Binnaz Abla

:))) yarın Haleyi denicem bi, yorumlarımı sana söylerim ona göre baktırırsın sen de :))

:) CANsın senn... Chole ye baktıramadım ben yaaa, sadece tarot bakıyor ve ben tövbeliyim ühüü ühüüü :)) geçmiş ve anda iyi miydi bari? :)

bende seni seviyoruuum:) beyzoşunda fal enerjisi uyuyo bana.
ya chloe'de esince gibi olucak bu gidişle esince o kadar övüldü baktıramadım bakmadı hep reddetti sonrada fos çıktı hoş chloe çıkmasa bari:)
melek nasıldı sende? ben çok etkilenmemiştim melekten bildi bilmedi diyemem ama şaşırtmadı beni hiç hep aynı şeyleri bildi yani..
5 hafta demişti banada baktıralı 10 gün oluyo heralde bakalım belki çıkar:))
nesibenin dediği şekilde gidiyo biraz eski erkek arkadaşımla durumum benim o yüzden tekrar bi baktırmak istiyorum ona.

chloe ye sen baktırdınmı?nasıldı?ya ben ona baktırmayı cok ıstıyorum ama bu ay cok fal baktırdım param kalmadı

Chloe'ye cok baktır oldu tolin'cim buradan. Merak ettim nasıl oldugunu. Ben baktırmadım kendime sınır koymaya çalışıyorum Gidip baska seyler alıyorum boylece fal baktırmak icin limitimi hep az tutuyorum:) Bu sekilde hem daha az fal baktırıyorum hem de almak istediğim seyleri alıyorum..Tavsiye ederim.

benımde bunlar son fal maceralarım zaten baktırmadıgım kalmasın aman kımsenın hatrı kalmasın dıye adı gecenlerın hepsıne gıttım bu arachloeyı epeydır merak edıyorum ama bı baktıramadım telweden bı o var aklımda yoksa telvedekılerın cogu bos valla son bı falım var onun cıkmasını beklıyorum cıkmazsa bende bırakıcam artık bu fal ıslerını

:) CANsın senn... Chole ye baktıramadım ben yaaa, sadece tarot bakıyor ve ben tövbeliyim ühüü ühüüü :)) geçmiş ve anda iyi miydi bari? :)

Canımmm:) ben de baktırmadımmm Chloe'ye:) Merak ettim kızlar bahsedince sonuclarını:)

chloeye baktıramayanlar ıcın yazıyım o hep boyle yapıyo 3 5 fal bakıp sonra profılını 10 15 gun kapatıyo sonra tekrar acıyo yanı takıp edersenız yakalayabılırsınız:)

Melek bana kısa bir süre verdi...Kasımın ortalarına gelmeden bu iş bitecek..UMARIMMMM:)

Zaten o da olmazsa öğrenilmiş çaresizlik yaşıycam..hissediyorum

Birde binnaz abla da Arnisha var..o bana ağustos ayında bakmıştı..Bir sıkıntı vardı eylülün başında halledilecek demiştikii öyle

oldu..Sonrasında sonbaharın sonlarına doğru döneceek,gurur ve inat yapıcak bu zamana kadar demişti..onun söylediği gibi de ilerliyo.

Bakalım eğer verdiği zamanda dönüşü olursa benim için ayrı bir yeri olacağı kesinnnn:)

Fal geçmişimde cloeye baktım ama görünmüyor:26:
Sonraki sayfa diye bir buton da yok:44:

Yorumuna bakacaktım çıktı mı çıkmadı mı diye, bakamadım

Kısslaarr bu arada Melekciğimin söylediği birşey bu akşam çıktı, hem de tam söylediği şekilde :)) ancak fırsat oldu yazmaya :))

arnisha hmm bak duymamıştım bunu denerim bi olmadı onu
ööf paramda bitti baktırmamak için onu neden koşuyorum ama dayanamıcam galiba:))

Kısslaarr bu arada Melekciğimin söylediği birşey bu akşam çıktı, hem de tam söylediği şekilde :)) ancak fırsat oldu yazmaya :))

Süperrrrrrrrrrrrr.....

Melek ten çıkan her fal haberi kabulümdürrrrr...Hemde büyük bir sevinçleeeee:)))

Beyzaa umarım senin için iyi bir durumdur...Bu arada tabiki bunun içinde ayrı seviniyorummm..Kendim için değil sırf yaniiiii

Arnisha kim şekerim? :) Arnisayı mı diyorsun yoksa?

:))) şöyle söyliyim: O bana bunu söylediğinde ahhhhh inşallaahhhh nerde o günleerrr demiştimm yani bildiğin mucize oldu :)))

çok teşekkür ederim bu arada... İnşallah sana da çıkar söyledikleri, benim asıl beklediğim de tabii :)))

Amiiiinnnnnn yaaa birr olsunn ah bir olsunnnn...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…