Binnaz Abla

Ay yavrum sen de bi falci beğensen dişimi kiricam vallahi, kim baktıysa çok kötü? Yani gizem hatun bana da kötüydü de, hepsi mi kötü annem? her gün fal baktirma bence, enerjin düşer :/

Allah bir yerden cikartiyor iste salaklar nasil olsa birbirlerinden haberleri olmaz diye insanlarin duygulariyla nasil oynuyorlar,umitleniyoruz resmen bu pislikler yuzunden

Allah bir yerden cikartiyor iste salaklar nasil olsa birbirlerinden haberleri olmaz diye insanlarin duygulariyla nasil oynuyorlar,umitleniyoruz resmen bu pislikler yuzunden

Ha bir de diyor ki sizinle enerjimiz çok uyuştu çok net görebildim bakmadın ki gördün ona en içten küfürlerimi ilettim zaten misli misli çıksın bu herkesi kandırdığını zannetmesi

Selena bakmaya basladimi biliyormusunuz

Canım tam olarak Ezgi Sozen bilgi. Sezgi iki kişi arasında kalacağımı söyledi ama öyle bir durum yok.

Kim bu kaçırdım

Geysu forumdan olmayan bi arkadasima da bakti ama ona da fal sorusu icin israr etmiş yoksa geri cekebilirsiniz demis. Fal sorusundan sonra fena fal bakmamis ama nurbanu da geysu da bana soru moru olmadan sakidilar resmen. Bu sitedeki rumuzumla felan uye değilim. Beni herkesten ayiran saglik sorunum var onu da fallarda acik felan etmedim. Hala şaşırıyorum

Aynen işte senin durum çok ilginç. Sen soru sormadın döktü herşeyi, arkadaşına soru sor dedi baktı bana sorum yok diye iade etti. Kafalarına göre heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…