- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
bende ilk falındaa öyle sandımm venüsü ama ikincii falıı efsaneydiiiay kızlar venüs ü dinledim evet tarih benimde tutmamış ama bilmiş bayağıtutturamadı sanmıştım
kızzz mesaj kutuna bak çakalllCınsıyetını de söyledıler mı
Şaka gibi ya saygı mı duymuyorum, şimdi saygı duymayıp ne yazmışım ? Neyi kınamışım? saygı diyen ben farkındaysanız,Gercekten yanlis dusunuyorsun basina gelince anlarsin beni. insan kinadigi sey basina gelmeden olmezmis.Ben sana sevme demiyorum istersen yinede sev bu senin sahsi kararin ama anlatilannlarada saygi duy. keyfimden yazmiyorum burada...telden yaziyorum ustelik...biraz anlayis..!!
hellöööö :) arkadaşlar birinden çok etkilendim fallara baktığımda durumu bilen tarihiyle ezgi sözen olmuş ama henüz yarısı çıktı. gelişme olursa yazarımdualarınızı eksik etmeyin
Ezgi Sözen nerede canım hiç duymamıştım.bu arada umarım güzel gelişmeler olur :)
Biryolunvarda REZALET !!! ŞEHRAZATın sahtekarlığı . Kızlar başka bu faldan kendisine gelen var mı?
Günlerdir falımı bekliyorum kadın falıma bakıyor ve burdan bir arkadaşa gönderdiği falın aynısını bana gönderiyor resmen dolandırıcılık! Falı aynen atıyorum isimleri sildim Okuyun siz de başka kendisine bu faldan gelen varsa yönetime şikayet etsin. Bizi resmen salak yerine koyuyorlar nedir bu ya. Haram olsun o kadına verdiğim para.
( ınternet baglantı sorunum sebeı ıle gec bakım yapabıldım ozur dılerım kusura bakmayın )
Aşk konusunda sorularını olduğunu görmekteyim. Su bakımı olduğu için daha net yorumlayarak sizi aydınlatmak isterim.
uzun boylarda, kumral tenli bir bey olarak görüyorum kişiyi, renkli kişiliği olan hayatı ve yaşamayı seven kendini kaliplastirilmis bir kutu altında hissetmeye sevmeyen bir yapıya sahip. Aile hayatı üzerinde oldukça karmasalar yaşadığını ve bu sorunları kolaylıkla aşamadigi için kendini sosyal olarakta ilişki olarakta kolayca adapte edemiyor.
Geçmişine baktığımda sizden öncesinde ele alınabilecek sadece bir uzun soluklu ilişki yaşadığını sonrasında kendisinin bitirdiğini ve bundan dolayı bayanlara karşı bütün guveninin sarsildigini görüyorum.
Sizin iliskiniz, güzel başlayıp iyi ilerlerken belki sebepler olmadan aniden kopukluga ve sonrasında bitirilmis olarak görünüyor sonrasında olan ugraslariniz boşa çıkmış, fakat çevre olarak baktığımda karşı tarafın etrafında çok fazla karakteri oturmuş iyi yönlendirecek insanlar yok kafası bu durumdan sebepte çok karışmış.
Sizin bu ilişki zamanlarında yaptığınız hatalarda var fazla sorgulama huyunuz ve tamamen sahiplenme duygunuz karşı tarafı fazlasıyla skmis ve geri adımlar atmasında büyük rol oynamış. Bazı dönemler bu yaptiklarinizdan dolayı Size imalarda bulunup yapmamaniz gerektiğini anlatmış ama siz anlamamissiniz.
Gelelim Son 1 aylik sürece geçtiğimiz 1 aylık zamanda arkadaş ortamında saçları açık teni köyü bir bayanla tanistirilmis olabileceğine inanarak bir adım atmış yaklaşık 9 günlük bir görüşme olmuş sonrası gelmemiş bu bey istemediğini bir ilişki yasayamayacagini dile getirerek geri çekilmiş.
Son günlerde sizi biryerlerden takip etme ne yaptığınızı öğrenme çabası içerisinde.
Aklında bitirmiş olsada , içinde bitmemissiniz. Size ekim sonu kasım bası başı gibi görünen tarihlerde ilk adımı atacak yalnız ! O dönemlerde aynı ortama girip çıktığınız esmer isminde é m harfleri olan yeni birisi değil bu daha öncede nde tanistiginiz birisiyle aranızda bir elektrik olacak yeni bir ilişkiye başlamak isteyecksiniz tam o dönemler de bu bey Size yaklaşacak tekrar aklınız o dönem fazlasıyla karışacak. Çünkü bu beyi tamamen aklınızda ve kalbinizde bitirmemissiniz.
Sizinle birlikte olmak isteyecek kişiyé evet deseniz dahi çok uzun bir ilişki olmayacağını söylemek isterim. Ne karakteri ne yapısı ve düşüncesi Size uygun birisi değil malesef.
kasım ayından sonra bu beyle daha detaylı ve açılmalı konuşmalarınız olacak bu ilişkiye karşı olan güveninizi bitirmiş olsaniz bile yeniden tazeleyeceksiniz ve yaklaşık 9 aylık süreçte birliktelik devam edecek hemen ciddiyeté dayalı beklemeyin.
Halletmesi gereken sorunları olduğu için Size daha seviyeli yaklasacak.
Uzerinizde ki negatif elektriği atmaya çalışın.
sevgıler
ya yok böyle bir rezillik. geçen gün indirimde şehrazata su falı attık ednurla. benim yorumum o gün geldi vay be efsane yorumlamış dedik hatta. bugün de ednurun falı geldi ve benimkinin aynısı! kelimesi kelimesine hem de sadece isimler değiştirilmiş. ya bunlar bizi aptal yerine mi koyuyor daha kimlerle aynı fallarımız var acaba. acayip sinirliyim ya dolandırıcılık bu sadece. gelen her falı birbirimizinkiyle karşılaştırıcaz o zaman gerçekten bakılmış mı diye
Ya nasıl umutlanmıştım ilk cümleleri okurken evet doğru diye sonra bir baktım seninkiyle aynı. Sisteme şikayet ettim zaten gerekeni yapsınlar. Ya şuan gelen bütün fallarda şüpheleniyorum. Kime güvenicez biz koca bir hayal kırıklığı
Biryolunvar burdaki herkese aptal dedi hala gönderdinizz ne diyimBiryolunvarda REZALET !!! ŞEHRAZATın sahtekarlığı . Kızlar başka bu faldan kendisine gelen var mı?
Günlerdir falımı bekliyorum kadın falıma bakıyor ve burdan bir arkadaşa gönderdiği falın aynısını bana gönderiyor resmen dolandırıcılık! Falı aynen atıyorum isimleri sildim Okuyun siz de başka kendisine bu faldan gelen varsa yönetime şikayet etsin. Bizi resmen salak yerine koyuyorlar nedir bu ya. Haram olsun o kadına verdiğim para.
( ınternet baglantı sorunum sebeı ıle gec bakım yapabıldım ozur dılerım kusura bakmayın )
Aşk konusunda sorularını olduğunu görmekteyim. Su bakımı olduğu için daha net yorumlayarak sizi aydınlatmak isterim.
uzun boylarda, kumral tenli bir bey olarak görüyorum kişiyi, renkli kişiliği olan hayatı ve yaşamayı seven kendini kaliplastirilmis bir kutu altında hissetmeye sevmeyen bir yapıya sahip. Aile hayatı üzerinde oldukça karmasalar yaşadığını ve bu sorunları kolaylıkla aşamadigi için kendini sosyal olarakta ilişki olarakta kolayca adapte edemiyor.
Geçmişine baktığımda sizden öncesinde ele alınabilecek sadece bir uzun soluklu ilişki yaşadığını sonrasında kendisinin bitirdiğini ve bundan dolayı bayanlara karşı bütün guveninin sarsildigini görüyorum.
Sizin iliskiniz, güzel başlayıp iyi ilerlerken belki sebepler olmadan aniden kopukluga ve sonrasında bitirilmis olarak görünüyor sonrasında olan ugraslariniz boşa çıkmış, fakat çevre olarak baktığımda karşı tarafın etrafında çok fazla karakteri oturmuş iyi yönlendirecek insanlar yok kafası bu durumdan sebepte çok karışmış.
Sizin bu ilişki zamanlarında yaptığınız hatalarda var fazla sorgulama huyunuz ve tamamen sahiplenme duygunuz karşı tarafı fazlasıyla skmis ve geri adımlar atmasında büyük rol oynamış. Bazı dönemler bu yaptiklarinizdan dolayı Size imalarda bulunup yapmamaniz gerektiğini anlatmış ama siz anlamamissiniz.
Gelelim Son 1 aylik sürece geçtiğimiz 1 aylık zamanda arkadaş ortamında saçları açık teni köyü bir bayanla tanistirilmis olabileceğine inanarak bir adım atmış yaklaşık 9 günlük bir görüşme olmuş sonrası gelmemiş bu bey istemediğini bir ilişki yasayamayacagini dile getirerek geri çekilmiş.
Son günlerde sizi biryerlerden takip etme ne yaptığınızı öğrenme çabası içerisinde.
Aklında bitirmiş olsada , içinde bitmemissiniz. Size ekim sonu kasım bası başı gibi görünen tarihlerde ilk adımı atacak yalnız ! O dönemlerde aynı ortama girip çıktığınız esmer isminde é m harfleri olan yeni birisi değil bu daha öncede nde tanistiginiz birisiyle aranızda bir elektrik olacak yeni bir ilişkiye başlamak isteyecksiniz tam o dönemler de bu bey Size yaklaşacak tekrar aklınız o dönem fazlasıyla karışacak. Çünkü bu beyi tamamen aklınızda ve kalbinizde bitirmemissiniz.
Sizinle birlikte olmak isteyecek kişiyé evet deseniz dahi çok uzun bir ilişki olmayacağını söylemek isterim. Ne karakteri ne yapısı ve düşüncesi Size uygun birisi değil malesef.
kasım ayından sonra bu beyle daha detaylı ve açılmalı konuşmalarınız olacak bu ilişkiye karşı olan güveninizi bitirmiş olsaniz bile yeniden tazeleyeceksiniz ve yaklaşık 9 aylık süreçte birliktelik devam edecek hemen ciddiyeté dayalı beklemeyin.
Halletmesi gereken sorunları olduğu için Size daha seviyeli yaklasacak.
Uzerinizde ki negatif elektriği atmaya çalışın.
sevgıler
Biryolunvar burdaki herkese aptal dedi hala gönderdinizz ne diyim
Bana bişi demee hepimiz burayı okuyoruz ben atmıyorum derin telvedeki burda falı yaydığından beri telveyedee atmıyorum çünkü aptal değilimm altı üstü fall hakarett ettirmemm kendimeeonlar kendilerini çok mu akıllı sanıyor zaman? burda hepimiz birilerine gönderiyoruz byvmış binnazmış falsepetiymiş vs
Kızlar adam gibi falını bakan falcıyaa laf yok ama biryolunvar bize aptal dedi resmen neler oldu hala atanlar aptal Olmayı kabul ediyorr demektir bu ben demiyorum onlar dedi kusura bakmayın yine yazcam Aylin fama Meryem ortaklaşa fal bakıyorr bide bana bildi diyenler sen zaten Paso atıyosun sana bakar ama burayı herkes okuyo genelde aynı kişiler bakmıyo yazıkk
İlkay dobradırrmeryeme hiç atmadım bilemem ama famayla aylin bana aynı konuyu bambaşka yorumladı. bir ilkay var aralarında adam gibi heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?