bin di özlidim :) , var mı keşiflerin ? fama-ast çok pahalı yaa, ben Eslina yı denicim sınırımYiwrum, ozlettin
bin di özlidim :) , var mı keşiflerin ? fama-ast çok pahalı yaa, ben Eslina yı denicim sınırım
Bn bktrdm cok begenmistimmmFama bana gecenlerde astroloji gonder, daha ileri tarih cikiyor demisti.
Akilim gidiyo atsam mi diye, famaya astroloji baktiran var mi?
Dimiii onu unuttum ya ben, asuk muyum neyim
Iyi hatirlattin kiz, hadi deniyek
Gayfe mi atsak tarot mu acabaa
msj attım cınım sanaDimiii onu unuttum ya ben, asuk muyum neyim
Iyi hatirlattin kiz, hadi deniyek
Gayfe mi atsak tarot mu acabaa
Ay yavrum sen de bi falci beğensen dişimi kiricam vallahi, kim baktıysa çok kötü? Yani gizem hatun bana da kötüydü de, hepsi mi kötü annem? her gün fal baktirma bence, enerjin düşer :/[/QUOT
Ay yavrum sen de bi falci beğensen dişimi kiricam vallahi, kim baktıysa çok kötü? Yani gizem hatun bana da kötüydü de, hepsi mi kötü annem? her gün fal baktirma bence, enerjin düşer :/
Aylin'i övenler; bana 15 tl borcunuz var!! :))) Tek bir şey tutturamama konusunda Gizem Hatun travmasını daha atlatamamışken şimdi de Aylin çıktı başıma. Arkadaş söylediği bir şey bile tutmaz mı bir insanın? Yani siz bu falcılara nasıl bilgiler veriyorsunuz soru kısmında da anlattıkça anlatıyor acaba? Ayy sinirden kudurdum. Bir daha da tövbeler olsun bilmediğim falcıya fal fln atmam. Bari bildiklerim atıyorsa da destekli atıyor, böyle popolarından sallamıyor. off çok sinirliyim şu an, kimse de bana enerji falan demesin lütfen. Burada en dolandırıcı dediğimiz, benim hatta bu sabah yerin dibine soktuğum Şehrazat/Didem bile sıfır bilgi ile anı biliyor da, bu kadın nasıl lise öğrencisine söylenecek şeyleri bana söylüyor. İnsan en azından bu kadının yaşı kaç diye bakar da, sallıyorsa da öyle sallar. lanet olsun yaa, vallahi hepsine lanet olsun.
Katina attım ben de tatlım teşekkür ederim. tarot baktırmıştım daha önce iyiydi baya inş. yine iyi olur
öyle demişler dedimThalix mi sarayli sasirdiniz galiba selamlar thalix
özelden yazıcam sana canımGeri dönüşü olmadigini ne biliyorsun canım :)
özelden yazıcam sana canımYaaa gerçekten mi canımSen mi bitirdin bu sefer geri dönüş yok diyorsunnnn.
Pekiii nasılsın canım iyi misin?
Tamam canımözelden yazıcam sana canım
Tatlım var mı bir gelişme seninkiyle alakalı? Aradin mı bir daha
Aylinin ilk falı iyi, sonraki falları hep kötü mü gelir? İlk falı çok iyiydi şimdiki falı berbat geldi resmen hayal kırıklığına uğradım şuan
Aylin'i övenler; bana 15 tl borcunuz var!! :))) Tek bir şey tutturamama konusunda Gizem Hatun travmasını daha atlatamamışken şimdi de Aylin çıktı başıma. Arkadaş söylediği bir şey bile tutmaz mı bir insanın? Yani siz bu falcılara nasıl bilgiler veriyorsunuz soru kısmında da anlattıkça anlatıyor acaba? Ayy sinirden kudurdum. Bir daha da tövbeler olsun bilmediğim falcıya fal fln atmam. Bari bildiklerim atıyorsa da destekli atıyor, böyle popolarından sallamıyor. off çok sinirliyim şu an, kimse de bana enerji falan demesin lütfen. Burada en dolandırıcı dediğimiz, benim hatta bu sabah yerin dibine soktuğum Şehrazat/Didem bile sıfır bilgi ile anı biliyor da, bu kadın nasıl lise öğrencisine söylenecek şeyleri bana söylüyor. İnsan en azından bu kadının yaşı kaç diye bakar da, sallıyorsa da öyle sallar. lanet olsun yaa, vallahi hepsine lanet olsun.
Aylinin ilk falı iyi, sonraki falları hep kötü mü gelir? İlk falı çok iyiydi şimdiki falı berbat geldi resmen hayal kırıklığına uğradım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?