Binnaz Abla

Birincisi benim o olaydan haberim yok aptal mı demiş salak mı demiş bilmem. Ben orda İlkay Gür e güvenirim onun için ordaki hesabımı. Burdan bir arkadaşa baktı şehrazat bir fal olduğunu düşündük arkadaşla ben de attım. Burdaki arkadaşı uyarmak için paylaştım ama demek ki uyarmamak gerekliymiş hakaret ortamı oluşuyor yazık!

Ayyy Gollomum çok sevindim bitanem.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Çok sevindim ya ne güzel bir haber oldu böyle bu. Junior gollom geliyor..

kadın copy paste yapmış ama hakkını vermiş şimdi Bana gelen falı görseydiniz gülerdiniz. oturup yazsam on dakikamı almaz ne tarih var ne harf. Kim okusa aaa cidden böyle oldu der

kadın copy paste yapmış ama hakkını vermiş şimdi Bana gelen falı görseydiniz gülerdiniz. oturup yazsam on dakikamı almaz ne tarih var ne harf. Kim okusa aaa cidden böyle oldu der

hah benim fal da aynı işte. hatta arkadaşa gönderdim ya sana çok doğru bakmış diye konuştuk o gün özelden de. kız kaç gündür falını bekliyor madem aynısını atıcan ne bekletiyosun yani sinirimden gülüyorum

sinirlenmişim cümlelerimimi bile yanlış yazmışım biryolunvardaki hesabım ilkay

Saydırdım kadına mesaj attım sisteme de mesaj attım.Bir daha da ordan ilkay haricinde kimseye fal atmam herhalde. Sadece ilkay var orda güvendiğim aylinin de hakkını yiyemem kartlarda olmayan şeyleri bile yorumlamıştı bildiği çok şey oldu. Haram zıkkım olsun aldıkları paralar ne diyeyim.

bilmediğimiz bir durum var mı başka bilmiyorum canım ama aynen aylinin copy paste yaptığını sanmıyorum burda falını okuduklarım var benimkinden bambaşkaydı

Bana bişi demee hepimiz burayı okuyoruz ben atmıyorum derin telvedeki burda falı yaydığından beri telveyedee atmıyorum çünkü aptal değilimm altı üstü fall hakarett ettirmemm kendimee
Gollom sen ester kirayla saraylının ortaklaşa baktığını nerden anlamıştın?

bilmediğimiz bir durum var mı başka bilmiyorum canım ama aynen aylinin copy paste yaptığını sanmıyorum burda falını okuduklarım var benimkinden bambaşkaydı

Ya şuan çok sinirliyim o kadın iyi ki karşımda değil. Günlerdir bekletiyor bi de herhalde faldaki isimleri değiştirmek günler sürdü

Birine fal sorum diğerinde cevap olarak çıktıı canım bilinmesii imkansız haksız değilmişimm
Helal olsun tebrik ediyorum seni iyi anlamışsın valla :) ben olsam saf gibi aa ben demeden söyledi ne iyi falcı falan derim. Bu aradaaa Allah analı babalı büyütsün inşallah çok çok sevindim. Allah nazarlardan korusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…