- 30 Ağustos 2015
- 326
- 406
- 53
bana gızem hatun bakmıs hıc begenmedım cıdden cok kotuydu hıc ole bıldıgı bısey yok ole herkes fal bakar...BUGUN VENUS AMBER VE AYLINE YOLLADIM....daha da ıns baktırmam kımseye aylın ve venus amberın falları cıkıyormu ?
Allah bir yerden cikartiyor iste salaklar nasil olsa birbirlerinden haberleri olmaz diye insanlarin duygulariyla nasil oynuyorlar,umitleniyoruz resmen bu pislikler yuzundenAynen canım ya tesadüf olamaz bu biz ednurla konuşuyoruz bir kaç gün arayla aynı fal geliyor ikimize de. Farklı gelse belki o da birinin falı olucaktı ama tıpatıp aynı fal gelmesi ilginç. Böyle böyle kim dolandırıcı kim gerçekten bakıyor ortaya çıkıcak heralde. Hadi biz iadeyi aldık da haberi olmayanlara kötü olucak ya
Allah bir yerden cikartiyor iste salaklar nasil olsa birbirlerinden haberleri olmaz diye insanlarin duygulariyla nasil oynuyorlar,umitleniyoruz resmen bu pislikler yuzunden
Selena bakmaya basladimi biliyormusunuzSelena gerçekten çok düzgün bir kadın, ben onu çok seviyorum. Diğerlerinin hepsi kötü demek istemiyorum tabii, ama işte bir bir foyaları ortaya çıkıyor.
Aylin'e de daha çok katina'da iyi diyorlar galiba canım, emin değilim ama, hiç baktırmadım ona.
Kuzumm daha önce fallarda yorumlar nasıldı kii olumluyken şimdi tam tersini mi söylüyorlar ????
Kizzzz çok çok çok sevindim inşallah mutlu olursun inşallah doğru insan, , doğru zaman, doğru aşk olur. Çünkü çok önemli bu üçlü çok.
Ayyy sormadann gecemiyecegim kimler bildi? Sevgi Duman?
Canım burdan seni ancak özel durumun var ya bizlere bahsetmistin. Eğer soru kısmında belirttiysen olabilir de. Niye böyle düşündün kii bildiklerini ???
Aynen öyle bak ben olayımdan burdan bahsetmedim sen biliyorsun. benazirle aynı soruyu sordum genel baktırmak istedim olumsuza da açık olduğumu söyledim. Ki şekilli şemalli bir fal çıksın diye de 3 tane kahve içtim baya da olaylı şekiller çıktı fal sorusu yok diye iade etmiş ama 1 gün önce benazire dehşet bakmış
maya demir'i sormuştum ben ama arada kaynadı olaylar yüzünden..
Fotoları kadar falı da güzel olsaydı keşke, söylediği hiçbir şey çıkmadı
Kim bu kaçırdım
aylinde sırada bekleyen 20 fal var, böyle oldu diye performansı düşmez inşallah
Geysu forumdan olmayan bi arkadasima da bakti ama ona da fal sorusu icin israr etmiş yoksa geri cekebilirsiniz demis. Fal sorusundan sonra fena fal bakmamis ama nurbanu da geysu da bana soru moru olmadan sakidilar resmen. Bu sitedeki rumuzumla felan uye değilim. Beni herkesten ayiran saglik sorunum var onu da fallarda acik felan etmedim. Hala şaşırıyorum
Senin güzel gelişmelerin vardı demii canım)
Hahahahahahaha Allah iyiliğini versinBu isleri birakip dizi falan cekse de seyretsek
Bu isleri birakip dizi falan cekse de seyretsek
Bilemedi mi sende nolduuvalla ben ona 1 tl bile vermem artık
Kuzu şehrazatı kastetmiştim ben ya sizin bahsettiğiniz farklıysa kaçırdım onu olay arasında :/Bilemedi mi sende nolduu
Yiğitten bahsetmiyo muyduk? Ay ben mi yanlış anladımKuzu şehrazatı kastetmiştim ben ya sizin bahsettiğiniz farklıysa kaçırdım onu olay arasında :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?