Binnaz Abla

"Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır. " M.Kemal ATATÜRK

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun bu arada arkadaşlar....

Beyzaaaa dil kurumu gibisin:)evet senin yazdığın gibi ben bir harf fazla yazmışım:) o canım..

:)) ben 3 ledim Onu :)) çoğu 1 ay 2 ay derken o hep kasım dedi hiç şaşmadı.. Temmuzdan beri aynı şeyi söyledi.. Kasım geldi sayılır artık :) bak sana söyleyince geldi aklıma :)) inşallah çıksın artık şu fallar yaaa :))

bende nesibecikle rezzan ablanın dedikleri için ümitliydim ama bende hiç gelişme yokk sizin adınıza çok sevindim şekerler :)

canim tespitleri guzeldi hatta umutlandim ama olmadi venusamber ve klothodan bende cok memnunum tellwede sennerdesin de oldukca guzel yorum yapmis bana

Taygun ve Klothoyagmur ayni ve gayet olumlu konusmus 1.5 ay vermisler en fazla, sennerdesin in yorumu da oldukca olumluydu.

Venusamber i bilemedim, icten ice dogru oldugundan suphelendigim bir seyler soylemis, bu adamla kisa vadede olmaz ama uzun vaded beklersen olur demis. Burdaki kisa ne kadar kisa, uzun ne kadar uzun bilemedim tabi.

Olumlu fallar patladi patlayacak gibi bence. Dun adam gercekten medenilikten uzak ve affiniza siginarak- hayvan gibi - davranip canimi inanilmaz sıktı.Resmen orada yokmusum gibi davranip sonra da gitti. Ben de dunu b.k gibi gecirdim.

Evet sabah sabah çok mutluyum.çünkü Rezzan Hanımın söylediği iki şey bugün oldu.biri işle diğeri özel hayatımla ilgiliydi.ciddi şaşkınım,bana fal çıkmıyor yok yere baktırıyorum derken oldu.asıl olaya ise bir süre daha var.o da olursa burdan yazarım.

Vallahi sevindim, bana da yeni biriyle tanisacaksin demisti ben de onu bekliyorum

rezzan hanımın soyledıgı sekılde oldu dımı?ay hadı ıns bızede umut olsun bu yazılar:)

üzüldüm canim ya bu erkek mlletinin taa... nese agzimi bozmayim böyle uyuzlar icin takma desemde takicaksin ama bosvermeye calis biraz olsun baska seyler düsün

üzüldüm canim ya bu erkek mlletinin taa... nese agzimi bozmayim böyle uyuzlar icin takma desemde takicaksin ama bosvermeye calis biraz olsun baska seyler düsün

Vallahi cok haklisin ama nerdeeeee..ben de kendime ayni seyleri soyluyorum, dinleyen yok

Bu arada Elmas Sezer diye biri var, baktiran var mi kizlar?

melekin bana baktığı kahvefalıda çıktı bu arada dediği gibi ilerliyor şuanda devamı için zaman gerekiyor

bu arada akşam burada yazılanları okurken baktım nesibe açıktı ve fal gönderdim durum analizi süperdi ve enerjisi çokçokiyiydi ciddi birşeyler için uzun bir zaman verdi ama olsun en azından olumluydu ve ben onun iyi enerjisini hissettim uzun bir süre tarot baktırmamaya karar verdim sadece nesibe

canim son donemde senin canin oldukca sikildi bu kisiden yana..gercekten ruhlarimiz psikolojimiz cok fazla etkileniyor bu durumlardan..kendime de tavsiyem arkadaslarima da birer hobi bulalim diyorum..gozler surekli telefonda yada etrafimizda onlardan gelecek olumlu davranislarda. oldukca yorulduk belki bu enerjimizi farkli alana kaydirabiliriz diyorum

Son düzenleme:
Vallahi cok haklisin ama nerdeeeee..ben de kendime ayni seyleri soyluyorum, dinleyen yok

canim ben baktirdim zaten benim arsivi gorsen soka girersin..hepsinin cigerini biliyorum..bu kadar da iddialiyim.:))) elmas bazi noktalarda bilebiliyor ancak ciktimi hayir..ve kisa bakar cok uzerinde durmuyormus gibi bir izlenim edinmistim.

Ben dun resim kursuna basladim. Gelecek hafta da zumbaya veya dansa gitmeye baslicam.

%100 katiliyorum, kafamizi oyalamaliyiz. Haydi bunu gectim, en azindan eglenmis oluruz.

Daha onceden de bu kursa gidiyorum, hocayi taniyorum. Adam bana hic mutlu gorunmuyorsun , ne oldu dedi. O bile fark etti yani.

cherry ikimizde ayni seyleri dusunmusuz cok sevindim canim..bende bir hobi bulmak istiyorum bakalim ne uzerinde calisacagim..:)

baktırdım ben canım çıkmadı dedikleri .... bence baktırmayın arkadaşlar . ayda bir tane falan baktırın . burda populer bir sürü falcıya baktırdım pek bilen olmadı . sonuçta birşeye olur yada olmaz denir . yüzde ellidir yani . onun dışında bilen olmadı . dünyanın parasını verdim şimdi çok acıyorum verdiğim paralara ... bence iyi falcı olsalar zaten 15-20 liraya bakmazlar . bu işi iyi yapanlar var ama onlarda iyi para alıyor zaten . ben gerçi hepsini bıraktım . uğursuzluk getiriyor şu fal işi bana . fal baktırdığım zaman bir işin olucağı varsada olmuyor . allah cezalandırıyor sanırım o yüzden bıraktım tövbe ettim artık . arkadaşlar arasında gırgır için baktırıyoruz artık . paramda bana kalıyor alışverişe falan gidiyorum daha iyi moral oluyor ... ben burda herkese tavsiye ediyorum bence baktırmayın fal . baktıracaksanız illa ayda yılda bir tane baktırın . çünkü cidden olumsuzluk getiriyor ....

tatlimm tartismalari yeni okudum sasirdim , hassasiyetini anliyorum ama bi iki konuyu ustume alindim biliyorum beni kastetmedin sen ama

1- sessizlerim diyor, gece suyla destekliyorum rahatsiz olacagimi bilerek deyince nesibe, ben de farkli dusunmustum 3 harfli vs diye buradan da yazmistim sonra aciklama yapti nesibe sessizlerim dedigi hisleriymis suyla destekleme nedeni de suyun temiz enerjisiymis.dogrudur ancak su isin icine girince az cok fal baktiran biri 3 harfli mi var isin icinde acaba diye suphelenir

2- yazicisi bozulmustu nesibenin eskiden kahve fotolarini cikti alirdi sonra birakti kahveyi haklidir ekrandan yazi bile okumaya sikilirim ben de. cikti almadan bakamaz dogrudur ancak bi toner/kartus almak cok zor olmasa gerek, ilkay demis ya ayni isi yapip 10 lira mi 20 lira mi almak mantikli! ben bu konuda falcilari hakli goruyorum yalniz anlamadigim su : hani kahve bakmak enerji emiyordu cok daha zordu ilkay o nedenle birakmisti demek o da bi bahane yaratmis! simdi de asil sebebi aciklamis.bence kahve de tarot da ayni ucrette olmali.

3- melek oz'u ve beyzayi suclamis ilkay sen onu profilinde paylasiyorsan duyulmasi rahatsiz etmez heralde seni ilkay hanim. melek oz bunu paylastiysa katildigi icin paylasmistir iyi niyetle yani ona da laf vurmus ilkay bu neyin siniri stresi bi durust sen misin?

ayrica burayi kucumseyen buraya girecek zamani olmadigini soyleyen falcilar bizden cok takip ediyo ve de az cok hikayemizden kim oldugumuzu cikariyorlar benim nick imi bulan bi falci biliyorum ben mesela! zor degil tahmin etmek surada toplasan 10 kisiyiz.

nickimi bilen falcilar ya face den siler beni simdi ya da bi daha fal atinca ikiyuzlulukle suclar.

son olarak kizlar ayni tarafta olan bizleriz tartismayalim falcilar icin.

misscherry tatlim bu forumda sanirim en cok sana bayiliyorum tartismaya asla girmiyorsun :) gecen bi arkadasla da konustuk isin gucun yerinde masallah fal falan baktirma super bi adamla evleniceksin sen ben inaniyorum.bu yorum da nerden cikti bilemedim simdi ama :)

Canım konunun tamamen dışındayken aylar öncesinden alıntı yapılıp üstü kapalı sana gönderme yapılıp tekrar iftiracı olduğun yazılsaydı eminim sende ,herkeste cevap verirdi.Yine yazılsın yine yazarım.Aylar öncesine dayalı bir olay net yaşayıp bildiğimiz şey okunacak anlayacak bişey kalmıyor geriye yaşayarak görmüştük zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…