hanı fılmlerde olur ya bır arkadaşın basına gelmıs dıye anlatırlar
valla arkadaşın başına gelmiş
sınırım bozuldu gece gece =)))
o arkadaşada burdan soylıyım ozeldende yazdım kızlarada yaz bence burdakı ınsanlara ozelden en azından sana guvenılır gelen eskı uyelere, akıllarda soru ısaretı kalmasın !!
Kirilan biri varsa sarayli burda hem cvp hakki yok hem de burdan fal atan bircok kisinin elestrisine magruz kaliyor bos yereIste budur demek istedigim kimse icin kalp kirmaya degmez..
Canım illaki bizim de fikrimiz olcak. Bu insanlara biz fal baktırıyoruz. Para döküyoruz. Ben kendi şahsım adına saraylıya hakaret edecek bir yorum yapmadım. Sadece selenaya bu kadar yüklenmesini yanlış buldum. Ve selenanın kendisinden daha iyi bir falcı olduğunu söyledim. Neresinde bunun hakaret? Ben ortadan konuşuyorum tarafsızım. Ama senin saraylıyı korumaya çalıştığın o kadar belli kiBir kisi degil bir kac kisi dedi herkese alinti yapmak zorunda degilm.iste bizim sorunumuz bu ben burda ayip edildigini anlatmaya calisiyorum ama alakasiz birisi hemen mudahil oluyo anlamak cidden zor..
Iki gun once burda saraylinin fali cikti deseydik kuyruk olurlardi neyse..Kirilan biri varsa sarayli burda hem cvp hakki yok hem de burdan fal atan bircok kisinin elestrisine magruz kaliyor bos yere
Kirilan biri varsa sarayli burda hem cvp hakki yok hem de burdan fal atan bircok kisinin elestrisine magruz kaliyor bos yere
Sen bunlari bana mi diyorsun ? yazdiklarin cok cirkin seviyeni belli etmissinAha saraylı dayanamadı, geldi aramıza hoşgeldiii
Birgünde şurda hesabı olmayan bir falcı adam gibi reklamsız bi iş yapsın ya
Ben saraylıya baktırmadım hiç, baktırmam da bu basit olaydan sonra. Bana göre çaylaktır hem de nasıl.. Şu olaydan sonra, çok değer verdiğim (artık falcıdan öte abla gibi seviyoruz birçok kişi selenayı) kötüleyen biri normal olamaz. Saraylıya baktıran da olmaz daha. Demek ki saraylıyım demekle saraylı gibi davranılmıyormuş. İnsan böyle düşüveriyor kazdığı çukura..
Sen bunlari bana mi diyorsun ? yazdiklarin cok cirkin seviyeni belli etmissin
Topicte 2.5 yildir burdayim saraylida degilim ispat etsinler hesabi bi daha kullanmiycam
Ben kimseyi savunmuyorum ikisinede fal baktirdim ve severim.lutfen bu konuda tum yazdiklarimi oku ve oyle yorum yaz.ben sana demedim senin selena iyi demen ilgimi bile cekmedi..ergen,gay vs tarzi yorumlar icin konustum.cok ayip benceCanımseverim bizim de fikrimiz olcak. Bu insanlara biz fal baktırıyoruz. Para döküyoruz. Ben kendi şahsım adına saraylıya hakaret edecek bir yorum yapmadım. Sadece selenaya bu kadar yüklenmesini yanlış buldum. Ve selenanın kendisinden daha iyi bir falcı olduğunu söyledim. Neresinde bunun hakaret? Ben ortadan konuşuyorum tarafsızım. Ama senin saraylıyı korumaya çalıştığın o kadar belli ki
yok canım ben degılım bana ozelden yazdı o arkadaş dıgerlerınede yaz dedım duvara yazmıycaksan, @bermuda'la konustuk hatta bana yazdılar ozelden bak boyle boyleymıs dedim,kıza sordum paylaşabılırmıyım ınsanlarda ogrensın dıye tamam dedı ama tırsmıs baya saraylıdan muhatap olmak ıstemıyorum ısmım soyadım var dedı dogal olarak bende bana yazdıgını kopyaladım buraya, ayyy aman benımle bır alakası yokkaman
Sni kaale almiyorum !Ben saraylıya hakaret ettim yaptıgı seviyesizlik diye.. Ama sen direkt bana hakarete diyosun.
Bence saraylısın veya değilsin önemli olan saraylı gibi davranabilmek..
Burda grey de çok güzel yazmış ayrıca tebrikler..
Saraylı denen kişi bizim neyimiz oluyo ki bize kırılma hakkına sahip canım? Bu kısmı merak ettim 1.
2. Önce baktırıp sonra yeren kategorisine girmediğim için rahatlıkla konuşuyorum ki insanlar magazin dünyasından oyunculardam herşeyden bahsedebilir ve kişiler hakkında eleştiri yapabilir. Bir üyeye sataşmadıkça burda herkes herkese birşey söyleyebilir. Ama SARAYLI BİR ÜYEYSE yani o zaman yönetimin el atması gerekir ki o da bize değil sahte hesapla giren dolandırıcı falcıya
Bir hesap acmak bu kdr mi zor canim ?Nasıl kanıtlanıyor? O hesap numarası birlikte bakım yaptıkları kadının kocasının bunu bana selena en başında söylemişti. Kadının da paraya ihtiyacı varmış mail işine o yüzden girmişler
Ben yeni olduğum için pek karışamıyorum mesela
Sni kaale almiyorum !
Yazdiklarinda tutarlilik yok
Sustum o yüzden ama inanın bana bu tarz şeyler yüzünden birbirimizi kırmak çok yersizaman karışma canım, sana da selena derler sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?