yokk kuzumm tanıdıklarınaa maille bakcamm demişş telvedee yazmış gir bakk bugünn bakmıcamm telvededee bakarr bencee kadını cıldırtmışlarkızlar nolmuş böyle ya okudum ama selana bidaha fal bakmıcak mı ?
Aynen oyle canim gercekten Selena dort dortluk bir insan. Haksiz suclamayi hic ama hic hak etmeyen biri. Aciklama yapiyorum yapmaya calisiyorum ama anlamak istemeyen yine anlamiyo kimseyi kirmak istemiyorm ama sinirime dokunuyo hadi anlamiyosun neden saygisizlik ediyosun.Anlamiyorum bu insanlari.ya falcı kavgasındann bizenedee saraylınınn yazdığınıı okudumm saçmaa bencee olann durumuu ben bile anladımm ne saraylı umrumdaa ne selenaa nede başka falcı ama durumm bencee saraylı arkadaşınaa yönlendirmişş falıı ne saçmaa :))) bu aradaa demiştimm benn eski konuları açmiyim diyom ama esterle saraylı arkadaş birine dediğim birinde cıktı diye burdaa herkes üstüme cullanmıştıı meraktann okurkenn kendisi demişselenada falcı kankalar demiş o kişii selenaya fal baktırmak istemişş buraya gönderin demişş bu kadar basit bence selena haklı yok cocuk dizisinden mi almış adını diye bide dalga geçmiş saraylı ne saçma yaa o zaman kendisi saraydan geliyoo kimleree güveniyozz anasını satim
kimse dört dörtlükk değildirr kuzumdaa bencede haksızlık var ben saraylınınn yazdıklarınıı beğenmedimm selenayıı karalama gibii bidee cocuk cocukk örneklerr vermişş barii bi sorunun varsaa git arandaa çöz neysee bananee yaaa gün oturmaları komşularr temizlikk derkenn neye döndümmAynen oyle canim gercekten Selena dort dortluk bir insan. Haksiz suclamayi hic ama hic hak etmeyen biri. Aciklama yapiyorum yapmaya calisiyorum ama anlamak istemeyen yine anlamiyo kimseyi kirmak istemiyorm ama sinirime dokunuyo hadi anlamiyosun neden saygisizlik ediyosun.Anlamiyorum bu insanlari.
Bu konudaki tutumu dort dortluktu canim yani ben bu kaanete vardim cunku bana boyle bir haksizlik yapilsa agzimi acar gozumu yumardim. buarada haklisin bende oyle dusunuyorum madem bi problem var konusabilirsin. eminim boyle diyincede yanlis anlamaya musait olanlar tersten anlayacak. insan gibi birseyde konusulmuyor. en basta dedigim gibi yine soyluyorum takdir Allahın.. sanada iyi geceler bacim..kimse dört dörtlükk değildirr kuzumdaa bencede haksızlık var ben saraylınınn yazdıklarınıı beğenmedimm selenayıı karalama gibii bidee cocuk cocukk örneklerr vermişş barii bi sorunun varsaa git arandaa çöz neysee bananee yaaa gün oturmaları komşularr temizlikk derkenn neye döndümmiyigecelerr bacımm
Hemen öyle düşünüp de sıkma canını, lütfen..Facebook'da hiç birşey paylaşmayan adam uzun zaman sonra Koray Avcı "Hoşgeldin" şarkısını paylaşmış. Biriyle başlamış yani, hayırlı olsun...
Bende aynen öyle olduğunu düşünüyorum.Buarada atladigim bi detaya deyinmek istiyorum ben kimin hesabina gondermek istersem gonderirim bu kimseyi ilgilendirmez degilmi. Neden bukadar tepki verip suclamada bulundu bunuda bi dusunun.Sonucta ben ilk basta Sarayli hanima kime gonderecegimi soylemedimki. Selena hanimdan bahsetmedim bile. hesap ahmet adina tamam da birsuru ahmet var nereden biliyor Selena oldugunu. Kendisininde Selena hanima fal gonderdigi apacik belli..Kirli bi oyun..Umarim acikladiklarimi anlarsiniz arkadaslar iyigeceler .
Hemen öyle düşünüp de sıkma canını, lütfen..
Sabah çok içim sıkıldı Nur Banu'ya fal attım o da Selena ile paralel konuştu. Vazgeç yoluna bak diyor. Artık olumlu fallar gelmiyor bana.
Bunların olumsuz oldugunu kım söyledı güzellık
Evet, senın duymak ıstedıgın bu degıl ama daha hayırlı olmayacak demek degıl
Çok yordu bu çocuk senı çokkk, kızgınım onaAma bulunmaz Hınt kuması oldugunu da sanmıyorum
Buarada atladigim bi detaya deyinmek istiyorum ben kimin hesabina gondermek istersem gonderirim bu kimseyi ilgilendirmez degilmi. Neden bukadar tepki verip suclamada bulundu bunuda bi dusunun.Sonucta ben ilk basta Sarayli hanima kime gonderecegimi soylemedimki. Selena hanimdan bahsetmedim bile. hesap ahmet adina tamam da birsuru ahmet var nereden biliyor Selena oldugunu. Kendisininde Selena hanima fal gonderdigi apacik belli..Kirli bi oyun..Umarim acikladiklarimi anlarsiniz arkadaslar iyigeceler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?