- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Ciddimiisniz ya sehrazat bana ilk fal bakan sehrazat degil zaten sonradan cok civiklasti bastan savmaydi iyiki anladiniz kizlar
Inanilir cesaret degil bunu yaptigi ortaya cikan falci siteden atilmali bencecanım bana öyle bir fal göndermişti ki oha dedim resmen dehşet bakmış. falı ednura gönderdim konuşuyorduk o sıra , o da çok beğendi attı. benim yorumum aynı gün onunki 3-4 gün sonra geldi ama kelimesi kelimesine aynı kadın sadece isimleri değiştirmiş. yani birbirimizden haberimiz olmasa umutlanıcaktık. ve ben onun yüzünden herşeyi mahvettim. haram zıkkım olsun gerçekten.
Inanilir cesaret degil bunu yaptigi ortaya cikan falci siteden atilmali bence
Canım siz site yönetimine mesaj attınız mı aynı falı gönderdiler diye? mutlaka atılması gerekiyor üyelikten.. Nasıl hala üyeliğini iptal etmediler şaşırdım. Biz burdan tekrar yazalım.anca parayı iade ettiler canım ya baktım kadın hala duruyor . haberi olmayanları kandırmak için yazık ya
Canım siz site yönetimine mesaj attınız mı aynı falı gönderdiler diye? mutlaka atılması gerekiyor üyelikten.. Nasıl hala üyeliğini iptal etmediler şaşırdım. Biz burdan tekrar yazalım.
Biryolunvar' daki şehrazat iki kişiye aynı falı göndermiş!!
Canım siz site yönetimine mesaj attınız mı aynı falı gönderdiler diye? mutlaka atılması gerekiyor üyelikten.. Nasıl hala üyeliğini iptal etmediler şaşırdım. Biz burdan tekrar yazalım.
Biryolunvar' daki şehrazat iki kişiye aynı falı göndermiş!!
her sabah bir başka olaya uyanıyorum :))) yine neler neler olmuş burada.
kızlarSelcuksassa ve ednur sizin adınıza üzüldüm tabii, ama çok iyi olmuş bunun ortaya çıkması. Şehrazat = Didem zaten, ve Didem de ilk falda insanı şoka sokar, sonra ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri anlatır, notlarımı bulamadım der, notlarından okur, şehrazat'a baktırırsanız ve sizi tanırsa zaten aynı şeyleri yazar falan filan. Ben en son baktırdığımda helal etmedim o 100 lirayı, valla şimdi de sadece oh olsun diyebiliyorum. Gerçi Byv gönderirse başka yerde, başka isimle işe başlar ama bunların ipliğini pazara çıkara çıkara bütün dolandırıcıları eliyeceğiz inşallah. Ya da yavaş yavaş hepsi sesli bakmaya mecbur kalacak.
Bu olay da bir kez daha gösterdi ki, yazılı fal sadece Selena'ya baktırılır, geri kalanları geçiniz.
kızlar ben hiç su falı atmadım (nesibe dışında) aylin'in su falı nasıl?
Bir kez daha atmıştım şehrazata onu da helal etmiyorum. Selena'ya baktırdım ben de canım gerçekten hakkını veriyor.
Ayline su falı atan var mı?
Bende zaten falı patlamıştı. Hiçte beğenmemiştim açıkçası. Çok baştan savma bakmıştı. Kimbilir kaç kişiye aynı falları yolladı. Ne diyelim. Haram olsun!Kadın hala orda canım ya kimbilir kaç kişiyi daha dolandıracak böyle.Soru kısmında saydırdım kadına dönmedi hangi yüzle dönecek ki zaten. Paramızı kurtardık en azından...
her sabah bir başka olaya uyanıyorum :))) yine neler neler olmuş burada.
kızlarSelcuksassa ve ednur sizin adınıza üzüldüm tabii, ama çok iyi olmuş bunun ortaya çıkması. Şehrazat = Didem zaten, ve Didem de ilk falda insanı şoka sokar, sonra ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri anlatır, notlarımı bulamadım der, notlarından okur, şehrazat'a baktırırsanız ve sizi tanırsa zaten aynı şeyleri yazar falan filan. Ben en son baktırdığımda helal etmedim o 100 lirayı, valla şimdi de sadece oh olsun diyebiliyorum. Gerçi Byv gönderirse başka yerde, başka isimle işe başlar ama bunların ipliğini pazara çıkara çıkara bütün dolandırıcıları eliyeceğiz inşallah. Ya da yavaş yavaş hepsi sesli bakmaya mecbur kalacak.
Bu olay da bir kez daha gösterdi ki, yazılı fal sadece Selena'ya baktırılır, geri kalanları geçiniz.
sehrazattan bahsedıyorsunuz deılmı sızlerBende zaten falı patlamıştı. Hiçte beğenmemiştim açıkçası. Çok baştan savma bakmıştı. Kimbilir kaç kişiye aynı falları yolladı. Ne diyelim. Haram olsun!
Didemin falını görmüştüm ben de o zaman aynı şekilde bu şehrazat ya demiştim kuzum. Sonra kadın arkadaşa parayı alana kadar bir güzel ilgilendi hatta çok dürüst ya falına da baktı sonra muhabbetleri uzadı ben seninki için de akşama bakıyım dedi sonra da yok çocuğumun veli toplantısı yok yorgundum vs bir daha aramadı bile. Bizim geçen ednurla birbirimizden haberimiz olmasa nasıl umutlanıcaktık kim bilir düşünsene bir de böyle cidden uzun uzun bakmış gibi de döktürmüş. Siteye bakmadım ama hala duruyordu en son gerçi dediğin gibi atsalar başka yerde başka isimle yine birilerini dolandırmaya devam edicek bu karaktersizlikle
valla ben ilk baktırdığımda şok olmuştum, oha her şeyi bildi vs. diye. hatta Didem benim uzunca yıllardan sonra ilk fal baktırdığım kişi. 100 lira pahalı falan ama değer dedim, sonra zaten falların devamı geldi, online fallar, telefonda fallar derken bir gün şehrazat'a atayım dedim, bu da tam da Didem'in annem hasta diye ortadan kaybolduğu, Şehrazat'ın da 'taşınma sürecindeyim, sık giremiyorum' diyerek ortadan kaybolduğu dönemde oldu. Bir gün şans eseri denk getirdim, su falı attım, aaa Didem'in söyledikleri ile birebir aynı, hatta aynı cümleyi kurmuş, ki bu çok bana özel bir konuydu, yani herkese söylemiyordur, oradan anladım zaten Didem olduğunu. Neyse ya dedim, ha Didem ha Şehrazat kadın biliyor sonuçta. Eee ama sonra verdiği tarihler bir bir patladı, söylediği şeylerin hiçbiri çıkmadı falan. Buna rağmen bir kere daha baktırdım telefonda, 'ay notlarımı bulamıyorum delice hanımcım, size sıfırdan bakıcam' dedi, bir de böyle kibardır, ağzı iyi laf yapar falan. sonra da benim ona zaten daha önce söylediğim ismi sanki suda görüyormuş gibi bana itekledi. bi de böyle bildiğin filmlerde kristal küreden bakan falcılar gibi 'bir dakika bir dakika bir isim görüyorum, o kişinin ismi şu mu' falan diyerek. Falın geri kalanı da gayet baştan savmaydı yani. 7-8 dakika telefonda konuştuk, kadın bildiğin dalga geçer gibi bir şeyler anlattı, hani böyle karşındaki insanın güldüğünü anlarsın da telefonda, bayaa sırıta sırıta hmm hmm aynen öyle yap falan dedi yani ve gitti yine 100 lira. O da son oldu zaten. Numarasını da sildim, bir daha tövbeler olsun baktırmam, verdiğim paraların da tek kuruşunu helal etmiyorum. Ve evet o kadın bu karaktersizlikle daha çok kişinin canını acıtır, daha çok paralar gider, ama çok da ah alır işte. İlla bir gün çıkar hepsi.
çok üzüldüm gerçekten. kaç kişinin günahına giriyorlar. ben de asla telefonda fal baktırmam artık, yazılı fallarada güvenim yok. herkes bir iki falcıya çok güveniyor ama bence bu da yanlış kimseye güvenmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?