Binnaz Abla

Venüs amberi Facebook sayfasından takip ediyordum sürekli haber vermeden açmış alımı kaçırdım ( tekrar açar mı acaba bilen var mı sağ gösterip sol vurdun be Venüs abla aylardır seni bekliyorum
canım ben yakaladım ama nasıl cıkıyormu falı onun?

bir yolun vardaki aylin su falında nasıl bilen varmı?

Ben smdi binnazdaki kesira sirele katina attm nabiim bi o denk geldi

çok güzel anlatmışsın hepimizin düşündüklerini dökmüşsün bence. kim bilir haberimiz yokken daha ne kadar aptal yerine konulduk böyle ve ben yazılı bakan her falcıdan şüphelenir oldum resmen. bugün geysu falda sorum yok diye iade etmiş ama dün benazirin hayatını dökmüş ki burda benazirin olayını hepimiz biliyoruz.şehrazatın hırsını ondan çıkarıcaktım nerdeyse ben de KKda olayımı mı yazıyım bana da bakarsın diye.bu şehrazat mıdır didem midir nedir bizim gibi en ufak bir şeyden umutlanan ya da gerçeği görürüm belki diye fal baktıranların dilini çok iyi çözmüş vicdansız karaktersizin teki sadece. ve dediğin gibi ağzı da çok iyi laf yapıyor, kendini pazarlamayı çok iyi biliyor bu kadın.bir de övgü alınca ne gülüyordur arkamızdan salaklara bak diye. acaba gerçekten bakıyor mu onu da merak ediyorum ve hiç sanmıyorum. özge mi zehra mı ne birinin olayı vardı, telefondan tarot bakıyormuş herkesin ağzı açık kalıyormuş ama aslında baktığı bile yokmuş milletle dalga geçiyormuş, herkese olabilcek şeyleri söyleyip ne güzel baktı demeni sağlıyormuş. evinde kaldığı kızla mahkemelikti hatta. bu da o biçim, kadınların yerine oturtamadığı en büyük derdi ne aşk?dur ben şuna bu adam biriyle denemiş ama sensiz de olamamış bırakmış diyim hatta 9 gün diye söyliyim vay be nası bildi desin diye kimleri kimleri salak yerine koyup daha da koymaya devam edicek bu kadın. byvden atılsa gider başka bir yerde başka hesaptan başlar yine geçen günkü nebahat abla vakası gibi bir şey olur zaten birilerine denk gelirse böyle şans eseri.gelene kadar da kandırmaya devam eder zaten. böylelerinin sonunu gerçekten merak ediyorum.

8evet bana dün pes pese nurbanu ve geysu aynilarini dedi. Fal sorusu bile sormadim. Burdan okuyolar desem nereden falso verdim de ben oldugumu anladilar diye düşünüyorum

8evet bana dün pes pese nurbanu ve geysu aynilarini dedi. Fal sorusu bile sormadim. Burdan okuyolar desem nereden falso verdim de ben oldugumu anladilar diye düşünüyorum

bilmiyorum kuzu dedim ya sana da bunların yazılı olanlarına hiç güvenim kalmadı iyice diye. bir selena sağlam aralarında bence.

Oyyy oyyyy geldim yaşasın "Ey Özgürlük" offf çok zormuş banlanmak yazamamakkk

BlueDaisy canım Ohhhh sonunda Saraylıhanıma bakım yaptırdım. Sesli fala alışık değilim uzunn geldi bayagi anlatmış. Esas konunun dışında bir olay olacak dedi bakalım en kısa zamanda.

Esas konu için açıkçası off off yine ağladım yine
Aglatti Saraylıhanımin falı da.
Veee ben bitirdim online fal işini.

Venüs amberi Facebook sayfasından takip ediyordum sürekli haber vermeden açmış alımı kaçırdım ( tekrar açar mı acaba bilen var mı sağ gösterip sol vurdun be Venüs abla aylardır seni bekliyorum
Ben Venüs ün Mayıs falını dinledim de; o zaman sorduğum kişiyle hiç iletişim dahi olmayacağını, olsa bile bi yoklama babında olacağını söylemiş emin bir şekilde.. e bu kişi bana yazdı hala da yazıyo ,tamam süreç nolur bilemem ama bu durumda patlamış mı oluyor ?

Canım çok sevindim anladigim kadarıyla Bebiss varr. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Hoşdöndün :)))) olumsuz mu konuştu sarayli?

Hoşdöndün :)))) olumsuz mu konuştu sarayli?

Sağol canım hoş buldum
Yokk yavrum benim ağlama sebebim karşınin durumu zor bir dönem geçiriyor daa
Valla aslında sonuç olarak görüşme var bitmemiş hikâyeniz dedii.
Amma velakin beni unutmaya çalışan aklından çıkarmak için uğraşan da bir karşı var. Bilmiyorum bakalım nolcakk bizim hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…