Geri dönüşü olmadigini ne biliyorsun canım :)çıkan fal haberi söylüyorum geysu bildi
sevgilimle ayrıldık ve dönüşü yok . thalix asla saraylı değil özelden konuşuyoruz kendisini tanıyorum bilip bilmeden yazmayın .
Thalix mi sarayli sasirdiniz galiba selamlar thalixçıkan fal haberi söylüyorum geysu bildi
sevgilimle ayrıldık ve dönüşü yok . thalix asla saraylı değil özelden konuşuyoruz kendisini tanıyorum bilip bilmeden yazmayın .
Evet evet yigiti konusuyoruz, kaslariynan harcaniyo diyodum ama vazgectim.
Sanirsam falcilikta daha cok para var.
Evet evet yigiti konusuyoruz, kaslariynan harcaniyo diyodum ama vazgectim.
Sanirsam falcilikta daha cok para var.
Yiğitten bahsetmiyo muyduk? Ay ben mi yanlış anladım
hadi ya baya istatistiksel olarak çıkmış gibi görünüyor geçmişteMaya pembeci. Çıkan falı yok denecek gibi.
hadi ya baya istatistiksel olarak çıkmış gibi görünüyor geçmiştebinnazda geriye merak ettiğim bir kişi kalmıyor sezgi candan belki
geldiğimden beri takip edip, not alıyorumemin misin arat forumda
Bu isleri birakip dizi falan cekse de seyretsek
çıkan fal haberi söylüyorum geysu bildi
Su degil ama kahve ve katina baktirdim. Katina superdi ve dun bir dedigini yasadim.
Katina attım ben de tatlım teşekkür ederim. tarot baktırmıştım daha önce iyiydi baya inş. yine iyi olur
Şok oldum yaaa Şehrazat iyiydi bende ama bu nasıl bir iş acaba bir yanlış anlama falan bir karışıklık olamaz mı?
Kızlar geçmiş olsun sizede valla çok üzüldüm sizin adınıza vee kendi adıma da çok beğendiğim güzel yorumlardan biriydi
ednur ve Selcuksassa
Ben de simdi su fali nasil onu merak ediyorum. Bende su aticam bi ara.
Fama bana gecenlerde astroloji gonder, daha ileri tarih cikiyor demisti.
Akilim gidiyo atsam mi diye, famaya astroloji baktiran var mi?
Daisy' m ni haber cınımBen de simdi su fali nasil onu merak ediyorum. Bende su aticam bi ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?