Binnaz Abla

Bana nur banu ve geysu bu sabah paralel bi yorum yapmış. İkisi de s. et onu diyor ve baya detay bilmişler.

Kuzumm daha önce fallarda yorumlar nasıldı kii olumluyken şimdi tam tersini mi söylüyorlar ????

hellöööö :) arkadaşlar birinden çok etkilendim fallara baktığımda durumu bilen tarihiyle ezgi sözen olmuş ama henüz yarısı çıktı. gelişme olursa yazarım dualarınızı eksik etmeyin

Kizzzz çok çok çok sevindim inşallah mutlu olursun inşallah doğru insan, , doğru zaman, doğru aşk olur. Çünkü çok önemli bu üçlü çok.

Ayyy sormadann gecemiyecegim kimler bildi? Sevgi Duman?

8evet bana dün pes pese nurbanu ve geysu aynilarini dedi. Fal sorusu bile sormadim. Burdan okuyolar desem nereden falso verdim de ben oldugumu anladilar diye düşünüyorum

Canım burdan seni ancak özel durumun var ya bizlere bahsetmistin. Eğer soru kısmında belirttiysen olabilir de. Niye böyle düşündün kii bildiklerini ???

Bence tam belli olmamış biraz bekle derim ben şu an yoklama kısımlarında olabilirsin

bana gızem hatun bakmıs hıc begenmedım cıdden cok kotuydu hıc ole bıldıgı bısey yok ole herkes fal bakar...BUGUN VENUS AMBER VE AYLINE YOLLADIM....daha da ıns baktırmam kımseye aylın ve venus amberın falları cıkıyormu ?

Kızlar merhabaa ayline fal baktıracağım da hangisini tavsiye edersiniz?

Bende zaten falı patlamıştı. Hiçte beğenmemiştim açıkçası. Çok baştan savma bakmıştı. Kimbilir kaç kişiye aynı falları yolladı. Ne diyelim. Haram olsun!
Olsun sehrazat oturdugun yerde bu paralari kazaniyorsun bari helal kazan durust ol yazik

Bence patlamış canım hiç iletişim olmayacak demiş eee senin ex yazıp yazıp duruyormuş.

İletişim olacak dediklerinde olmuyorsa patlıyor sonuçta.

Sadece açık bir kapı bırakmış olsa bile patlamış gibii gibii

Canim ikisine de fal sorusu sormadim bile.

Olsun sehrazat oturdugun yerde bu paralari kazaniyorsun bari helal kazan durust ol yazik

Şok oldum yaaa Şehrazat iyiydi bende ama bu nasıl bir iş acaba bir yanlış anlama falan bir karışıklık olamaz mı?

Kızlar geçmiş olsun sizede valla çok üzüldüm sizin adınıza vee kendi adıma da çok beğendiğim güzel yorumlardan biriydi
ednur ve Selcuksassa

Yok canım kesinlikle yanlış anlama yok direk salak yerine konulma var, fallarımız kelimesi kelimesine aynı sadece gitmiş isimleri değiştirmiş. Bana yorumu aynı gün geldi süper bakmış demiştim hatta sonra görünce ednur da beğendi o da attı, emek var diye iptal bile etmedi eğer etseydi haberimiz olmuycaktı hala. Dün akşam onun yorumu geldi tıpatıp aynı. İade ettiler de kadın hala orda, burayı bilmeyen görmeyenler napsın o zaman kadın aynı falları gönderiyomuş direk. Ben de başlangıçta aynı şeyi demiştim vay be ne bakmış diye. Semaya da su atmıştık onları da karşılaştırdık, farklıydı onlar bakılmış gibiydi sanki gerçekten ama semadan da şüphelenen varsa onla da karşılaştıralım fallarımızı bende onun da falı var. Şehrazatı buraya koyduk aynı falı olan çıkarsa diye. Yazılı fal atmam diyordum attıklarım olmuştu yine de ama bir kez daha emin oldum atılmaması gerektiğine. Benim şehrazatta katinam da var kim bilir kimin falından araklamadır o da haram zıkkım olsun

aylinde sırada bekleyen 20 fal var, böyle oldu diye performansı düşmez inşallah

Nasil fal sorusu sormadan ne icin baktircagini sormadin mi :/ nasil anladilar o zaman off yaaaa salak yerine konulup duruyoruz arkamizdanda egleniyorlardir salak kacinciya baktiriyor bu cocuk icin yada konu icin diye

Aynen öyle bak ben olayımdan burdan bahsetmedim sen biliyorsun. benazirle aynı soruyu sordum genel baktırmak istedim olumsuza da açık olduğumu söyledim. Ki şekilli şemalli bir fal çıksın diye de 3 tane kahve içtim baya da olaylı şekiller çıktı fal sorusu yok diye iade etmiş ama 1 gün önce benazire dehşet bakmış

L
Nasil fal sorusu sormadan ne icin baktircagini sormadin mi :/ nasil anladilar o zaman off yaaaa salak yerine konulup duruyoruz arkamizdanda egleniyorlardir salak kacinciya baktiriyor bu cocuk icin yada konu icin diye
Hayir canım genel bakar misiniz dedim ikisine de. Nerdeyse birebir aynini yazmışlar. Marple ve asli okudu fallarimi.

Ayyy Estağfurullah canım salak varsa o da kendileri. O zaman ilahî adalet işte nasıl sizi biraraya getirdi nasıl ortaya çıkardı hiç aklına gelir miydi ?
Yaaa niye böyle bir şey yapar kii insan bakmiyacaksan iade ett.

Aynen canım ya tesadüf olamaz bu biz ednurla konuşuyoruz bir kaç gün arayla aynı fal geliyor ikimize de. Farklı gelse belki o da birinin falı olucaktı ama tıpatıp aynı fal gelmesi ilginç. Böyle böyle kim dolandırıcı kim gerçekten bakıyor ortaya çıkıcak heralde. Hadi biz iadeyi aldık da haberi olmayanlara kötü olucak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…