Kızlar adam gibi falını bakan falcıyaa laf yok ama biryolunvar bize aptal dedi resmen neler oldu hala atanlar aptal Olmayı kabul ediyorr demektir bu ben demiyorum onlar dedi kusura bakmayın yine yazcam Aylin fama Meryem ortaklaşa fal bakıyorr bide bana bildi diyenler sen zaten Paso atıyosun sana bakar ama burayı herkes okuyo genelde aynı kişiler bakmıyo yazıkk
Ayyy Gollomum çok sevindim bitanem.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Çok sevindim ya ne güzel bir haber oldu böyle bu. Junior gollom geliyor..çıkann fal haberimm varr çok güzell bişi yaşıyorumm şuan bunu tek bilen nesibe olduu ama hakkını yemicemm zamann şaştı ama rezzanda demiştiii kızlarr çokk mutluyummm eşime söz verdimm bi iki kişiye mesajj atcamm dayanamayıpp ama sizedee yazimm dedimm helal olsunn bilenlereeamann durunn venüstee bilmişş
kadın copy paste yapmış ama hakkını vermiş şimdiBiryolunvarda REZALET !!! ŞEHRAZATın sahtekarlığı . Kızlar başka bu faldan kendisine gelen var mı?
Günlerdir falımı bekliyorum kadın falıma bakıyor ve burdan bir arkadaşa gönderdiği falın aynısını bana gönderiyor resmen dolandırıcılık! Falı aynen atıyorum isimleri sildim Okuyun siz de başka kendisine bu faldan gelen varsa yönetime şikayet etsin. Bizi resmen salak yerine koyuyorlar nedir bu ya. Haram olsun o kadına verdiğim para.
( ınternet baglantı sorunum sebeı ıle gec bakım yapabıldım ozur dılerım kusura bakmayın )
Aşk konusunda sorularını olduğunu görmekteyim. Su bakımı olduğu için daha net yorumlayarak sizi aydınlatmak isterim.
uzun boylarda, kumral tenli bir bey olarak görüyorum kişiyi, renkli kişiliği olan hayatı ve yaşamayı seven kendini kaliplastirilmis bir kutu altında hissetmeye sevmeyen bir yapıya sahip. Aile hayatı üzerinde oldukça karmasalar yaşadığını ve bu sorunları kolaylıkla aşamadigi için kendini sosyal olarakta ilişki olarakta kolayca adapte edemiyor.
Geçmişine baktığımda sizden öncesinde ele alınabilecek sadece bir uzun soluklu ilişki yaşadığını sonrasında kendisinin bitirdiğini ve bundan dolayı bayanlara karşı bütün guveninin sarsildigini görüyorum.
Sizin iliskiniz, güzel başlayıp iyi ilerlerken belki sebepler olmadan aniden kopukluga ve sonrasında bitirilmis olarak görünüyor sonrasında olan ugraslariniz boşa çıkmış, fakat çevre olarak baktığımda karşı tarafın etrafında çok fazla karakteri oturmuş iyi yönlendirecek insanlar yok kafası bu durumdan sebepte çok karışmış.
Sizin bu ilişki zamanlarında yaptığınız hatalarda var fazla sorgulama huyunuz ve tamamen sahiplenme duygunuz karşı tarafı fazlasıyla skmis ve geri adımlar atmasında büyük rol oynamış. Bazı dönemler bu yaptiklarinizdan dolayı Size imalarda bulunup yapmamaniz gerektiğini anlatmış ama siz anlamamissiniz.
Gelelim Son 1 aylik sürece geçtiğimiz 1 aylık zamanda arkadaş ortamında saçları açık teni köyü bir bayanla tanistirilmis olabileceğine inanarak bir adım atmış yaklaşık 9 günlük bir görüşme olmuş sonrası gelmemiş bu bey istemediğini bir ilişki yasayamayacagini dile getirerek geri çekilmiş.
Son günlerde sizi biryerlerden takip etme ne yaptığınızı öğrenme çabası içerisinde.
Aklında bitirmiş olsada , içinde bitmemissiniz. Size ekim sonu kasım bası başı gibi görünen tarihlerde ilk adımı atacak yalnız ! O dönemlerde aynı ortama girip çıktığınız esmer isminde é m harfleri olan yeni birisi değil bu daha öncede nde tanistiginiz birisiyle aranızda bir elektrik olacak yeni bir ilişkiye başlamak isteyecksiniz tam o dönemler de bu bey Size yaklaşacak tekrar aklınız o dönem fazlasıyla karışacak. Çünkü bu beyi tamamen aklınızda ve kalbinizde bitirmemissiniz.
Sizinle birlikte olmak isteyecek kişiyé evet deseniz dahi çok uzun bir ilişki olmayacağını söylemek isterim. Ne karakteri ne yapısı ve düşüncesi Size uygun birisi değil malesef.
kasım ayından sonra bu beyle daha detaylı ve açılmalı konuşmalarınız olacak bu ilişkiye karşı olan güveninizi bitirmiş olsaniz bile yeniden tazeleyeceksiniz ve yaklaşık 9 aylık süreçte birliktelik devam edecek hemen ciddiyeté dayalı beklemeyin.
Halletmesi gereken sorunları olduğu için Size daha seviyeli yaklasacak.
Uzerinizde ki negatif elektriği atmaya çalışın.
sevgıler
kadın copy paste yapmış ama hakkını vermiş şimdiBana gelen falı görseydiniz gülerdiniz. oturup yazsam on dakikamı almaz ne tarih var ne harf. Kim okusa aaa cidden böyle oldu der
kadın copy paste yapmış ama hakkını vermiş şimdiBana gelen falı görseydiniz gülerdiniz. oturup yazsam on dakikamı almaz ne tarih var ne harf. Kim okusa aaa cidden böyle oldu der
sinirlenmişim cümlelerimimi bile yanlış yazmışım biryolunvardaki hesabım ilkay
Saydırdım kadına mesaj attım sisteme de mesaj attım.Bir daha da ordan ilkay haricinde kimseye fal atmam herhalde. Sadece ilkay var orda güvendiğim aylinin de hakkını yiyemem kartlarda olmayan şeyleri bile yorumlamıştı bildiği çok şey oldu. Haram zıkkım olsun aldıkları paralar ne diyeyim.
Gollom sen ester kirayla saraylının ortaklaşa baktığını nerden anlamıştın?Bana bişi demee hepimiz burayı okuyoruz ben atmıyorum derin telvedeki burda falı yaydığından beri telveyedee atmıyorum çünkü aptal değilimm altı üstü fall hakarett ettirmemm kendimee
bilmediğimiz bir durum var mı başka bilmiyorum canım ama aynen aylinin copy paste yaptığını sanmıyorum burda falını okuduklarım var benimkinden bambaşkaydı
Ya şuan çok sinirliyim o kadın iyi ki karşımda değil.Günlerdir bekletiyor bi de herhalde faldaki isimleri değiştirmek günler sürdü
Birine fal sorum diğerinde cevap olarak çıktıı canım bilinmesii imkansız haksız değilmişimmGollom sen ester kirayla saraylının ortaklaşa baktığını nerden anlamıştın?
Helal olsun tebrik ediyorum seni iyi anlamışsın valla :) ben olsam saf gibi aa ben demeden söyledi ne iyi falcı falan derim. Bu aradaaa Allah analı babalı büyütsün inşallah çok çok sevindim. Allah nazarlardan korusunnBirine fal sorum diğerinde cevap olarak çıktıı canım bilinmesii imkansız haksız değilmişimm
onu diyorum ya madem isimleri değiştirecekti niye bu kadar bekletti. unutulsun falan istedi heralde.
Kesinlikle unutulsun diye böyle yaptı sistem iade etti paramı neyse ki. Senin de iade ederler kuzu
ettiler kuzu şimdi benim de
En azından paramızı kurtardık ilkaya atarız onunla bayadır baktırmıyordum
Kim bu kizlarettiler kuzu şimdi benim de
Kim bu kizlar
Aylin asla yapmaz oylebilmediğimiz bir durum var mı başka bilmiyorum canım ama aynen aylinin copy paste yaptığını sanmıyorum burda falını okuduklarım var benimkinden bambaşkaydı
Ciddimiisniz ya sehrazat bana ilk fal bakan sehrazat degil zaten sonradan cok civiklasti bastan savmaydi iyiki anladiniz kizlarşehrazat canım. ednurla ikimiz aynı falı gönderdi birkaç gün arayla
Aylin asla yapmaz oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?