- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Var bir numara bir garip uslup bir garip tarz ozelliklr mi yapiliyor nedir firsat cikti karalayalim hesabi zor durmus durdugu yerdeNasıl bir kişilikse direkt astı kesti linç etti yazık yaaa. Ben de ilk defa sinir oldum bir üyeye birde daha önce de yazdıklarını ve yaptiklarini biliyorum onun dayanamadim.
Hayirlisiayy benimde gelişmelerim oluyo dünden beri, bu ara bişey retrosu falan var mı
Kisi kendinden bilir isi derler benim aklima hic boyle bir sifat gelmezdi acaba neden aklina ilk gay kelimesi geldi bu kisinin neden acaabaaaaaSen degilmisin sarayliya gay diyen???gayligi ne olarak goruyorsun sen pardonda???birine hakaret etmek istediginde gay kelimesini sıfat olarak seciyorsan insanligini sorgulaman gerek,asil haddini bilmeyen biri varsa burda sensin.seninle hicbir ilgisi yokken konunun bu kadar saldirmanin altinda psikolojik sorunlar aramak lazim.
Kendi hemen hakaret ettiği için kendine yapılan tespiti bile hakaret olarak algılıyor. Didem olayını biliyorum o zaman da çok itici gelmişti tarzı ve üslubu
Bence de çok itici. Onun yüzünden biz zan altında kalıyoruz resmen. Hakaret eden, ağır konuşan kendisi. Arada biz de kaynıyoruz.. O yüzden diyorum ya kim hakaret ediyorsa sitemler onun adına yapılsın lütfen.Kendi hemen hakaret ettiği için kendine yapılan tespiti bile hakaret olarak algılıyor. Didem olayını biliyorum o zaman da çok itici gelmişti tarzı ve üslubu
ayy benimde gelişmelerim oluyo dünden beri, bu ara bişey retrosu falan var mı
Katılıyorum BlueDaisy. Kesinlikle o karıştırdı ortalığı. Farkındayımbende yazmıyorum ama okuyorum istanbul topiğini.
burayı da geldi karıştırdı gitti gerçekten.
bilirkişi kendileri, kim iyi kim kötü söyledi, aydınlattı bizi..
Nefs Y yedinoktabes sizsiniz kızlar,,, topik sizin olsun
Ben çekiliyorum.. Bir üyeye saldırmaktansa msjda dedikodu yapmaktansa olayda kimsenşn uslubü kimseyi ilgilendirmez diyebilmeliydiniz.
Ben zehrayı savunuyodum zehraya nerdeyse ....kadın ünvanı takılmamıştı burda. Şimdi benim hakaretlerim mi pişiriliğ önğme konuyor, komik.. Ki o zaman birçogumuz toplu ban yemiştik. Tekrar aynı konuyu piirip koymak ne demek? Peki diğer falcılara sayanlar sövenler..?
Cümlelerim dikkat çekiyor ne büyük şeref.
Herneyse dediğim gibi sizsiniz, biz 5 yıllık üye değiliz. Faldaş edinip burda msjdan dedikodu da yapmıyoruz. (Yapmayanları tenzih ediyorum)
Okları ne güzel de çeviriyoruz maşallah. İnsan gerçekten hayret ediyor.
Bu bu topiğe son msjımdı. Tartışma amaçlı yazmadım. Bi bakın sadece saraylıyı dalgaya almış olabilirim evet ama sen ne iğrenç bi insansın gibi cümleleri hiçbi üyeye tesbit diye övünr övüne yazmadım. Herkes birgün her yaptıgının karşılıgını görür mutlaka. Sağlıcakla..
Hahaha ilahi Marplem. Güldürüyorsun beni.. Yine son noktayı sen koydunByebye
Ben mesaj attim okuyabilirsin.Bu konu hakkinda aciklama alabilir miyim özeldende olur
Kim konu hakkinda hakimse msj atsin
Greyim biktim artik bu garip usluplardan hakkaten icten gelen bir byebyeHahaha ilahi Marplem. Güldürüyorsun beni.. Yine son noktayı sen koydun
İlk defa böyle hissettim birine karşı önceki yazismalari da zemini olusturmustu zaten. Yine de hoslanmiyorum gerginliktenVar bir numara bir garip uslup bir garip tarz ozelliklr mi yapiliyor nedir firsat cikti karalayalim hesabi zor durmus durdugu yerde
bende yazmıyorum ama okuyorum istanbul topiğini.
burayı da geldi karıştırdı gitti gerçekten.
bilirkişi kendileri, kim iyi kim kötü söyledi, aydınlattı bizi..
Zaten topik şokta o arsya giripp saydirip iyice gerdi ortalığıBence de çok itici. Onun yüzünden biz zan altında kalıyoruz resmen. Hakaret eden, ağır konuşan kendisi. Arada biz de kaynıyoruz.. O yüzden diyorum ya kim hakaret ediyorsa sitemler onun adına yapılsın lütfen.
Gercekten yanlis dusunuyorsun basina gelince anlarsin beni. insan kinadigi sey basina gelmeden olmezmis.Ben sana sevme demiyorum istersen yinede sev bu senin sahsi kararin ama anlatilannlarada saygi duy. keyfimden yazmiyorum burada...telden yaziyorum ustelik...biraz anlayis..!!Arkadaşlar yarın yorum yapıcaktım, topik durulunca ama dayanamadım, kaç yıldır Saraylı'ya baktırırım , o kadar naif o kadar hassas bir insan ki, lütfen yorumlarımıza dikkat edelim, fanatiklik yapmayalım, kimi Selena'yı kimi Saraylı'yı sever, ben Saraylıhanım'ı çok severim...
O bayan da madem öyle bir şey yapacak der ki, siz bakmıyorsanız, arkadaşınıza da baktırmak istemiyorum
(açıkça belirterek) Selena Hanım'a baktırıcam, onun hesabına havale edin parayı demesi gerekirdi. Zaten yorulmuş ve verimli olamayacağı için iade etmek istemiş gayet normal...
yaşının küçük olması, çaylak vs. gibi ithamlarda bulunanlar:
gerçekten ayıp yani, ne alakası var yaşla, o kadar yaşa takılıyorsanız, yorumcunun yaşını sorup fal atın o Zaman, görüntüleri de mevcut diye yazmış blogunda, kıskançlık falan ne alaka...
Yanlış anlaşılma ya da değil, ne kadar kolay insan karalıyoruz pes!
Aynen bitanem yaa. Biz eskiden tartıştığımız zaman bile uslübunca tartışıyoduk. Bu kadar seviyesizce yorum yapan birini daha görmedim burda. Şükür gitti de kurtuldukGreyim biktim artik bu garip usluplardan hakkaten icten gelen bir byebye) biz bize yeteriz gereksiz negatiflige gerek yok aglicak halimizde yok
Ayy canım inşallah güzel gelismelerdir. Nasıl bir kaos ortamına denk geldinnn. Klasik soru kim bildii.
Kuzumm gördün demii Saraylıya tam ulaştım derken offf offf
Aynen daga kus konmus hesabi bir eksiklik hissetmedikAynen bitanem yaa. Biz eskiden tartıştığımız zaman bile uslübunca tartışıyoduk. Bu kadar seviyesizce yorum yapan birini daha görmedim burda. Şükür gitti de kurtulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?