Binnaz Abla

Ben yeni olduğum için pek karışamıyorum mesela
Gahahaahhahaha yaa heraaa oldum gulmekten :):) ben eski oldugun icin attim kendimi ortaya vay basima gelenler BlueDaisy kuzum soyledim kiza ztn sizede ozelden yazicagini soyledi buraya yazmayda niyeti yoktu ben dedim yaz insanlar bilsin yada ben senin yazdigini aynen kopyaliycam dedim izin verdi olay bu,hatta burayada ciksin yazsin saklanicak bi durum degil olan bir yanlis anlasilma ztn soyledimde sizede ozelden yazicakmis oyle dedi valla arada kaynadim ya :):)

Arkadaşlar yarın yorum yapıcaktım, topik durulunca ama dayanamadım, kaç yıldır Saraylı'ya baktırırım , o kadar naif o kadar hassas bir insan ki, lütfen yorumlarımıza dikkat edelim, fanatiklik yapmayalım, kimi Selena'yı kimi Saraylı'yı sever, ben Saraylıhanım'ı çok severim...
O bayan da madem öyle bir şey yapacak der ki, siz bakmıyorsanız, arkadaşınıza da baktırmak istemiyorum
(açıkça belirterek) Selena Hanım'a baktırıcam, onun hesabına havale edin parayı demesi gerekirdi. Zaten yorulmuş ve verimli olamayacağı için iade etmek istemiş gayet normal...

yaşının küçük olması, çaylak vs. gibi ithamlarda bulunanlar:
gerçekten ayıp yani, ne alakası var yaşla, o kadar yaşa takılıyorsanız, yorumcunun yaşını sorup fal atın o Zaman, görüntüleri de mevcut diye yazmış blogunda, kıskançlık falan ne alaka...

Yanlış anlaşılma ya da değil, ne kadar kolay insan karalıyoruz pes!

mary jane yaaa sen ne kadar itici bir insansın inan anlam veremiyorum sana diğer topikte de yaptın ortalığı acayip geriyorsun mikser gibi bişeysin.
Yorum yaparken de azıcık üslubuna dikkat et.
Yemin ederim tiksindim..bu nedir arkadas kasimpasalimi nedir:/ sarayli kac senedir konusulur bu topikte yenisin belli diger arkadaslardan edep ogren dimi.

Bence de yazsın kuzum. Arada sen kaynayacaksın diye korkuyorum

Yemin ederim tiksindim..bu nedir arkadas kasimpasalimi nedir:/ sarayli kac senedir konusulur bu topikte yenisin belli diger arkadaslardan edep ogren dimi.

Nasıl bir kişilikse direkt astı kesti linç etti yazık yaaa. Ben de ilk defa sinir oldum bir üyeye birde daha önce de yazdıklarını ve yaptiklarini biliyorum onun dayanamadim.

mary jane yaaa sen ne kadar itici bir insansın inan anlam veremiyorum sana diğer topikte de yaptın ortalığı acayip geriyorsun mikser gibi bişeysin.
Yorum yaparken de azıcık üslubuna dikkat et.

Bu nasıl bir yaklaşım ya? Ben sana ya da bir üyeye saldırıyor muyum da sen direkt terbiyesizce bir uslübla saldırıyorsun? Benim buna hakkım olmadıgı gibi senin de yok..
Saraylı harici bir hakaretimi mi gördün?
Kullanıcı adında samimi olsan zaten özelden uyarırsın arkadaşım dimi? Öyle nefs yazmakla olmaz ki. Hakaret bildirimi yapıcam ne yazık ki Kazen

Böyle haksız olaylara gelemediğim için asabi yaklaşıyorum bu da kendi adıma değil bunu başka insanların olaylarında da yapıyorum ben! Sen sevmeyebilirsin ben de sana bayılmam. Benim de burda bir sürü arkadaşım var herkes gibi. Birbirimize karşı hakaretli konuşmak nerdee dışardan yapılan adalatesizliklere ses çıkarmak nerde..
Ne ayıp ya, tat bırakmıyorsunuz insanda..
Hemen kişiselleşip kavgaya dönüyor..

A audrey_24 yawrum yaa sende arada kaldın.

atmasın bana özel mesaj, yazacaksa buraya yazsın.
resmen savaş çıkardı, kenardan da izliyor.
durduk yerde birbirlerine düşürdü bu iki insanı.

Arkadaslar bu olayi yasayan kisi benim. A audrey_24 arkadasim saolsun acikladigim yazimi burada kopyalayip aydinlatmis ama hala aydinlanmayan kisiler goruyorum. Allahida sahit tutuyorum bu olayda Selena hanimin hic bir parmagi yok haberi bile yoktu bu olanlardan. Isteyen inanir isteyen inanmaz kendi vicdaniniza birakiyorum. Ben kimseye saygida kusur etmedim bunuda eklemek istiyorum. Yanlis anlama sonucuyla bu olayi da kullanarak selena hanimi karalamaya calismasina gercekten uzuldum.merak eden detayiyla ogrenmek isteyen bana mesaj atabilir.

Kizda hakli mail adresi adi soyadi var fal baktiriyoruz ama baktirdigkmiz insanlarin nasil insanlar oldugunu bile bilmiyorjz ki bitanem, bir kere daha ne kadar salaksin diye kendime kizdim her sitede bilgimiz var masallah
A audrey_24 yawrum yaa sende arada kaldın.

atmasın bana özel mesaj, yazacaksa buraya yazsın.
resmen savaş çıkardı, kenardan da izliyor.
durduk yerde birbirlerine düşürdü bu iki insanı.[/

Sana hakaret etmedim farkindaysan seninle ilgili tespitde bulundum. Hâlâ da tespitim de ne kadar haklı olduğumu düşünüyorum. Tarzın ve üslubun çok itici geliyor bana. Bana yapmış olman gerekmiyor Saraylı ve Selena farketmez onların için yaptığın yorum tarzını eleştirdim.
Kazen e de saygılar

Tamam çok güzel açıklamışsın, diyelim öyle, fakat yanlış anlaşılmaysa, yanlış anlaşılmadır, net...
Bu kasti bir şey olmuyor ki,
yanlış anlaşılmaya yol açmak ne kadar normalse, yanlış anlaşılma da o kadar normaldir bu durumda...

Senin üslubun çok kaba.. Seninle istanbul topiğinde de tartışmamız oldu hatırlarsan eğer. çok değişken yorumların var. Birgün Didemi yere göğe sığdıramadığın yorumlarını okudum. Aylar sonra kadına etmediğin karalama kalmadı. Falı çıkmadı paramın iadesini istedim diye bir yorum bile yaptın. Yorumların çok yanlış. Lütfen uslübunu düzelt insanlara karşı. Burdaki bütün herkes aynı şeyi düşünüyorsa ben olsam kendimi sorgulardım

canım kusura bakma ama resmen ortalığı karıştırdın, saraylıya selenanın hesabını vererek.
açıklasaydın keşke.

Sen degilmisin sarayliya gay diyen???gayligi ne olarak goruyorsun sen pardonda???birine hakaret etmek istediginde gay kelimesini sıfat olarak seciyorsan insanligini sorgulaman gerek,asil haddini bilmeyen biri varsa burda sensin.seninle hicbir ilgisi yokken konunun bu kadar saldirmanin altinda psikolojik sorunlar aramak lazim.

Kendi hemen hakaret ettiği için kendine yapılan tespiti bile hakaret olarak algılıyor. Didem olayını biliyorum o zaman da çok itici gelmişti tarzı ve üslubu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…