Binnaz Abla

Kizlar selena ablaya ben facebook dan birseyler sormuştum yeni fal atmamami cok yogun olduğu icin sonra döneceğini bunun icin kirilmamami söylemişti. Demin facesini bir anlik acmis bana yazmis yogunluk ve sacma olaylar yuzunden sana donemedim. Birwz kafam toplansin yazacağım seni unutmadim aklimdasin yazmis. Cevap vermeme firsat kalmadan yine dondurmus hesabi. Cok duygulandim.

Merhalar. Ben coktan katildim siteye ama yeni yaziyorum. Ben Alev Tansel,Zeynep Aksu, Hulya Demir, Gizem Sitare,Emre Dinc,Benna Kucuker kahve fali Yasemin Ormana astroloji icin baktirdim. Benna Kucuker haric diyerleri ayni seyleri soylediler. Benna hanimda sallamasyon vardi. Astroloji zaten genel olarak yaptirdim... Ama enc ok kisilik analizini sevdiyim Emre bey oldu.Insani okuyor diye bilirim. Zeynep Aksu ve Alev Tansel cok sicak geldi soyledikleri birebir uyuyordu...Tarihler patladi ama genel olarak sicakti...

Evet, hiç bir detay vermedim. Sadece sorduğum kişinin burcunu söyledim. Ne düşünüyor dedim. Geçmişim dahil şuanki anı, durumumuzu ayrıntılarıyla bilmiş.
Aynen valla benide şoka soktu kahinvanga.harika bilmiş.tek sorum telveler neler gösteriyor oldu.geçmiş an herseyi anlattı

Tamam kizlar buraya yazmicam artik.butun hayalleriniz gercek olsun inss sevdiklerinize kavusun.burda istemiyorsunz .

çıkann fal haberimm varr çok güzell bişi yaşıyorumm şuan bunu tek bilen nesibe olduu ama hakkını yemicemm zamann şaştı ama rezzanda demiştiii kızlarr çokk mutluyummm eşime söz verdimm bi iki kişiye mesajj atcamm dayanamayıpp ama sizedee yazimm dedimm helal olsunn bilenleree amann durunn venüstee bilmişş

selena hepsinde aynısını sölüyoo bence görse söylerdi bacım rahat ol

ay çıkan her üzel fal haberi beni çok mutlu ediyor hayırlı olsun gollomcum

Cınsıyetını de söyledıler mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…