Bitanem nur banu bende aşırı kötüydü resmen hikaye yazmış okurken resmen güldüm :) iade istediğimde de sert bi üslupla yaklaşmış yakıştıramadım. Mesela şahrazattan da iade istemiştim ama inanılmaz kibar bi cevap verdi ve hemen iade etti. İnsanlık farkı var arada :)Çok gerginim Nur Banu nasıl acaba?
Bana nur banu ve geysu bu sabah paralel bi yorum yapmış. İkisi de s. et onu diyor ve baya detay bilmişler.Bitanem nur banu bende aşırı kötüydü resmen hikaye yazmış okurken resmen güldüm :) iade istediğimde de sert bi üslupla yaklaşmış yakıştıramadım. Mesela şahrazattan da iade istemiştim ama inanılmaz kibar bi cevap verdi ve hemen iade etti. İnsanlık farkı var arada :)
Saraylihanima ilk baktirisim olacakti daha once hic fal yorumunu almadim o yuzden kesinlikle fal bakimiyla ilgili olumlu olumsuz konusmaya hakkim yok konusmadimda zaten. Cok ovuldugu icin baktirmak istemistim. Davranis konusuna gelirsek. ilk basta gayet hos karsiladi . Daha sonra bakmak istemedi negatif enerjiden dolayi. Ve ben bunu terslemedim olabilir insanlik hali sonucta. Kendisi iade talebinde bulundu ilk olarak. Benim hesap numaram olmadigi icin bu sekilde yapmamda hic bi zarar gormuyorum. Kendisine hakaret etsem tamam eyv. ama boyle bi tavir asla sergilemedim. Ve ben boyle bir olay yasadim diye saraylihanima fal atmayin diyip ortaligi karistirmadim. Gonderin isteyen istedigini yapabilir tabiki,kimse bana karisamadigi gibi bende kimseye karisamam. Benim uzuldugum ve aciga cikmasini istedigim tek konu Selena hanimin bu durumdan habersiz olmasi. Kimsenin bu durumda olmasinida istemem burda atip tutanlarinda basina gelebilecegi birsey bu.Forum dün coşmuş kızlar tek tek okudum hepsini yine kavgalar polemikler,ben saraylıya ve selenaya baktırmış biri olarak yorum yapmak istiyorum saraylıya geçtiğimiz ay bir kere baktırdım oldukça iyiydi dediklerinden ufak tefek yaşadıklarımda oldu kesinlikle boş biri değil yaşına yorum yapamam evet küçükmüş ama hisli ve yetenekli olmanın yaşla Bi ilgiisi olduğunu düşünmüyorum ama şunu Sölicem kendisine fal sonrası 1-2 fazla soru sordum diye hemen sinirlendi tavrını fln Bozdu kendisi hassas olabilir ama bu işi yapcak olgunlukta değil bence Çinkü insanlarla uğraşmak kolay değil en ufak birşeyde otokontrolünü kaybedip alınganlık gösterecekse bu işi yapamaz ztn.selanaya gelince falları çıksın ya da çıkmasın tavrını tarzını insanlığını çok beğeniyorum herşeyden önce çok saygılı kimseyi kırmak istemeyen üst üste fal atmanızı engelleyen daha yeni baktık gerek yok diyen bir insan Hakkı'nda yazılan şeyler kesinlikle doğru değil ama şu var nolursa olsun Bi falcıya para yollayıp sonra iade istendiğinde başka Bi falcının hesabına yollatmak bana göre doğru Bi davranış değil Çinkü insanların iç yüzü bilinmez güvenilmez nitekim sonuç ortada
Bunların olumsuz oldugunu kım söyledı güzellık
Evet, senın duymak ıstedıgın bu degıl ama daha hayırlı olmayacak demek degıl
Çok yordu bu çocuk senı çokkk, kızgınım onaAma bulunmaz Hınt kuması oldugunu da sanmıyorum
Canım ben sana hak veriyorum. Ne yapmak istediğinide anladım. Suçun günahın yok. Hiç sıkma canını. Gerekli açıklamayı yaptın zaten.. Burda tamamen saraylıhanım haksız! Adaletli kişi bunu direk anlar zaten. Kendisi bile selenaya fal baktırırken sana ne karışabilir ki? Senin yerinde ben olsam aynısını yapardım.. Üstelik hiçbir suçu günahı yokken selenaya ithamlarda bulunan kendisi.. Yok öyle bişey. şapkasını önüne alsın düşünsün.Buarada atladigim bi detaya deyinmek istiyorum ben kimin hesabina gondermek istersem gonderirim bu kimseyi ilgilendirmez degilmi. Neden bukadar tepki verip suclamada bulundu bunuda bi dusunun.Sonucta ben ilk basta Sarayli hanima kime gonderecegimi soylemedimki. Selena hanimdan bahsetmedim bile. hesap ahmet adina tamam da birsuru ahmet var nereden biliyor Selena oldugunu. Kendisininde Selena hanima fal gonderdigi apacik belli..Kirli bi oyun..Umarim acikladiklarimi anlarsiniz arkadaslar iyigeceler .
BlueDaisy sen saraylının kendi sitesinde Yazdıklarını okudun mu? Resmen selenayla dalga geçmiş. Sen genç bir kıza yakıştırdın mı bu hareketi? lütfen biraz adil ol.. Ben bütün yazılanları okudum. Selananın hiçbirşeyden haberi yok. Sen hala saraylıyı aklamaya çalışıyorsunOyun falan yok, saraylihanim da genc bir kiz ve bizim gibi burda adi gecenlere
o iyiyor, Arkadaslariyla paylasiyor.
Biz de burda birbirimizle nasil fallarimizi paylasiyoruz, mail adreslerini,
Hesap numaralarini..
Selenanin hesap numarasini suanda, fal olayina merakli olan herkes,
Baktirsin baktirmasin biliyor.
Tabiki istedigin hesap numarasini verebilirsin,
ama biz nasil ki falcilar hakkinda hassasiz,
Guven duymuyoruz, haksizlik, ikiyuzluluk yapanlari tartisiyoruz.
Haliyle sen de boyle hassas bi konuda Biraz sessiz kalmissin.
Birde disardan olaya mudahil olanlar, resmen durduk yere rekabet, kiyaslama
Hos olmayan durumlar olustu. Ikisi de bu piyasanin en iyileri. Seviyesizce elestirildiler.
Anlayisin icin ve beni anlayan herkese cok tesekkur ederim.Canım ben sana hak veriyorum. Ne yapmak istediğinide anladım. Suçun günahın yok. Hiç sıkma canını. Gerekli açıklamayı yaptın zaten.. Burda tamamen saraylıhanım haksız! Adaletli kişi bunu direk anlar zaten. Kendisi bile selenaya fal baktırırken sana ne karışabilir ki? Senin yerinde ben olsam aynısını yapardım.. Üstelik hiçbir suçu günahı yokken selenaya ithamlarda bulunan kendisi.. Yok öyle bişey. şapkasını önüne alsın düşünsün.
Saraylıya bu yanlış anlaşılmayı söyledin mi canım?Anlayisin icin ve beni anlayan herkese cok tesekkur ederim.
Ben bu sabah Nur Banu ve Geysu'ya baktırdım. Selena abla ile paraleldi yorumları. Ama üçünün içinde en iyisi hangisi dersen Geysu derim. Benim kasım ayında sınavım var, şu an deli gibi ders çalışmam gereken. O kadar fal baktırdım sınavımı bi tek Geysu bildi.Kızlar,
Güncelde ıyı olan, olanı bıtenı bılen bır falcı tavsıyenız var mı
Selena ve Saraylı olayının ıç yuzunu ögrenelım
ıkısı de çok begenılen yorumcular, sevenlerı çok, bana sankı bu patlama bır tek olay akabınde olmus gıbı gelmıyor,
Bunun sankı bır alt yapısı, geçmısı var gıbı
Bır sey bıldıgımden degıl, sadece kendı düsüncem Daha önce yasanmıs olayların, bızım duymadıgımız, bazen yorumcuların uyarılarıyla hıssettıgımız, ne tecrübelerın yansıması olabılır, baskaları yanlıs bılgı vermıs yönlendırmıs olabılır kı Saraylı , baska bırının onu hesapla ılgılı uyardıgını söylüyor
Her ne ıse bence olay bızım bıldıgımızden daha komplıke , daha karmasık köklü
Tamamen bır yanlıs anlasılma da olabılır, baskalarının gazı, yanlıs yönlendırmesı de olabılır
Hayat bana, salt görünene ınanmamayı ögrettı, o sebeple taraflı yorum yapmaktan kaçınıyorum Kımseyı ne suçlar ne de masum addederım, çok üzücü bır olay, hepımızı çok rahatsız ettı, onları düsünemıyorum bıle, çok sevılen yorumcular,
ıkısı de bırılerıne kurban gıtmıs olabılır
Ben bu sabah Nur Banu ve Geysu'ya baktırdım. Selena abla ile paraleldi yorumları. Ama üçünün içinde en iyisi hangisi dersen Geysu derim. Benim kasım ayında sınavım var, şu an deli gibi ders çalışmam gereken. O kadar fal baktırdım sınavımı bi tek Geysu bildi.
Kasım ayında sınavın mı var, hadı bebegım sen ders çalısmaya, güzel müjdelı haberlere ıhtıyacımız var
ya selena sıteyı bıraktı mı? bırı cvp yazsın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?