Binnaz Abla

Nasıl bir kişilikse direkt astı kesti linç etti yazık yaaa. Ben de ilk defa sinir oldum bir üyeye birde daha önce de yazdıklarını ve yaptiklarini biliyorum onun dayanamadim.
Var bir numara bir garip uslup bir garip tarz ozelliklr mi yapiliyor nedir firsat cikti karalayalim hesabi zor durmus durdugu yerde

Selena faceyi kapatmis telwedende giderse cok uzulurum.kadini bezdirdiler bu karalama satasma nedir nasil temiz kalpli biri oldugunu herkez bilir kadini bos yere uzmek iftira etmek nedir ya abla gibi sevdigim guvendigim biri fal attigim en guvenilir insandir.meyve veren agac taslaniyor.ins telwedende gitmez giderse bu iftira atanlar ........rahata erer amaclari buydu zaten...

Kisi kendinden bilir isi derler benim aklima hic boyle bir sifat gelmezdi acaba neden aklina ilk gay kelimesi geldi bu kisinin neden acaabaaaaa

Kendi hemen hakaret ettiği için kendine yapılan tespiti bile hakaret olarak algılıyor. Didem olayını biliyorum o zaman da çok itici gelmişti tarzı ve üslubu

bende yazmıyorum ama okuyorum istanbul topiğini.
burayı da geldi karıştırdı gitti gerçekten.
bilirkişi kendileri, kim iyi kim kötü söyledi, aydınlattı bizi..

Nefs Y yedinoktabes sizsiniz kızlar,,, topik sizin olsun

Ben çekiliyorum.. Bir üyeye saldırmaktansa msjda dedikodu yapmaktansa olayda kimsenşn uslubü kimseyi ilgilendirmez diyebilmeliydiniz.
Ben zehrayı savunuyodum zehraya nerdeyse ....kadın ünvanı takılmamıştı burda. Şimdi benim hakaretlerim mi pişiriliğ önğme konuyor, komik.. Ki o zaman birçogumuz toplu ban yemiştik. Tekrar aynı konuyu piirip koymak ne demek? Peki diğer falcılara sayanlar sövenler..?
Cümlelerim dikkat çekiyor ne büyük şeref.

Herneyse dediğim gibi sizsiniz, biz 5 yıllık üye değiliz. Faldaş edinip burda msjdan dedikodu da yapmıyoruz. (Yapmayanları tenzih ediyorum)
Okları ne güzel de çeviriyoruz maşallah. İnsan gerçekten hayret ediyor.

Bu bu topiğe son msjımdı. Tartışma amaçlı yazmadım. Bi bakın sadece saraylıyı dalgaya almış olabilirim evet ama sen ne iğrenç bi insansın gibi cümleleri hiçbi üyeye tesbit diye övünr övüne yazmadım. Herkes birgün her yaptıgının karşılıgını görür mutlaka. Sağlıcakla..

Kendi hemen hakaret ettiği için kendine yapılan tespiti bile hakaret olarak algılıyor. Didem olayını biliyorum o zaman da çok itici gelmişti tarzı ve üslubu
Bence de çok itici. Onun yüzünden biz zan altında kalıyoruz resmen. Hakaret eden, ağır konuşan kendisi. Arada biz de kaynıyoruz.. O yüzden diyorum ya kim hakaret ediyorsa sitemler onun adına yapılsın lütfen.

Lütfen mesajimi tekrar oku ben iğrenç demedim sana "iticisin"dedim. Tabii insanin fikri neyse zikride o oluyor görüldüğü gibi. Gitmene de gerek yokk topiğin bana kalması gibi bir tasam da yok.

Var bir numara bir garip uslup bir garip tarz ozelliklr mi yapiliyor nedir firsat cikti karalayalim hesabi zor durmus durdugu yerde
İlk defa böyle hissettim birine karşı önceki yazismalari da zemini olusturmustu zaten. Yine de hoslanmiyorum gerginlikten

bende yazmıyorum ama okuyorum istanbul topiğini.
burayı da geldi karıştırdı gitti gerçekten.
bilirkişi kendileri, kim iyi kim kötü söyledi, aydınlattı bizi..

Önce okuduğumda anlamamistimm sesli güldüm canım yaa valla

Zaten topik şokta o arsya giripp saydirip iyice gerdi ortalığı

Gercekten yanlis dusunuyorsun basina gelince anlarsin beni. insan kinadigi sey basina gelmeden olmezmis.Ben sana sevme demiyorum istersen yinede sev bu senin sahsi kararin ama anlatilannlarada saygi duy. keyfimden yazmiyorum burada...telden yaziyorum ustelik...biraz anlayis..!!

Greyim biktim artik bu garip usluplardan hakkaten icten gelen bir byebye ) biz bize yeteriz gereksiz negatiflige gerek yok aglicak halimizde yok
Aynen bitanem yaa. Biz eskiden tartıştığımız zaman bile uslübunca tartışıyoduk. Bu kadar seviyesizce yorum yapan birini daha görmedim burda. Şükür gitti de kurtulduk

Ayy canım inşallah güzel gelismelerdir. Nasıl bir kaos ortamına denk geldinnn. Klasik soru kim bildii.
Kuzumm gördün demii Saraylıya tam ulaştım derken offf offf

ah canım yaa, bakar bence. bi durulsun ortalık.
kim bildi saraylı bildi bi müddet ara vereceksiniz, sonrasında daha seyrek görüşmeler var demişti.
hüma bal bi süre kaybolacak ama o seni daha çok arar dedi.
sevgi duman hayatından çıkmaya hiç niyeti yok, bi kaybolup bi çıkacak dedi.
derin 3 lü bi vakitte haberleşme var dedi, 3 hafta olmadı ama daha.
bunlar net söyleyenler.
ilkay birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…