Binnaz Abla

ya ben cok okuyamadım sayfayı ama saraylı ve selena arasında sorun cıkmıs galıba tarafsız yorum yaparsam durust olcam saraylıya hıc fal atmadım yalan soleyemem ıyı ya da kotu dıye belkıde muhtesemdır yalnız selenaya telwe sıtesıne guvensızlıgımden atmıyordum bu yıl yalan solemıyım nısandan mayısdan berı ayda bır mutlaka atıyorum gercekten soru sorucam soruları cvplıycak sanıyordum ama ınce detaylarıda bıldı bos bırı kesınlıkle degıl ha cıkar ya da cıkmaz ama anda cok ıyı saraylıyı cıdden bılmıyorum gunahına gıremem burdakı konu ney neden bırbırıne gırdı herkes onuda bılmıyorum gercı ben bu tarafsız yorumum benım

Kizlar ortaligi karistirma durumu yok burada kimsenin egosunu tatmin edemem aa haklisin diyerek. kusura bakmayin .Ben olup biteni burada anlatmadim anlatsaydim karistirmis olurdum az mantikli dusunun.aklinizi basiniza devşirin.cocuk degilsiniz neyin dogru neyin yanlis oldugunu anlayacak insanlarsiniz herseyden once bayansiniz kaliteniz olsun biraz bos bos konusuyorsunuz. Kimsenin gunahina girecek insan degilim.Kimsenin fal atacagi kisiyide ben belirlemiyorum isteyen istedigine gonderebilir ben yanlis anlama uzerine yapilan haksizliga aciklama getirdim bi insanin degeri bukadar basit olmamali hemen kotuleme yapilmamali. bukadar net.

ya falcı kavgasındann bizenedee saraylınınn yazdığınıı okudumm saçmaa bencee olann durumuu ben bile anladımm ne saraylı umrumdaa ne selenaa nede başka falcı ama durumm bencee saraylı arkadaşınaa yönlendirmişş falıı ne saçmaa :))) bu aradaa demiştimm benn eski konuları açmiyim diyom ama esterle saraylı arkadaş birine dediğim birinde cıktı diye burdaa herkes üstüme cullanmıştıı meraktann okurkenn kendisi demiş selenada falcı kankalar demiş o kişii selenaya fal baktırmak istemişş buraya gönderin demişş bu kadar basit bence selena haklı yok cocuk dizisinden mi almış adını diye bide dalga geçmiş saraylı ne saçma yaa o zaman kendisi saraydan geliyoo kimleree güveniyozz anasını satim

kızlar nolmuş böyle ya okudum ama selana bidaha fal bakmıcak mı ?
yokk kuzumm tanıdıklarınaa maille bakcamm demişş telvedee yazmış gir bakk bugünn bakmıcamm telvededee bakarr bencee kadını cıldırtmışlar

Aynen oyle canim gercekten Selena dort dortluk bir insan. Haksiz suclamayi hic ama hic hak etmeyen biri. Aciklama yapiyorum yapmaya calisiyorum ama anlamak istemeyen yine anlamiyo kimseyi kirmak istemiyorm ama sinirime dokunuyo hadi anlamiyosun neden saygisizlik ediyosun.Anlamiyorum bu insanlari.

kimse dört dörtlükk değildirr kuzumdaa bencede haksızlık var ben saraylınınn yazdıklarınıı beğenmedimm selenayıı karalama gibii bidee cocuk cocukk örneklerr vermişş barii bi sorunun varsaa git arandaa çöz neysee bananee yaaa gün oturmaları komşularr temizlikk derkenn neye döndümm iyigecelerr bacımm

Bu konudaki tutumu dort dortluktu canim yani ben bu kaanete vardim cunku bana boyle bir haksizlik yapilsa agzimi acar gozumu yumardim. buarada haklisin bende oyle dusunuyorum madem bi problem var konusabilirsin. eminim boyle diyincede yanlis anlamaya musait olanlar tersten anlayacak. insan gibi birseyde konusulmuyor. en basta dedigim gibi yine soyluyorum takdir Allahın.. sanada iyi geceler bacim..

Buarada atladigim bi detaya deyinmek istiyorum ben kimin hesabina gondermek istersem gonderirim bu kimseyi ilgilendirmez degilmi. Neden bukadar tepki verip suclamada bulundu bunuda bi dusunun.Sonucta ben ilk basta Sarayli hanima kime gonderecegimi soylemedimki. Selena hanimdan bahsetmedim bile. hesap ahmet adina tamam da birsuru ahmet var nereden biliyor Selena oldugunu. Kendisininde Selena hanima fal gonderdigi apacik belli..Kirli bi oyun..Umarim acikladiklarimi anlarsiniz arkadaslar iyigeceler .

Facebook'da hiç birşey paylaşmayan adam uzun zaman sonra Koray Avcı "Hoşgeldin" şarkısını paylaşmış. Biriyle başlamış yani, hayırlı olsun...

Bende aynen öyle olduğunu düşünüyorum.

Konuya karışmamak ve yorum yapmamak istedim ama gönlüm razı değil. Bence bu konuda hiçbir suçu olmadığı halde en çok üzülen Selena. Kadının hiçbir şeyden haberi yokken böyle bir suçlama ile karşılaşması gerçekten çok üzücü. Bir falcı ve bir danışan arasında iletişim sorunundan kaynaklı bir gerginlik/yanlış anlama yaşanıyor diye bir diğer falcının adının bu işe karıştırılması ve bu şekil suçlanması hiç hoş değil. Ben öyle bir durumda ne yapardım bilmiyorum da, Selena kadar sakin kalamazdım, o kesin. Saraylı yaşı gereği biraz fazla heyecanlı, biraz fazla hassas ve ama ne yazık ki biraz fazla hırçın. Keşke bu kadar fevri davranmasaydı da, önce doğrudan Selena ile iletişime geçseydi, bu yanlış anlama sonucu çok gereksiz gerilmiş ve daha da gereksiz bir çıkış yapmış bence. Sonuçta çok talihsiz bir olay yaşanmış. Saraylı da eminim çok üzülmüş ve yıpranmıştır, ama umarım bu konudaki hatanın kendi payına düşen kısmını anlar.

Forum dün coşmuş kızlar tek tek okudum hepsini yine kavgalar polemikler,ben saraylıya ve selenaya baktırmış biri olarak yorum yapmak istiyorum saraylıya geçtiğimiz ay bir kere baktırdım oldukça iyiydi dediklerinden ufak tefek yaşadıklarımda oldu kesinlikle boş biri değil yaşına yorum yapamam evet küçükmüş ama hisli ve yetenekli olmanın yaşla Bi ilgiisi olduğunu düşünmüyorum ama şunu Sölicem kendisine fal sonrası 1-2 fazla soru sordum diye hemen sinirlendi tavrını fln Bozdu kendisi hassas olabilir ama bu işi yapcak olgunlukta değil bence Çinkü insanlarla uğraşmak kolay değil en ufak birşeyde otokontrolünü kaybedip alınganlık gösterecekse bu işi yapamaz ztn.selanaya gelince falları çıksın ya da çıkmasın tavrını tarzını insanlığını çok beğeniyorum herşeyden önce çok saygılı kimseyi kırmak istemeyen üst üste fal atmanızı engelleyen daha yeni baktık gerek yok diyen bir insan Hakkı'nda yazılan şeyler kesinlikle doğru değil ama şu var nolursa olsun Bi falcıya para yollayıp sonra iade istendiğinde başka Bi falcının hesabına yollatmak bana göre doğru Bi davranış değil Çinkü insanların iç yüzü bilinmez güvenilmez nitekim sonuç ortada

Sabah çok içim sıkıldı Nur Banu'ya fal attım o da Selena ile paralel konuştu. Vazgeç yoluna bak diyor. Artık olumlu fallar gelmiyor bana.

Sabah çok içim sıkıldı Nur Banu'ya fal attım o da Selena ile paralel konuştu. Vazgeç yoluna bak diyor. Artık olumlu fallar gelmiyor bana.

Bunların olumsuz oldugunu kım söyledı güzellık

Evet, senın duymak ıstedıgın bu degıl ama daha hayırlı olmayacak demek degıl

Çok yordu bu çocuk senı çokkk, kızgınım ona Ama bulunmaz Hınt kuması oldugunu da sanmıyorum

Geysu'nun falı da geldi. Nur Banu, Geysu, Selena paralel gitmekte :)

Oyun falan yok, saraylihanim da genc bir kiz ve bizim gibi burda adi gecenlere
o da fal baktiriyor, Arkadaslariyla paylasiyor.
Biz de burda birbirimizle nasil fallarimizi paylasiyoruz, mail adreslerini,
Hesap numaralarini..
Selenanin hesap numarasini suanda, fal olayina merakli olan herkes,
Baktirsin baktirmasin biliyor.

Tabiki istedigin hesap numarasini verebilirsin,
ama biz nasil ki falcilar hakkinda hassasiz,
Guven duymuyoruz, haksizlik, ikiyuzluluk yapanlari tartisiyoruz.
Haliyle sen de boyle hassas bi konuda Biraz sessiz kalmissin.
Birde disardan olaya mudahil olanlar, resmen durduk yere rekabet, kiyaslama
Hos olmayan durumlar olustu. Ikisi de bu piyasanin en iyileri. Seviyesizce elestirildiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…