canım ben yakaladım ama nasıl cıkıyormu falı onun?Venüs amberi Facebook sayfasından takip ediyordum sürekli haber vermeden açmış alımı kaçırdım( tekrar açar mı acaba bilen var mı sağ gösterip sol vurdun be Venüs abla aylardır seni bekliyorum
valla ben ilk baktırdığımda şok olmuştum, oha her şeyi bildi vs. diye. hatta Didem benim uzunca yıllardan sonra ilk fal baktırdığım kişi. 100 lira pahalı falan ama değer dedim, sonra zaten falların devamı geldi, online fallar, telefonda fallar derken bir gün şehrazat'a atayım dedim, bu da tam da Didem'in annem hasta diye ortadan kaybolduğu, Şehrazat'ın da 'taşınma sürecindeyim, sık giremiyorum' diyerek ortadan kaybolduğu dönemde oldu. Bir gün şans eseri denk getirdim, su falı attım, aaa Didem'in söyledikleri ile birebir aynı, hatta aynı cümleyi kurmuş, ki bu çok bana özel bir konuydu, yani herkese söylemiyordur, oradan anladım zaten Didem olduğunu. Neyse ya dedim, ha Didem ha Şehrazat kadın biliyor sonuçta. Eee ama sonra verdiği tarihler bir bir patladı, söylediği şeylerin hiçbiri çıkmadı falan. Buna rağmen bir kere daha baktırdım telefonda, 'ay notlarımı bulamıyorum delice hanımcım, size sıfırdan bakıcam' dedi, bir de böyle kibardır, ağzı iyi laf yapar falan. sonra da benim ona zaten daha önce söylediğim ismi sanki suda görüyormuş gibi bana itekledi. bi de böyle bildiğin filmlerde kristal küreden bakan falcılar gibi 'bir dakika bir dakika bir isim görüyorum, o kişinin ismi şu mu' falan diyerek. Falın geri kalanı da gayet baştan savmaydı yani. 7-8 dakika telefonda konuştuk, kadın bildiğin dalga geçer gibi bir şeyler anlattı, hani böyle karşındaki insanın güldüğünü anlarsın da telefonda, bayaa sırıta sırıta hmm hmm aynen öyle yap falan dedi yani ve gitti yine 100 lira. O da son oldu zaten. Numarasını da sildim, bir daha tövbeler olsun baktırmam, verdiğim paraların da tek kuruşunu helal etmiyorum. Ve evet o kadın bu karaktersizlikle daha çok kişinin canını acıtır, daha çok paralar gider, ama çok da ah alır işte. İlla bir gün çıkar hepsi.
Ayline su falı atan var mı?
8evet bana dün pes pese nurbanu ve geysu aynilarini dedi. Fal sorusu bile sormadim. Burdan okuyolar desem nereden falso verdim de ben oldugumu anladilar diye düşünüyorum
Ay demeden duramiicimm. Yigitin fotolara da hastayim
Ben Venüs ün Mayıs falını dinledim de; o zaman sorduğum kişiyle hiç iletişim dahi olmayacağını, olsa bile bi yoklama babında olacağını söylemiş emin bir şekilde.. e bu kişi bana yazdı hala da yazıyo ,tamam süreç nolur bilemem ama bu durumda patlamış mı oluyor ?Venüs amberi Facebook sayfasından takip ediyordum sürekli haber vermeden açmış alımı kaçırdım( tekrar açar mı acaba bilen var mı sağ gösterip sol vurdun be Venüs abla aylardır seni bekliyorum
Canım çok sevindim anladigim kadarıyla Bebiss varr. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsinçıkann fal haberimm varr çok güzell bişi yaşıyorumm şuan bunu tek bilen nesibe olduu ama hakkını yemicemm zamann şaştı ama rezzanda demiştiii kızlarr çokk mutluyummm eşime söz verdimm bi iki kişiye mesajj atcamm dayanamayıpp ama sizedee yazimm dedimm helal olsunn bilenlereeamann durunn venüstee bilmişş
Oyyy oyyyy geldim yaşasın "Ey Özgürlük" offf çok zormuş banlanmak yazamamakkk
BlueDaisy canım Ohhhh sonunda Saraylıhanıma bakım yaptırdım. Sesli fala alışık değilim uzunn geldi bayagi anlatmış. Esas konunun dışında bir olay olacak dedi bakalım en kısa zamanda.
Esas konu için açıkçası off off yine ağladım yine
Aglatti Saraylıhanımin falı da.
Veee ben bitirdim online fal işini.
Hoşdöndün :)))) olumsuz mu konuştu sarayli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?