaret etti? Ne yazdığınızın farkında mısınız?

Şuraya tonla sacmalik yazmişsiniz yok sarayli gay yok sarayli caylak şudur budur ayip degil mi siz bu insana fal atmadiniz mi ? Falida kendi isteğiniz le attiniz ee sorun ne simdi kötü mü oldu bu kisi?
Biride 22 yasinda iyi ki atmamisim demis 22 yasinda olunca his olmuyor cocuk oluyosun oköyle bil diyorum
Adi yok sani yok bi mail adresi attilar ortaya bi delibin kuyuya tas attigi misal fal attiniz koşa koşa
Kim oldugu belirsiz bi insana tüm bilgilerinizi ve paranizi kaptirdiniz selena diye peki nerden biliyosunuz selena mi degil mi ?

hanı fılmlerde olur ya bır arkadaşın basına gelmıs dıye anlatırlar
valla arkadaşın başına gelmiş
sınırım bozuldu gece gece =)))

o arkadaşada burdan soylıyım ozeldende yazdım kızlarada yaz bence burdakı ınsanlara ozelden en azından sana guvenılır gelen eskı uyelere, akıllarda soru ısaretı kalmasın !!

Selena telweden kendisi maili vermisti bana mailden bakiyorum diye yani selananin ta kendisidir canim

Kim kime hakaret etti? Ne yazdığınızın farkında mısınız?
Iste budur demek istedigim bmmde kimse icin kalp kirmaya degmez..

Belkide olayi ortbas icin demislerdir tepkiden sonra

Aha saraylı dayanamadı, geldi aramıza hoşgeldiii

Birgünde şurda hesabı olmayan bir falcı adam gibi reklamsız bi iş yapsın ya

Ben saraylıya baktırmadım hiç, baktırmam da bu basit olaydan sonra. Bana göre çaylaktır hem de nasıl.. Şu olaydan sonra, çok değer verdiğim (artık falcıdan öte abla gibi seviyoruz birçok kişi selenayı) kötüleyen biri normal olamaz. Saraylıya baktıran da olmaz daha. Demek ki saraylıyım demekle saraylı gibi davranılmıyormuş. İnsan böyle düşüveriyor kazdığı çukura..

O kişiye söyleyeceksiniz o zman bu sözünüzü. Burda saraylıya hakaret eden bir kişi var. Herkesi itmeyin
Bir kisi degil bir kac kisi dedi herkese alinti yapmak zorunda degilm.iste bizim sorunumuz bu ben burda ayip edildigini anlatmaya calisiyorum ama alakasiz birisi hemen mudahil oluyo anlamak cidden zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…