Binnaz Abla

çıkan fal haberi söylüyorum geysu bildi
sevgilimle ayrıldık ve dönüşü yok . thalix asla saraylı değil özelden konuşuyoruz kendisini tanıyorum bilip bilmeden yazmayın .

emin misin arat forumda
geldiğimden beri takip edip, not alıyorum çıkanları ve patlayanların belirttiğine göre binnaz'da en başarılı iki falcı var, biri bilge, diğeri maya. sevgi duman ve sezgi candan ikilisi sonra geliyor. Birkaç isim daha var not aldığım ama pek adları geçmiyor burada.

çıkan fal haberi söylüyorum geysu bildi
sevgilimle ayrıldık ve dönüşü yok . thalix asla saraylı değil özelden konuşuyoruz kendisini tanıyorum bilip bilmeden yazmayın .

Yaaa gerçekten mi canım Sen mi bitirdin bu sefer geri dönüş yok diyorsunnnn.

Pekiii nasılsın canım iyi misin?

BlueDaisy sizinki de değişik bir hikaye galiba bence böyle olması daha güzel. Ne o öyle sıradan sorunsuz vicik vicik ilişkiler. Yaşasın Vuslati olmayan aşklar

Bil sen de kıymetini pamuk huylu okuzununn haklı

Tatlım biz de çok beğenmiştik ama fal aynı sadece isimler değişik. Öyle bir senaryo yazmış ki diyorsun ki ne güzel yorumlamış. Ama arkası dolandırıcılık işte

Fama bana gecenlerde astroloji gonder, daha ileri tarih cikiyor demisti.
Akilim gidiyo atsam mi diye, famaya astroloji baktiran var mi?

Maya'nın nesi başarılı tek bir konu çıkar dediği dimi o bile yok hep sallamasyon ben hiç duymadım bir iki kişi varsa bile çıkan atıp tutturmuştur. Bir fal ancak bu kadar çıkmaz iş,aşk,aile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…