- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
Var ben :))valla bana güzel konuştu ama sanırım herkese güzel konuşuyor ?
doğru mu kızlar yok bu adamdan cacık olmaz dediği falan var mı ya da dönmeyecek vs dediği
Kızlar selena da falım vardı geri dönecek mi acaba olanlara çok üzüldüm
Canim donucek 1 2 gunlugune kapatmis kafa dinlemek icin..
Canım kahinvanga'nın bildiği önemli bir konu muydu? Bana da en son inanılmaz bildi anı, ama gelecek çıkar mı şüpheliyim.Kahinvanga bana çıkmıştı
hellöööö :) arkadaşlar birinden çok etkilendim fallara baktığımda durumu bilen tarihiyle ezgi sözen olmuş ama henüz yarısı çıktı. gelişme olursa yazarımdualarınızı eksik etmeyin
kahinvanga sen detay vermeden mi bilmişti?Canım kahinvanga'nın bildiği önemli bir konu muydu? Bana da en son inanılmaz bildi anı, ama gelecek çıkar mı şüpheliyim.
E heyecan yaparım bengönlüne göre, hayırlısı olsun
Evet, hiç bir detay vermedim. Sadece sorduğum kişinin burcunu söyledim. Ne düşünüyor dedim. Geçmişim dahil şuanki anı, durumumuzu ayrıntılarıyla bilmiş.kahinvanga sen detay vermeden mi bilmişti?
Aynen valla benide şoka soktu kahinvanga.harika bilmiş.tek sorum telveler neler gösteriyor oldu.geçmiş an herseyi anlattıEvet, hiç bir detay vermedim. Sadece sorduğum kişinin burcunu söyledim. Ne düşünüyor dedim. Geçmişim dahil şuanki anı, durumumuzu ayrıntılarıyla bilmiş.
selena hepsinde aynısını sölüyoo bence görse söylerdi bacım rahat olkızlar bısey danısıcam selenayla alakalı ben bıkere fal baktırmıstım ama kredım yetmemıstı su falı ıstemıstım rıca etmıstım bana bakmıstı ama tarotmu bakmıs su falımı anlayamadım deneyımlı olan arkdslar tarot mu baktı su mu anlarsınız belkı su falında daha mı ılerıyı soluyor? ole rıca ettıgımde su mu bakmıs tarotmu cozemedım ama evlılık durumundan bahsetmıs ılerkı tarıhlerle alakalı
çıkann fal haberimm varr çok güzell bişi yaşıyorumm şuan bunu tek bilen nesibe olduu ama hakkını yemicemm zamann şaştı ama rezzanda demiştiii kızlarr çokk mutluyummm eşime söz verdimm bi iki kişiye mesajj atcamm dayanamayıpp ama sizedee yazimm dedimm helal olsunn bilenlereeamann durunn venüstee bilmişş
sanada yazcammm kuuzm mesaj kutuna bakay çıkan her üzel fal haberi beni çok mutlu ediyor hayırlı olsun gollomcum
çıkann fal haberimm varr çok güzell bişi yaşıyorumm şuan bunu tek bilen nesibe olduu ama hakkını yemicemm zamann şaştı ama rezzanda demiştiii kızlarr çokk mutluyummm eşime söz verdimm bi iki kişiye mesajj atcamm dayanamayıpp ama sizedee yazimm dedimm helal olsunn bilenlereeamann durunn venüstee bilmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?