Binnaz Abla

Aylin'i övenler; bana 15 tl borcunuz var!! :))) Tek bir şey tutturamama konusunda Gizem Hatun travmasını daha atlatamamışken şimdi de Aylin çıktı başıma. Arkadaş söylediği bir şey bile tutmaz mı bir insanın? Yani siz bu falcılara nasıl bilgiler veriyorsunuz soru kısmında da anlattıkça anlatıyor acaba? Ayy sinirden kudurdum. Bir daha da tövbeler olsun bilmediğim falcıya fal fln atmam. Bari bildiklerim atıyorsa da destekli atıyor, böyle popolarından sallamıyor. off çok sinirliyim şu an, kimse de bana enerji falan demesin lütfen. Burada en dolandırıcı dediğimiz, benim hatta bu sabah yerin dibine soktuğum Şehrazat/Didem bile sıfır bilgi ile anı biliyor da, bu kadın nasıl lise öğrencisine söylenecek şeyleri bana söylüyor. İnsan en azından bu kadının yaşı kaç diye bakar da, sallıyorsa da öyle sallar. lanet olsun yaa, vallahi hepsine lanet olsun.

Ay yavrum sen de bi falci beğensen dişimi kiricam vallahi, kim baktıysa çok kötü? Yani gizem hatun bana da kötüydü de, hepsi mi kötü annem? her gün fal baktirma bence, enerjin düşer :/[/QUOT
Ay yavrum sen de bi falci beğensen dişimi kiricam vallahi, kim baktıysa çok kötü? Yani gizem hatun bana da kötüydü de, hepsi mi kötü annem? her gün fal baktirma bence, enerjin düşer :/

Gizem Hatun da ben de çok iyiydi bir dediğini de yaşadım mesela. Fal enerji işi bence enerjiniz tutarsa çıkabiliyor bazen.

Aylinin ilk falı çok iyiydi ben de şimdi ki kötü geldi canım. Tarihleri öteledi sinir oldum. Kimde indirim olsa fiyasko oluyor falları

Katina attım ben de tatlım teşekkür ederim. tarot baktırmıştım daha önce iyiydi baya inş. yine iyi olur

Tatlım var mı bir gelişme seninkiyle alakalı? Aradin mı bir daha

Thalix mi sarayli sasirdiniz galiba selamlar thalix
öyle demişler dedim
öyle bir tartışma yaşanmış
onu tanıyorum dedim yani saraylı demiş birileri arkadaşımı kourdum zoruna mı gitti
ya zaten sinirim tepemde atlama yorumlarıma

BlueDaisy canım Yiğit tek kelime ile iyyyyyyy hiç beğenmedim en sevmediğim erkek tipi hoş onun adı ne kadar geçti o zamanlar da bile beni cezbetmemisti bide burak tipini bilmiyorum ama tutmazmis zaten enerjimde.
Teşekkür ederim canım no için

Tatlım var mı bir gelişme seninkiyle alakalı? Aradin mı bir daha

Yok canım aramaya korkuyorum tersler diye Çünkü çok soğuk konuşmuştu aradığımda. Bir de en son gizliden aradım ya telefonu açık olduğu halde aramıyor diye sinir oldum aramak isteyen arar diye düşündüm. Arasam mı ne yapsam bilemiyorum ki

Arkadaşlar uzun zamandır foruma girmiyordum. fama nın adı geçiyor bu tellwede ki dolandırıcı fama mı. hani burada 5-10 tane hesap açarak falcıları kötüleyen kendini öve öve bitiremeyen ıp sinden daha sonra ne olduğu ortaya cıkan Fama mı. ben hala şüphedeyim bu Fama yı övenlerin büyük bölümü onun oyunu ama artık ispatı zordur ıp olayından sonra akıllanmış ve önlemini bir şekilde almıştır.

üzüldüm canım ben aylin e sadece hayatımda biri olacak mı diye sormuştum epey döktürdü geçmişi. herkes yiğiti övdü o da bende fos çıktı hala 50tl ye yanıyorum

Aylinin ilk falı iyi, sonraki falları hep kötü mü gelir? İlk falı çok iyiydi şimdiki falı berbat geldi resmen hayal kırıklığına uğradım şuan

vallahi ben ilk defa baktırdım ve hayatımda duyduğum en absürt faldı ve ilk defa iade istedim, yani gizem hatun bile sıfır tutturmasına rağmen bu kadar sinirlendirmemişti beni, ondan bile iade istememiştim. Bu ama 5 dakikalık bir ses kaydı yollamış ve 5 dakika boyunca dönüp dolaşıp aynı şeyi anlatıyor, bozuk plak gibi resmen 5 dakika aynı cümleleri dinledim ve benimle hiç alakası yok anlattığı zırvaların, öyle kart yorumladığı falan da yok. Bence çektiğim kartlara bakmamış bile. öyle almış sazı eline 5 dakika sallamış da sallamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…