Bana nur banu ve geysu bu sabah paralel bi yorum yapmış. İkisi de s. et onu diyor ve baya detay bilmişler.
hellöööö :) arkadaşlar birinden çok etkilendim fallara baktığımda durumu bilen tarihiyle ezgi sözen olmuş ama henüz yarısı çıktı. gelişme olursa yazarımdualarınızı eksik etmeyin
8evet bana dün pes pese nurbanu ve geysu aynilarini dedi. Fal sorusu bile sormadim. Burdan okuyolar desem nereden falso verdim de ben oldugumu anladilar diye düşünüyorum
Ben Venüs ün Mayıs falını dinledim de; o zaman sorduğum kişiyle hiç iletişim dahi olmayacağını, olsa bile bi yoklama babında olacağını söylemiş emin bir şekilde.. e bu kişi bana yazdı hala da yazıyo ,tamam süreç nolur bilemem ama bu durumda patlamış mı oluyor ?
Son fotosu çok seksi evet, Allah var güzel çocuk ^^
Olsun sehrazat oturdugun yerde bu paralari kazaniyorsun bari helal kazan durust ol yazikBende zaten falı patlamıştı. Hiçte beğenmemiştim açıkçası. Çok baştan savma bakmıştı. Kimbilir kaç kişiye aynı falları yolladı. Ne diyelim. Haram olsun!
Ben Venüs ün Mayıs falını dinledim de; o zaman sorduğum kişiyle hiç iletişim dahi olmayacağını, olsa bile bi yoklama babında olacağını söylemiş emin bir şekilde.. e bu kişi bana yazdı hala da yazıyo ,tamam süreç nolur bilemem ama bu durumda patlamış mı oluyor ?
Canim ikisine de fal sorusu sormadim bile.Kuzumm daha önce fallarda yorumlar nasıldı kii olumluyken şimdi tam tersini mi söylüyorlar ????
Kizzzz çok çok çok sevindim inşallah mutlu olursun inşallah doğru insan, , doğru zaman, doğru aşk olur. Çünkü çok önemli bu üçlü çok.
Ayyy sormadann gecemiyecegim kimler bildi? Sevgi Duman?
Canım burdan seni ancak özel durumun var ya bizlere bahsetmistin. Eğer soru kısmında belirttiysen olabilir de. Niye böyle düşündün kii bildiklerini ???
Olsun sehrazat oturdugun yerde bu paralari kazaniyorsun bari helal kazan durust ol yazik
bence kahve ama katinası da iyi 2sine baktırdım ben , suyunu tarotunu hiç denemedim.Kızlar merhabaa ayline fal baktıracağım da hangisini tavsiye edersiniz?
Canim ikisine de fal sorusu sormadim bile.
Venusun gunune denk gelirsen superdir bana dedigi bir olayi aynen yasadim 10 ay sonra yasadim ama aynen yasadimcanım ben yakaladım ama nasıl cıkıyormu falı onun?
Nasil fal sorusu sormadan ne icin baktircagini sormadin mi :/ nasil anladilar o zaman off yaaaa salak yerine konulup duruyoruz arkamizdanda egleniyorlardir salak kacinciya baktiriyor bu cocuk icin yada konu icin diyeCanim ikisine de fal sorusu sormadim bile.
Şok oldum yaaa Şehrazat iyiydi bende ama bu nasıl bir iş acaba bir yanlış anlama falan bir karışıklık olamaz mı?
Kızlar geçmiş olsun sizede valla çok üzüldüm sizin adınıza vee kendi adıma da çok beğendiğim güzel yorumlardan biriydi
ednur ve Selcuksassa
Nasil fal sorusu sormadan ne icin baktircagini sormadin mi :/ nasil anladilar o zaman off yaaaa salak yerine konulup duruyoruz arkamizdanda egleniyorlardir salak kacinciya baktiriyor bu cocuk icin yada konu icin diye
Hayir canım genel bakar misiniz dedim ikisine de. Nerdeyse birebir aynini yazmışlar. Marple ve asli okudu fallarimi.Nasil fal sorusu sormadan ne icin baktircagini sormadin mi :/ nasil anladilar o zaman off yaaaa salak yerine konulup duruyoruz arkamizdanda egleniyorlardir salak kacinciya baktiriyor bu cocuk icin yada konu icin diye
Yok canım kesinlikle yanlış anlama yok direk salak yerine konulma var, fallarımız kelimesi kelimesine aynı sadece gitmiş isimleri değiştirmiş. Bana yorumu aynı gün geldi süper bakmış demiştim hatta sonra görünce ednur da beğendi o da attı, emek var diye iptal bile etmedi eğer etseydi haberimiz olmuycaktı hala. Dün akşam onun yorumu geldi tıpatıp aynı. İade ettiler de kadın hala orda, burayı bilmeyen görmeyenler napsın o zaman kadın aynı falları gönderiyomuş direk. Ben de başlangıçta aynı şeyi demiştim vay be ne bakmış diye. Semaya da su atmıştık onları da karşılaştırdık, farklıydı onlar bakılmış gibiydi sanki gerçekten ama semadan da şüphelenen varsa onla da karşılaştıralım fallarımızı bende onun da falı var. Şehrazatı buraya koyduk aynı falı olan çıkarsa diye. Yazılı fal atmam diyordum attıklarım olmuştu yine de ama bir kez daha emin oldum atılmaması gerektiğine. Benim şehrazatta katinam da var kim bilir kimin falından araklamadır o da haram zıkkım olsun
Ayyy Estağfurullah canım salak varsa o da kendileri. O zaman ilahî adalet işte nasıl sizi biraraya getirdi nasıl ortaya çıkardı hiç aklına gelir miydi ?
Yaaa niye böyle bir şey yapar kii insan bakmiyacaksan iade ett.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?