Binnaz Abla

bende ce canım, çıksın yazsın buraya. seni aracı kullanmasın. özel mesajla olmaz bu iş.
kendini en iyi kendisi anlatabilir. selenanın hesap numarasını saraylıya vererek ve
sana özel mesajla bu durumu açıklamaya çalışarak çelişkili davranıyo bence.

Farkindaligda, post: 43060869, member: 439663"]Hakaret göremiyorum ben fazla duyarlısın herhalde[/QUOTE]
Evet ne mutlu banaki oyleyim

Bir kisi degil bir kac kisi dedi herkese alinti yapmak zorunda degilm.iste bizim sorunumuz bu ben burda ayip edildigini anlatmaya calisiyorum ama alakasiz birisi hemen mudahil oluyo anlamak cidden zor..
Canım illaki bizim de fikrimiz olcak. Bu insanlara biz fal baktırıyoruz. Para döküyoruz. Ben kendi şahsım adına saraylıya hakaret edecek bir yorum yapmadım. Sadece selenaya bu kadar yüklenmesini yanlış buldum. Ve selenanın kendisinden daha iyi bir falcı olduğunu söyledim. Neresinde bunun hakaret? Ben ortadan konuşuyorum tarafsızım. Ama senin saraylıyı korumaya çalıştığın o kadar belli ki

Kirilan biri varsa sarayli burda hem cvp hakki yok hem de burdan fal atan bircok kisinin elestrisine magruz kaliyor bos yere

Saraylı denen kişi bizim neyimiz oluyo ki bize kırılma hakkına sahip canım? Bu kısmı merak ettim 1.

2. Önce baktırıp sonra yeren kategorisine girmediğim için rahatlıkla konuşuyorum ki insanlar magazin dünyasından oyunculardam herşeyden bahsedebilir ve kişiler hakkında eleştiri yapabilir. Bir üyeye sataşmadıkça burda herkes herkese birşey söyleyebilir. Ama SARAYLI BİR ÜYEYSE yani o zaman yönetimin el atması gerekir ki o da bize değil sahte hesapla giren dolandırıcı falcıya

Sen bunlari bana mi diyorsun ? yazdiklarin cok cirkin seviyeni belli etmissin
Topicte 2.5 yildir burdayim saraylida degilim ispat etsinler hesabi bi daha kullanmiycam

Sen bunlari bana mi diyorsun ? yazdiklarin cok cirkin seviyeni belli etmissin
Topicte 2.5 yildir burdayim saraylida degilim ispat etsinler hesabi bi daha kullanmiycam

Ben saraylıya hakaret ettim yaptıgı seviyesizlik diye.. Ama sen direkt bana hakarete diyosun.

Bence saraylısın veya değilsin önemli olan saraylı gibi davranabilmek..

Burda grey de çok güzel yazmış ayrıca tebrikler..

Ben kimseyi savunmuyorum ikisinede fal baktirdim ve severim.lutfen bu konuda tum yazdiklarimi oku ve oyle yorum yaz.ben sana demedim senin selena iyi demen ilgimi bile cekmedi..ergen,gay vs tarzi yorumlar icin konustum.cok ayip bence

Anlamadığım nokta gaylere de fal baktırdık biz. Bu kısma neden takıldı ki bunlar?
Gayler insan değil mi, yılların selena ablası erkek olsun bu ayıp değil de gay ayıp, pehh ben bi sigara daha yakayım

Ayy canım arada kaynayip gideceksin valla. Senin alakan yok ama ne kadar hazırız birilerini linç etmeye. Biz bu olayı özelden konuştuk seninle ne kadar şaşırttı bizi. Olayın dışında ikenn vee daha saraylıya fal bile atamamisken düştüğün duruma bakk.

Sni kaale almiyorum !
Yazdiklarinda tutarlilik yok

Kızlar selena sosyal medyadaki sayfasında açıklama yapmış.Çok üzüldüm ya,koskoca kadını bu şekilde üzmek hiç doğru değil

sen kime diyorsun ki saraylı diye. yaz o zaman kazene.
uzun zamandır burda yorum yapan üyeler tartışıyor şuan bu konuyu. çoğumuz özelden de konuşuyoruz.
birbirimize destek veriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…