olması lazım eger yorumu sılmedıysen mutlaka gorunur:26:
Görünmüyor canım, ilk baktırdıklarım arasındaydı chloe. Son 50 fal diyor, gerisi yok:26:
Beyzaaaa dil kurumu gibisin:)evet senin yazdığın gibi ben bir harf fazla yazmışım:) o canım..
canim tespitleri guzeldi hatta umutlandim ama olmadivenusamber ve klothodan bende cok memnunum tellwede sennerdesin de oldukca guzel yorum yapmis bana
Evet sabah sabah çok mutluyum.çünkü Rezzan Hanımın söylediği iki şey bugün oldu.biri işle diğeri özel hayatımla ilgiliydi.ciddi şaşkınım,bana fal çıkmıyor yok yere baktırıyorum derken oldu.asıl olaya ise bir süre daha var.o da olursa burdan yazarım.
Evet sabah sabah çok mutluyum.çünkü Rezzan Hanımın söylediği iki şey bugün oldu.biri işle diğeri özel hayatımla ilgiliydi.ciddi şaşkınım,bana fal çıkmıyor yok yere baktırıyorum derken oldu.asıl olaya ise bir süre daha var.o da olursa burdan yazarım.
Taygun ve Klothoyagmur ayni ve gayet olumlu konusmus 1.5 ay vermisler en fazla, sennerdesin in yorumu da oldukca olumluydu.
Venusamber i bilemedim, icten ice dogru oldugundan suphelendigim bir seyler soylemis, bu adamla kisa vadede olmaz ama uzun vaded beklersen olur demis. Burdaki kisa ne kadar kisa, uzun ne kadar uzun bilemedim tabi.
Olumlu fallar patladi patlayacak gibi bence. Dun adam gercekten medenilikten uzak ve affiniza siginarak- hayvan gibi - davranip canimi inanilmaz sıktı.Resmen orada yokmusum gibi davranip sonra da gitti. Ben de dunu b.k gibi gecirdim.
üzüldüm canim ya bu erkek mlletinin taa... nese agzimi bozmayim böyle uyuzlar icin takma desemde takicaksin ama bosvermeye calis biraz olsun baska seyler düsün
Süperrrrrrrrrrrrr.....
Melek ten çıkan her fal haberi kabulümdürrrrr...Hemde büyük bir sevinçleeeee:)))
Beyzaa umarım senin için iyi bir durumdur...Bu arada tabiki bunun içinde ayrı seviniyorummm..Kendim için değil sırf yaniiiii
Taygun ve Klothoyagmur ayni ve gayet olumlu konusmus 1.5 ay vermisler en fazla, sennerdesin in yorumu da oldukca olumluydu.
Venusamber i bilemedim, icten ice dogru oldugundan suphelendigim bir seyler soylemis, bu adamla kisa vadede olmaz ama uzun vaded beklersen olur demis. Burdaki kisa ne kadar kisa, uzun ne kadar uzun bilemedim tabi.
Olumlu fallar patladi patlayacak gibi bence. Dun adam gercekten medenilikten uzak ve affiniza siginarak- hayvan gibi - davranip canimi inanilmaz sıktı.Resmen orada yokmusum gibi davranip sonra da gitti. Ben de dunu b.k gibi gecirdim.
Vallahi cok haklisin ama nerdeeeee..ben de kendime ayni seyleri soyluyorum, dinleyen yok
Bu arada Elmas Sezer diye biri var, baktiran var mi kizlar?
canim son donemde senin canin oldukca sikildi bu kisiden yana..gercekten ruhlarimiz psikolojimiz cok fazla etkileniyor bu durumlardan..kendime de tavsiyem arkadaslarima da birer hobi bulalim diyorum..gozler surekli telefonda yada etrafimizda onlardan gelecek olumlu davranislarda. oldukca yorulduk belki bu enerjimizi farkli alana kaydirabiliriz diyorum
Ben dun resim kursuna basladim. Gelecek hafta da zumbaya veya dansa gitmeye baslicam.
%100 katiliyorum, kafamizi oyalamaliyiz. Haydi bunu gectim, en azindan eglenmis oluruz.
Daha onceden de bu kursa gidiyorum, hocayi taniyorum. Adam bana hic mutlu gorunmuyorsun , ne oldu dedi.O bile fark etti yani.
Vallahi cok haklisin ama nerdeeeee..ben de kendime ayni seyleri soyluyorum, dinleyen yok
Bu arada Elmas Sezer diye biri var, baktiran var mi kizlar?
Kızlar yapmayın hiçkimse kimseye yorum yapamazsın demez diyemez demedi de zaten. Beyza haksızlığa gelemediği icin duyarlı davranmıştır ve kesinlikle iyi niyeti her zaman ortada. Bu konunun tekrar gündeme getirilip polemik yaratılmaya çalışılması da manasız duruyor. Biz İlkay Gür'ün sorularımızı beğenmediği yorumunu tartışırken ne amaçla Nesibe'ye geçtik manidar. Nesibe'nin yazdığı mesajla İlkay'ın mesajı arasında cok fark var ayrıca objektif olup birşeyleri karşılaştırmadan once okumanızı tavsiye ederim. Konumuza donelim.Ee chloe'nin söylediklerini yaşayan var mı?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?